Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Karol Mets vervolgt loopbaan in Saoedi-Arabië

Raskolnikov

Karol Mets verruilt Zweden voor Saoedi-Arabië. De 27-jarige verdediger staat op het punt een contract te tekenen bij Al-Ettifaq. Alleen de medische keuring kan nog roet in het eten gooien.

Mets verliet NAC in maart 2019 voor AIK Solna en speelde sindsdien 58 wedstrijden voor de Zweedse eredivisionist. De international van Estland is doorgaans basisspeler bij de huidige nummer twaalf van de Allsvenskan. Hoewel hij met zijn 27 jaar nog lang niet aan het einde van zijn loopbaan zit, kiest Mets nu al voor de lucratieve overstap naar de zandbak.

Al-Ettifaq, een middenmoter in Saoedi-Arabië, betaalt bijna vier ton voor Mets. Of NAC daar nog een stukje van krijgt, is ons niet bekend.

Bron:
B-Side Rats, Postimees
6 Reacties
32   6  
Chris W.M.

Dat we daar nog meer dan 300K aan over hebben gehouden was al een godswonder, dat AIK hem zonder verlies nog weet te slijten al helemaal niet te bevatten....

32   6  
Chris W.M.

Dat we daar nog meer dan 300K aan over hebben gehouden was al een godswonder, dat AIK hem zonder verlies nog weet te slijten al helemaal niet te bevatten....

23   3  
JimGoose

Een van de vele passanten die de laatste jaren bij NAC heeft rondgelopen, maar zo slecht was hij niet.

@Chris, die paar ton hebben we waarschijnlijk te danken aan zijn status als international. Van een voetbaldwerg weliswaar, maar hij is toch te bewonderen in de europese kwalicatierondes.

Voor Karol zou ik zeggen: gefeliciteerd met de centen en je voetbalpensioen

2   3  
Martinus

Mets stond toch heel vaak op een positie die niet zijn beste positie was, of vergis ik me nu? Geen bijzondere speler die me verder echt is bijgebleven, maar hij heeft dit toch goed voor elkaar zo.

3   1  
fanneke

die gaat lekker cashen zonder zich druk te hoeven maken

4   0  
ome cor

Het is absoluut geen topper, maar wel een aardige kerel.
Leuk voor iemand op dat niveau dat hij toch nog even z'n zakken kan vullen met voetballen.

4   0  
TpT

Ik vond Karol Mets nog best wat hebben. Geen echte hoogvlieger maar zeker ook geen Damcevski om maar eens een naam te noemen.

Volgens mij haalt ie wel t meeste eruit op deze manier, zeker financieel.

Laad alle berichten na dit bericht in