Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Dessers geniet interesse uit Turkije

Praatpapegaai

De man die eigenhandig NAC naar de Eredivisie wist te schieten, niet goed uit de verf kwam bij FC Utrecht en nu bij Heracles Almelo het ene na het andere doelpunt maakt kan misschien wel een mooie transfer gaan maken naar Turkije.

Galatasaray lijkt zijn zinnen te hebben gezet op Dessers, die dit seizoen indruk maakt met 15 doelpunten en 5 assists bij Heracles Almelo. Florin Andone lijkt op weg naar de uitgang bij de geel-rode equippe uit Istanbul, waar Dessers deze leegte mag gaan opvullen. Dat Dessers voor een mooie transfer zou komen te staan deze zomer leek natuurlijk een kwestie van tijd. 

Dessers komt daar ook een oud-NAC speler tegen in de vorm van Ömer Bayram die daar furore maakt op de back positie. Galatasaray is overigens de regerend landskampioen (twee maal op rij) en staat op drie punten achterstand dit seizoen om deze titel te prolongeren. Op dit moment staan ze wel op de derde plek wat recht geeft op de kwalificatieronde van de Europa League, vanaf plek twee zouden de Turken zich pas op mogen maken voor de Champions League. 

Bron:
B-Side Rats
9 Reacties
24   3  
Naccie1912

Galatasaray is best een mooie club, maar of het de juiste keuze is betwijfel ik. Denk dat andere buitenlandse competities interessanter zijn.

24   3  
Naccie1912

Galatasaray is best een mooie club, maar of het de juiste keuze is betwijfel ik. Denk dat andere buitenlandse competities interessanter zijn.

14   0  
Wanny

Dik contract tekenen en zorgen dat je binnen loopt. Het ijzer smeden als t heet is.

4   0  
Eljé

Blijkbaar paste hij als persoon niet bij FCU, maar volgens mij ziet zijn doelpunt per minuut ratio er best goed uit in die periode.
Misschien niet altijd de beslissende maar als invaller pakte hij best wat goaltjes mee.

7   4  
Wanny

Ook weer tekenend voor de situatie bij NAC, dat Heracles met zijn klotekunstgras nu miljoenen gaat cashen met Dessers. Terwijl wij hem voor een paar luizige centen naar Utrecht moesten laten gaan.

5   14  
Jf

Weijs naar W2 vies mannetje

11   2  
Ivo

Cyriel jongen, ik zou er niet aan beginnen. In Utrecht kon je al niet aarden, wat ga je dan doen bij Galatasaray. Dat is helemaal een heksenketel.

Blijf lekker bij sympathieke provincieclubjes spelen, daar word je gewaardeerd en is er veel minder druk.

5   1  
Buurman

Inderdaad deed Dessers het bij Utrecht niet slecht. Maar bij NAC en Heracles schoot hij echt met scherp. Voor de internationale subtop moet Dessers als mens veel harder en gemener worden. Dat ligt hem niet. Ik denk dat Galatasaray niet zijn club is. Maar geld maakt veel goed natuurlijk , ook al zit je op de bank. Dessers was van Smulders een meer dan uitstekende aankoop.

3   1  
Pietjepils

Hij kan beter naar de (tweede) Bundesliga gaan. Hard werken en no nonsens van deze intelligente gast worden daar gewaardeerd en er zijn clubs waar je je kan prima verder kan ontwikkelen.

2   2  
ome cor

Interesse.....

Lekker laten gaan, Cyriel.
Er komt vast nog wel iets beters.

Laad alle berichten na dit bericht in