Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Faupala tekent bij AS Beauvais Oise

Da Pope

Ex-NAC'er David Faupala heeft een contract getekend bij AS Beauvais Oise. Na een succesvolle proefperiode tekende de aanvaller een contract tot het einde van dit seizoen.

Faupala zat sinds 1 juli 2020 zonder club en wordt daarom transfervrij opgepikt door de club uit de Championnat National 2, het vierde niveau van Frankrijk. 

De inmiddels 24-jarige aanvaller is blij met zijn nieuwe club: "Ik ben heel blij dat ik hier getekend heb. Ik dank de voorzitters en de coach voor hun vertrouwen. Ik hoop dat we elkaar zullen helpen om onze doelen te bereiken. Na een lange afwezigheid leek het me logisch terug te keren naar mijn thuisland, mijn zelfvertrouwen te herwinnen en te herstellen van mijn blessure. Het clubproject sprak me echt aan. Mijn doel? Gezien mijn rol is dat veel doelpunten maken."

Bron:
B-Side Rats, ASBO
6 Reacties
29   0  
Eljé

Als kind sliep David al onder een AS Beauvais Oise dekbed.
Met een NAC kussensloop. Dat wel.

29   0  
Eljé

Als kind sliep David al onder een AS Beauvais Oise dekbed.
Met een NAC kussensloop. Dat wel.

5   0  
Ivo

4e niveau Frankrijk, dat is ook geen hoogvlieger geworden.

0   1  
Nacdictive

Het is (wellicht) gerommel in de marge maar voor zo'n speler toch ook wel weer een ervaring. Nee hij zal niet onder hun dekbed geslapen hebben maar tenslotte is niet iedere profvoetballer de nieuwe Teun of Messi.

9   1  
JN

De wereld rondreizen en je brood verdienen met voetballen. Ik kan gaan haten en zeggen dat ie maar de helft uit z’n carrière haalt, maar stiekem ben ik best jaloers.

2   4  
nac fire

Gun deze jongen het allerbeste. Maar waar blijven de versterkingen van onze club? De tijd begint te dringen..

1   0  
Arie

Alweer?

Laad alle berichten na dit bericht in