Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: El Khayati laat contract ontbinden bij Qatar SC

Raskolnikov

Ex-NAC'er Abdelnasser El Khayati heeft zijn contract bij Qatar SC laten ontbinden. De aanvaller had nog een contract tot de zomer van 2021 (met een cluboptie van nog een extra jaar), maar is nu dus transfervrij.

De inmiddels 31-jarige El Khayati verliet ADO Den Haag vorig seizoen voor 1,7 miljoen euro voor Qatar SC. Een onverdeeld succes werd zijn verblijf in de Golfstaat niet. El Khayati droeg zestien keer het shirt van De Koningen en scoorde slechts één goal. 

Nu zijn contract ontbonden is, kan El Khayati als transfervrije speler ook buiten de transferperiode tekenen bij een nieuwe werkgever. Waar zijn toekomst ligt, is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron:
B-Side Rats, Qatar SC
12 Reacties
78   6  
Pietjebel

Haal deze Hagenees dan ook maar😋

78   6  
Pietjebel

Haal deze Hagenees dan ook maar😋

32   7  
Seuter

Laat maar komen,is zeker van toegevoegde waarde.

34   6  
fanneke

Zou Steijn hem hebben gebeld en hebben geadviseerd?
Die kunnen we er best bij hebben. Laat maar komen.

5   26  
Lamington

Seuter
Waarom dan? Vanwege zijn lage scorings-rate? Of dat ene jaar bij NAC dat hij niet in actie kwam..

12   2  
Chris W.M.

" Nu zijn contract ontbonden is, kan El Khayati als transfervrije speler ook buiten de transferperiode tekenen bij een nieuwe werkgever."

Tekenen kan altijd. Alleen als hij daadwerkelijk wil spelen voor 1 januari, dan moet hij naar een club in een land waar de transfermarkt nog open is. Amerika ofzo (nog 9 dagen open). Als je contract ontbonden wordt nadat de transferwindow in het gewenste land van bestemming al gesloten is moet je wachten tot de eerst volgende window voordat je speelgerechtigd verklaard wordt.

Just to be clear.

8   2  
C'mon NAC

Come back home Nasser 😁

2   0  
Sia

Ik las het gisteren en dacht net als een aantal anderen hier ook 1+1=2 maar vrees dat El Khayati te duur is. In Qatar betalen ze spelers heel erg goed.

6   18  
Henkie

Poeh, ja, toch wel 2 klassen beter dan El Allouchi.

Als het mogelijk is dan zeker aantrekken. Heb je meteen dodelijke spelhervattingen in huis.

25   6  
Willem 4,5

Elke gelegenheid wordt aangegrepen om El A.nog een schop te geven, vind dat vreemd en ook schandalig, worden we onderhand niet eeen beetje moe van al dat gezeik over een prima speler. Als straks de koffiejuffrouw wordt ontslagen is het ook zijn schuld. En wat El Khayatie betreft, lekker in een andere zandbak laten tekenen, we hebben een prima selectie en hebben hem niet nodig.

2   2  
BredaParel

Is financieel nu wel binnen, een seizoen bij NAC (en bij zijn oude trainer) zou hem niet misstaan (al hebben we op de nummer 10-positie al redelijk wat spelers lopen met El Allouchi, Dogan, Immers)

Stiekem zou Feyenoord ook deze jongen moeten/kunnen halen voor hun middenveld, zou voor NAC extra tof zijn als ze hem kunnen halen in plaats van een Eredivisieclub :)

5   3  
Henkie

Wat een overdreven reactie zeg. Iemand mag El Khayati toch beter vinden dan Mounir.

0   1  
D’n Dijk

Als je echt naar de ere wil...

Dit is een jongen die bij promoveren van absolute waarde is !

Dan zou je zelfs al een goede eredivisiewaardige ploeg hebben.

Maar ik kan me niet voorstellen dat hij niet al iets moois achter de hand heeft !

Die gaat gewoon naar een eredivisieclub, of een lucratief avontuur.

Laad alle berichten na dit bericht in