Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Daan Klomp vervolgt loopbaan in Canada

Praatpapegaai

Daan Klomp heeft een nieuwe club, hij vervolgt zijn loopbaan in Canada bij Cavalry FC. Hij tekent voor één seizoen bij zijn nieuwe club, maar dit kan ook een langer verblijf gaan worden. Zo heeft Klomp weer een nieuw onderkomen nadat NAC niet verder met hem wilde gaan.

Klomp debuteerde namens NAC tegen Ajax. Waarna hij tot negen optredens wist te komen bij NAC. Het seizoen daarna werd Klomp verhuurd aan Helmond Sport waarna zijn contract niet verlengt werd. Nu heeft hij dus weer een nieuwe uitdaging en mag hij zich gaan bewijzen in de Canadian Premier League. 

We wensen Daan veel succes en wie weet gaan we nog veel van hem horen!

Bron:
B-Side Rats, canpl.ca
9 Reacties
47   2  
Judge M.

In Calgary. Good luck Dan Wooden Shoe!

47   2  
Judge M.

In Calgary. Good luck Dan Wooden Shoe!

12   1  
Arie

Dat moet toch heerlijk zijn.

29   2  
Bart

Dit is toch schitterend! Schitterend land, Engels talig en met de MLS om de hoek waar je jezelf in de kijker kan spelen. Succes daar!

15   1  
Ivo

Leuk voor die jongen. In een mooi land wonen, onkosten worden vergoed en je doet een hoop levenservaring op. En misschien is er nog een stapje hoger mogelijk.

12   1  
beest

Wat moet het leven van een voetballer toch machtig mooi zijn

3   0  
Fliegervanger

Competitie ligt er sinds augustus 2020 al stil. Rustig opstarten dus voor Daan.

12   1  
MdH

Dan kan ik hem van dichtbij bekijken! Nou... Wanneer Corona voorbij is. Welcome to Calgary! Bring a heavy jacket, it's f*cking cold! hahaha

24   2  
D’n opletter

Ton Lokhoff komt naar huis...!
Mooi bericht, voor dit seizoen zal het vermoedelijk niet veel meer uitmaken, maar nu kan er serieus naar volgend seizoen gewerkt worden.

1   13  
den hulk

mooi werk als ton lokhof naar nac komt sinds geen publiek meer naar nac kan komenging nac flink teruguit het brabantse liep terug nu maar doorzetten nu kan de nieuwe td weer brabanders aantrekken oa schalk seuntjes enz en bepalen voor jeugdopleidingwat geld opbrengt kijk maar naar van hecke niet met feyenoord in zee gaan levert nac niets op en stoppen met de haagse bluf

Laad alle berichten na dit bericht in