Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Willem Weijs aan de slag bij Willem II

Thiestemberg

Willem Weijs heeft na zijn vertrek bij NAC een nieuwe baan gevonden. De voormalig interim-hoofdtrainer gaat de de onder-21 trainen in Tilburg. Weijs werd dit jaar op non-actief gesteld door NAC en was deze zomer transfervrij.

Weijs gaf aan graag een eigen elftal onder zijn hoede te hebben. Dat is in Tilburg dus gelukt. Dit omdat Weijs nog steeds de ambitie heeft om zijn trainersdiploma te halen. Aan de slag gaan bij een eerste team was nog niet aan de orde, bij NAC gebeurde dit ook op basis van een dispensatieregeling. 

De keuze voor Willem II was voor Weijs een makkelijke om te maken hij kende hoofd-jeugdopleiding Bastiaan Riemersma nog van zijn PSV-tijd en was toe aan rust: "Er is veel gebeurd de laatste maanden dus ik wilde graag naar een club waar ik me goed bij voelde. Waar ik ook voor meerdere jaren kan blijven. De gesprekken met de drie mensen waar ik het meeste mee te maken krijg, hebben me het vertrouwen gegeven dat dat bij Willem II gaat lukken.”

Bron:
B-Side Rats, De Limburger
70 Reacties
109   20  
Ratjeduneerste

Toch een apart verhaal...

Voelde zich hier 'te goed' om bij het hoogste jeugdelftal aan de slag te gaan maar doet nu precies hetzelfde bij nota bene de rivaal. Toch een klein schopje in de ballen van Willen richting NAC?

Hoe dan ook succes, gemengde gevoelens maar niet minder oprecht!

56   72  
DunErwt

Willem is slecht, verrader, kl**tzak, kutkruik in 3,2,1.......

Succes Willem!

109   20  
Ratjeduneerste

Toch een apart verhaal...

Voelde zich hier 'te goed' om bij het hoogste jeugdelftal aan de slag te gaan maar doet nu precies hetzelfde bij nota bene de rivaal. Toch een klein schopje in de ballen van Willen richting NAC?

Hoe dan ook succes, gemengde gevoelens maar niet minder oprecht!

59   27  
Bier en gieten

Wie?

96   17  
Nacbreda076

Was te verwachten en sta er niet van te kijken als hij na Koster de hoofdtrainer wordt. Zeg het niet graag maar bij de kruiken hebben ze wel mensen zitten met voetbalverstand en een duidelijke visie! Hopelijk kunnen we schoon schip maken en snel weer de derby spelen. Hup NAC

36   7  
Jefke1912

Logische keuze voor hem, rivaliteit en zo een stap niet meer mogen maken is niet meer van deze tijd.

Als assistent trainer van een KKD team, en op een gegeven moment zelfs trainer van een jong team dat alleen maar een wedstrijd speet in de week. Een stap maken naar trainer van -21 van een Eredivisie team met betrokkenheid bij het eerste is gewoon een prima stap voor die jongen, op zijn jonge leeftijd en in de laatste stap van zijn opleiding tot betaald voetbal trainer. Ongeacht dat het Willem 2 is.

Bedankt voor je inzet voor onze club en veel succes verder! Hopen dat we hem ooit nog eens bij een team op het hoogste niveau als hoofdtrainer zien, zie je nog zelden deze dagen dat een Nederlandse trainer dat haalt zonder eerst profvoetballer te zijn.

47   22  
@Ratjudeneerste

Hoogste jeugdelftal van een club dat Europees gaat spelen is toch net iets anders dan bij een club die niet eens meespeelt voor een directe promotieplek in KK. Vind het niet leuk om te zeggen maar dat zijn wel de feiten.

32   40  
Ivo

Ik wens hem veel succes. Maar niet té veel ;-)

Je schaamt je kapot over hoe onze club met mensen omgaat. Penders was ook zo'n voorbeeld.
Schandalig gewoon.

42   17  
Tico

@Ivo
Moet je daar nu weer over beginnen?
Al dat negatieve gezeik elke keer weer oproepen hier. Dat is geweest, niet achterom kijken maar positief vooruit!!!
Huup NAC

61   6  
Tja

Hij raakt de snaar in de zin dat hij toe was aan rust. Onze club is al jarenlang een en al onrust. Hij gaat nu naar een club waar in alle rust wordt gewerkt aan een top project. Daar waar ze aan het oogsten zijn wat ze hebben gezaaid.

Jaloers ben ik op het beleid dat daar gevoerd wordt. In potentie zijn wij de grotere club. Maar zij zijn ons aan alle kanten voorbij gegaan.

22   55  
Dutchbird

Dit is gewoon kut:
1) Omdat we een prima trainer zijn kwijtgeraakt
2) Omdat hij naar de kruiken gaat.
3) Omdat we bij een toekomstig ontslag van Hyballah twee keer de rot op premie kwijt zijn, ook voor de Duitse assistent.
4) Omdat VDA als veroorzaker van deze ellende nog steeds aan ons technisch roer zit.

7   2  
Amarilla Negra

@Ratjeduneerste

Verschil was dat Willem bij NAC 'Jong NAC' zou gaan coachen, wat een elftal is dat nooit samen traint en is opgebouwd is van reservespelers van 1 + spelers van o19, is wel degelijk anders als het elftal dat hij bij Willem II gaat krijgen waar je gewoon een vaste kern hebt.

@Ivo

Vind het wel wat ver gaan om Penders in een vergelijking met Weijs te betrekken, al blijft het schandalig hoe dat is gegaan.

26   46  
10Diego

Daar past hij heel goed, die klaphark.

20   44  
nacrat

paardenlul

14   46  
sanderson

Graftak

8   7  
Ratjeduneerste

@Amarilla Negra

Corrigeer me als ik fout zit, maar volgens mij gaat NAC een onder 21 elftal oprichten in dezelfde zin als W2 dat momenteel heeft, dus had dat voor de laatste paar maanden weinig verschil gemaakt. Of ik ben niet helemaal op de hoogte van hoe Jong/ -21 komend seizoen in elkaar zal steken.

12   27  
N1912

Tsja, persoonlijk heb ik niets met mensen die zo makkelijk switchen tussen twee aartsrivalen. Hij is NAC natuurlijk niets verschuldigd en ook hoeft hij echt geen NAC bloed te hebben, Maar het zegt wel veel over zijn karakter. Echte carrieretijger die waarschijnlijk eigenbelang altijd boven clubbelang zal plaatsen, en daarbij lak heeft aan welke sentimenten dan ook.

Zijn keuze, maar gevoelsmatig denk ik dat we zulke types kunnen missen als kiespijn. ‘Jammer’ dat het zo’n getalenteerde trainer met ongetwijfeld een mooie toekomst is.

41   6  
YLLWBLCK

En zo (veel reacties hierboven) gaan we om met mensen die we een paar maanden nog wilden behouden. Die man kiest gewoon voor een plek die beter is dan waar hij vandaan komt. En dat zou iedereen in zijn schoenen doen. Leuke job daar!! Succes!
En weer iedereen afkafferen en ook 013 in de slipstream... daarom gunt iedereen buiten Breda ook deze situatie waar we in zitten. En het wordt nog erger...

8   20  
Beest

Dun erwt is geen naccer. Bewijst hij al vele jaren

37   1  
Cool Hand

Een werkeloze/werkloze trainer die bezig is zijn hoogste trainersdiploma te halen, krijgt een baan aangeboden bij de O-21 team van een momenteel succesvolle en ambitieuze Eredivisionist. Moeilijke keuze.

10   41  
De Trainer

@yllwblck lekker belangrijk wat anderen ons gunnen. 1 ding weet ik wel ik gun Willem weijsneus het aller slechtste bij die graf club.

5   5  
Flieger Vanger

Bij de "Onder 45" zoeken we ook nog een meester tacticus. Liefst met groeipotentie.

9   0  
YLLWBLCK

@de trainer serieus??? Wat erg!!! Wat vervelend voor hem dat jij zo denkt zeg. Daar zal ie mee zitten. Slaap je zelf nog wel?

34   7  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Willem Weijs is geen Naccer hij is een Bredanaar maar niet gelijk een Naccer...
Hij is gewoon een trainer die brood op de plank wilt of het nou bij club A is of bij club B ( in dit geval w2)
En daarbij (ik zeg het niet graag) op dit moment is werken bij Willem II een stapje hoger

13   13  
Berrie Hoppenbrouwers

Die Willem is niet Weijs !

4   4  
10Diego

@ratjeduneerste, een schop in de ballen van NAC of het gelijk van NAC?

Deze wannabe Nagelsmann is nog niet klaar voor het grote werk. Fijn dat hij dat zelf ook ziet.

17   3  
Breda78

@NAC Breda de parel van het zuiden!

Willem Weijs is geen Bredanaar. Hij is een Limbo uit Broekhuizenvorst, met 6 jaar ervaring in de jeugd bij PSV, 4 jaar ervaring bij Ajax en pas de laatste 3 jaar bij NAC. Dat hij naar de buren is gegaan, prima. Daar past hij gezien zijn speelwijze waarschijnlijk toch beter.

14   4  
DunErwt

@beest

En jij kan het weten.
Ben blij dat Willem een baan vind ook hij moet de rekeningen betalen ouwkes.
En wat jij verder van mij vindt is vooral jouw probleem.

6   1  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Oh dan is de keuze van NAC naar Willem II helemaal logisch!

0   8  
Diep Holland

Naast het trainerKerkhof, en het Directiekerkhof, is nog een veldje, waar eens in de maand , met een 80 Plus. Corona-free elftal, Peter Wildeballum en Willem
witziewitz , zomaar voor hun plezier, met tussen de op 22 stippen van spelerposities , verstrooit her en der wat kuilen, een specifieke Noad - variant voor tussen de 80 en 108 gaan , uitproberen. Kortom Toekomst.

6   9  
Breda

Er waar ik lang kan blijven? Had in Breda ook gekund als ie terug naar de jeugd was gegaan.

7   11  
NAC70

Willem blaast hoog van de toren als je het mij vraagt ...bij aanvang van zijn interim klus stonden we er als NAC beduidend beter voor op de ranglijst dan op het moment dat Unserem Peter het roer overnam..oftewel waar hij heeft het verschil gemaakt in deze periode ?? Next

33   14  
Kutkruik

Dat dit een kuststreek van willem is kan ik nog begrijpen(beetje cruyffiaans)maar na Penders en Bassie en dan heb ik het nog niet over karelse lokhoff.....en pierre(ik lul overal maar mee mee) wordt bij jullie alles weggejaagd! Ik als kruik wil ook gewoon derby(liefst beatrixstyle)...jaag die aandeelhouders buiten...jullie moeten je club terug pakken...en geen sanseveria hoempapa ...
...

14   6  
Ernie

Hij heeft groot gelijk. We zullen zien wat hij in zijn mars heeft.
Ik denk meer dan Hyballa!

25   6  
linksrecht

Ratjeduneerste
'Voelde zich hier 'te goed' om bij het hoogste jeugdelftal aan de slag te gaan maar doet nu precies hetzelfde bij nota bene de rivaal. '

Snap dat het kut is om te horen, vind ik ook, maar die kruiken zijn ons op alle fronten voorbij. En niet een beetje, maar een straatlengte. Zijn 3 klasse beter dan wij.

Dat is helaas de realiteit.

2   13  
Voetbalwereldje

Je krijgt een aanbieding, zoekt conflict en stapt over. Zo gaat dat in dit wereldje.

27   2  
NAC Breda de parel van het zuiden!

@kutkruik ik wil het liefste ook de derby terug in de Beatrixstraat style...
Maar die komt niet meer terug die tijd ( al was het in die tijd wel zo dat het bij jullie bijna altijd leeg was in Tilburg met de derby van toen)
Tegenwoordig word en werd de derby vooral opgeklopt door de media en werd gedaan alsof het Dortmund tegen gelsenkirchen was....
NAC en Willem II waren 2 verschillende clubs ( nu lijkt het in Tilburg meer wat NAC toen was)

Ze moeten gewoon het uitvak dat vissenkom gebeuren eruit gooien! ( in het NAC stadion)
vak g terug in ere herstellen
Hoor je Willem II met de capo dan hangen de vakg-ers weer in de hekken met schuim op hun bek!

En de mensen die dat hoempapa willen die gaan maar mooi naar Kerkrade!

22   1  
Buurman

Dit is vooral ook van de club Willem2 een goeie zet. Willem is de ideale man voor het tweede elftal , en is onderweg een goeie hoofdtrainer te worden. Willem W. heeft een goede visie en goeie aanpak. Dat wordt door veel mensen bevestigd die er meer van weten dan wij. Ook voor WW is dit een promotie. Bij NAC pakte het allemaal nogal lullig uit voor WW. Van kroonprins kreeg hij onder Hyballa , die zijn eigen assistent mee bracht , de rol van NAR. Volkomen begrijpelijk dat Willem zich hierin niet schikte en dan moet je op een volwassen wijze uiteen gaan. Dat deed Eisenga netjes. Ben bang dat NAC op termijn verliezer is want we gaan nog van Weijs horen weet ik bijna zeker. NAC moet keihard gaan werken om de achterstand op Willem2 terug te brengen. Eerst dus promoveren. Veel gaat afhangen van onze nieuwe AD.

10   23  
Dutchbird

Willem is geen NACcer meer omdat die kutbelg hem een mes in de rug heeft gestoken. Jelle was slim, die liet het zo ver niet komen en nokte zelf toen Anderlecht zich aandiende. Tegen de tijd dat Manders VDA ontslaat hebben we alleen nog maar enkele Duits murmelende trainers.

5   2  
Ratjeduneerste

@linksrechts

Geen idee waarom je dat hier zo nadrukkelijk wilt benoemen maar ik heb dat volgens mij nergens tegen gesproken. Ook ik zie dat wel.

Neemt niet weg dat hij een paar maanden na de situatie bij NAC ineens bij de rivaal op de loonlijst staat.

Ik heb niet 1x ergens NAC met de buurmeisjes vergeleken.

15   2  
NAC Breda de parel van het zuiden!

En nu even een vraagje kutkruik
Hoe is die vriendschapsband eigenlijk tot stand gekomen tussen jullie club en Antwerp?
Ik bedoel Antwerp is toch totaal geen sfeer met een capo en met een trommel?
Ik bedoel dat is daar ouderwets bier zuipen en gas geven

6   4  
RaRa

Categorie Cees Lok!!
En door.....

4   4  
Rubenac

Willem 2 weijs

19   4  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Cambuur en de Graafschap in het nieuwe seizoen gewoon nog in de eerste divisie....
Dus dan weten we allemaal wie weer de nummer 1 en 2 worden.......
(City kom ons a.u.b uit ons leiden verlossen!)

15   14  
And so we roll

It's because....Tilburg boven alles

26   4  
Kutkruik

@nacbredaparelvanhetzuiden

Ik snap je wel maar de tijd dat wij met BBA bussen kwamen en dan door containers...en dat van de vegt in voorlaatste minuut 0 1 scoorde. Die tijd bedoel ik in de Beatrix en dat we dan elkaar hoe dan ook wilde treffen....jullie roepen altijd noad en volksclub...maar jullie zijn eigenlijk eliteclub van breda.....pleeg een coupe of zet die aandeelhouders(rotterdammers)af....wij knikkerde vd looi buiten dat is pas echt wat een volksclub doet....

13   7  
NAC Breda de parel van het zuiden!

NAC is en blijft een volksclub alleen sinds de verhuizing en het uit-vak ineens (naderhand zo rond 2009 ) een aquarium werd is het rauwe eraf
vak-g hebben ze tam gemaakt door dat besluit( ja sorry dat ik het zeg vakg-ers!)
en de b-side reageert dan ook niet meer....
Dat geroep van ''NOAD'' en wij zijn NAC? moeten we allemaal maar vanaf stappen en ons motto weer zoals rond 2007 WIJ GAAN NIET OPZIJ maken!


Bestuur gooi het uit-vak weer open laat vak-g als beesten tekeer gaan en daarna reageert de b-side ook weer....
Noem de keepers met een Spaanse achtergrond (of Braziliaanse) weer puta's
Noem een oude keeper weer opa
https://www.youtube.com/watch?v=kq6UBqD2vo0

Komt Roda zing dan met z'n alle ''wie niet springt die is een mof''
Komt jong PSV(of de Graafschap) en ''wie niet springt die is een boer''...
tegen jong Utrecht Schijt aan utreg olé olé of schijt aan utrecht!
tegen jong ajax en wie niet springt die is een ( je weet wel)


Zing weer de ''Schijt aan liedjes'' met een mix van de ploeg aan te moedigen!
https://www.youtube.com/watch?v=ixUe2fud4wg
https://www.youtube.com/watch?v=IZhlS57TdM0
https://www.youtube.com/watch?v=x9CqyhBwStw







16   15  
Willem ii fan

Het gaat niet lekker in Breda..

8   9  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Jaja wat doe je hier überhaupt op deze site man...
Ga weer terug naar Tilbo.com

9   12  
Betweter

Nou zou ik Willem kunnen uitmaken voor NSB'er, maar dat doe ik niet.

8   5  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Ik kan me een liever dan spandoek nog herinneren wat toen over Schreuder die toen van Feyenoord naar RKC ging...
Dat komt nu ook wel van pas
Alleen dan nu meer dan via NAC naar Willem II

Liever .... in een ..... dan via NAC naar Willem II

4   10  
SjorsNAC

Heel veel... uuh ik bedoel... geen succes Willem!

12   14  
NAC Breda de parel van het zuiden!

Liever op ma tokkie duiken dan via NAC naar de kruiken!

6   11  
NAC76

Wat een droeftoeter.... next, niet teveel woorden aan vuil maken.

11   4  
Noemaal

Wijs besluit van Willem(II). NAC zit op ramkoers en met De Graafschap en Cambuur in de KKD nog jaren verwijderd van de Eredivisie?

11   3  
geelzwartwit

In potentie een goede trainer. Spelopvatting en voetbalfilosofie die past bij het moderne voetbal. Onder hem zagen we in die paar wedstrijden wel voor het eerst spelpatronen en een bepaalde Spelopvatting en idee.

Ik vind het altijd zo jammer dat d e meeste NAC supportes zo kort VS geheugen zijn. Alles wat op dit moment niet meer bij NAC zit wordt afgezeken of weggezet als waardeloos en geen clubliefde en ander kleinleuterig gezeik. Precies wat er allemaal verkeerd zit bij de club. Wij zijn NAC en alles wat niet pro NAC is is vooral kut en tegen NAC.
Als het hier bij NAC een beetje normaal was geweest dan was Willem einde dit seizoen hoofdtrainer geworden. Had hij de tijd gekregen om de jonge jongens die hij al kende de spelpatronen in te slijpen en was hij volgend seizoen met een jong maar fris en ingespeeld team aan de slag gegaan. Nee door wederom mismanagement (van oa een AD die ondertussen al weer vertrokken is) is Willem zondebok geworden.
Denk je dat Willem een fijne tijd heeft gehad? Lekker nog even natrappen.. Beste supporters.. De enige die in Nederland nog ergens iets van NAC vind zijn de NAC supporters zelf en die vinden (op basis waarvan? Geld in een bodemloze put storten?) zichzelf vooral de allerbeste supporters van heel de wereld.

Ik heb niks met Willem 2. Voor mij is Rdam Zuid de rode lap. En Willem? Succes je voetbalvisie was volgens mij fris en prima. En daar gaat het volgens mij om. Ik verwacht dat die het nog zeker verder dan Tilburg gaat schoppen.

Fijne avond allemaal.
Hup NAC en jep konden we maar terug naar de Bea tijd.. Maar dat gaat helaas niet gebeuren.

3   11  
GeelZwarHart

Dit heerschap heeft vies spelletje gespeeld

5   24  
ome cor

Het feit dat er hier mensen zich druk maken om die kruiken is al lachwekkend genoeg.
Dat domme volk uit Broekhoven staat een straatlengte voor op onze, veel mooiere, club.

Willem wilde iets wat NAC niet kon of wilde bieden. Jammer dat ie naar Stilburg gaat, maar is het onze zaak waar hij gaat werken ?

Je hoeft hem geen succes te wensen, maar ook voor hem gaat het leven door. Hopelijk trekt ie onze jeugdopleiding niet uit elkaar.

13   5  
Falco

Helaas zien we jullie nooit meer terug in de eredivisie, al hoop ik het wel. Het waren altijd de beste momenten van het jaar om naar toe te leven. RKC ziet ons nu als de "vijand" en zien het als een derby. Ik geef er geen zak om! Nac is wat we willen als tegenstandster, nu zijn het alleen maar dromen.

1   3  
DeNeel

Over een paar jaar wordt het Willem (t)W(ee)... Ach ja, qua beleid snap ik zijn keuze wel, helaas, maar ik was nu ook niet echt onder de indruk van NAC spel onder zijn leiding, van de opstelling of van de wissels, dus ja.... NOAD ??

1   2  
The Cosmic Gate

Ik begrijp heel goed dat de familie Weijs ook brood op de plank moet hebben, maar dit is wel een gewaagde hoor.
Zijn NAC hart is dus niet zo ??, want anders doe je dit niet . En hij spreekt zich behoorlijk tegen door nu een functie te gaan vervullen die hij bij NAC niet wilde ..

Agh hij moet maar ff kijken ook , er zijn wel ergere dingen

3   7  
Badeend

NAC Breda de Parel van het Zuiden

Waar jij toe "oproept" is precies waar de échte NAC support aan kapot is gegaan. Dat ongegeneerde inspiratieloze copy paste van "schop die-en-die olé olé" is helemaal niet "rauw" of "authentiek". Het is simpel en dertien in een dozijn. En dat was niet waar NAC bekend om stond. Als je daar naar terug wil, is NAC (de supporters in elk geval) 100% inwisselbaar voor sneuneuzen als Roda, AZ of Vitesse.

5   8  
Nachoreca1

Weijs en falco....Wat een mafkezen joh...en dan eerstgenoemde ook nog succes wensen. Kan het allemaal niet meer volgen hoor. Zoetsappig zooitje.

3   0  
L.

Bij ons hebben vaker kroonprinsen aan het roer gestaan: en wat heeft dat opgeleverd...

3   0  
Breda F2

Het is zoals t is. Goed voor zijn ontwikkeling. Had m graag zien blijven maar ik weet niet wat er allemaal aan vooraf gezegd en gedaan is.

Gewoon vooruit kijken mannen want het gaat nog een bewogen jaar worden waarin ik hoop snel weer de geur van t gras en t bier te ruiken en de emoties van de tribune af te zien spatten.

1   0  
Heksenketel

Natuurlijk maakt hij er een mooi verhaal van. Voor mij blijft het gegokt en verloren. Maakt me overigens niet uit dat hij bij Willem II aan de slag gaat.

1   5  
Nicos

"ik wilde graag naar een club waar ik me goed bij voelde." Hoe is dat mogelijk als net van nac af komt... kruik

5   1  
Ad B uit Roosendaal

Willem II is goed af met Willem Weijs als hoofdtrainer voor de jeugd.

Jammer dat hij NAC heeft verlaten, het is een man met capaciteiten.

Gemengde gevoelens, maar ik wens Willem alle succes toe.

1   0  
TvB

Jammer maar ook begrijpelijk. Al denk ik dat Hyballa op dit moment een geschiktere trainer is voor NAC. Het voetbal dat weijs wil spelen past ook meer bij w2 dan bij NAC denk ik.

3   2  
ome cor

Willem wilde in eerste instantie best assistent worden onder PH, maar dacht te kunnen eisen wat hij op het trainingsveld mocht gaan doen.

Dat je dat bij een bejaarde trainer als Advocaat doet, die fysiek geen veldtrainer meer kan zijn, okay. Maar dat kun je niet bij een Hyballa....

Bij WII gaat hij de jeugd en ondertussen haalt ie zijn papiertje, zodat hij nooit meer in die situatie zal komen.
Als NAC hem de 019 exclusief had geboden ipv jong NAC dan hadden we Willem misschien wel kunnen behouden.

Als, als.... dat telt niet, hè.

0   0  
Fokke Hiemstra

Wie vandaag deze getuigenis leest, moet het met mij en mijn gezin vieren omdat het voor sommige mensen allemaal als een grap begon en anderen zeiden dat het onmogelijk was. Mijn naam is Fokke Hiemstra en ik kom uit Emmen, Nederland, maar ik verhuis met mijn vrouw naar Canada. mijn kinderen Er gebeurde iets vreselijks met mijn familie, ik verloor mijn baan en mijn vrouw verliet mijn huis omdat ik toen niet goed voor mezelf en haar en mijn kinderen kon zorgen. Ik slaagde erin negen jaar lang geen enkele vrouw te steunen om voor de kinderen te zorgen. Ik probeer een testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar ze voorkomt dat ik met haar praat. Ik probeer met haar vriendin en haar familie te praten, maar ik weet nog steeds dat iemand me kan helpen en ik heb later een sollicitatie naar zoveel bedrijven gestuurd, maar ze bellen me niet terug, tot een trouwe dag die ik nooit zal vergeten in mijn leven . Toen ik een oude vriend van mij ontmoette, legde ik al mijn moeilijkheden uit en hij vertelde me over een goede man die hem hielp om een ​​goede baan te krijgen bij het Coca Cola-bedrijf en hij vertelde me dat het een caster-charme was, maar ik ben een persoon die gelooft nooit in spreuken, maar ik besloot het eens te proberen. Ik legde mezelf ook uit aan Dr.Igbinovia, hij instrueerde me en liet me zien wat ik moest doen in slechts drie dagen en ik volgde alle instructies en deed wat hij me vroeg om het goed te doen. Drigbinovia zorgde ervoor dat alles goed ging en mijn vrouw zou me weer zien na het geweldige werk om 12:00 uur. Mijn vrouw belt me ​​met een onbekend nummer en huilt terwijl ze zich verontschuldigt en ze vertelde me dat ze mij en onze kinderen echt mist en dat we terug zijn weer samen. En ook na twee dagen belde een bedrijf waar ik mijn brief naar stuurde mij om het werk met hen hier in de Toroto te hervatten. Ik raad aan om als je problemen hebt een bericht te sturen naar deze e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of whatsapp / Viber +2348144480786 en je krijgt het beste resultaat. Ik wens je het beste.

Laad alle berichten na dit bericht in