Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Hellas Verona wil door met Ivan Ilic

DeWeesJr

Hellas Verona wil graag door met Ivan Ilic. De middenvelder was afgelopen seizoen op huurbasis actief bij de Italiaanse club. Het is nog onduidelijk of het gaat om een definitieve overname of wederom een huurdeal.

Ivan Ilic was afgelopen seizoen geregeld bassispeler bij Hellas Verona. De Italiaanse club eindigde tiende in de serie a. De club zou volgens de media een optie tot koop hebben van 10 miljoen euro. Het lijkt erop dat ze dat niet willen betalen maar juist nog een jaar de Serviër willen huren.

De kans dat Ilic de kans gaat krijgen bij Manchester City is klein. Nog een seizoen in de serie a zou daarom een logische keuze zijn.

Bron:
B-Side Rats, SI
Vorig bericht
Steijn stapt op 332 reacties
137 Reacties
117   16  
Jim

Jullie zochten toch nog ludieke ideeën, 15.000 maskers met lokhoff z'n gezicht erop, en dan naar de eerste training.

14   2  
JNAC06

Hij is ook genomineerd voor golden boy

16   4  
Hont

Geldt hiervoor de deal met City nog dat wij een deel van de transfersom krijgen?

33   12  
n@©

De club staat in de fik en het enige nieuws dat er is, is ex-NAC nieuws! Denken ze dat het vuur zichzelf dooft? Denken ze dat niet reageren op de supportersbrief en gewoon nog even een paar weken de kop in het zand steken de beste tactiek is? Moeten ze niet iets communiceren wie het technisch beleid en de transfers gaat doen de komende week.

Is het kiezen voor affikken, of blussen en redden wat er te redden valt?

117   16  
Jim

Jullie zochten toch nog ludieke ideeën, 15.000 maskers met lokhoff z'n gezicht erop, en dan naar de eerste training.

6   3  
den hulk

door omstandigheden bij nac m0eten ze maar proberen drie spelers te huren van mancister city en aanvullen met jeugdspelersom te overbruggen

3   0  
SjorsNAC

LOL @ JIM

goeie!

9   42  
AKKIE

Ex nac nieuws genoeg,

En onze TD vond het wel een goed idee om weg te lopen,

21   14  
Nacman

De tijd loopt door naar zaterdag en de Haagse schijtbakken laten niks horen ze denken dit waait wel over als een storm in een glas water.
Helaas zij kennen onze supporters niet .
Want kom je aan de club heren Steijn en MANDERS een advies spullen pakken en rennen zo hard je kan.

22   0  
Ad B uit Roosendaal

Ik gun Ivan graag een goed contract.

Een goede speler met de goede mentaliteit.

NAC had profijt van Ivan en dan blijkt weer eens hoe belangrijk een goede samenwerking met Manchester City is.

15   8  
Scheids!


N@©

Ik heb en krijg ook inderdaad het idee dat wij als supporters niet voor vol worden aangezien en ons statement niet serieus wordt genomen.
In het verleden dreigden we ook wel eens met acties en dat verliep daarna redelijk soepeltjes!
De réden van onze “dreigementen “ zijn ditmaal anders van aard en het zal niet te overzien zijn welke gevolgen er voor de partijen zijn die toch écht moeten wegwezen! Wij als achterban moeten ons verder verenigen en ons doel bekrachtigen door ook niet stil te blijven zitten, want júist dááraan ontlenen wij onze unieke krachten voor ons NAC!!🖤💛

33   11  
MdH

Inderdaad N@C, NACMAN en SCHEIDS!

BSR, kunnen jullie niet het belangrijkste nieuws voorop laten om deze actie in leven te houden/steunen?

Leuk voor Ilic, maar dat boeit me op dit moment helemaal niet.

23   3  
Babosje

Stilte voor de storm!

15   6  
SanderH

De eretribune zsm vernoemen naar Ton Lokhoff zou ook een mooi statement zijn.

8   6  
Kipiani

Brood heeft deze jongen, dit geweldige talent, gekleineerd en vernederd. Waardoor op het laatst alles kapot was voor Ivan.
Kunnen we Brood en Ivan vervangen door twee andere namen uit een recenter verleden ?

13   6  
Badeend

Zodra het kan ga ik naar de Fanshop om op mijn (oude) NAC-shirt "Lokhoff" te laten drukken. Hebben ze toch nog wat inkomsten van me voor het afkopen van Manders en Steijn, door de naam Lokhoff.

2   9  
Cool hand

Ik lees alle artikelen en deduceer: de jeugdopleiding is a waste of time and money.

18   12  
Braze

Wanneer meldt Steyn zich weer in Breda en of Zundert?
Is zijn bureau in Zundert en Breda al ontruimt.?

20   9  
Badeend

Ik blijf het wel verrassend vinden dat er nog steeds een flinke tweedeling is onder de supporters. Tot voor kort was dat omdat het NAC (te) veel geld zou kosten om van Steijn (en Manders) verlost te worden, daarvóór waren er mensen die vonden dat Steijn (en Manders) het naar omstandigheden nog helemaal niet zo heel slecht hadden gedaan. Nu hun positie écht onhoudbaar lijkt te zijn geworden zijn er mensen die andere supporters ervan betichten de club op deze manier te gronde te richten en een andere verdeel-en-heers-strategie focust op Ton Lokhoff.

Een deel van "NAC" (wie wij zijn!) vindt hem de verlosser die als een van de weinigen snapt hoe de club en Breda werken en wat er nodig is om van NAC weer NAC te maken. Een ander deel blijft focussen op dat hij is weggestuurd als trainer (15 jaar geleden!) door andere willekeurige passanten (die vervolgens Cees Lok op discutabele wijze binnenhaalden), of op zijn 'beperkte ervaring' of 'zouteloze uitstraling' of het feit dat hij recent "wegliep".

Daarmee gaat een deel van de discussie over de persoon Ton Lokhoff, over wie je natuurlijk van mening kunt verschillen. Die tweespalt in de achterban is het enige wat Manders en Steijn (maar vooral de kwade geniuses achter het MaMa-plan) nog kunnen redden. Want daardoor hebben zij inderdaad nog hoop dat "het wel overwaait". De minachting van de supporters spat ervan af.

Oplossing voor nu is verdere eensgezindheid onder de supporters. En dus een niveautje verder uitzoomen. Niet kijken naar de persoon Ton Lokhoff, maar naar wat er (ongeveer) nodig is binnen de club. Een Bredaas gezicht met kennis en ervaring, die de boel bij elkaar kan brengen. Dat kunnen dus ook meerdere mensen zijn. Maar vooral niet Mattijs-zonder-h en Maurice-zonder-zelfkritiek, niet de huidige RvC (die feitelijk grotendeels hun lot al aan het MaMa-plan hebben verbonden toen het contract voor Steijn driejarig bleek te zijn) én niet de drie aandeelhouders (waar de insteek van dit plan vandaan gekomen moet zijn).

10   15  
NAC!!!

Fijn voor ilic!

Nog een 28 uur heren om op te stappen!!
Inslagen worden verdienen jullie zelfs niet. Bol het gewoon af, stelletje....

En is er al een kandidaat koper, constructie vanuit de supporters om de club een deel over te nemen. Mensen gecontacteerd die verstand hebben om een club terug te laten groeien?????

Actie 3 grote heren.

RVC, Manders, Steijn, opzouten!!
De grote 3 pak je verlies en laat de club positieve stappen nemen. Ofwel handel je door en stenen jullie er geld in zodat de club sportief kan groeien of verkoop het aan mensen met kennis van zaken!

16   6  
Vlag

Petitie heeft zometeen meer handtekeningen dan NAC aan seizoenkaarten heeft verkocht

Hup NAC !!

19   65  
Scheids!

Het huis van Steijn wordt bewaakt en de kinderen slapen inmiddels niet meer thuis!
Triest natuurlijk, maar dat heeft hij op dit moment zélf in de hand gewerkt en hij houdt deze situatie, sámen met Manders, zelf in stand!
Echt opflikkeren nu, maak er géén gevaarlijk spelletje van!
NAC IS VAN ONS💛🖤!

56   11  
J.ae

@scheids

Doe normaal. Ja ik ben Steijn ook liever vandaag dan morgen kwijt. Maar je kunt het niet goed praten dat hij zit zelf in de hand heeft gewerkt. Iemand op een dergelijke manier bedreigen waardoor zijn kinderen op de vlucht moeten is werkelijk bezopen!

18   17  
Tegel

Kinderen? Dat reserve specerijen van VVV of Ado die in de kleedkamer komt bij nac tijdens de corona ? Die is toch ondertussen volwassen. Nu lijkt het dat de kinderen van Maurice 3 en 4 jaar zijn.

53   12  
Patrick

Schandalig dat zijn kinderen niet veilig zijn in hun eigen huis. Mocht dit bericht waar zijn, schaam ik me diep. DOE NORMAAL EN LAAT DIT NIET ESCALEREN!!!!

21   27  
Kipiani

Bewaking.
Onzin ! Wie heeft dat gevraagd ? Hoe serieus is de dreiging ?
Uitzoeken !
Slimmigheidje van zaakwaarnemer en juridisch adviseur van Steijn om de procedure in zijn voordeel te houden schat ik in. Althans ik sluit dat niet uit.
Omroep Brabant er in getuind misschien ????

27   33  
Ernie

Ja de hetze tegen Maurice Steijn mag hier gewoon gevoerd worden incluis al het grove taalgebruik. Nu zijn we zover dat hij niet meer veilig is in zijn eigen huis. Goed bezig bsiderats dat jullie zulke mensen hier een platform geven.

22   29  
Rubenac

Huis in Ibiza zeker.
Flikker op man met die Steijn
Angsthaas

20   25  
Fan uit Zevenbergen

Steijn is gewoon de boel aan het opnaaie nu

13   40  
Arie

Bsiderats zijn het verlengde good news kanaal van NAC. Het is zo opzichtig dat ze alles met de huidige situatie zsm willen laten verdwijnen uit de het nieuwsoverzicht.

23   16  
Semsi

De kinderen van Steijn? Dat is toch ook die Sem Steijn? Die als buitenstaander hartje Corona midden tussen de spelers in de kleedkamer stond te feesten toen thuis van De Graafschap werd gewonnen? Dat werd gevierd als we al gepromoveerd waren....
Nee, er werd bij NAC echt goed gehandhaafd op de Corona regeltjes!

21   20  
Naamloos

Angstig als trainer, maar ook een sukkeltje buiten een veld. Een echte vent trekt zijn conclusies en vertrekt. Een echte vent kiest voor zijn kinderen en niet voor het geld.

46   5  
Chris W.M.

Als duidelijk wordt dat er concrete bedreigingen zijn neem ik m’n woorden direct terug. Dat gaat te ver. Niet zomaar een stapje maar meters te ver.

Maar als je het artikel leest, en ook Sträter geeft het toe, lijkt het erop dat men het zekere voor het onzekere neemt omdat ze zenuwachtig worden van de aangekondigde gepaste acties. Ík ga nog steeds uit van spandoeken en vuurwerk, laten we hopen dat het idd zo is. Dan zou je dit verhaal later als redelijk opgeklopt af kunnen doen.

25   8  
Barbapapa

Het artikel op omroep brabant doet vermoeden dat het ultimatum de aanleiding is van de bewaking. Dus dan lijkt het gelukkig mee te vallen met de dreigementen aan adres van Steijn privé.


34   7  
La matanza

Alle acties vind ik prima ,maar laat het privé leven met name vrouw en kinderen hier buiten.als het echt zo is dat straks bij zijn huis de pleuris uitbreekt schaam ik me diep als supporters.. denk na voordat je ergens aan begint

50   20  
Otjes

Het is schandalig hoe sommige supporters de boel opruien. Het is gewoon een hetze aan het worden.

Ik blijf erbij, je kunt niet iedereen op straat zetten

Ik ben een gemiddelde Nac supporter, een vader die al z’n kinderen Nac gek heeft gemaakt.

Maar ik heb het gevoel dat sinds de Nac - GAE met alle rellen, de grootst schreeuwende minderheid doorslaat.

Bedreigen en dreigende akties, Rot op.

24   27  
Real Robert

De Haagse maffia probeert de supporters van NAC in

discrediet te brengen!

Hoe doorzichtig!

Maar nog steeds: ze moeten oprotten!

35   20  
Ata

De boodschap blijft: Rot op, Steijn.

Geen concrete bedreigingen lees ik, dus ook niet groter maken dan het is. Overigens slaapt pappie ook al drie weken ergens anders.

22   15  
Dbare

Het wordt met de dag kanslozer helaas, wat een treurnis en ellende en slaat volledig door. Dit gaat nergens meer over.
Dat we zo diep zijn gezonken als club en als supporters.
Mijn nac-hart huilt onafgebroken

29   41  
Willem Naccerski

Zo stelletje NEP NAC supporters , hebben jullie met jullie taalgebruik en dreigementen je zin .
Stel dat Steijn eieren voor zijn geld kiest , welke trainer wilt hier nog naar toe ?
Als het sommige lieden hier niet zint wat de trainer wel of niet doet gaan ze lopen dreigen , fijn om hier als trainer aan het werk te zijn .
Als er tussen de reageerders hier een trainer tussen zit , laat hij het dan doen .
Dan kunnen de reageerders zich weer op hem uitleven als hij het niet goed doet .
Het zal jullie wel weinig interesseren , maar ik schaam me diep voor jullie .
En ja het zal wel weer een hoop min duimpjes opleveren , maar ik slaap er niet minder om .
Bedenk wel dat ze de bedreigingen die jullie hier uiten zo kunnen uitzoeken wie wat heeft verzonden .
Zo zielig hoe sommige hier reageren .

25   14  
Ata

Aan de berichtgeving te zien, is er ook al 48 uur lang niemand bereikbaar binnen de club. Een ongehoorde bende is het.

35   7  
Chris W.M.

Nu ook BN De Stem een artikel heeft geplaatst en direct verwezen wordt naar de acties van die Feyenoord hersenlozen ( thuis langsgaan bij bestuurders ) ben ik er vrijwel van overtuigd dat er geen direct dreigement geuit is en dat het voor de zekerheid is. Jammer dat hiermee de “glans” en de voorpret om de aangekondigde gepaste acties op voorhand er al een beetje vanaf is.

18   12  
Lees de artikelen voor je duimpjes probeert te scoren

Ik vraag me af of iedereen de artikelen wel gelezen heeft voor ze een reactie plaatsten. Is nogal typisch voor internetfora dat degenen die in de reactie de emotionele overtreffende trap zoeken, net degenen zijn die niet de moeite hebben genomen om te lezen. Alles voor de duimpjes.

In de artikelen worden maar 2 redenen gegeven voor beveiliging. 1) de algehele tendens, zoals hier op dit forum. 2) de aangekondigde acties na zaterdag 23.59. That's it. Heeft de politie meer aanleiding? Misschien, dat weten we niet en zolang we dat niet weten kun je daar niet vanuit gaan. Is het ondenkbaar dat de politie met zo weinig info overgaat tot beveiliging? Nee, want beveiliging kan ook zijn dat eens per avond een patrouilleauto voorbij rijdt en dat doet de politie al vrij snel, zeker als iemand zelf om beveiliging vraagt en het een publiek figuur is. En persoonlijk zou ik het zelfs slim vinden als Steijn om beveiliging vraagt en dan de media inschakelt als hij in afkooponderhandelingen zit, maar goed, nu begin ik zelf te speculeren.

Hoe dan ook, als je de artikelen leest (en niet alleen de kop), dan lijkt het wel mee te vallen. We weten dreigingsniveau niet en we weten niet wat de beveiliging inhoudt. Wacht dus aub tot er meer info is voor je hier de moreelridder uit gaat hangen

22   14  
Nm

Hoe doorzichtig is het. Er komt al 48 uur geen teken van leven uit het NAC bolwerk op deze onzin na. Dit is een bevestiging van het vuile spel dat ze al een jaar spelen in Breda.

Ik heb voor deze week nog nooit 1 laat staan 2 naïeve struisvogels gezien maar voor alles in blijkbaar een eerste keer.

16   6  
Monkeyrocker

Wel blij dat steijn eindelijk zn telefoon heeft aangezet .

16   29  
Ibio

Tja
Beveiliging bij Steijn.
Gaat goed jongens
We mogen trots zijn op NAC.

26   7  
NAC4Ever

Ik hoef Steijn en Manders ook niet meer bij NAC, maar houden we het wel normaal?

19   14  
Badeend

Interessante situatie. Naast de "gepaste acties" heb ik nergens (openbare) 'dreigementen' gezien. Daar dus maar even van uitgaande, is het vooral in het financiële voordeel van Steijn om hier ruchtbaarheid aan te geven. Op deze manier wordt de situatie natuurlijk onwerkbaar en staat hij alleen maar meer in zijn 'recht' (ahum) om de fameuze ontslagvoorziening te eisen.

Manders en Steijn zijn absolute onkundige minkukels die met een vooropgezet plan van de grootaandeelhouders en/of de RvC zijn neergezet. De positieve versie van het plan is "we gaan voor rust en stabiliteit en breken met het continu ontslaan van alles en iedereen". De andere versie is "we gaan breken met alle clubjes, colonnes en belangen binnen NAC en zetten het nu eindelijk een keer naar onze hand". In beide gevallen viel er best iets voor te zeggen, al is Steijn een onkundige trainer zonder visie én zelfkritiek en is Manders een simpele onbetrouwbare oplichter. Rust en stabiliteit zou goed zijn - met de juiste mensen. Niet met de MaMa's. En al helemáál niet met Lex Schoenmaker jr.

Het is een grote schande hoe ons NAC kapot wordt gemaakt maar misschien is het wel goed om nu helemaal niks te doen en gewoon te zien waar het schip strandt - dat gaat niet lang duren.

Ik ben trouwens ook benieuwd of er éérst een nieuwe TD of een nieuw RvC lid technische zaken komt. Ik denk dat ik het wel weet,er als argument "het nieuwe seizoen komt er aan".

30   16  
Ouwe spionkop

Steijn en Manders wegwezen. Jullie hebben nog 24 uur.

25   5  
Maarten

Ik ben allertijden tegen geweld. Primitief handelen is reinste kansloos. Het veranderd mijn mening niet dat we Steijn en Manders functie elders moeten hanteren.

6   9  
Die ne gast

@Badeend
Dat zal wel loslopen. Steijn heeft toch al bewezen dat hij een goede TD kan zijn...

Zou wel hele heftige olie op het vuur zijn als Manders geen geld heeft voor een afkoopsom voor Steijn, maar wel een afkoopsom voor Van As wil betalen.
Met een driemanschap Manders-Van As-Steijn zal er geen supporter of sponsor meer geld aan NAC willen geven. Dan maar het RBC-scenario.

14   6  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Steijn zit ondergedoken in Ibiza dankzij ons supporters lees ik. Het werd hem te heet onder de voeten. Dit is wel iets te doorzichtig

6   8  
Bas

Opvallend dat degenen die hier zichtbaar gretig genieten van de walgelijke bedreigingen niet degenen zijn die MS + MM weg willen hebben. Of eigenlijk niet zo verwonderlijk. Diezelfde lieden lieten zich onder voorgaande artikelen ook al gaan in scheldpartijen. Waar komt die emotie vandaan?

15   13  
Tip

Dit gaat uit van het OM en doorgaans doen ze zoiets niet zomaar. Los daarvan zijn verschillende reacties afgelopen week wel degelijk oproepen tot geweld.

8   26  
naxioma

Het is 23.59 uur geweest en MS is nog steeds trainer van NAC. Tijd om door te schakelen naar de volgende fase. Uiteindelijk zullen wij zegevieren in het redden van de ziel van NAC. Supporters succes. We strijden en laten tegelijkertijd onszelf van onze beste kant zien!

15   8  
Fan uit Zevenbergen

Hij heeft nog 24 uur

8   7  
naxioma

@fan

Klopt….. Kan niet wachten tot het moment dat NAC weer NAC wordt….!

8   3  
@tip

Het OM zal niet zo snel proactief overgaan tot beveiliging. Echter, als een publiek figuur er zelf om vraagt gaan ze eerder akkoord (patrouilles vragen het huis in de route op te nemen is ook beveiliging). Al is het maar om te voorkomen dat het publieke figuur de media opzoekt en zegt aan zijn/haar lot overgelaten te zijn. Zegt dus niet zoveel over het dreigingsniveau, zolang je niet weet wie het initiatief heeft genomen.

14   5  
Geelzwarte076

@WILLEM NACCERSKI

Het gaat er niet om of de trainer ons zint of niet, het gaat erom dat TL is opgestapt. TL, zowat de enige die zonder welk ander belang dan het NAC-belang bij NAC zat, weg. Ja.. Steijn is de aanleiding. Maar het gaat niet om MS, die nobody boeit niemand, het gaat erom dat zn nobody als MS een icoon als TL heeft kunnen laten vertekken zonder dat iemand hem tegenhield.. Met dank aan RVC en MM.. Daarom is iedereen zo verdrietig/boos, omdat 99% inziet dat de toplaag bij NAC rot is..

10   4  
Nonkel Frans

"MOGELIJKE bedreigingen"
Dit heeft geen pas. Niet slim ook van deze supporters want nu verleg je de aandacht naar foute zaken en middelen terwijl de aandacht naar de eis moet gaan.

De organisatie leiding draalt te lang en dient rap te beslissen - om dit soort ellende voor te zijn

10   8  
Buddha

AD, RVC, aandeelhouders de club is door en door rot. Laat ze het lekker uitzoeken, dit is onze club niet meer!
Blijven ze zitten zullen sponsors en supporters zich moeten verenigen en moeten kijken naar een FC United of Manchester scenario want met dit zooitje wil niemand meer wat te maken hebben.

10   10  
NAC!!!

De dreigementen zijn natuurlijk niet goed te praten. Totaal niet begrijp me niet verkeerd.
Anderzijds geeft het verstandelijk gehalte mee van de bewuste mensen die dreigen, ook de frustratie van het wanbeleid van de afgelopen 10 tallen jaren. Met toetje dit afgelopen seizoen.

RVC, Manders, Steijn, oprotten.
Grote 3 Aandeelhouders plaatsmaken voor mensen met verstand van voetbal.

Jullie samen zijn alles wat NAC niet voor staat!!!

Dat zijn wij de supporters.

Nog enkele uren ....

8   7  
Lamington

Bsiderats wordt bij hun vrienden van Derat is de podcast genoemd. Wat gaat dat over?

En zijn er concrete dreigementen of is het laatste nieuws gebaseerd op paniek en aannames?

En heeft ome cor en nieuw alterego in de vorm van naccerski?


Zoveel vragen..

11   15  
Ernie

Wat worden we toch weer voor LUL gezet door een kleine minderheid. Mensen met de grootste bek krijgen weer het meeste aandacht, zo werkt dat anno 2021. Voor LUL gezet voor heel voetbalminnend Nederland, daar gaan we nog jaren last van krijgen.

16   6  
Tip

Wij mogen als supporters onze kritische mening geven. Wij mogen ongevraagd advies geven aan de directie en eigenaren. Wij mogen geweldloze acties voeren. Voor bepaalde acties zoals bepaalde demonstraties is toestemming van de burgemeester nodig. Als wij gaan EISEN dat iemand binnen de organisatie wordt ontslagen gecombineerd met een ultimatum waarbij verschillende reageerders aangeven dat bij het niet houden aan het ultimatum desnoods geweld gebruikt wordt zijn wij onwettelijk bezig. Los van het gegeven dat je dit als supporter van je club gewoon niet moet willen op deze manier. Ik zou willen zeggen , gebruik allemaal je verstand en stop met elkaar zo negatief en gevaarlijk op te jutten ! Je mening en onlustgevoelens kenbaar maken op fatsoenlijke wijze zal niemand iets op tegen hebben. Het er mee eens zijn is weer wat anders. Respecteer ieder zijn mening.

11   12  
@ernie

Weer zo'n nietszeggende post die je elke week wel ergens op een willekeurig platform over een willekeurig onderwerp kwijt kan. En doet het ook goed bij meer mensen die online de bezorgde en betrokken burgers uithangen, maar door al hun online betrokkenheid geen tijd meer over hebben om daadwerkelijk de stukjes te lezen.

Uitgaande op de artikelen (de enige beschikbare data voor ons buitenstaanders) bestaat die 'kleine minderheid' waar jij tegen ageert uit alle ondertekenaars van de petitie en alle supportersgeledingen die het ultimatum ondertekend hebben. De beveiliging is er immers alleen (kunnen meer aanleidingen zijn, maar dat is speculeren) vanwege de (online) emoties onder supporters en het dreigen met 'gepaste acties'.

Sta je dan met je copy-paste gutmensch stukje, net onder het verkeerde onderwerp geplakt. Volgende keer even lezen knul.

25   17  
Soulfinger

Ga je eigen kapot schamen, dusdanig iemand onder druk zetten zodat hij zich genoodzaakt vind om zijn gezin te moeten beschermen. Ik ben ook geen fan van de man, maar van vrouw en kinders blijf je af. Walgelijk volk.

15   21  
@SOULFINGER

Wie moet zich kapot schamen en wie is walgelijk volk? Iedereen die de petitie ondertekend heeft of alleen de supportersgeledingen die het ultimatum met 'gepaste acties' ondertekend hebben? Dat zijn immers de enige geopenbaarde aanleidingen tot 'beveiliging'. Geen aanval met kapmessen op kinderen ofzo. Maar goed, nuance scoort niet hè en begrijpend lezen kost tijd. Inderdaad man, van vrouw en kinderen blijf je af. Dat is nu eens een gepaste reactie op iedereen die het waagde om die petitie te ondertekenen, dat zal ze leren, dat walgelijk volk.

16   13  
Scheppioni

Bedreigingen aan familie steijn gaan te ver !!!! Het feit blijft wel dat hij en manders smerige haagse gluiperds zijn, dus er moet vandaag zeker wat gebeuren, ons NAC hoeft niet verder ten gronde met deze twee malloten !
Oh ja, Ivan Ilic, succes jonguhh tis je gegund !

12   29  
Willem Naccerski

@Lamington , Ome Cor of Tante Cor heeft niks met Naccerski te maken .
Ik ben gewoon een oude man van 67 die gewoon op sommige stukjes hier reageert .
Ik ben van de generatie die jullie zgn God ( T.L ) bij Nac heeft zien spelen toen Nac nog Nac was .
Wat heeft hij buiten een paar goede wedstrijdjes nog meer gepresteerd ?
Hij heeft bijna overal gefaald toen hij bij Nac wegging .
En dan nu janken , ik denk dat hier meer achterzit dan dat jullie denken .
Ja , het zou mooi geweest zijn als men goed samen kon werken , maar het ging dus niet .
Misschien zit er wel een of andere rijke Chinees hier achter om de boel over te nemen , wie weet .
Zitten jullie hier dan op te wachten ?
Heb het hier al vaker gezegd , als het Steijn wel was gelukt om te promoveren , dan zaten de grootste schreeuwers hier op zijn schoot .
Het hele promotie of degradatie systeem klopt gewoon niet , voor hetzelfde geld was er een club gepromoveerd die nog verder onderaan staat .
En dat is nu gebeurt met Nec , zij hadden iets meer geluk dan Nac .
Dat hele systeem is gebaseerd op geld geld en nog eens geld .
Steijn is ook niet mijn favoriet , maar hij heeft wel meer gepresteerd dan TL !!
Niet als voetballer , maar wel als trainer .
Het is toch te zot voor woorden dat een groep supporters gaat bepalen of een trainer mag blijven of niet .
En wat betreft Sydney , die jongen speelt net als zijn vader : belabberd , maar scoren kan hij wel .

16   11  
Badeend

@Willem Naccerski

Je bent al dagen overal tegenin aan het gaan met een andere kleine minderheid (oa Tip, Otjes en Ernie). Van mening verschillen prima, daar is een forum voor, maar tegen zijn om het tegen zijn is wel een beetje raar. Maar goed, dat is mijn mening.

Zoals het bijvoorbeeld jouw MENING is dat Lokhoff "overal mislukt is". Ik kijk daar toch anders naar. Hij wordt als mens en als voetbalkenner gewaardeerd door velen, heeft een netwerk (meer én relevanter dan Steijn of Steijn en Manders samen) en is nergens met ellende weggegaan, behalve misschien bij NAC als trainer, maar misschien kun jij je nog herinneren hoe dat toen liep. Dat was bijna net zo schandalig als de huidige situatie.

Lokhoff is misschien geen absolute topper als hoofdtrainer, maar dat zou hij hier ook niet worden hè. Als assistent/brug tussen jeugd en eerste elftal/adviseur en óók als technisch directeur zou hij de missing link kunnen zijn.

Steijn heeft volgens jou meer "bereikt" als trainer en dat is misschien waar maar heel bijzonder is het ook niet wat Steijn heeft gepresteerd en het afgelopen seizoen bij NAC heeft hij als trainer én TD twee absolute wanprestaties geleverd. Zonder enige zelfkritiek kan hij alleen zichzelf de schuld geven.

Lokhoff was, is en blijft voor mij de absolute uitgelezen persoon om NAC weer NAC te maken. Je kunt daar prima over van mening verschillen, maar volgens mij niet over de wanprestaties van Steijn en Manders en het actief vervreemden van de achterban.

En het onnodig zwart maken van Lokhoff vind ik nogal van een laag niveau. Een beetje hetzelfde niveau als die figuur die hier afgelopen seizoen alleen maar kwam om El Allouchi af te branden - en die je nu ook niet meer ziet. Treurig. Maar goed. Het is zaak dat we bij elkaar komen en blijven - alleen dan maken we kans dat NAC weer NAC wordt. Dat betekent helaas wéér een overgangsjaar (hopelijk dit keer een échte), waarbij we Steijn en Manders vooral niet de vrije hand moeten geven, maar met jeugdspelers leuk moeten laten voetballen.

Als ze dat niet willen, hoepelen ze zelf maar op.

14   18  
Tip

@Willem Naccerski. Met je eens al was Ton als voetballer natuurlijk top. Zeker voor een club niveau NAC. Na zijn voetballoopbaan heeft TL inderdaad niets indrukwekkends laten zien. Dat hoeft ook niet , maar het is de waarheid. Sydney scoort net als zijn vader gemakkelijk maar is als voetballer veel minder. Afwachten of Sydney op hoger niveau dan de keuken ook gemakkelijk scoort en of hij nog beter wordt. Jammer dat samenwerking Ton en Steijn niet gelukt is , ik hoopte echt dat het wel ging lukken , maar van die hysterische verontwaardiging bij een groep supporters snap ik geen zak. En Manders en Steijn zijn beslist mijn favorieten niet. Ik denk wel dat we volgend seizoen kunnen promoveren als we weer normaal gaan doen.

20   12  
Badeend

Vergeet ik nog helemaal op je paradepaardje te reageren: als Steijn per ongeluk met dit wanstaltige voetbal zonder visie was gepromoveerd, had hij nog steeds met pek en veren de stad uitgejaagd moeten worden. Hij is de meest ongeschikte trainer die we in lange tijd gehad hebben (dat zegt wat met de historie van NAC). Wim Rijsbergen valt in het niet bij deze kwal van een vent.

Manders en Steijn hollen samen de organisatie uit - zowel kwalitatief als qua Nac-DNA. Het eerste wordt blijkbaar niet gezien door de RvC en het tweede is zelfs de opdracht. Het is een grof schandaal.

18   4  
Geelzwartwit

@badeend

Het lijkt mij ook verder te gaan dan alleen het verdedigende afbraakvoetbal.

Als NAC met mazzel gepromoveerd was hadden Steijn en Manders de 12 kritiekpunten van Lokhoff dan wel opgepakt en volledige gesteund en uitgevoerd? Hadden ze Ton dan niet uit zichzelf laten opstappen?

Iedereen weet het antwoord.
Het is niet alleen het verdedigende voetbal.

7   7  
Nm

D-Day

9   7  
Soulfinger

Het moge duidelijk zijn dat ik het niet heb over de supporters die petities ondertekenen of aangeven dat ze de man kotsbeu zijn. Je kan en mag natuurlijk altijd aangeven dat je het niet eens ben met de gang van zaken zoals ze nu lopen, in dit geval graag zelfs. Maar het moet altijd een dialoog blijven en/of een demonstratie. Maar jij weet net zo goed als ik, dat er een beveiliging niet plaats vind omdat er een gesprek gaat plaats vinden, maar omdat "Enkele supporters lijken nog verder te willen gaan en de trainer en clubbestuurders thuis te willen opzoeken. De kinderen van Steijn zouden daarom al enkele nachten elders slapen". Als je dit van plan bent betrek je de kinderen erbij, hoe je het ook went of keert. Dat noem ik walgelijk. Voor wat het waard is, ik zie zowel Steijn en Manders het liefst nog gisteren vertrekken, vandaar dat ik de petitie ondertekend heb.

16   10  
Nonkel Frans

Heeft de RvC al 2 fruitmandjes en boskes bloemen besteld voor M&M ?
Kaartje met Houdoe en Bedankt er op en dan snel wegwezen met die rakkers.

Ik bid dat vanavond de vlag weer uit kan!!!

En voor morgen beste Raad: op naar de Beek en aan de Bredase bak met zijn allen.

Hup Nac!

5   4  
Vlag

Mocht Steijn dan toch nie vertrekken zal het me niet verbazen dat hij zich en zijn assistenten vlak voor de start ziek gaan melden, krijgen we Penders, Lurling en Babos voor de groep en eventueel Michael Dingsdag erbij halen, die tot op heden ook nog niets anders heeft en de club wil verlaten !!!

24   3  
Ata

Soulfinger,

Ik veroordeel geweld ook. Maar ik lees nergens, ik herhaal: nergens, dat er een concrete bedreiging aan het adres van zijn gezin is. De zin 'boze supporters willen mogelijk een bezoek brengen' zegt veel. Heb jij ergens iets concreets gezien of gehoord? Ja, er heerst volkswoede. Niet meer dan terecht, lijkt me. Maar ik geloof echt niet dat iemand familieleden van Steijn iets wil aandoen.

17   12  
The Don

Manders en Steijn rot op!

7   4  
@soulfinger

Je baseert jouw hele verhaal dus op de aanname dat als er in de krant staat dat hij beveiligt wordt, dat er dan wel meer aan de hand moet zijn dan die petitie en aangekondigde gepaste acties.

En wat als steijn zelf naar de politie is gestapt, vanwege hetgeen hij op internet las? De een ziet in agressieve posts gewoon wat pubertjes (irritant, maar van deze tijd) en neemt het niet serieus, een ander slaapt er niet van. En los daarvan komt een aangifte van bedreiging steijn niet slecht uit in zijn onderhandelingen om ontslagvergoeding.

Denk je dat het OM hem dan weg zou sturen? Dan staat morgen in alle kranten dat het OM een vader en zijn kinderen in gevaar heeft gebracht. Je ziet aan het aantal comments hoe veel clicks en aandacht dit soort onderwerpen genereren, reden voor media-aandacht. En je ziet dat alle papa's in hun gedachten de feiten vermaken tot hun ergste nachtmerries, zodra er in het artikel over kinderen gesproken wordt. Dan moeten er koppen rollen. Genoeg reden voor het OM om altijd te handelen als het 'slachtoffer' toegang heeft tot de media, zelfs als zij het met hun professionele ervaring niet serieus nemen. Beveiliging is immers breed begrip.

Op wiens initiatief de beveiliging er is, of OM het serieus nam en wat beveiliging behelst, zullen we wss nooit weten. Privacy en veiligheid. Dan kunnen we in uitersten gaan denken (hordes hooligans met kapmessen achter de kinderen aan versus niks aan de hand en zieke tactiek van steijn), maar beste is gewoon op feiten af te gaan en dan worden alleen de petitie en het 'convenant' genoemd als aanleidingen voor de beveiliging.

31   8  
Bas

Opvallend dat de helft van de reacties bestaan uit die van een klein groepje schreeuwers die consequent TL aanvallen en pal achter MM en MS blijven staan. Deze lieden lijken ook geen contact te hebben met (andere) NAC supporters. Z lijken er ook geen enkele notie van te hebben waarom M&M moeten vertrekken en enig historisch besef is ze vreemd.

6   13  
Vlag

Zou John Stegeman een optie zijn als eventuele nieuwe trainer, als er überhaupt al iemand is die in deze nac slangekuil/wespennest wil stappen

21   0  
Matc

Wat mij het meest bezig houdt is, hoe nu verder? Volgens mij is er niemand meer binnen NAC die daar antwoord op kan geven. Er is een onhoudbare werksfeer, geen vertrouwen. Wat gaat er in de koppies zitten van de spelers? Mensen, het is bijna begin augustus en er is geen plan, geen visie, geen beleid. Er is alleen onzekerheid en er zijn 10.000 hondstrouwe supporters die hun kaart hebben verlengd in de hoop eindelijk weer leuke avonden te beleven in het stadion. Ik maak me hele, hele grote zorgen.

3   3  
Badeend

@Bas - precies dat.

15   4  
N@©️

Ik weet dat deze site er voor kiest om het nieuws neutraal te brengen, maar waar normaal het kleinste NAC nieuws gebracht wordt, wordt nu over het grote NAC nieuws opvallend terughoudend gepost.

9   7  
Real Robert

@MATC Die 10.000 supporters zijn samen met de sponsors, meest bedrijven in de regio, de geldschieters van de Haagse bende. Miljoenen, die samen met trabsfergelden over de balk zijn gesmeten.

Ook in een artikel in de De Stem van vandaag kun je weer lezen over de leugenachtig- en onbetrouwbaarheid van die Manders,
Al die spelers, die achter Steijn staan! Ja, die ouwe meuk, die hij aangetrokken heeft!

De spelers zijn opvallend stil. Indien Steijn blijft verwacht ik, dat jongens als Haye, Schouten, Olij, Azzargari, Rosler vertrekken.
Is ie straks weg dan zijn we ook snel van zijn aankopen af, incl. zijn reet aan ons afvegende Immers. Zou overigens veel geld besparen. Is al bijna genoeg om een afkoopsom voor Steijn te
betalen..

14   14  
Ernie

Kan iemand mij uitleggen waarom Steijn zelf zou moeten opstappen? Als hij niet functioneert zou je hem daar op kunnen wijzen. Je kan niet zeggen hij moet weg omdat Lokhoff is opgestapt. Als Lokhoff zegt dat hij niet kan samenwerken met hem is dat zwak vind ik.
En Badeendje het is goed dat er ook andere meningen te horen zijn hier. Denk niet dat jou mening gedeeld wordt door de meerderheid van alle supporters. Misschien wel op dit forum. Maar ik ken ook veel mensen die hier nooit reageren en over het algemeen wat positiever zijn. Supporters noemen ze dat.

11   14  
Tip

Ik ben niet voor het ontslag van Steijn zonder pal achter Steijn en Manders te staan. Ik zie meer in het versterken van de selectie en gewoon lekker beginnen. TL adoreer ik als voetballer maar ik heb mijn twijfels over Ton als TD. En ik ben niet de enige. Ik denk dat Ton veel beter tot zijn recht komt als voetbal adviseur of als lid van de RvC portefeuille voetbal. Ik persoonlijk denk dat we met enkele versterkingen zullen promoveren. Ik respecteer andere meningen , misschien zit ik er langs , maar eisen stellen met een ultimatum en daarachter dreigementen is voor mij een brug te ver. Ik denk dat dit NAC ook geen goed doet.

15   12  
Braze

Ga toch weg met die "bedreigingen".! Steyn zit veilig op Ibiza ui te rekenen wat hij als afkoopsom gaat ontvangen.
De enige kans op milde bedreigingen is wanneer hij zijn gezicht laat zien in Zundert of in/bij het stadion.
Laat hem gouw de eer aan zich zelf houden en als de wiedeweerga vertrekken. Hij mag vriend Manders meenemen, dan wordt het weer echt gezellig in Den Haag en superveilig.
P.S. Iedereen die beweert dat Lokhoff niks gepresteerd heeft moet zijn VV eens nalezen. Ja Lokhoff is geen chreeuwer en windbuil.

20   0  
Tonn

Zolang niemand eens op een fatsoenlijke opbouwende manier met de 3 grootaandeelhouders gaat praten over hun toekomstvisie op NAC blijven we nog jaren in deze situatie. Manders moet hun beleid uitvoeren en iedere opvolger ook. Zij zijn de financiële eigenaar. Een algemeen directeur, TD of trainer veranderd daar helemaal niets aan. Een financieel expert met kennis van zaken over overnames of gezonde investeringen in een professionele betaald voetbalvereniging is wat we nodig hebben om ons uit deze impasse te brengen.

15   22  
Realist

Promotie komend seizoen is wat we nodig hebben om te borgen dat onze kinderen en kleinkinderen later ook naar nac kunnen.
Verruit de grootste kans is om dat gewoon te doen met steijn als trainer. Enkele gerichte versterkingen van het vrij gevallen geld van o.a. kali biedt die mogelijkheid.
Frustrerende is dat klein clubje reageerders elkaar helemaal gek maakt in hun destructieve gedachte.
Ik denk dat het goed is een tegenactie op te zetten om maurice te steunen. Laten zien waarom nac een fantastische club is met bestaansrecht

10   7  
Tip

@Tonn. Eens. En dus moeten we zorgen dat we een positieve club hebben die investeerders niet afschrikt. @Realist. Eens. Ik doe mee. Ik doe ook mee als we gaan werken om een aandeel voor supporters te verwerven. Dan kunnen we ons bemoeien met het beleid. Ik wil een redelijk bedrag inzetten. @Braze. Proficiat met je nieuwe Nederlandse woord. Een milde-bedreiging. Word jij graag mild -bedreigd ? 😎

12   23  
Klundert

Persoonlijk vind ik ook dat Steijn niet weg hoeft. Het voetbal was niet om aan te gluren dit jaar, maar dat is al jaren niet, ook niet onder die tig voorgangers van hem.

Het voetbal was onder Ernie Brands ook niet om aan te gluren, enige verschil was wel dat dat toen gebeurde met spelers met meer kwaliteit. Maar ook toen allemaal 30ers. En om Brands wordt hier nog steeds geroepen.

Zoek een TD die samen kan werken met de AD en geef de trainer alsjeblieft eens een kans. En Lokhoff, mr. NAC, schei toch eens uit. Die is hier 15 jaar geleden met pek en veren het stadion uitgejaagd als trainer, net als Karelse en Gudelj. Allemaal door onze topsupporters die nu het hoogste woord hebben… Jaren geleden hadden we die mannen moeten steunen.

20   4  
@ernie

Steijn moet opstappen, omdat hij zelf een normale samenwerking onmogelijk maakt.
Grofweg komt het hier op neer: Na leegloop moesten 3 functies ingevuld worden. Doel was eerst een AD, dan een TD en dan een trainer. Omdat AD te laat geregeld was, waren de meeste TD's al bezet (willen altijd ruim vóór reguliere transferwindow overstappen om goed voor te kunnen bereiden). Daarom besloten geen TD in de zomer (tijdelijke dubbelfunctie voor trainer) en zou er in de herfst/winter een TD komen. Dat is beetje verwaterd en uiteindelijk is Ton Lokhoff dus in de lente gekomen.
Toen Lokhoff eenmaal kwam heeft hij een analyse gemaakt van de huidige selectie en de organisatie daar omheen. Hoort bij zijn functie, maar dat was tegen zere been van Steijn die de 12 verbeterpunten als een persoonlijke aanval ervaart op zijn functioneren (toch zeker als TD). Daar is het mis gegaan en sindsdien werkt hij Lokhoff tegen waar hij maar kan. Zoiets kan niet en er is geen enkele garantie dat Steijn kritiek van een andere TD wel gaat accepteren. Steijn niet wegsturen is dus slechts vooruitschuiven van problemen (los van de reactie van de supporters).

Het gaat dus niet alleen over zijn speelstijl of manier van trainen. De kritiek daarop moet je richten op Manders, die heeft hem aangesteld. Maar als de trainer moedwillig de boel saboteert, dan is dat hem wel aan te rekenen. En dan lijkt Ton Lokhoff een gemakkelijk slachtoffer, want die vermijdt confrontaties en stapt zelf stilzwijgend op (vind ik ook zwak, maar is nu eenmaal karakter). Maar Lokhoff is nu eenmaal geliefd. Foute inschatting van Steijn.

18   6  
Nr. 20

Ik persoonlijk denk dat we eens op moeten houden met roepen dat we een eredivisie club zijn of daar NU horen. Ook stoppen met we moeten binnen jaar terug. Daar gaat het elke keer fout. Kortom schep de juiste verwachtigingen. Stap ook niet elke keer in dezelfde fout en hanteer de juiste volgorde lijntjes. Dus AD algemene zaken. TD technische zaken en trainer 1e elftal en onder de TD. Mochten we weer opnieuw moeten beginnen zorg dan dat je deze volgorde ook hanteert en niet weer andersom. Is er poppetje nog niet dan Bv TD stel dan uit eigen geledingen tijdelijk trainer aan. De stip is stabiele eredivisie club en ga daar naartoe werken. Roep niet meteen binnen jaar terug maar begin met bouwen met stapjes. Creëer een team. Met team bedoel ik alle geledingen en werk samen gericht naar de stip. En val elkaar niet meteen af bij een tegenslag maar steun elkaar juist dan ipv enkel hosanna bij winst. Bouw aan een team met mix tussen ervaring en jeugd (kapitaalobouw). Een team dat met name klik moet hebben met publiek. Publiek dat is NAC en daar doe je het voor en moet ook meewerken naar de stip. Betrek alle
Colonnes. Niet door ze altijd hun zin te geven maar wel te luisteren en ook daar eerlijk aangeven als je voor iets anders kiest. Maar blijf met elkaar in verbinding want samen ben je NAC. Zo zou ik het doen. Lang verhaal maar
Maak een plan, finetunen dit met de diverse geledingen en ga het uitvoeren en stick tot the plan. Samen maken en zijn we NAC!

13   34  
Nummer 14

Kunnen we niet gewoon stoppen met mensen wegsturen en gewoonweg achter de club gaan staan wie er ook zit ? Iedereen laat zich maar opjutten door wannabees. Steunen en NOAD is helemaal niet soft. Oftewel gewoonweg de zittende mensen en de mensen die onder contract staan steunen puur uit clubliefde. Komen we veel verder mee maar ik denk dat het inmiddels een ego verhaal is. God wat zijn we toch belangrijk … en we zijn helemaal maar dan ook helemaal niet belangrijk weinig of geen invloed, deal ermee thats life en does lief.

14   8  
D'n Dikke

@NUMMER 14

Als je de mensen wilt laten zitten eindigen we als jouw naam op nummer 14 in de KKD. Als je nu nog niet door hebt dat de hele club naar de klote wordt geholpen en recht tegen de clubcultuur ingaat dan zit er iets fout bij je.

Dit is HET moment om ervoor te zorgen dat het wanbeleid van de afgelopen jaren voor eens en altijd stopt. De slecht functionerende poppekes eruit en vanaf 0 opbouwen, anders blijf je dit gezeik houden.

21   5  
Fritske d'n Olifant

Vooropgesteld is elke vorm van (dreiging met) fysiek geweld absoluut af te keuren en niet goed te praten. Wie het doelwit ook is. Maar welke dreigementen zijn geuit, door wie, op welke plek en waar en op wie die dan specifiek gericht zijn weten we niet en daar kunnen we alleen naar gissen.

Het valt wel op dat het handjevol MM-getrouwe reageerders dit nieuws wel flink uitmelken en dramatiseren en ervan genieten om hun medesupporters (ervan uitgaande dat het NAC supporters zijn) in diskrediet te brengen. Als een enkele eencellige bedreigingen uit betekent dat nog niet dat de 10.000 ondertekenaars van de petitie fout zitten. En maar jammeren over BN de Stem en oud-NAC maar de meeste Steijn fans hier hebben een duim die reikt van hier tot Ibiza en een langere neus dan Pinokkio Manders. Daar kan Blanco (waar overigens een hele redactie achter zit) bij lange na niet aan tippen.

En dat "ge-als" hier word ik ook kotsbeu. NAC heeft tijdens de hele competitie geen enkele keer laten zien ook maar enige aanspraak te maken op de eerste of tweede plaats. Slechts een handjevol wedstrijden werd overtuigend gewonnen waarbij bij de belangrijkste (Graafschap en Almere thuis) de door een enkeling nog bewierrookte Maurice Steijn niet eens op de bank zat. Dat NAC de finale van de play offs bereikte vonden we allemaal heel mooi maar we moeten wel constateren dat daar heul veul geluk bij kwam kijken. Met het hoogste spelersbudget, de 2 miljoen van Van Hecke en het feit dat afgelopen seizoen de zwakste kkd in jaren was had je hier veel en veel meer uit moeten halen. Zowel qua voetbal als resultaat. Steijn had een grote bek over onze jeugd, over zijn aankopen, over de doelstellingen. Dan moet je ook niet gaan janken als je daar achteraf op afgerekend wordt. En als we het toch over "als" hebben. Als Boukhari in 2004 zijn levensgrote kans tegen Twente in de laatste minuut van de verlenging verprutste stond Lokhoff bekend als de trainer die ons voor de laatste keer naar De Kuip bracht. Dat heeft meneertje Steijn in zijn loopbaan nog nooit bereikt. Maar goed, als telt niet in het voetbal.

9   10  
Klundert

@D’N DIKKE

Waarom zouden we 14e worden met dit materiaal? En waarom is dit nu net HET MOMENT??? Het moment is de afgelopen jaren al 10x voorbij gekomen en het heeft 10x niet geholpen om iemand buiten te trappen.

6   5  
D'n Dikke

@Klundert

Omdat er steeds 1 of misschien 2 mensen eruit werden gezet en iedereen weet dat we het probleem bij de kern aan moeten pakken en dat is bij de RvC en de grote 3.

En als je al ziet dat de helft van de selectie niet verder wil met Steijn dan kan dit nooit een goed huwelijk worden dit seizoen. Voor wie gaan de spelers vechten? Voor de trainer? Nope. Voor de supporters die constant de trainer aan het uitfluiten zijn? Nope. Deze situatie is helemaal onhoudbaar geworden en is gecreëerd door de mensen die nu nog sleutelposities hebben bij ons NAC.

14   23  
Klundert

D’N DIKKE

De helft van de selectie? Ik heb even gezocht op nieuwsberichten en ik heb er niet één kunnen vinden waarin ook maar één speler, behalve Van Hooijdonk, niet verder wilt met Steijn. Je roept zomaar na wat anderen hier roepen. En een heel stadion uitfluiten? Op basis van die 40 man die op deze site roepen? Er waren er 20 bij het stadion afgelopen week… I rest my case.

Slechts een klein deel van de supporters laat hier zijn mening horen. We moeten niet doen dat de mening van die 40, nee laten we zeggen 100, verschillende reageerders op deze site, de mening is van die 10000 in het stadion.

Ik ben ook geen fan van de manier van voetbal van Steijn maar ik ben echt niet anti-Steijn.

4   8  
Realist

Nr 14 helemaal eens!

18   2  
SjorsNac

Hij hoefde van mij ook niet weg maar als zelfs de helft maar waar is van wat o.a mossou vertelde dan is hij niet meer houdbaar. Direct op vakantie zonder evaluatie, voor de playoffs naar ibiza, niet bereikbaar zijn, seuntjes op het laatste moment aantrekken etc. In het bedrijfsleven vlieg je voor minder uit. Echt ongekend als je dat zo gaat opsommen.

23   1  
Brecht

De vraag waarom Steijn weg zou moeten , lijkt mij nogal duidelijk en zou in een functioneringsgesprek hem ook duidelijk moeten worden gemaakt. Hij denkt namelijk zelf fat hij fantastisch gepresteerd heeft:
- met de hoogste begroting slechts een 5e plaats
- spelers gehaald zonder meerwaarde
- het team was geen eenheid
- het team was niet fit
- het team speelde zwak betonvoetbal
- het team was nooit dominant met ca 30% balbezit
- het team ontbeerde vechtlust op een enkeling na
- het team speelde beter als hij er niet was
- jeugdvoetballers met economische meerwaarde kregen geen kans
- trainer solistisch
- trainer niet coöperatief naar de TD
- trainer werpt vraag op of hij wel diploma heeft

8   1  
@klundert

Hoe spelers werkelijk denken over hun trainer, dat lees je (bijna) nooit in de krant. Als de trainer zou blijven, dan zit de speler op de bank en maakt ook niet de minuten om een transfer te verdienen.

Wat spelers werkelijk denken, dat proef je in persoonlijke gesprekken of voor/na een interview als de camera uit staat. Er zijn dus niet veel mensen die inzage hebben. Ik ook niet overigens. Een willekeurig pseudoniem die claimt te weten wat de spelers denken neem ik ook niet serieus, maar als meerdere interviewers dat bevestigen dan is het wat serieuzer... zij zijn iig in de positie om dat te weten.

Overigens hebben meer dan 40 man de petitie ondertekend. Het scheelt niet veel, maar zijn er wel meer dan 40.

10   7  
NAC!!!

Het blijft wachten op het verlossende nieuws van altijd al zeker 2 heren.

De klok tikt verder naar 23.59u!!

9   2  
Badeend

Ernie,

Natuurlijk is het goed dat er andere meningen te horen zijn. Zoals ik zelf al zei (en je misschien gelezen hebt) - daar is een forum voor. Het grappige van het forum op dit moment is wel dat het gek genoeg een behoorlijk vertekend beeld van de realiteit geeft.

Laat er eens 50 verschillende mensen reageren onder een willekeurig bericht. Daarvan zijn er 5-6 die blijven geloven in Steijn (en Manders), ook ongeveer zoveel die Steijn wel willen laten zitten omdat je anders weer opnieuw moet beginnen of omdat het anders zoveel geld kost. De rest ziet hoe het is en is er helemaal klaar mee. Alleen die eerste groep, die repeteert continu en doet hetzelfde wat Manders doet; focussen op incidenten en die wegwuiven met semi-argumenten.

Maar goed, nogmaals - dat is mijn mening. Zoals jij ook de jouwe hebt. Prima, maar wel een beetje jammer dat je die kracht meent te moeten bijzetten door mijn bijnaam te denigreren. Dat niveau heb ik zelfs Manders nog niet zien halen.

Oh en over het aanspreken op het niet functioneren van Steijn - wie gaat dat doen? De AD die in zijn kont gekropen is? De RvC die als uitvoerders van de aandeelhouders vast moeten houden aan stabiliteit - ook al is het met de verkeerde mensen? Ook omdat ze niet weer voor aap willen staan met de verkeerde keuze en een grote afkoopsom? De spelers die door Steijn en Manders heel duidelijk in een monddode positie zijn gedwongen??

Het is een leuke theorie, maar natuurlijk gaat niemand Steijn "aanspreken". De laatste en enige die dat deed was Lokhoff en die werd vervolgens kaltgestellt. Welkom in de grotemensenwereld.

15   9  
Nonkel Frans

Nr 20 helemaal gelijk.

Je kunt niet EN binnen een jaar promoveren EN de Jeugdopleiding in combi met het eerste op orde krijgen olv Ton en co.

Dus realistische eisen en alle neuzen een kant op - reken gewoon op 3 jaar KKD.

Als die grootaandeelhouders dat willen snappen - zetten ze de voetbal visie van Ton Lokhoff centraal en laten hem werken met zijn mensen. Haal Peter Maas terug.
Zet er een rustige part time AD uit de regio zonder kapsones en dikke ego met vreemde stadion plannen. Die heldere realistische afspraken krijgt en maakt en daar op stuurt.
Ontvang lokale sponsoren op normale wijze. Dan maar geen vreemde dikke nekken met hun geld

De zekerheden:
1. Het stadion staat
2. 10 000 supporters die je 3 jr financieel kunt binden mits er een vetrouwde staf a la TD staat
3. Een bier business case waar je u tegen zegt. Doe daar wat mee. Houd de winst in eigen zak. Idem dito met die shop. Kan dat niet in eigen beheer?
4. Bredase MBO en HBO studenten die met vele handjes en licht werk maken
5. Een potentiele raad van aanbeveling op met mensen als Tim Meeus Addy Brouwers en uit jeugdsector zoiets als een Directie of Hoofd Sport bij Graaf Engelbrecht
Gebruik hen als klankbord zoals je ook Clubraad en Supp Ver als klankbord gebruikt.
6. Vrijdagavondje NAC is prima te doen daar in de hoogste regionen van de KKD. Tis maar voor even.

De mogelijkheden
A. Verleng deal met MC.
B. Zet normale bestuurders in de RvC met hart voor de regio voorop. Geen statusmannetjes/vrouwthes. Laat ze hun visie en commitment op aantrekken lokale staf en spelers neerzetten bespreken met staf klankbord en daar op sturen. Klaar met die passanten.
C. Zet 3 jr lang de tering naar de nering.
a. Types als Ton Lokhoff doen het bij wijze van spreken bijna voor niks.
b. Dan maar geen nieuwe shirtjes.
c. Dan maar 3 jaar een lager salaris.
D. Werk naar verbeterde eigendomsstructuur met inbreng aupporters

De belofte:
Over 3 jaar promotie met minimaal 5 jongens uit de eigen jeugd in het eerste op het veld.
Over 3 jaar uit de jeugdopleiding een paar jongens uitlenen een paar jongens " verkopen".
Over 3 jaar op moment van promotie minimaal 5 grote regionale aandeelhouders a 20 % eigendom. Minimaal 1 aandeelhouder vertegenwoordigd supportersvereniging.


11   3  
Henri

Wordt de Gordiaanse knoop vandaag nog doorgehakt? Manders zit vast aan Steijn, de RvC zit vast aan de drie eigenaren. Ik verwacht wel dat de drie eigenaren zich geen ultimatum laten stellen. Zij willen nog eens duidelijk maken dat er uiteindelijk maar één partij is die bepaalt wat en wanneer er iets gebeurt. Hun houding naar club en supporters is altijd al afstandelijk geweest. Weinig coöperatief. Hun financiële eisen staan centraal.

3   0  
Pik

@tip

Verklaar je is nader over je gesprek met collega van rogier molhoek ?
Wat was daar interssant aan ?

(Had ik onder de andere post ook al gevraagd)

12   0  
Martinus

@Badeend;

Ik vind die tweedeling ook opvallend. Zeker omdat ik zelf kamp-trainer-behouden was, wellicht veel te lang. Ik heb de afgelopen 10 jaar zelden of nooit achter ontslag van een trainer gestaan, omdat ik denk dat het niet helpt om continu te wisselen.

Dit is gewoon de enige uitzondering. Het staat voor mij als een paal boven water dat NAC met Steijn geen steek verder komt en dat verandering ditmaal noodzakelijk is. Dat er blijkbaar nog mensen zijn die het wel willen aankijken verbaast mij alleszins, gezien hoe onterecht optimistisch ik zelf ben geweest...

13   3  
Willem 4,5

Beste red.bsiderats, ik snap dat jullie niet zitten te wachten op een 'discussieoorlog' tussen voor en tegenstanders van alles wat er op dit moment gaande is. Bedreiging Stein, rol Manders en rvc. Toch zou het eerlijk en fair zijn om hier een item over te openen. De 'niet kunnen' reacties haal je weg en de normale reacties zijn gewoon een discussie onderwerp. Geen aandacht aan besteden is ook voer voor de idioten die zonodig geweld willen gebruiken, iedereen weet op dit moment hoe de vlag erbij hangt, ik zou zeggen, kom op!

7   2  
Tip

@PIK. PIK versus TIP. Lijkt wel een mooi stripverhaal. Was gewoon een heel leuk gesprek puur over voetbal over de -18. Zitten enkele heel goede spelers aan te komen, 1 zal snel in 1 mee kunnen, heel grote sterke jongen. Ik begrijp dat je het in verband brengt met de huidige spanningen , ik had het wat beter uit moeten leggen, sorry. Maar ik wilde eigenlijk zeggen dat die spanningen bij een groot deel van de club niet echt leven , het werk marcheert gewoon door. En dat is ook het beste vind ik.

4   0  
Pik

@tip

Ja dat is een groot talent, volg de jeugd ook best wel goed.

5   9  
Rubenac

@ Willem 4,5

Censuur bedoel je?
Een beetje zoals de betitelde wappies tegenover de volgers?

9   1  
Fan uit Zevenbergen

Ex NAC nieuws

Ruud Brood blijft trainer van ADO den HAAG

5   2  
Martinus

ADO maakt bekend volgend seizoen verder te gaan met Brood. Dat is tegelijkertijd jammer en fijn. Jammer omdat ze dus niet voor Steijn komen, goed omdat je ADO dus als concurrent kan wegstrepen.

23   6  
Scheppioni

Zit Steijn er gvd nog ? Toch zeker niet te geloven ...... zeker manders die nog samen met ernie er alles aan doet om ons NAC verder in de stront te duwen 🤨😡

14   8  
Theo

Ons NAC wordt geleid door verschrikkelijke autoritaire, domme managers, die totaal geen verstand van voetbal hebben en geen respect hebben voor de mening van de supporters!

Ik verwacht van hen geen reactie op het ultimatum.

26   1  
Semsi

Om 23:59 vanavond zitten Steijn (en Manders) gewoon nog bij NAC. Geloof niet dat er iets gaat veranderen.

9   0  
RaraNAC

Tik tok tik tok

11   0  
Nonkel Frans

Na Alex biedt nu ook Bayram zich aan voor een toekomst terug thuis bij NAC - zie BNde Stem.
Worden we wakker grootaandeelhouders en RvC.?

Ze willen allemaal een keer thuis komen bij ons NAC of nog even blijven.
Jaag ze niet weg!
Jaag ze niet weg!

Nooit meer.

5   1  
NNB

TIK. TAK. TIK. TAK.

8   1  
Willem 4,5

@rubennac. Nee geen cencuur natuurlijk, zeg ik ook niet. Alleen gescheld, gevloek en beledigingen aan welk adres ook. We zitten niet in Tukije of Rusland hier en ook niet op de slechtse voetbalsite van Europa 'voetbalprimeur' waar de domheid en elkaar de maat nemen de boventoon voert. Gewoon normaal doen, doe ik ook altijd.

2   0  
RV

Natuurlijk gaat er niets veranderen vandaag en dat snap ik enerzijds. Zeker als blijkt dat het afvoerputje van de NAC aanhang (en de maatschappij) op de persoon gaat dreigen. Anderzijds dramatisch dat een algemeen directeur zich in deze tijden niet laat horen, behalve dan dat hij een afgeraffeld en schijnheilig interview met inkoppers afgeeft na het vertrek van Lokhoff.

6   0  
Semsi

Hoe lang is die Manders inmiddels in dienst? Dik een jaar? Als VOETBALbedrijf hebben we nog steeds geen TD...lachwekkend.
Wat heeft hij uberhaupt gepresteerd afgelopen jaar? Kan iemand mijn dit vertellen?

0   0  
Badeend

@Tip

Dat het werk in een groot deel van de club gewoon doorgaat, is inderdaad erg prettig. De vraag is of dat écht zo is. Er is geen visie van bovenaf op de jeugd en - als we eerdere signalen mogen geloven - Hellemons staat niet echt achter Steijn. Er zou dus best een flinke tweedeling tussen "het eerste" en de jeugd kunnen zijn, en dat is, als het zo is, voor een club als NAC enorm kwalijk. Dat is ook gewoon Jeffrey van As all over again. Op een gegeven moment implodeert het en moet je financieel én sportief weer helemaal opnieuw beginnen, want alles maar dan ook alles is uitgehold. Het verschil is dat als we straks twee stappen terug moeten doen, we al met één been onderin de KKD staan.

Ik ben echt wel benieuwd hoe het werk in de rest van de club nu gaat. Alle mensen in de jeugd en op kantoor hebben dit circus natuurlijk al meerdere malen voorbij zien komen en kunnen het misschien van zich af laten glijden, maar dat betekent dan óók dat die disconnectie met "het vlaggenschip" er dus vrij sterk is. En dat, nogmaals, kan de doodsteek zijn voor NAC.

3   0  
Dos

Natuurlijk gaat Steijn niet voor 2359 ontslagen worden oid. Dit is meer een deadline om body aan het statement te geven.
Vind het meer tekenend dat er geen reactie komt vanuit NAC, nul komma nul. Geen enkele poging om de boel te lijmen. Dit bevestigd dat Lokhoff helaas de juiste beslissing heeft genomen, trekken aan een dood paard lijkt het zo.

Verder sluit ik me volledig aan bij Willem 4,5. Laten we fatsoenlijk blijven richting de heren en het niet persoonlijk maken.

1   0  
Nm

Maar wat is de bedoeling vanavond wanneer er geen nieuws komt? Kan iedereen daar een bijdrage aan leveren of is dat alleen voor echte NAC supporters?

2   2  
Nonkel Frans

Hoe meer ik inmiddels heb gehoord en er over nadenk hoe kwader ik word.
Aanvankelijk verwachte ik dat Lokhoff Steyn wel mee kon nemen. Ik zocht het euvel vooral bij Manders die zijn taak en plaats niet kent door Ton te passeren en het vertikte Steyn te corrigeren. Dat laatste ben ik overigens nog steeds van mening.

Maar de geluiden over het gedrag van Steyn richting Lokhoff lijken zo laag en zo ongelooflijk klein. Het is verbijsterend.
Dat mag en kan niet beloond worden. Niet met aanblijven, niet met ontslagvergoedingen.
Verzaken en ondermijnen. Dat is de aanklacht. (En dan houdt Ton L. nog wijselijk en netjes zijn mond).

Met goedvinden en publiekelijk gesteund door Manders ! heeft Steyn de toekomst van NAC te grabbel gegooid. Ton had de sleutel naar de toekomst vast. Maar nee eigenwijs mannetje Steyn was het centrum van de wereld en vond dat hij recht had om zijn leidinggevende TD Ton Lokhoff schaamteloos en hooghartig te negeren.

Dit soort types zijn blijkbaar zo zelfgenoegzaam dat ze nu ook in de slachtofferrol schieten en vinden dat ze of niet weg hoeven en dan toch, nou dat ze dan flink geld moeten zien. Want dat staat in het contract. Ultimatum van supporters ? Waarom? Waarover? Boeiend.
Maar wel benadrukken dat er "Mogelijke" dreigingen van supporters komt en dat dan uiteraard ook een core- issue gaan maken. Slimme schijnbeweging en onderhandelingstroef.
Weg van de kern van de zaak. Waarom de supporters zo boos zijn is dan niet interessant meer.

En juridisch recht staat bij deze kerels en hun advocaten boven moreel recht. Hun advocaten hebben geleerd voor het eerste. Gewetensvol en rechtschapen handelen zien we in deze kringen bijna nooit meer.

Dus lekker traineren vandaag en stoer wachten tot RvC als eerste buigt voor de supporters - wat een kerels.
De advocaten zijn inmiddels al gebeld. Nemen die ook de volgende overweging mee:
Hoe langer je wacht met afscheid nemen hoe meer gezichtsverlies je lijdt. En ja dan heb je wel een boel ontslag geld nodig want dit M & M verhaal en navrant gedrag komt in alle kranten. En zo kom je nergens meer aan de bak.
Goh je zult je keet in Ibiza toch terug in de verkoop moeten gooien. Nee dat gaat niet gebeuren. Steyn kan en zal met zijn toelage aldaar op vervroegd pensioen willen gaan. "Ha ha ze zijn goud waard daar die supporters in Breda. Dat had vriend Mattijs goed gezien".

De andere weg - de sjieke weg - in de spiegel kijken : verkeerd ingeschat/we passen hier niet /verkeerde tegengestelde verwachtingen/opdracht verkeerd geinterpreteerd/ we begrijpen nu dat supporters ons niet zien zitten. Dus dan zitten we inderdaad in de verkeerde match. Houden de eer aan ons zelf. Geef ons 3 mnden om een andere job te zoeken en sorry Ton van de misverstanden. Dat was niet de bedoeling. Die kranten daar in Breda hebben overigens ook niet geholpen. Het gaat NAC goed. Zoiets.

Maar nee ik vrees dat het zo niet zal gaan.

Alle shit komt boven. Als de heren zelf - overduidelijk niet de klasse noch het fatsoen hebben, dan zal de leiding vd NAC organisatie ze een handje moeten helpen.
Laat die leiding plus eigenaren aub helder en zuiver blijven. Dat wordt billenknijpen want het zal een herkansing worden voor de RvC om verstandige beslissingen te nemen. Ik blijf hopen. Gezond verstand zal toch een keer zegevieren.
Heel voetbal en NAC minnend Breda ziet het.
Dit gedrag kan en mag niet beloond worden.

Maar bovenal is het een kwestie van fatsoen.
De enige fatsoenlijke en gewetensvolle in de leiding is degene die de eer aan zichzelf heeft gehouden. De eigen eer en daarmee ook de eer van de club.
Staf, spelers en supporters die eerst hoopvol maar nu moedeloos toekijken verdienen een fatsoenlijke behandeling. Dat is de boodschap van Ton - tot hier en niet verder.

RvC verlaag je niet tot de spelletjes van deze stijlloze twee. Pak door en doe het goede.




3   5  
Ernie

Je kan overal je mening over hebben. Maar een club kan toch niet zijn oren laten hangen naar een gedeelte van de supporters. Dan is het hek van de dam en kun je nooit meer een normaal lange termijn beleid voeren.

7   0  
Schrikbarend

STEIJN IS OPGESTAPT UIT VEILIGHEIDSOVERWEGINGEN

0   2  
Vrouwke

Er gaat echt niks meer gebeuren vanavond. Maar het blijft erg stil. Doorgaan met Steijn kan zoiezo niet meer. Je begint dit seizoen al met een dikke achterstand. Eer dat we nu weer een trainer/organisatie hebben staan.
Laat staan nieuwe spelers. Dit is het moment om voorgoed schoon schip te maken en vanaf 0 te beginnen met mensen die wel capabel zijn

6   0  
Fan uit Zevenbergen

Hij is weg

4   6  
RV

Haha dat item van NAC dat Steijn is vertrokken. Lijkt wel door Manders zelf geschreven.

Het is triest hoor, begrijp me niet verkeerd. En BN de Stem en van Hooijdonk sr. en zijn collone zijn ook achterbaks en gaan niet vrijuit.

Maar wat een zwak persbericht voor een BVO. Bedankt Steijn, goede kerel helaas onhoudbaar vanwege alle emotie.

2   0  
Fabian

Uit zichzelf nog wel

5   1  
Pik

Op omroep Brabant ook nog beweren dat MS keihard heeft gewerkt om te promoveren …..

Is dat dmv 2 uur per dag trainen???

Bah bah

Laad alle berichten na dit bericht in