Wij gaan niet opzij

Ex-NAC : 'Feyenoord deed poging om Gudelj te halen'

Das Phantom

Feyenoord heeft een poging gedaan om Nemanja Gudelj terug te halen naar Nederland. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse club zou een voorzichtige gooi hebben gedaan naar de diensten van de international van Servië.

Echter bleek het al snel duidelijk dat Gudelj voor Feyenoord geen optie was, omdat de 30-jarige middenvelder financieel onhaalbaar bleek voor de Rotterdammers. Nadat PSV aan de haal ging met Joey Veerman heeft Feyenoord achtereenvolgens pogingen gedaan bij Richedley Bazoer, Gudelj en Jorrit Hendrix. De oud-PSV'er lijkt nu hard op weg naar de Kuip. 

Gudelj staat sinds 2019 onder contract bij Sevilla. De middenvelder is een gewaardeerde kracht in Spanje en maakt regelmatig minuten, voornamelijk als invaller. Dit seizoen kwam hij in tien wedstrijden in de competitie en vier in de Spaanse beker in actie. 

Bron:
B-Side Rats, Algemeen Dagblad
35 Reacties
119   6  
NAC4Ever

Ik hoop dat hij afsluit bij waar het begon. Wat mij betreft moet NAC er alles aan doen iemand met zo'n carrière en een NAC hart weer terug naar NAC te halen.

Het mooiste zou ik het vinden als NAC hij voor elkaar krijgt om Gudelj, Bayram, Schalk, Mats Seuntjens en Ralf Seuntjens op hetzelfde moment de selectie van het eerste te krijgen.
Mannen met een NAC hart die ook tegen een bal kunnen trappen.

Bij de Gegenpressing podcast heeft Schalk een keer gezegd dat hij met (als ik mij niet vergis) Bayram al over een terugkeer naar NAC heeft gehad.

119   6  
NAC4Ever

Ik hoop dat hij afsluit bij waar het begon. Wat mij betreft moet NAC er alles aan doen iemand met zo'n carrière en een NAC hart weer terug naar NAC te halen.

Het mooiste zou ik het vinden als NAC hij voor elkaar krijgt om Gudelj, Bayram, Schalk, Mats Seuntjens en Ralf Seuntjens op hetzelfde moment de selectie van het eerste te krijgen.
Mannen met een NAC hart die ook tegen een bal kunnen trappen.

Bij de Gegenpressing podcast heeft Schalk een keer gezegd dat hij met (als ik mij niet vergis) Bayram al over een terugkeer naar NAC heeft gehad.

32   1  
Kinderkaartje


Misschien kan Feyenoord een poging wagen bij zijn kleinere broertje?



26   2  
Boyke

Mooi lijstje met namen NAC4EVER en dromen mag altijd. Alleen denk ik dat Ralph tegen die tijd met rollator zal komen.

12   1  
NAC4Ever

@BOYKE
Snap wat je bedoelt. Voor letterlijk al deze spelers moeten we inderdaad opschieten. Maar is het maar een gedeelte, dan zou ik het al mooi vinden.
Maar mijn droom is al deze namen in één selectie.

16   5  
Scheppioni

Hopelijk zet Karel Vrolijk er een prima td en ad neer met NAC vernuft, die weten om zo'n spelers over te halen om terug te komen, het zal nie meevallen !! Ene pre is, heel gauw deze ad en scout nu weg want dat is echt bocht !

24   4  
Tip

Gudelj voor NAC pracht voetballer geweest. Had alles wat wij willen zien.
Reserve bij Sevilla maar voor Feyenoord financieel niet haalbaar...... laat dat even op je inwerken.

11   1  
NAC4Ever

@TIP
Bedoel je dat hij dan voor NAC zeker (financieel) niet haalbaar is?
Op dat gebied hoop ik namelijk dat Gudelj voor NAC bereid meer water bij de wijn te doen.
Dat zie je wel vaker bij spelers die 'naar huis' komen.

14   2  
Ome Cor

@NAC4EVER
Schitterend rijtje, maar dan heb je vijf spelers zonder toekomst, dus vijf gaten in een eventuele succesformatie in het vooruitzicht.
Iets met regen en drup...?

9   1  
Svt076

@NAC4EVER,

Ik denk dat hij het immense verschil tussen Spaanse (sub)top en NL bedoeld. En dan moet Nemanja het ook nog eens doen met een handjevol minuten als invaller.

Verder lijkt het me ook mooi om die mannen nog eens te zien knallen in het geel-zwart. Dat moet alleen wel voor een klein salarisje zijn dan, aangezien de beste heren dan allemaal ruim de 30 hebben gepasseerd en we dan van de regen in de drup belanden.

Belangrijker is: wie worden de nieuwe Gudeljs, Bayrams en Schalks?

6   30  
Bredaaaaa

Dromen mag. Gudelj terug. Bayram terug. Samen met gladiator Malone, architect Bakker, de souplesse van De Rooij, de killer instinct van Cagro, de winnaarsmentaliteit van Mekkaoui, Agougil, Maria en Mashart. De professor Haye en Ravanelli van Breda zijn er ook nog. De Graaf zou dan zomaar een team hebben om de playoffs te halen.

4   1  
NAC4Ever

@OME COR
Ben ik mij van bewust en met je eens.
Daarom zou ik als technisch directeur in dit geval naast deze ervaren spelers alleen maar jonge spelers halen.
Dan vind vijf spelers wie geen/nauwelijks meer transferwaarde hebben niet te veel. De ervaren spelers leveren via een andere weg geld op.
Bijvoorbeeld via de volgende wegen:
-Ik vind ze goed genoeg op in het veld nog het verschil te maken of een goede bijdrage te leveren.
-Zij kunnen spelers wie wel transferwaarde (kunnen) hebben beter maken en dus hun waarde helpen stijgen.
-Mogelijk kunnen zij een uithangbord zijn richting sponsoren. Mogelijk levert dat nog extra geld op.

23   1  
Moppernac

Spelers als Gudelj , Bayram , Mats Seuntjens kunnen we nu goed gebruiken bij NAC , want we hebben 23 wedstrijden gespeeld en we staan ook al 23 punten achter op Volendam.
Schandalig en om je te schamen bij NAC.

22   0  
Nacman

Wanneer maakt Karel ons NAC supporters nauw eens vrolijk.
Of is deze overname van aandelen een luchtkasteel?

8   2  
Enkhuizer

Nee hoor NACMAN. Gevalletje ‘lang gewacht stil gezwegen. Niet meer verwacht, toch gekregen’

Ooit wordt de hemel stralend blauw!

11   2  
Robbie Rafello

Kan me los van 2e keer Messie van Breda en Tonnie uiteraard, niet echt een succesvolle comeback van een ex NACer herinneren..... of laat mijn geheugen echt in de steek. Zeker niet Pierre of Ronnie....

12   1  
Nacman

@ enkhuizer
Of veel beloven en niks geven doet de gek in vreugde leven.
Of het wordt een gevalletje van uitstel komt afstel.
Het zal deze week rond moeten komen.
Want het moet langs de rvc en de mensen van het gouden aandeel tenzij ze nu al alles weten en hun toestemming geven.
Dan naar de KNVB dat duurt 6 weken dan zou het net betijds zijn om een nieuwe td en ad aan te stellen die dan een nieuwe selectie samen stellen.
Elke vertraging is een jaar langer kkd spelen.
En dat is slecht voor de club.

7   24  
Ratkopf

Zou mooi zijn als we over 2 seizoenen met deze Bredase ploeg terug keren in de eredivisie:

Vaessen

Klomp Van Dijk Meijers Bayram

Gudelj Seuntjens El allouchi

Seuntjens

Schalk boere

6   6  
Ratkopf

* Sydney voor tom boere in de basis uiteraard

11   3  
Mario

Zal gelijk eerste spits worden.
Veerman naar Utrecht.
Dus meer geld om ook Haye van ons over te nemen ben ik bang.

56   3  
Moppernac

Heerenveen vangt 1miljoen voor een 30jarige spits Henk Veerman die regelmatig op de bank zit.
En dan vinden ze 750.000euro voor de nu 26jarige Thom Haye veel te veel.

Hoe durven ze bij Heerenveen , belachelijke kut club.
Thom Haye moet gewoon zeggen , bekijk het maar kut FRIEZEN.

23   3  
Sjef de gevulde koek

Met alle respect voor Haye maar de 2 beste spelers bij Heerenveen zijn dus nu weg. Het loopt al voor geen meter en de trainer is weg. 1 grote tering boel daar. Henk is een klasse beter als Sydney en die andere Veerman is een klasse beter als Haye. Naast een paar miljoenen zou ik als supporter van Heerenveen niet heel blij worden. Overigens als die miljoen waar is dan snap ik Nac nu zeker en zal ik geen cent can de prijs afdoen idd. Maar als Haye nu in de spiegel kijkt wtf moet je nu bij Heerenveen. Want die gaan niet veel punten meer pakken en ook sonde voor Sydney want je gaat nu weer naar en club waar het lastig gaat en voetballend gaat hij echt het verschil niet maken.

13   2  
Andre Vermeulen

Hornkanp voor 2 ton naar Willem 2.Felida in de belangstelling van Emmen.Dit soort spelers zijn niet meer haalbaar voor NAC

23   1  
RaraNAC

Als Heerenveen nu terug komt moet je de prijs van Haye verhogen naar 1mln.
Dikke middelvinger.
Voor het geld van die 30jarige spits haal je een 27jarige middenvelder die meer scoort en assists geeft.
We laten ons toch niet piepelen door die Friezen.

Wel erg leuk om nu te zien hoe Sidney het gaat goed bij Heerenveen. Jammer dat hij dan weer in een slecht draaiend elftal komt

11   0  
Frietjemet

De supporters van Heerenveen plaatsen zojuist een advertentie in de plaatselijke BN de Stem, waar ze hun onvrede uitte over de huidige situatie. Lijkt me dat dit de kans vergroot dat Haye in ieder geval niet naar Heerenveen gaat. Ben benieuwd wat deze ontwikkelingen gaan brengen!


Overname al rond?

10   2  
Toontje

Realistisch blijven

Tot voor kort verdiende hij ongeveer 25000 per dag.
Dus vergeet dit maar

10   4  
gjoewie

Ik vind het altijd zo grappig dat we de helden uit het verleden terug willen halen naar NAC. Alsof het dan ineens zo veel beter zou gaan. Herinneren we ons nog die legendarische wedstrijd tegen Roda, toen we met 1-3 achter stonden en Anthony het ineens op zijn heupen kreeg?
Toen speelde Gudelj in het eerste van NAC en speelden we... tegen degradatie. Met die 5-3 werd Roda tot de pleeoffs veroordeeld en redde NAC het vege lijf.
Begrijp me niet verkeerd, Gudelj is een goede voetballer, net als zijn vader, maar tegen de tijd dat hij voor NAC weer betaalbaar is, is hij 38 en kan hij louter nog ingezet wordt als hulpje van de assistent-trainer of als elftalbegeleider of adviseur van de technisch directeur. Als speler zul en wil je hem niet meer terug zien.

10   0  
fvf6

Ik ben benieuwd of hij de belofte ooit nog bij NAC terugkeert waar zal maken

4   2  
Naccie1912

Mats zie ik niet zomaar terugkomen. Die werd door een deel van de supporters hier toch behoorlijk vergruisd en hij is nog jong genoeg om met Fortuna nog even mee te draaien. Schalk zit volgens mij best op zijn plek nu in Zwitserland, maar die zie ik eerder terugkeren dan bijv. een Gudelj en Mats.

9   1  
bas

Schalk zal wel terug willen. Is nu vooral een wisselspeler, heeft dit seizoen nog geen doelpunt of assist gemaakt (afgezien van een bekerwedstrijd tegen amateurs) en heeft een aflopend contract. Lijkt me een prima speler voor de eerste divisie.

4   4  
Nac

Henk Veerman is verkocht voor 350.000 niet 1 miljoen.

1   1  
Moppernac

Nac@

Bekijk op voetbalprimeur.nl vandaag van het bericht om 07.43uur en daar staat dag het om een bedrag van één miljoen gaat.

5   0  
RWE

@moppernac
Diverse andere media hebben het over bedragen van tussen de 350-400k.
Je gelooft toch zelf niet dat Utrecht 1mln neerlegt voor Henk Veerman

2   1  
Moppernac

RWE@

Klopt dat heb ik ook gelezen , maar bij voetbal international en voetbal primeur.nl en de Telegraaf hebben ze het over 1miljoen en dat lijkt mij ook veel maar toch staat het er.

2   1  
Theo

onze nieuwe TD loopt al op het veld, die kan straks meelopen met TL zodat we daar continuïteit en kwaliteit waarborgen

1   0  
Ratjeduneerste

@Nac4ever

Dat zou idd erg mooi zijn, al zullen ze dan wel 90% van hun salaris in moeten leveren.

Zo niet, dan is het niet mogelijk. Straks krijgen we weer Mommers-praktijken...

Daarnaast moet je er ook voor waken dat je genoeg transferwaarde behoudt. Een elftal met ouwe rotten is leuk, maar die gaan je niks opleveren. Moet dus wel een balans in zijn.

Maar indien financieel haalbaar en verantwoord voor de continuiteit van de club zie ook ik dat zeker zitten!!

Laad alle berichten na dit bericht in