Wij gaan niet opzij

Nieuwe shirts onderweg, VVV-uit wordt race tegen de klok

Italo

Het is nog allerminst zeker dat NAC aanstaande zondag in het nieuwe tenue speelt. De shirts zijn inmiddels onderweg, maar het wordt een race tegen de klok om alle bedrukkingen en dergelijke optijd af te hebben.

Het is voor het tweede jaar op rij dat de NAC-organisatie een aardige telefoonrekening opbouwt door toedoen van telefoontjes richting Italië. Daar waar vorig jaar zelfs medewerkers van de club zelf richting Italië afreisden op de shirts op te halen, zijn de tricots inmiddels onderweg naar Breda. Althans, dat is wat door Legea aan NAC is gecommuniceerd.

Een woordvoerder van NAC geeft tegenover BN DeStem aan dat de kans 80 procent is dat er tegen VVV (zondag) in nieuwe shirts wordt aangetreden. Wanneer de shirts in Breda worden afgeleverd, zijn deze nog kaal. De bedrukkingen moeten er dan nog op worden gezet. Hierdoor is het dus nog meer de vraag of alles voor zondagmiddag gereed is.

De overeenkomst tussen NAC en Legea loopt nog tot 2023 door. 

Bron:
B-Side Rats
35 Reacties
104   3  
Jos de Wit

Lijkt mij een goede reden om het contract op te zeggen dan

21   2  
Vlag

Schandalig !!

1   3  
Mit

Toch

104   3  
Jos de Wit

Lijkt mij een goede reden om het contract op te zeggen dan

36   2  
Nep Han

Echt belachelijk, we zijn toch geen amateur clubje?
Legea er snel uit. Uberhaubt al vreselijk lelijk merk.

23   1  
Pietjebel

Opzeggen die handel
2e jaar oprij wat een armoedig zooitje is dat
Hoe zit dit bij roda en nec?

28   3  
Johnny1912

Schandalig inderdaad en lijkt me een redelijke reden voor een tussentijdse opzegging.

Echter vraag ik me af of de fout wel bij Legea ligt. Roda en NEC (correct me if I am wrong) hebben volgens mij de tenues al wel gehad van Legea en gepresenteerd? Iemand die dit kan bevestigen?

Dan vraag ik me af of NAC niet de lakse partij is in deze situatie en / of te laat voorkeuren met betrekking tot het ontwerp heeft doorgegeven?

26   8  
Joepel

Laten we er maar niet vanuit gaan dat de fout (alleen) bij Legea ligt, NAC kennende

20   1  
JKX5

Ook NEC heeft hier afgelopen twee jaar ontzettend veel last van gehad. Zowel dit seizoen als vorig jaar in de voorbereiding met de oude shirts moeten spelen vanwege leveringsproblemen bij Legea.

Heel snel wegwezen dus..

11   1  
TpT

Wat een stelletje losers zeg. 2 jaar op rij het niet presteren om shirts op tijd af te leveren.
Wordt tijd dat NAC zichzelf een gunst doet en met een fatsoenlijke partij in zee gaat.

18   1  
Breda_076

Heel snel weg bij Legea. Hoe krijg je het toch voor elkaar? Buiten het feit dat de shirts te laat zijn neem ik aan dat NAC wel weet wat het ontwerp is toch? Tot een jaar of 2/3 geleden presenteerde ze de shirts nog met mooie filmpjes. Nu is het al 2 jaar één groot drama.

11   8  
Coer

Weiger ze nog aan te trekken en speel nog een seizoen door met de huidige. Bestel via Adidas Miteam voor dit seizoen een zelf samengesteld shirt en steek een hele dikke middelvinger op naar Legea.

30   4  
Mikesneu

Nogmaals zsm met COPA in zee gaan

10   1  
Jos

Productie in een lage loon land is nu uiteraard 2 jaar op rij problemen met op tijd leveren(Covid 19).Of is hier iemand die echt denk dat men in Italië zelf produceerd!!!

8   3  
NAC-er

Is de levering van een extra spits ook vertraagd?

4   5  
f4ratje

detail: nec hed ze al een tijdje......

4   4  
Pik

Wordt gewoon in China geproduceerd hoor!!!

En dan op de boot naar Italië … duurt ook een maand.
Kan ook ingevlogen worden, kost wel wat maar is het binnen een week in Italië.

En dan kunnen ze ook het per express met ups/DHL/fedex naar Breda versturen, duurt een dag.

Er had dus al een groot gedeelte hier kunnen zijn.

10   2  
Badeend

"een woordvoerder van NAC" wist toch te vertellen dat het niet nodig was om zelf naar Italië te rijden aangezien NAC "contact had met een transporteur"? Nu is het weer Legea die de controle over het transport heeft (en NAC dat de verantwoordelijkheid afschuift)?

Een andere "woordvoerder van NAC" achtte het waarschijnlijk dat de eerste oefenwedstrijd in de nieuwe shirts gespeeld zou worden. Dat is "niet helemaal" gelukt, net als promotie niet helemaal gelukt is.

Blijft over die woordvoerder van NAC die aangaf dat NAC "doorgaans het ontwerp al in september of uiterlijk oktober" naar Legea communiceerde.

Wie is er hier aan het liegen?

7   2  
Dj buffonge

Toen ik me in wilde lezen voor VVV zag ik dat hun ook gezeik hadden met hun nieuwe shirtjes. We zijn dus niet de enigste…

Ik hoop idd ook dat we overstappen naar een ander merk. Ik vind legea maar 3x niks

2   19  
Oosterhout

Heeft niks met legea te maken ....

NAC hangt geen rugsponsor tot vorige week
Nadat welkom vertrouwen had opgezegd niet in onze club maar wel tegen directie

9   1  
DunErwt

Dan ga ik maar voor 7tientjes worstenbrood halen verdorie :-)

3   0  
The Cosmic Gate

Treurnis !! Ik vraag me dan echt af hoe serieus Legea het allemaal neemt. Want dit kan natuurlijk gewoon eigenlijk niet 2 keer achter elkaar

15   2  
Harelf

Zelfs nog geen foto van..... wanneer te koop??? Andere nieuwe artikelen in de shop??? Commerciële afdeling ook weer goed op dreef, ha ha

13   4  
sjef de gevulde koek

Slecht nieuws voor zondag. Na ik vanochtend hier melde dat M. Manders is vertrokken in volledig uit tenue achter het stuur vanuit Italië. Is hij zojuist van de weg gehaald net voorbij de Gotthardtunnel. De heer Manders bleek geen geldig vrachtwagen rijbewijs te hebben. Wat hij vanochtend wel communiceerde via twitter dit wel te hebben. Helaas door deze vertraging spelen we zondag in he oude tenue waar we een verschrikkelijk seizoen in hebben gespeeld. Hulde voor Manders dat hij het toch geprobeerd heeft maar zoals alles wat deze man doet komt het net effe niet lekker uit de verf allemaal. Hup NAC

3   2  
von F

Hoe moeilijk kan het zijn, niet echt een logistieke operatie om een paar dozen met shirtjes op te halen. Of heeft Mattijs zich een nulletje vergist op het bestelformulier en moeten ze per boot komen.

0   26  
Pirke12

Amateurisme ten top laten we eerlijk zijn.
Als men jaar op jaar het niet eens voor elkaar krijgt om het voor elkaar te krijgen. Misschien ligt het niet aan NAC maar aan de leverancier maar communiceer dat persbericht of de mail aan NAC eens. Kunnen we meelezen waar het fout gaat...

Schrijf je nog even in.

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

5   2  
RaraNAC

Geen clausule in het contract?
Als een leverancier van mij voor de zoveelste keer dezelfde fout maakt is het redelijk makkelijk afscheid nemen hoor.

20   0  
RaraNAC

En kap eens met je voetbalpoule

12   0  
Kut poule

Wanne KUT poule joh!!

1   0  
Van "taajlaand

"De shirts zouden op weg zijn naar Breda", maar.....

Wordt er in Italië niet met een soort van track en trace gewerkt?

1   0  
tiesto

Ik weet niet hoe dit contract in elkaar zit.. Wat voor verplichtingen er op papier staan..

Als je dit namelijk gewoon goed hebt staan kun je het contract eenzijdig ontbinden als NAC zijnde, iets met contractbreuk...

0   1  
Svt076

@tiesto,

NAC en iets goed hebben staan, geloof je het zelf ? ;)

Ik zie dit probleem volledig als de fout van NAC. Als je weet wat er vorig jaar is gebeurd zorg je er gewoon voor dat de shirt in mei binnen zijn. Klaar. Amateurisme op elk niveau vd organisatie

6   0  
Chris W.M.

@Svt076

NEC heeft ze net een week eerder dan ons, accepteren ze met productiefouten erin. Roda gaat over een paar minuten pas de shirts officieel presteren. Allemaal Legea. Kunt mij niet wijsmaken dat al die clubs te laat besteld hebben.

4   0  
habe

Laatste wedstrijd van een seizoen dien je al in de nieuwe shirts te spelen, zodat iedereen zicht hier aan kan vergapen. Tijdens de voorbereiding bij elke oefenwedstrijd een kraam waar de nieuwe merchandise kan worden aangeschaft. Iedereen kan dan zn nieuwe shirt, broekje of trainingspak mee op vakantie nemen en lekker de blits maken in het buitenland. t Zou zo mooi kunnen zijn . . . .

2   0  
Svt076

@chris

Klopt, deel vd fout zal vast ook bij legea liggen. Alleen is dit een van de vele fouten mbt merchandise, en ging het voordat NAC met legea in zee ging ook vaak "mis". Dus NAC roept het prima over zichzelf af.

0   0  
Leurenaar

"NAC haalt commercieel gezien te weinig uit de markt" was getekend M. Manders. Doe er dan eens wat aan lamstraal! Om te beginnen zorgen dat wij ieder jaar een wedstrijdshirtje kunnen kopen voor de competitie begint en dat onze jongens met nieuwe tenues het veld op komen.

Laad alle berichten na dit bericht in