Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Dessers opgeroepen voor de Super Eagles

Eddy W

Het is Cyriel Dessers eindelijk gelukt. De aanvaller, die op dit moment topscorer is van de Eredivisie, is opgeroepen voor het nationaal elftal van Nigeria. Eind maart kan de aanvaller tegen Sierra Leone zijn debuut maken.

De spits kan voor Nigeria uitkomen omdat zijn moeder uit dat land komt. Dessers reageert op Twitter op zijn selectie: “Zo vereerd en trots. Ik kan niet wachten om het groen witte tricot aan te trekken en het team te ontmoeten.”

Bron:
B-Side Rats, Super Eagles
8 Reacties
42   0  
Bekerfinale

Het is m ontzettend gegund!

42   0  
Bekerfinale

Het is m ontzettend gegund!

14   2  
Henri

Zal Gillissen ook erg blij mee zijn. Een inernational levert altijd wat extra centjes op. En ze zitten nu al rond de 4 miljoen euro.

8   0  
Babosje

Bij NAC geleerd! Goed bezig kul!

2   0  
Kopspion

Het zou toch wat zijn zeg, finale NAC-Utrecht......,

5   0  
Dbare

Zoals Utrecht speelt moet Nac morgen ook spelen. Kort er op, geen ruimte geven, veel meters maken en ze niet laten combineren zodat ze niet aan voetballen toe komen.

8   0  
Fritske d'n Olifant

Ik krijg toch altijd een dubbel gevoel als ik berichten over Dessers lees. Allereerst een ontzettend sympathieke gast die je alles gunt. Samen gepromoveerd in 2017. Alleen waar Cyriel een stapje omhoog, een stapje opzij en nu weer reuzestappen omhoog maakt is NAC tot een bedenkelijk niveau afgezakt. Het doet me steeds weer pijn dat een klasbak als Cyriel voor zo'n plastic club als Heracles voetbalt. Als er nou eens consistent beleid zou worden gemaakt bij onze club door echte voetbalmensen dan zouden we na de promotie van 2017 nu staan waar onze Almelose vrienden staan met Cyriel als ultieme local hero. Iedereen hoopt nu op de beker, maar de kans dat wij de finale halen, de beker winnen en ook nog eens promoveren is natuurlijk zeer klein. Als we aan het eind van het seizoen met lege handen staan dan vertrekken weer onze beste spelers en kunnen we weer opnieuw beginnen. Laten we astemblieft hopen van niet.

2   0  
Michel

Had Smullie toch goed gezien ?

In een andere tijd had Cyriel voor Belgie gespeeld, daar hoort hij eigenlijk ook als ik goed begrepen heb dat hij niet in Nigeria is geweest. Maar een welgemeend proficiat Cyriel! En afsluiten bij NAC ?

Lokeren is helaas over, sneu die situatie daar

0   2  
Magnetron

Weet iemand hoe het zit met een vergoeding voor NAC mocht dessers deze zomer een mooie transfer maken? Is er een doorverkoop percentage of een opleidingsvergoeding bij een internationale transfer?

Laad alle berichten na dit bericht in