Wij gaan niet opzij

EX-NAC: El Allouchi wacht in alle rust op nieuwe club

BsideBart

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor NAC alweer voor de deur. Desondanks is een oud-NAC'er nog altijd clubloos. Mounir El Allouchi, vorig seizoen bij NAC nog goed voor 13 goals en 15 assists, wacht af en raakt niet in paniek: "Ik voel geen enkele druk om ergens snel te tekenen.” aldus de Roosendaler in gesprek met BN De Stem.

Na een topjaar bij NAC vertrok El Allouchi transfervrij uit Breda, naar aanleiding van zijn afgelopen seizoen mag het op zijn minst opvallend heten dat hij nog zonder club zit. Volgens de aanvallende middenvelder is er interesse genoeg en sprak hij met vele trainers en clubs. Turkije leek een goede optie voor El Allouchi alleen de twijfel over financiële malaise (niet uitbetaalde lonen, slechte afspraken) heeft hem doen besluiten niet naar Turkijke te vertrekken.

Uiteindelijk heeft de transfervrije El Allouchi, buiten veel interesse uit verschillende competities, vijf concrete aanbiedingen gehad. Zo zijn er aanbiedingen uit: Saoedi-Arabië, België, Portugal, Italië (Serie A) en Frankrijk (Ligue 2). Ondanks dat het seizoen voor de deur staat neemt El Allouchi geen overhaaste besluiten: "Omdat ik transfervrij ben, heb ik geen haast. Andere clubs die interesse toonden, twijfelen nog. Daarom ben ik ervan overtuigd dat er iets moois gaat komen.”

El Allouchi laat zich niet van de wijs brengen, ook niet als de verhalen over eerdere pogingen tot een transfer deze zomer, op tafel komen. Zo ketste op het allerlaatste moment een transfer naar Saoedi-Arabië af. Ook een transfer naar de 2. Bundesliga ging op het laatste moment niet door. El Allouchi en zijn zaakwaarnemer waren al in Duitsland om de transfer af te ronden toen het bij de middenvelder toch begon te knagen: "Ze gaven me het gevoel dat ze me graag wilden hebben. Alles was prima geregeld, het zag er goed uit. Een grote club die niet zou misstaan in de Bundesliga. Nee, geen Hamburg. Toch miste ik iets. Wat precies, is lastig uit te leggen. Mijn ouders verklaarden me voor gek dat ik heb afgezegd.”

Ondertussen is de middenvelder wel topfit. Hij is fanatiek bezig met crossfit en ook bezoekt hij zijn personal trainer regelmatig om zowel cardio als kracht te trainen. Naast al het sloopwerk in de sportschool is hij op het veld actief met trainingen met zaalvoetballers.

Wel hoopt El Allouchi nog op een waardig afscheid in het Rat Verlegh Stadion voordat hij naar zijn nieuwe club vertrekt. "Zolang ik deze maand in Nederland ben, moet dat te doen zijn.” besluit de Roosendaler.

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
35 Reacties
123   9  
Rat uit Rijen

Ik gun deze jongen echt een mooie transfer naar een mooie club waar hij wel het juiste gevoel bij heeft! Mounir heeft bij ons ook al vaker laten zien dat hij zich niet zomaar gek laat maken. Hopelijk pakt dit ook allemaal goed voor hem uit. Succes Mounir! 👊

10   9  
Dun Diëe

Ik geef zijn familie gelijk. Het siert hem dat hij nee zegt als het niet helemaal goed voelt, maar wellicht heeft dat er mee te maken dat hij zolang bij dezelfde club heeft gespeeld. Als je dan eenmaal voor het avontuur gaat moet je na A ook B zeggen. Je kan toch niet altijd blijven flierefluiten en kijken wat er op je pad komt.

Maar goed, hij ziet het zonnig in dus hopelijk komt het goed.

123   9  
Rat uit Rijen

Ik gun deze jongen echt een mooie transfer naar een mooie club waar hij wel het juiste gevoel bij heeft! Mounir heeft bij ons ook al vaker laten zien dat hij zich niet zomaar gek laat maken. Hopelijk pakt dit ook allemaal goed voor hem uit. Succes Mounir! 👊

17   11  
Jarc

Ik heb Mounir als voetballer heeeel erg gewaardeerd. Ik dacht ook altijd dat hij zoals dat heet "er een goede kop op had staan", vooral doorat hij via helmond, na min of meer afgeschreven te zijn in Breda, zich in de basis wist te voetballen bij steeds wisselende hoofdtrainers. Maar dat hij nu geen club heeft doet me aan die "kop" twijfelen, vage zaken als:" er was iets wat ik niet kan benoemen om het niet te doen" komen op mij niet erg wilskrachtig en sterk over.
Ik hoop voor hem dat hij snel een aanbieding krijgt van een club/land waar hij wel een goed gevoel bij heeft. Natuurlijk moet hij op gepaste wijze afscheid nemen in het Rat Verlegh, ik zal mijn handen stuk klappen, want hij heeft mij, in tegenstelling tot vele anderen, wel een groot aantal heerlijke voetbalmomenten bezorgd in zijn afgelopen jaren bij NAC.

14   2  
J0667

Voor de Mensen die zeggen dat knight vandaag word gepresenteerd. Hij staat vandaag basisi bij een oefenwedstrijd van city

8   9  
ome cor

Hopelijk is het niet te veel bluf, anders heeft ie straks niks
Dat gun je hem ook weer niet.

17   12  
Kisku

Zal ver weg worden, geloof niet dat een beetje club hem wil hebben,pak je geld ergens mounir als je kan

8   4  
Barry

De voetballers van tegenwoordig interesseert het meer dat ze tijdig bij een club kunnen instromen en een deel van de voorbereiding mee kunnen pakken. Ze wachten gewoon zo lang mogelijk op het meeste tekengeld. Dat de competitie dan al 2 weken aan de gang is boeit ze niks.

12   13  
Chris W.M.

Ongelooflijk. Dan hoop je op Efmorfidis, die het in zijn laatste jaar prima gedaan heeft in de KKD bij Almere, stopt ie met voetballen….

33   37  
Belgische Naccer

tja...als je de Serie A afwijst...dan wordt het moeilijk denk ik.

Zelfoverschatting is Allouchi niet vreemd, dat weten we al wat langer. Maar ik hoop voor hem dat er een eredivisieclub komt. Misschien Heracles of Willem 2. Dat is dan ook meteen zijn plafond.

11   12  
Enkhuizer rat

Hup Mounir !

49   46  
RICHARDPRAHA

Nou meneertje heeft” geen haast” maar clubs wel en die gaan echt niet wachten op Mounir.

Hij is voor veel clubs gewoon selectie opvulling en niet belangrijk genoeg om de samenstelling van een selectie te laten vertragen.

Wat ook bijzonder is dat veel mensen zoveel begrip hebben dat hij graag wil gaan spelen in zwaar radicaal conservatieve moslim landen met bedenkelijke regimes en waar mensenrechten niet voor elke bevolkingsgroep (homo’s en vrouwen) erg beschermd worden.

Totaal idioot dat iemand die geboren is in NL er zulke levensovertuigingen op na houdt..

20   32  
Dj buffonge

Wat een bijzonder lage reactie….
Wow

12   2  
Ons NAC

Bijzonder dat hij Serie A afwees. Ben benieuwd wat daar de reden voor was.

2   62  
Pirke12

Hopelijk is er wel interesse voor de Mounir en heeft hij niet gegokt en verloren. Uiteraard zal er best iemand aandienen. Hopelijk is dat er ook met vooruitgang voor m.

Schrijf je nog ff in en rap een bietje

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

38   27  
MickJ

Uit deze reactie spreekt het karakter van de man.
Slap en traag . Precies zijn spel voorheen bij NAC.
Is er wel interesse ?
Geloof er geen bal van.

9   7  
Altijdnacsupporter

In mijn ogen een karaktervolle gozer die zn plekkie wel voor elkaar heeft geknokt bij ons hoor. Maar een stap hogerop lijkt mij iets te hoog gegrepen!

Ik vond hem oprecht niet " slecht" ... Ja af en toe dat tikkie breed, die nutteloze laag tempo meters aan de bal, ik heb er ook wel eens op gevloekt 😇.. maar hee : was hij ook nog pijlsnel, veel meer diepgang, goed in zn omschakeling en fysiek 2x zo sterk hadden wij hem nooit zo lang gehad.

Op zich het afwachten waard: komt dat kleine stapje hogerop, anders aan de knip gaan denken en 2 jaar volle bak cashen en daarna wel zien...

Succes Mounir! 💪

23   8  
H.V.M.

El Al is een aardige kerel, maar ook een beperkte voetballer die overigens wél een prima seizoen bij NAC achter de rug heeft.

Hij is o.a. bij alle Eredivisieclubs van haver tot gort bekend en desondanks staan ze niet in de rij om hem transfervrij binnen te halen.
Ook qua buitenlandse belangstelling zal het allemaal wel meevallen!
Daar zitten ze ook niet allemaal te slapen.
Als je als speler echt wat heb toe te voegen en notabene transfervrij bent, gaat normaalgesproken geen enkele club twee maanden wachten om je vast te leggen.
Toch gun ik deze jongen een mooie club.
We gaan het zien!!!

9   7  
Ivo

Mounir gaat echt wel een club vinden, maar of hij daar gelukkig wordt is wat anders. Het lijkt me geen jongen die ver van zijn familie gelukkig wordt, zeker niet als hij op de bank terecht komt.

Hij gaf eerder aan het midden-Oosten wel wat te vinden maar komt er nu achter dat dat ook niet alles is qua omstandigheden. Dan is het in Nederland toch allemaal wat beter geregeld.

Daarom gok ik op een Belgische of Nederlandse club.

19   2  
Sjef de gevulde koek

Raar verhaal al zeg ik het zelf. Gun hem van alles het beste. Maar de competities gaan weer beginnen. Je komt dan altijd met een achterstand binnen. Maar de conclusie die ik er uit trek is dat er totaal geen normale club zich gemeld heeft en dit richting de zandbak gaat of straks uit nood na een club waar hij op de bank kan gaan zitten.

18   6  
@FAN UIT ZEVENBERGEN

Wanneer komen je 3 toegezegde aankopen?

7   16  
Rbull

Teken anders een contract tot aan de winterstop bij ons. Dan heb je iets meer de tijd om rustig verder te zoeken.

22   32  
Viking

Hij is zo gewild dat hij nog niet een club heeft... Hoogmoed...
Tis niks wordt niks met het ventje...

19   16  
Ernie

Het lijkt alsof je hier iets negatiefs moet zeggen.
Maar, Ell Allouchi gaat vast een mooie club vinden want het is een prima voetballer.

4   11  
Naceric

Jeaper Drost zou een goeie vervanger zijn

28   1  
Kut Poule

Pirke stop met poule, niemand wordt er blij van onder elk bericht die kut poule van jou!!

Vreemd dat hij nog geen club heeft. Als je tranfervrij bent wil je ook niet aansluiten als een team al een hele voorbereiding heeft gedraaid lijkt me!

3   2  
Semsi

Ex-NAC ; Mike van Beijnen naar FC Den Bosch

20   7  
NixNACNix

Onze toppers. De ene gaat naar Bolonga en weet en wordt eerste halfjaar niet verhuurd maar komt naar verwachting niet aan spelen toe. De andere denkt dat als hij lang wacht, de ideale club komt. Clubs die hem echt willen zouden zich al lang gemeld hebben. Hij komt straks niet wedstrijdfit bij een club in paniek. Succes er mee.

13   2  
Johan Apeldoorn

En NAC wacht in alle rust op nieuwe spelers. Ik gun Mounir een mooie nieuwe stap,aardige gozer. Prima op KKD niveau, maar viel door de mand in de Ere.

5   8  
Bundy geeren noord

El allouchi conditie op peil houden bij NAC.

0   1  
Bundy geeren noord

Yeah right.......

15   4  
Arie

Een prima voetballer om erbij te hebben....als je in de marge wilt voetballen. Bluft hier natuurlijk keihard, want als je nu nog zulke afbiedingen af zou gaan slaan komt er niemand meer.

15   5  
Thierry14

Al een jaar bekend dat hij gratis op te halen is en zelfs dan willen ze hem er voor de breedte nog niet eens ergens bij hebben??
Mounir overschat zichzelf behoorlijk heb ik t idee, leuk spelertje voor nac of dat niveau....niks meer niks minder
Misschien kozakken boys nog? Lekker potje tegen lexy

2   0  
RV

De vraag is natuurlijk wat de ideale club is voor Mounir zelf. Middenmoot Eredivisie gaat niet komen, onderin moeten sommige clubs ook eerst andere spelers van de hand doen.

Ik denk juist wel dat hij wacht op een aanbieding uit het Midden Oosten, en dan niet Saudi Arabië maar een Dubai of Qatar.

Een avontuur in de Serie A had ik ook wel bij hem vinden passen (en is nog dichtbij) maar goed. We gaan het zien. De clubs staan ook niet allemaal in de rij denk ik, als speler wil je toch (juist als je dat goede gevoel wilt krijgen bij een club) vanaf het begin af aan bij een groep de voorbereiding meedraaien.

3   2  
Ivo

Ik gok op een Zulte-Waregem, Eupen, STVV, dat soort clubs. We gaan het zien. Dubai of Qatar kan ook, maar dan kiest hij voor het geld ipv zijn carriere en daar vind ik hem met 26 jaar nog wat jong voor. Dat kan met 29-30 jaar ook nog.

2   4  
Nero

Die heeft niets afgewezen niemand wilt hem amateurs is zijn niveau

Laad alle berichten na dit bericht in