Wij gaan niet opzij

Veenstra: "Hij is een moderne centrale verdediger van wie er niet zo veel zijn in Nederland"

Eddy W

Voor Jan Paul van Hecke is het een bijzonder seizoen. De jonge verdediger brak dit seizoen door in de hoofdmacht van NAC en speelt morgen een duel voor de halve finale van de beker. Reden genoeg voor Omroep Zeeland om zijn oude trainer Rogier Veenstra op te zoeken.

Van Hecke roemde in een eerder interview Oud-NAC speler Rogier Veenstra. Zonder deze trainer had de Zeeuw naar eigen zeggen geen profvoetbal gespeeld. Toch had het niet veel gescheeld of de twee hadden nooit samengewerkt, Veenstra wilde namelijk niet dat JP naar GOES kwam. "Ik wilde hem helemaal niet naar GOES halen, want hij was heel erg jong en ik zet niet graag jonge jongens op de reservebank. Maar hij was ervan overtuigd dat hij naar GOES moest om zich te ontwikkelen."

Uiteindelijk pakte de stap goed uit en belande Van Hecke via Goes bij NAC, waar Veentra zijn voormalig pupil met de week ziet groeien. "Hij is een moderne centrale verdediger van wie er niet zo veel zijn in Nederland. Zijn handelingen aan de bal het indribbelen, zijn passing, rust aan de bal. Het is allemaal goed.”

Bron:
B-Side Rats, Omroep Zeeland
11 Reacties
39   3  
Bammes

Zou jammer zijn als hij aan het einde van het seizoen al vertrekt bij nac.hier kan hij zich veel makelijker verder door ontwikkelen .of het nou in de ere of kkd is.hij is nog jong dus beter voetballen dan op de bank zitten Utrecht of Groningen;-)

9   4  
Kopspion

Ik ben bang dat we JP snel kwijt zijn, die gaat het nog ver schoppen hoor !
Lijkt wel een beetje op VvDijk qua spel

7   1  
Andre

Helden 1973 pfffffff please een keer naar de kuip .....

39   3  
Bammes

Zou jammer zijn als hij aan het einde van het seizoen al vertrekt bij nac.hier kan hij zich veel makelijker verder door ontwikkelen .of het nou in de ere of kkd is.hij is nog jong dus beter voetballen dan op de bank zitten Utrecht of Groningen;-)

8   8  
Henri

De scouting in Zeeland is redelijk verzorgd denk ik. Maar als ik dan vandaag weer lees dat een groot talent uit Bergen op Zoom op het punt staat naar WII te gaan en er op het ogenblik 8 Bredase spelers in Tilburg spelen dan heeft het scoutingapparaat van NAC nog veel werk te verrichten.

8   1  
Nac798

Is dat zo Henri? Noem eens een Bredase speler die is doorgebroken bij de buren in de afgelopen 3 jaar dan? Misschien zijn ze wel helemaal niet zo goed.. Ik scout liever een Azzagari, Mashart of van Hecke dan een Bredase jongen die het niet haalt. De enige beetje Bredase jongen die de laatste 3 jaar is doorgebroken is Sydney.. Al is het al dan niet om zijn naam.

18   5  
Moppernac

Shit, word het niet PSV, Az, Feijenoord en Ajax.
Maar Fc Utrecht in de finale.
Was mooier geweest om heel de top4 uit te schakelen.

4   2  
JP Fan

Ik vind het onder de berichten van van Hecke telkens wel grappig om te lezen dat bezoekers uiten dat hij het ontzettend goed doet maar bij NAC moet blijven om te rijpen en om niet op een bank te gaan zitten bij AZ, Utrecht of Groningen. Ik denk dan maar dat iedereen dit aangeeft omdat ze gewoon graag willen dat hij blijft.

Deze jongen heeft de laatste 1,5 jaar zulke stappen gemaakt dat niemand kan voorspellen waar zijn top ligt. Als je in zo'n tijdsbestek zulke stappen maakt denk ik ook dat hij groot gelijk heeft als hij een stap naar een Eredivisieclub maakt en zichzelf daar ook vrij snel in de basis speelt. Voor zijn persoonlijke ontwikkeling kun je zo'n stap alleen maar aanmoedigen.


3   2  
MickJ

Dacht een ieder hier dat het buitenland
aan het dromen was/is.
Ik denk het niet.
Het van Dijk effect sleept hierin verder
let maar op. Dus dubbele Euro's

5   2  
fvf6

Lekker nog 2 jaar bij NAC blijven voetballen , hier kan hij zich goed ontwikkelen . Maar NAC zal zijn contract open moeten breken en een verlenging + een oplopend salaris in de komende jaren moeten bieden, zodat wanneer hij klaar is om hogerop te voetballen hij geld in het laadje van NAC brengt , en natuurlijk als hij die nog niet heeft een ongelimiteerde transfersom .

4   5  
Marti

Als jp na dit seizoen vertrekt , is de kans groot dat hij in een neerwaartse spiraal beland , hij moet gewoon nog zeker 2jaar bij NAC blijven en rustig rijpen voor een volgende stap , een stap op het eind van het seizoen betekent dat hij een doodlopende weg ingaat , en niet verder komt dan waar ook een invalbeurt mag maken ,

3   0  
Spartaan

Offt: Succes vanavond mannen, pakken dat f*y*no***

Laad alle berichten na dit bericht in