Wij gaan niet opzij

Steijn stapt op

Thiestemberg

Maurice Steijn is opgestapt bij NAC. Dat maakte de club zojuist bekend. NAC stelt dat bedreigingen aan het adres van de trainer de reden voor diens vertrek zijn.

Gisteren verschenen er berichten in de media dat Maurice Steijn bedreigd werd. Het OM besloot Steijn en zijn directe omgeving te beveiligen, nadat verschillende supportersorganen 'gepaste acties' aankondigden. Nadat er vrijdagavond melding werd gemaakt van de beveiliging van het huis van Maurice Steijn, hebben deze geledingen nogmaals hun vreedzame intenties benadrukt en uitdrukkelijk afstand genomen van eventuele bedreigingen van individuen.

Het vertrek van Maurice Steijn is een logisch gevolg van wat er afgelopen seizoen en vooral de periode na het mislopen van promotie gebeurd is. De trainer maakte zich op verschillende manieren onmogelijk. Zowel de tegenvallende prestaties op het veld als zijn gedrag buiten het veld zorgden ervoor dat zijn positie steeds verder onder druk kwam te staan. Een vertrek was echter te vermijden geweest, wanneer de trainer de samenwerking met de in april aangestelde Ton Lokhoff was aangegaan. Steijn koos er echter voor zijn eigen koers te blijven varen en wist zich hierin gesteund door algemeen directeur Mattijs Manders en de RvC. Dit resulteerde uiteindelijk in het vertrek van Lokhoff, een uitkomst die bijzonder slecht viel bij de achterban.

Hoewel er dus voldoende redenen waren om afscheid te nemen van de trainer, kiest NAC er in haar persbericht voor de oorzaak voor het vertrek van Steijn volledig buiten de club te leggen. NAC haalt in haar persbericht bijzonder hard uit naar BN de Stem en hekelt ook de houding van 'diverse fanwebsites' en social media. Deze zouden maanden van insinuaties, geruchten, laster en lekken op hun geweten hebben. Daarnaast wordt BN de Stem en 'personen met een eigen agenda die vilein en giftig is' in Breda er ook nog van beschuldigd een negatieve sfeer te hebben gecreerd door bewuste leugens naarbuiten te brengen.

Afsluitend neemt de club een voorschot op de impact van het vertrek van Maurice Steijn op de voorbereidingen van komend seizoen. De club schuift dus ook een eventueel tegenvallend seizoen al op voorhand in de schoenen van derde partijen. Daarnaast spreekt NAC van een verdere destabilisatie van de club na jaren van financiel stabiel vaarwater.

Niemand ontkent dat het trainen van een voetbalclub nooit reden mag zijn om in je persoonlijke levenssfeer bedreigd te worden. NAC is voor veel mensen een eerste levensbehoefte, maar het is uiteindelijk maar voetbal. Je moet als trainer gewoon je werk kunnen doen. Als je dat werk niet naar behoren doet, moet dat hooguit tot een ontslag leiden. Het is belachelijk als iemand zich daardoor in zijn priveleven onveilig moet voelen. Geen enkel aan NAC gelieerd supportersorgaan denkt hier, hoe erg de emoties ook oplopen, onderaan de streep anders over. Dat weet NAC ook.

Door uitdrukkelijk naar de bedreigingen te wijzen creëert de club een zekere ruimte voor zichzelf. De club kan afscheid nemen van Maurice Steijn en tegelijkertijd Mattijs Manders enigszins uit de wind houden. De algemeen directeur had zijn lot vanaf dag één aan de trainer verbonden en kon na het vertrek van Lokhoff eigenlijk geen kant meer op. Hij was al ongeloofwaardig en zou bij een ontslag van Steijn normaal gesproken definitief klaar zijn. Door de verantwoordelijkheid volledig buiten de club te leggen, kan hij roepen dat het allemaal niet aan hem gelegen heeft. Wellicht speculeert NAC erop Manders nog even in het zadel te kunnen houden.

Dit alles neemt echter niet weg dat de gekozen aanpak te schandalig voor woorden is. Het is een aanpak die op geen enkele wijze past bij een professionele betaald voetbalorganisatie. De rancune druipt uit iedere regel en het gebrek aan zelfreflectie is stuitend. Het is onbegrijpelijk dat een dergelijk bericht op deze manier de ether in geslingerd wordt. Supporters en media hebben natuurlijk een impact op de club, maar hen als schuldige aanwijzen voor de huidige situatie bevestigt het beeld dat de verantwoordelijken binnen de club ieder realiteitsbesef verloren zijn.

Het vertrek van Maurice Steijn had een zekere mate van rust kunnen brengen. In plaats daarvan lijkt het slechts een volgend hoofdstuk in een steeds onwerkelijker wordende crisis.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
332 Reacties
305   51  
Berg

Ondanks dat ik hier op uit was mogen degene diegene die verantwoordelijk zijn voor bedreigingen aan zijn prive adres zich kapot schaam. Hou prive en zakelijk gescheiden. Niet des NACs

96   81  
Bside boven

Goed nieuws! Tijd om ton terug te laten komen, spelers aantrekken en een frisse nieuwe trainer! Wel is het natuurlijk zo dat dreigementen uitermate kansloos zijn..

228   62  
SCH1912

Je baan op moeten zeggen omdat een paar mafkezen je gezin bedreigen!

Onacceptabel dit! Ongelofelijk dat dit mijn club en ons mooie Breda overkomt!

305   51  
Berg

Ondanks dat ik hier op uit was mogen degene diegene die verantwoordelijk zijn voor bedreigingen aan zijn prive adres zich kapot schaam. Hou prive en zakelijk gescheiden. Niet des NACs

56   107  
Anno 1971

Hoera!

126   61  
D'n Dikke

Mooi is dat ook geregeld, alleen is het wel jammer dat de narative zo gedraaid wordt dat Steijn het slachtoffer is. Misschien dat ik te weinig informatie heb, maar waar zijn de bewijzen dat hij bedreigd wordt?

63   73  
TdG

Mooi, nu MM nog en dan weer opnieuw beginnen, klaar met deze farce periode.

Hup NAC!

129   55  
Pik

Schei toch uit… en nog beweren dat je keihard ervoor gewerkt hebt om NAC te laten promoveren ???

Is dat met 2 uur per dag trainen ???

33   32  
Vlag

Iedereen zijn zin, wel of nie terecht.
Kom maar op met de kandidaat-trainers!!

Wie wil hier in stappen

63   122  
JP

Ongelooflijk triest dat hij vanwege veiligheidsredenen weg moet.

Naar mijn mening is Dhr. Blanco de eerstvolgende die het veld moet ruimen.

103   51  
Blackmountain

Aan de NAC ‘supporters’ die hier aan hebben meegeholpen; bedankt, jullie zijn echt een aanwinst voor de club. Wat is dit kansloos, geen woorden voor!

Iedereen kan wat zeggen over Steijn wat hij of zij vindt maar dit gaat gewoon nergens meer over, te triest voor woorden.

149   19  
Ginnekense Rat

De manier waarop had voor mij niet gehoeven al heb ik wel me bedenkingen of dit wel de echte reden is dat deze Haagse klapjuin weg is.

Opgeruimd staat netjes. Niemand is groter dan NAC. Zeker Maurice steijn niet.

Nu gauw normaal doen en geen maffe berichten meer richting zijn familie / woonadres

72   42  
Pat

Vind het heel zielig dat de club zo ten schande wordt gezet door zulke supporters. Steijn was niet de trainer voor nac. Maar om hem te bedreigen schaam je kapot!

173   49  
Tommie076

Ben ik aan het doem denken of heeft hij niet gewoon die bedreigingen de wereld in geholpen om een excuus te zoeken om onder de druk uit te komen?

9   102  
Richard

De weg is vrij voor Joop Hiele.
Snel vastleggen

68   59  
Tony Chocolonely

Met NAC-NEC nog vers in het geheugen, zijn we nog dieper gezonken met hetgeen waar we zo trots op zijn. De aanhang.

Op dit vlak is het een nog grotere bende dan op bestuurlijk nivo.

Schaam je diep! Om een man en zijn gezin te bedreigen! Chapeau jullie doel is nu bereikt.

36   174  
Kutkruik

Schandalig ......hier is geen goed woord voor ....trieste stumperds....hoop dat derby wegblijft....losers!!!!

Jullie hebben de plank mis geslaan Let maar Op!!!!

75   29  
La matanza

Als hij echt weg is vanwege bedreigingen aan zijn thuisadres schaam ik me kapot om op deze manier nac supporter te zijn, wtf

28   56  
Bd

Hup en nu iedereen zijn seizoenkaart verlengen en hopen op een positieve toekomst.
Hup nac

52   112  
Arie

Mooi! Prachtig! Opgetyft staat netjes! Jankerd.

55   34  
Sjoebaloe

Belachelijk!! Dit zijn geen supporters !!

74   17  
THEBUTCHER

Hij zal geen vriendelijke berichten hebben ontvangen maar is ook een mooie reden om in als "slachtoffer" via de voordeur op te stappen. Iedere vorm van (verbaal/non-verbaal) geweld is natuurlijk onacceptabel.

128   18  
The Cosmic Gate

Ik ben toch echt benieuwd naar de echte waarheid. Want er zijn zo ontzettend veel leugens aan ons verkocht, dat ik bij dit verhaal twijfel of het wel echt een bedreiging is geweest, of dat dit groter gemaakt is om er beter uit te komen en de supporters een dubbel gevoel te geven !
Mocht het echt zo zijn dat er bedreigingen zijn geweest, dan is dat natuurlijk op geen enkele reden goed te keuren of te praten.
Maar mijn twijfels zijn groot .

Moet heel eerlijk zijn dat ik erg blij ben dat hij weg is ! En ik hoop ECHT dat hij zelf is gegaan en er dus €0 mee gaat !

En nu .........

20   5  
Bammes

Allemaal leuk ! Maar nu ?? Er is nu totaal niets voorbereid om de selectie voor volgend seizoen te versterken. Gaat nog spannend worden!! Er zal snel een oplossing moeten komen !!

64   35  
Toontje

En nu Manders nog...dat is helemaal een waardeloos figuur.
Voor Maurice is het van de ene kant toch triest ik geloof wel dat hij echt met NAC had willen promoveren komend jaar.

Ton kom gauw terug

Sidney...de weg is weer vrij

29   15  
Ad B uit Roosendaal

Triest wat er allemaal gebeurd is bij NAC. NAC onwaardig.

En als er dan ook nog bedreigingen zijn, dan is dat helemaal verschrikkelijk.

44   24  
Henktietenktie076

Een klein maand geleden NAC in het nieuws vanwege rellen bij het stadion, en nu een trainer weg wegens dreigementen. Voor de rest gaat het goed hoor…

76   21  
GeelZwarHart

Ik geloof er niks van. Drogreden, denk ik. Enige reden dat hij voor andere clubs positief NAC verlaat.

42   29  
Buddha

Weijs terughalen en met die jonge gasten aan de slag laten gaan.

54   36  
NAC.1912

Wa een kut excuus weer zeg. Dreigingen zijn niet goed te praten maar om dit te gebruiken vind ik echt laf tegenover de supporters Steijn. Houdoeeeeeee 🥳🎉

108   19  
De generaal

Graag eerst de bedreigingen bewijzen: Steijn is niet van de eerste leugen gebarsten!

71   21  
Nonkel Frans

Nu :

1. Manders eruit
2.Ton terug - op onze knie-en astublieft Ton.
3. Ton trainer laten halen. Bij gebrek mag hij wmb Stijntje Vreven polsen.

We zijn nog niet klaar.

Hup NAC!

132   28  
Brammetje

Mensen mensen mensen, eerst wil iedereen hem weg hebben, nu is die weg en gaan we moord en brand schreeuwen omdat die een paar berichtjes van een dronken puber als excuus gebruikt, trap er nou niet in. Het is gewoon een slappe die de druk niet aan kan.

22   21  
Muijske

Dikke yessss

30   18  
Vlag

En iedereen rekent nu op Lokhoff en van Hooijdonk, nou forget it !!

33   16  
Scheppioni

Natuurlijk triest als het werkelijk bewezen dreigementen zijn, dit is nooit goed te keuren ! Wel van de andere kant, heeft steijn er ook werkelijk alle fronten er aangedaan om onze club NAC naar de afgrond te brengen !!! En nu !!! Manders moet natuurlijk ook weg, is evenzo schuldig aan het anti NAC, daar hoeven geen dreigementen voor te gebeuren !! En dan kapitaalkrachtige, ga nu eens met prestatiecontracten werken, daarbij zorg voor voetbal onderleggend directie met nuchter gezond verstand, geen blaaskaken zoals de laatste figuren manders, mommers, edelenbos, smulders etc !!! Wij zijn gvd NAC !!!!

34   19  
SjorsNac

Als hij echt door dreigementen opgestapt is dan moeten wij ons echt helemaal kapotschamen. NIET des nacs, schande!

94   17  
Dan

Aangezien NAC BN De stem af fikt op onwaarheden en geen fact checking: Kom maar met die bewijzen van de bedreigingen.

40   12  
Noadhugodver

@dndikke Precies! Dreigementen neem ik heel serieus, maar in dit geval vraag ik het mij ook af. Allereerst is het zo dat Omroep Brabant de supportersbrief met 'gepaste' acties leek te gebruiken als dreigement, wat complete onzin is. Verder is het helaas zo dat bij elke grote club trainers/spelers bedreigd worden wanneer het niet goed gaat, laat staan wanneer je je ook nog eens als een lul opstelt. Dit praat niks goed, want iedereen die daadwerkelijk Steijn heeft bedreigd moet zich kapot schamen, maar gezien de bron die door Omroep Brabant is gebruikt en wetende hoe snel Steijn zich in de slachtofferrol verschuilt, vraag ik mij af hoe het er aan toe is gegaan.

Echter zover ik nu weet zijn de bedreigingen zeker echt en is het door en door triest.

6   62  
Ad bilnaad

Ik zou joop hielen vast leggen echt een perfecte trainer.

29   40  
Overal

Fantastisch, oprotten met die droeftoeter.

Totaal geen medelijden met die vent. Dit heeft hij dubbel en dwars verdiend

38   36  
Dbare

Sorry maar echt beschamend dit allemaal. Wat zijn wij diep gezakt als club en supporters

16   21  
Altijdnacsupporter

Kansloos gedrag, om te schamen. En wederom staan we voor lul.

Anyway: lokhoff zie ik echt niet terug komen dus gewoon weer op 0 een dag of 6 voor de voorbereiding. Niet ideaal. Geen plan denk ik..

Ik hoop zooooo dat onze selectie ondanks alles gewoon vanaf dag 1 gaat vlammen!

Come aan Nac. In voor en tegenspoed!

23   11  
RB95

Zeer tevreden met de uitkomst, zeer, zeer, zeer ontevreden over de totstandkoming.
Ik hoop dat de personen die deze bedreigingen geuit hebben bekend zijn en vervolgd kunnen worden, want dit gaat elk boekje te buiten

81   20  
WiSe1979

Belachelijk statement van NAC! Maar als dit de manier is om Steijn zonder gezichtsverlies te doen vertrekken; Prima!

BNdeStem heeft prima journalistiek bedreven. Omroep Brabant speelt een nare rol de afgelopen 24 uur. Kijk er doorheen mensen!!

63   12  
Statler

Lekker makkelijk van NAC om bndestem de schuld te geven.
Zelf geen keuze durven maken en dan maar de krant de schuld geven.

26   27  
B076

Geen fan van Steijn maar dit gaat echt veel te ver

28   20  
Tegel

Yesssssss ! Echt die praatjesmaker nooit meer in Breda. Ook niet als coach van een tegenstander!

84   28  
Rubenac

En iedereen trapt weer in Maurice.
Maurice is een meester in het verschuiven van oorzaak en problemen.


Meneer is nooit bedreigd geweest!!
De brief hebben ze zo geïnterpreteerd en doen overkomen of er iets stond te gebeuren.

Meneer Steijn treft geen blaam en is slachtoffer.
Terwijl wij dat zijn!!!!

Door deze Haagse klojo zijn we zoveel verloren

67   12  
Barbapapa

Sorry ik heb weer het gevoel dat dit verdraaid wordt. Geloof ze gewoon niet meer.

13   18  
Brecht

Manders hoeft niet weg maar het is wel duidelijk dat hij als AD aanzienlijk te kort komt. Daarom is wel een buddy nodig

38   11  
Bas

Je moet ergens de schuld neerleggen behalve bij jezelf 😡👎

En maar weer wijzen naar anderen!!!

Wat hebben Steijn en Manders anderen aangedaan? Wat het voetbal? Wat financieel de club? Wat de academie?

28   10  
Jantje2

Makkelijk om dat als argument te pakken om op te stappen!! Nee het lag niet aan Maurice zelf !! Maurice plaatst zichzelf nu in de slachtofferrol! Maurice heeft het zo geweldig gedaan afgelopen seizoen….. houdoe en bedankt !

27   8  
D’n directeur

Steijn eruit, prima, reden hoe: schandalig. Maar goed die Haagse luchtkastelen zit er nog steeds dus ik vrees dat er gewoon weer 2 vriendjes aangesteld gaan worden…
En dat statement van NAC wat schan da lig. Schuld bij supporters en media, de groeten!

24   45  
Stan

De beste supporters van het land, maar niet heus.
Voor degene die denken dat nu alles goedkomt, ik denk het niet. Wie wordt de volgende trainer die hier wordt weg gestuurd.
Minstens 3 jaar langer kkd.

49   12  
Jeroenw

Denk je nu echt dat het door die bedreigingen komt dit gebruikt hij nu puur om de nac supporters zwart te maken. De hele situatie was toch uitzichtloos voor hem zijn jullie nu echt zo dom!

28   12  
Jemo

Met alle respect,maar hebben alle moraal ridders hier bewijs dat Steijn "zo bedreigd" zou zijn? Of geloven we nu in eens Blanco op zijn woord. Geloof mij die heeft een aanbieding van ADO op zak en dit komt hem perfect uit.

12   7  
F7

Elk verhaal heeft 2 kanten. Maurice geeft als excuus aan dat hij bedreigd is. Hoe en op welke manier maakt niet uit. Als dat echt zo is, is dat een schande. Spreekkoren, witte zakdoekjes, ludieke acties, oke, maar echt iemand bedreigen, dat gaat te ver. Hiermee dupeer je onze mooie club, weer komen we in een kwaad daglicht te staan door acties van een aantal ondoordachte figuren.
Als hij het aandikt om er een mooi excuus van te maken en dat te gebruiken, dan ben ik helemaal blij dat hij weg is.
Hij was niet de juiste trainer voor NAC.
Nu zo snel mogelijk om zoek naar een goede oplossing. Hopelijk heeft dit geen effect op een potentiële trainer, die het nu door dit alles laat afweten.
HUP NAC!

58   8  
Bertus

Niks makkelijker dan BN de Stem de schuld te geven en voor het gemak even voorbij te gaan aan alle fouten die ze zelf op elkaar gestapeld hebben.
Dan heb je een betonnen plaat voor je kop.
Wanprestatie op wanprestatie en daar moet je de gevolgen voor dragen simpel.
Ik kan niet geloven dat er fysiek is gedreigd door NAC supporters.
Die twee zijn van de eerste leugen niet gebarsten en het zullen de laatste leugens niet zijn.
Walgelijke lui.
Ik wil het eerst nog eens zien en met mij veel mede sponsoren, want dit is het begin, ook Manders is niet meer te handhaven en Lokhoff moet terug.
En dan zullen veel oude getrouwe sponsoren terugkomen, ik ook.

23   6  
[email protected]

@tommie076 wat jij zegt man denk ik ook, en al die moreel ridders hier met het zwaaiende vingertje zitten, maken dat eigenlijk alleen maar mee aannemelijker.

Hup NAC enne... Graham Arnold, zullen we die eens bellen :)

19   6  
Paul

Die brief ziet hij als bedreiging. Achter de schermen zal dit in goed overleg worden afgehandeld, hij zal dus van zn vriend Manders nog wel een dik centje mee krijgen.

5   54  
Schrikbarend

WAT EEN RUSTIGE VOORBEREIDING VRIJDAG STAAT EERSTE TRAINING MET HAAGSE KLIEK IMMERS MALONE MEER HEBBEN WE ONDERHAND NIET...LEKKER DIT GEEN TRAINER EN ONZE IDEALE TD TON LOKHOFF...HET SEIZOEN IS AFGELOPEN EN DE NIEUWE ELLENDE VOOR DIT SEIZOEN BEGINT ALWEER...HOE KAN JE NOU DIT SEIZOEN PROMOVEREN...ZULLEN WE HET HOOFDGEBOUW GAAN BESTORMEN MET VUURWERK JE TRAINER ZELF WEG VANWEGE VEILIGHEID SCHANDALIG...PAK HET DAN ANDERS AAN GA EEN XTJE IN BOS KNOKKEN MET ONZE OOST BUREN

21   4  
Bredafun

Ik kan me niet voorstellen dat t allemaal zo heftig is? Zover zijn we toch niet gezakt dacht ik?
Steijn moet natuurlijk in de media een oorzaak vermelden. Niet alles vanuit nac negatief beoordelen!

6   5  
The Cosmic Gate

@HENKTIETENKTIE076 , en die rellen ...waren dat ook supporters, of gewoon mensen die er op uit waren (en dus GEEN supporters) om te komen rellen. De échte supporters zijn wederom slachtoffer

19   9  
MdH

Dat is het eerste goede nieuws.

Bedreigingen zijn niet goed. Weten we allemaal. Steijn heeft wel weer een excuus. Ik sluit dit boek en schakel door.

Want we zijn IMO nog niet klaar met de grote opruiming.

40   10  
Pao

Wat mijn betreft is dit niet genoeg! Manders moet ook weg.

16   32  
Nacsupporter

Dan hebben we weer een vacature. Kent iemand nog een trainer die het niet erg vind dat zijn familie bedreigd wordt als hij even slecht presteert?

46   9  
PietP

"Zij vinden het verschrikkelijk dat dit de apotheose is van maanden van insinuaties, geruchten, laster en lekken via BN De Stem, fanwebsites en sociale media."

Mooi stukje tekst gedicteerd door Mattijs Manders.
In de eerste alinea de hele wereld de schuld geven en daarna lekker zielig doen.

23   10  
BREDA 1965

HIEPERDEPIEPHOERA

13   6  
Zwampie

Mochten er dreigementen privé zijn geweest dan is dat totaal kansloos.

Echter zijn die ook op waarheid berust?
Het is nu heel gemakkelijk om te oordelen dat dit ook gedaan is. Als NAC dit uitspreekt moet dit ook op feiten aangetoond worden, degene die het nu bij NAC naar buiten brengen zijn ook pro Steijn en wilden hem behouden.
Om dan ook zelf geen zichtverlies te hebben aan deze situatie rondom NAC cq Steijn is dit ook de kortste weg om het zo naar buiten te brengen.
Nogmaals mocht het echt waar zijn, dan is het een schande dat dit gebeurt en is het te hopen dat ze achterhaald kunnen worden en een stadionverbod krijgen.
Dan zijn het supporters die NAC dan wederom een zwarte dag laten schrijven.

37   10  
Theoden King

Laten we hier nou geen krokodillentranen gaan huilen.

Steijn stapt op, iets waar de achterban de afgelopen dagen oorverdovend om heeft geschreeuwd. Tot pamfletten met deadlines aan toe.

Nu janken dat er gedreigd is met geweld geeft geen pas. Er zitten nu eenmaal een aantal primaten tussen de supporters van wie je dit soort gedrag kunt voorspellen.

Het resultaat is het enige juiste. Steijn had geen toekomst meer bij NAC. Ben benieuwd hoe Manders over zijn eigen positie denkt nu.

22   4  
Kinderkaartje


Exact wat we willen, alleen niet de manier waarop we het wilden.

Als het waar is dat Steijn bedreigd is, is het in en in triest. Alleen durf ik daar wel vraagtekens bij te zetten. Denk eerder dat Maurice al lang rond was met ADO, alleen zijn poot stijf hield omdat hij nog even een half miljoentje oprot premie wenste te vangen.

Nu Ton Lokhoff zijn conclusies trok, zag het er naar uit dat Steijn dus gewoon aan zijn contract gehouden ging worden, en daar had mijnheer geen zin in. Had ook niet gekund, want dat had natuurlijk geen supporter gepikt.
Alsnog eieren voor zijn geld gekozen en nog een trap na geven aan NAC.

Prima, we hebben toch al een kut reputatie. En door!

Hoop dat Lokhoff alsnog terug komt, en dan een goeie Duitse trainer binnenhaalt.
Benieuwd wat Manders gaat doen.

Hup NAC!!

12   5  
Frank64

@F7

Ik vrees dat dit zelfs heel veel effect heeft op mogelijke kandidaten voor de functie van trainer. Niemand met nog enig carrièrepespectief zal zich laten verleiden om trainer te worden op het kerkhof dat NAC Breda heet. Jammer maar helaas. Dan maar met eigen mensen intern oplossen.

32   9  
Pannelap

Nu de RvC en Manders nog!

24   47  
Tonn

Dieptriest, zogenaamde beste supporters van Nederland, laat me niet lachen. Grootte schande en smet op het blazoen van NAC voor de komende tientallen jaren. Zulke supporters wens je je grootste vijand nog niet toe. Ik leef mee met de persoon Steijn en wens hem en zijn familie alle sterkte toe. Geen dank aan alle opruiers hier op de site en in dagblad de Stem. Schaam je diep. Ik mag hopen dat dit jullie persoonlijk nooit overkomt.

15   18  
Henk

Iedere ‘bekende Nederlander’ wordt wel eens bedreigd. Mooie reden voor hem om ‘met opgeheven hoofd’ de stad te verlaten. Houdoe!

14   6  
SanderH

Dat er bedreigingen naar wie dan ook gaan is schandalig en moet bestraft worden.uit
Maar dat Steijn weg is is ook wel positief. Alleen zit je nu weer opgescheept met de ellende dat er geen td en trainer is in de meest cruciale fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De promotie is al verder weg dan ooit en dat nog voor het seizoen überhaupt begonnen is.
Hier mag Manders ook wel zijn verantwoordelijkheid in nemen. Het huwelijk tussen Steijn en NAC was vanaf het begin een verstandshuwelijk. En dat werdt een machtsstrijd tussen Ton en aan de andere kant het team Steijn- Manders. Hij is ook niet meer geloofwaardig.. Maar hem nu buiten zetten ook niet goed voor de continuïteit.
Vraag me dan ook of het niet goed zou zijn als er een echt zwaargewicht als voorzitter/eigenaar kan komen die een einde kan maken aan het gekonkel van bndestemmingsmaker, sponsors die macht willen en belanghebbende oud spelers/invloedrijke supporters. Iemand die gewoon recht toe recht aan zegt hoe en op welke manier we het gaan doen, bndestemmingsmaker en dat kliekje machtslustelingen de mond snoert en degelijke mensen neerzet als td-ad en trainer voor de midden-lange termijn.
Anders komen we nooit terug waar we horen de middenmoot met uitschieters naar boven in de eredivisie.

35   10  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Goed nieuws, maar wat een narcist is het toch! Geen enkele zelfreflectie, maar wederom de omstandigheden en anderen de schuld geven. Deed ie heel het seizoen al, dus hee verrassend is het niet.

12   8  
Oosterhout

GIESKE ERUIT ! Hem word de dans ontsprongen is de gene die echt nac mensen die in sponsoring weg jaagt !!!
Manders eruit
Past niet bij onze club

Bedreigen zal misschien een kleine groep zijn de echr nac supporters doen dit niet ... iedereen kan een account aan maken op sociaal media ... opsporen en buiten stadion laten de komende jaren ..

Nu aub rust in de tent een trainer zoeken die bij onze club past en doorselecteren

7   5  
Umberro

Stift! Jack in the box.

40   10  
Nm

Mooi geregisseerd exit plan Steijn waarmee je de NAC aanhang nog een trap nageeft ook.

Blij dat hij weg is. wanneer volgt Manders?

12   52  
Ernie

Nee aub niet Lokhoff terug die angsthaas is toch zelf opgestapt, die gaat Manders echt niet terugnemen.
Wat een zieke club zijn we toch geworden.
Weet iemand of je je seizoenkaart kan annuleren.?

21   8  
PatjeR

Dit is triest om het op die bedreigingen te gooien. Ik gun het hem als mens niet maar als trainer wel. Steijn heeft ordinair machtspolitiek gespeeld.

Manders trapt nu via een persbericht flink na, die gaat ook sneuvelen let maar op.

34   10  
HansieHansie

Ik heb het idee dat hier een trollenleger actief is. 75 procent van nicknames nog nooit gezien..

Mocht het echt zo zijn dan is het bizar. Alleen het klinkt allemaal wel heel vaag en toevallig. Ik ben overigens van mening dat de schuld bij slecht leiderschap ligt en zeker niet bij De Stem. Mochten er echt gekken zijn die hem bedreigen, die lezen geeneens een krant maar zijn opgehitst door af laten weten van transparante en objectieve communicatie vanuit de club.

21   10  
RV

Het was toch wat we allemaal wilden bewerkstelligen vandaag. Ik weet dat er ook bij NAC een aantal hersenloze rondlopen maar of dit nu de echte reden is betwijfel ik oprecht.

Het persbericht wat NAC naar buiten brengt is alleen maar frustratie, onprofessioneel en laat zien wat voor een puinhoop het is.

Al met al zitten we nu met het slechts denkbare scenario, zijn we het lachertje van het land en is de club op sterven na dood.

Niemand gaat vrijuit in deze.
Als Steijn en Lokhoff allebei water bij de wijn hadden gedaan, selectie hadden kunnen behouden, speelstijl iets aanpassen en op een aantal cruciale posities kunnen verbeteren dan hadden we er volgend jaar goed voor kunnen staan.

Nu is het op voorhand een verloren seizoen.

17   7  
[email protected]

@bsr de duimpjes werken niet? Ik likete een post met 0 duimpje omhoog en sprong direct naar 9? En post als van dbare enzo kan ik niet disliken?

19   33  
Ongekend

Ongekend wat wij als supporters voor elkaar hebben gekregen. Dit is precies wat ons uniek maakt. Supporters die er voor zorgen dat een trainer opstapt. Ongeëvenaard! Dit heb je nog nooit ergens anders gezien! Nu weer het record bier drinken verbreken en de langste polonaise lopen van het land en we doen weer mee!

18   10  
NAC4Ever

Blij dat hij weg is, maar de manier waarop vind ik zeer triest.

Ik was erg voor zijn komst, maar achteraf blijkt hij helaas niet bij ons te passen.

Ik wens Steijn en zijn familie veel sterkte met dit te verwerken.

22   20  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Blij dat ie weg is. Hoe maakt geen zak uit.

24   9  
MM

Ik zou hetzelfde zeggen om er als slachtoffer uit te komen...

Nog 1 te gaan.

En door!

46   6  
Peaky

RvC en Manders proberen nu de schuld wederom bij anderen te leggen....

Maar ze hebben zelf ALLES FOUT GEDAAN wat er fout kan zijn:

Trainer de macht gegeven.
Kapitalen aan oude spelers en vriendjes uitgegeven.
Clubmensen geschoffeerd.
Leugens blijven verspreiden via de eigen site, waar ze zelf nog in gingen geloven.

Het is klaar!!!

14   10  
Sir smokalot

Jeetje wat een kerkhof johhh, daar wil toch geen trainer meer naar toe.
Altijd en continu al die emoties van al die 20.000 coaches en directeuren.
Tis nooit maar dan ook nooit goed genoeg voor de gemiddelde NAC supporter.
Ons clubje is in handen van een groep incapabele aandeelhouders, maar dat is nou eenmaal niet anders.
Maar probeer alsjeblieft eens wat rust te creeeren bij ons ooit zo fijne clubje.
Want Manders en Steijn breken de boel af wordt er gezegd, maar al die emotionele ‘supporters’ doen precies hetzelfde, bewaar de rust

30   8  
Tinus076!

Door bedreigingen niet goed te praten!

Maar lees net het interview bij omroep brabant en alles en iedereen krijgt de schuld vooral bn de stem en fan sites!

Zelfs nu geen enkele zelf reflectie beste steijn je hebt gegokt en verloren door vieze spelletjes te spelen met mr NAC en talenten links te laten liggen en weg te pesten!
Verrekte blij dat jij weg bent vieze eng nek!

En voor manders 99% was het er toch mee eens hoe steijn voetbalde en nu is het ineens de schuld van de supporters ook jij hebt gegokt en verloren dus wat mij betreft ben jij de volgende!!


Schoonschip met echte nac mensen graag!!!!

9   6  
Nacman

Een weg nog een te gaan jammer dat hij zegt op te stappen voor dreigementen drog reden.
Alvast met ton overleggen fat hij terug keert.

24   5  
Chingblauw

Ergste van die bedreigingen vind ik nog dat deze nu als excuus worden gebruikt ipv dat de heer Steijn gewoon zijn miserabel functioneren moet toegeven.

20   14  
BREDA 1965

manders ook nog weg ..rvc weg grote 3 weg.....mensen met verstand van NACvoetbal moeten de macht grijpen...anders wordt het nooit iets

15   12  
NAC4Ever

@VREVEN4PRESIDENT & HYBALLAFURFUHRER

Kom op, deze manier kan niet.
Bedreigen zijn altijd onacceptabel.

38   12  
Sjef de gevulde koek

Stelletje domme larven hier. Word eens wakker eerst een bericht van bedreiging en daarna z’n ontslag. Flikker toch op man hoe doorzichtig wil je het hebben. Die brief is de bedreiging waar ze het over hebben. Lekker journalistiek gebracht allemaal. Blij dat hij erg is nu Manders nog en klaar.

9   33  
Mike snoei

MOET JE NAC.NL.IS OPEN TON LOKHOFF STAPT OP...DAARNA JE TRAINER VANWEGE BEDREIGEN TROTSE WEBSITE VOOR EEN NAC SUPPORTER!WIE STAPT HIER NOG IN DENK 1 IEMAND ZELKO PETROVIC

25   13  
Tim

Niemand kan ongestraft onze club kapot maken!!

Pleur op naar Den Haag!!!

26   15  
Supporter!

Duimpjes worden weer gemanipuleerd…

18   10  
Realist

Dus niet opgestapt vanwege verkwanseling NAC-cultuur, liegen en bedriegen, Mister NAC wegjagen, narcisme en egocentrisme...... zijn die "bedreigingen" toch ergens goed voor!

21   6  
Buddha

Vraag me af waar ik meer laaiend over ben. De bedreigingen aan het adres van Steijn of dat persbericht van NAC.

27   13  
Henk

Die zogenaamde ‘bedreigingen’ zijn ook een leugen!

Zo kunnen ze de zielepiet uithangen en de zwarte piet naar anderen schuiven!!

26   7  
Badeend

De zoektocht naar een communicatiemanager is ook nog niet ten einde, te zien aan het schoolkrant stukje op NAC.nl.

Goed, over tot de orde van de zaak. Nu Manders weg, de RvC of opschonen óf bij zinnen laten komen en de "grootaandeelhouders" (dit zegt zoveel) of écht op de achtergrond of weg. Die snappen er helemaal niks van, en dat heeft niks met vilein of giftig te maken.

Wel grappig om te lezen dat Steijn zich bekommert om de veiligheid van de Bredase samenleving. Die man heeft ook overal verstand van.

31   42  
Klundert

Ik schaam me kapot voor onze ‘supporters’. Wie gaat nu nog in deze beerput stappen? Lokhoff, Karelse, Gudelj, Brood? Oh nee, allemaal al kapot gemaakt door onze ‘supporters’.

Maurice, het voetbal was niet sprankelend maar ik wil je toch bedanken voor het afgelopen seizoen.

20   10  
Rob

Was het een concrete bedreiging of waren het vermoedens dat er dreiging kon komen? Mij allemaal net te toevallig zo net voor de deadline van de supporters geledingen.

14   7  
Arthur Janssens

Graham Arnold!!!!

11   11  
D'n Dikke

Na wat info te hebben ingewonnen zijn er wel degelijk dreigementen geweest aan de huisadressen van verschillende NAC mensen. Dit is natuurlijk niet hoe je het wil, maar we hebben wat we willen. Nu kijken wat er verder nog gebeurd.

32   6  
THEBUTCHER

Zojuist het persbericht gelezen, zum kotsen, en maakt het toch een stuk ongeloofwaardiger.

23   23  
Tonn

Bsiterats stop eens met duimpjes manipuleren. Dit gaat nu echt te ver

23   10  
Noad1976

Nu Manders nog!!!!!!!!

17   10  
Laatmijmaar

Tis wel heel makkelijk om bedreigingen de schuld te geven in een situatie die niet houdbaar was....

14   14  
Ernie

@scheppioni
Doe niet zo schijnheilig, jij bent een van de oorzaken dat dit zo is gelopen.

32   5  
Jos

Als bedreigingen de reden zijn om op te stappen,dan zal er toch aangifte van gedaan worden lijkt mij.En een zoektocht naar dader(s).Wordt er geen aangifte gedaan dan geloof ik totaal niet in dit verhaal.

3   2  
Dromer

En nu? Nog meer mensen die opstappen? AD, assistenten? Het zal een zeer pittige opgave worden om de vacatures in te vullen. Benieuwd wie het aandurfde?

23   8  
Nonkel Frans

Hallo @Brecht
Manders een buddy nodig?
Ter informatie - zijn enige buddy is zojuist opgestapt.
Laat me niet lachen.

Mattijs zal zich nog moeten verantwoorden bij de RvC inzake het opstappen van de door hem aangestelde TD.

Nee dit verhaal is nog niet over. We zijn nog maar net begonnen. De stal mag nu meteen goed uitgemest worden.
Doorpakken.
Anders komen de goede mensen nooit bij NAC werken.

Manders zal inmiddels zijn gratis klantentevredenheidsonderzoek wel gelezen hebben. Oftewel de petitie. N = 6300 plus!!!
Helaas voor hem zijn er daar geen duimpjes die hij kan manipuleren. Dus GET REAl Mattijs steun je maat Maurice zoals je alt die tihd hebt gedaan en GA.
En wacht niet tot je zogenaamd bedreigd wordt. Zijk niet over ons of ovdr de nedia. Als u AD wilt zijn en daar niet mee om kunt gaan dan ben je niet capabel.
Kijk in de spiegel!

Ga weg. Heel wijd weg.


11   9  
Koenie

Ik ben niet rouwig om zijn vertrek. De manier waaro (bedreigingen) is triest.

22   12  
Nachoreca1

Dat van die bedreigingen zal allemaal wel mee vallen hoor. En steijn komt uit den Haag.. Die kan wat hebben...kom op zeg. Wat een huichelaars hier. Praat bedreigingen niet goed, maar we weten de feiten niet. Wel is het nu een grote tering bende bij de club...
Dit gaat grote gevolgen hebben ...

26   12  
The Don

Manders en RVC vriendjes oprotten! Supporters weer in het stadion en jullie erbuiten

18   8  
Pim

Die eigen website.....

In de podcast was Van As te gast. Die maakte Lokhoff belachelijk dat en hemelde opzichtig zijn Haagse vriendjes op!!

12   15  
Henkie

Triest.

Hij presteerde slecht. Ok.

Bedreigen.. Pff schaam je.

Wie wil hier nu nog in stappen? Niemand lijkt me. Je zou maar een minder seizoen draaien.. Gaan de supporters je familie bedreigen.

28   6  
Bertje

Manders heeft tig keer in allerlei podcasts en programma’s zijn onzin en leugens mogen verspreiden!!

En dan nu zo’n onzin op die eigen site pleuren!!!

Walgelijk

8   6  
Tipex

Allemaal de schuld van Mark en Hugo

23   5  
Badje

Lekker blijven twitteren Mandersje!!!

Niemand gelooft je holle woorden!!!

8   6  
Lamington

Houdoe

25   5  
Monkeyrocker

Na het lezen van het statement , geld het ultimatum wat mij betreft ook voor Manders . Wat een vassal

24   13  
ELH

Zozo en dat ruim voor de deadline. Nou Manders nu jij nog ! Voor je het weet is het 23.59u geweest he. 🤣🤣🤣

En diegene die geloven dat hij bedreigd is....ga naar de efteling, sprookjesbos 3

20   4  
Pincho

Vraag me oprecht af of dit de waarheid is. Als dit zo is dan is dat uitermate triest. Maar ik kan ook wel een aantal redenen bedenken dat het wel eens een leugen kan zijn. Manders kon Steijn niet ontslaan omdat hij dan al zijn geloofwaardigheid verloor en zelf ook niet meer kan blijven zitten, Minder gezichtsverlies naar buiten toe, Voor eigen gewin van Steijn. Steijn wordt gewoon door alles en iedereen uitgekotst (incl. Groot deel van de selectie) en terecht. Ben blij dat ie vertrokken is. En geloof me maar dat onder tafel hij echt wel een oprot premie mee krijgt. Geloof er geen snars van dat ie uit zijn eigen opgestapt is.

28   4  
Maikolg

Het communiqué is van het laagste niveau. Klap in het gezicht van de echte supporters, liefhebbers en kleinaandeelhouders.

13   17  
MrNoad

Er is toch geen trainer die nu nog wil instappen. Als je het een seizoen middelmatig doet word je gezin bedreigt, te triest voor woorden dit.....

22   5  
Belgische Naccer

Als Steijn en Manders gewoon hun werk goed hadden gedaan dan was dit nooit gebeurd.

Maar als deze 2 buitenstaanders elkaar langdurige contracten geven met hoge afkoopsommen. En vervolgens ettelijke miljoenen over de balk te gooien, een heel seizoen niks presteren, alle goede spelers wegpesten, en als klap op de vuurpijl Lokhof wegpesten, en dan ook nog denken te kunnen blijven zitten...en te doen of het allemaal wel meevalt...

Dan zijn dat pure maffia-praktijken. En dat deze maffia praktijken nu met maffia-praktijken worden bestreden. Tja...dat is niet goed te praten, maar ook niet heel onverwacht.

Ik ben blij dat hij opstapt, zoals gezegd had het chiquer gekund, maar dat had hij zelf echt wel een paar maanden eerder kunnen aanvoelen. Hetzelfde geldt voor Manders. Die positie is ook per direct onhoudbaar nu.

En nu graag een goede trainer terug, die wel bij NAC past. Vreven, Hyballa, Weys of iemand anders die snapt wat er gevraagd wordt bij NAC. Namelijk voetbal met strijd en passie en vechten voor iedere bal en winnen, heel veel winnen. Maar dat komt vanzelf goed, als de strijd en passie er is.

Ik vraag me tegelijkertijd wel af, wat we nu moeten met spelers als Immers, Malone en Maria, de oogappeltjes van Steijn. Neemt hij die mee naar Ado?

HUP NAC!

7   16  
Muhren

WAT een ellende hier zeg bij ons juist tegenovergestelde stappen jullie allemaal maar op promoveren gebeurt toch niet meer!!!!

22   4  
Badeend

We zullen wel noot horen wat voor bedreigingen het om ging. Dat is van een zelfde niveau als de lulkoek van Manders dat "intern iedereen achter Steijn staat". Maar goed, we wachten wel even af welk beeld de financiën over 2020/2021 geven. Misschien dat we Manders daar dan ook even wat vragen over kunnen stellen - als hij er tegen die tijd nog zit.

Het enige wat in- en intriest is, is de angstcultuur zoals Mossou die eerder al beschreef van de week in en rond de club. Achter elke boom een vijand zien en samenwerken met andere stromingen wordt niet geaccepteerd of geprobeerd door "directie, RvC en grootaandeelhouders".

Die hele domme kleuterschool mentaliteit is het die ons wederom brengt waar we staan. Het was goed geprobeerd hoor, "grootaandeelhouders", om alle colonnes rond NAC te 'breken' en door oa een langjarig contract voor Steijn te proberen dan maar stabiliteit te forceren - het is alleen vanuit de verkeerde intentie gedaan, met de verkeerde mensen én zeldzaam dom.

Ik ben benieuwd hoe nu verder. En wanneer horen we als supporters eens iets van onze "vertegenwoordiger" in de RvC?

10   4  
MdH

Vraag me toch af of de RvC en Manders hun trots kunnen inslikken on te vragen of Ton terug komt. Denk het niet.

Waak voor de volgende passant.

Of gaan er nog een stel weg?

15   4  
Vlag

Wat een bende bij NAC !!

Wat gaan Edwin de Graaf en Hans de Visser doen, op voorspraak van Maurice gehaald.

En Schoenmaker jr, idem dito
Helaas Peter Maas heeft onze club al verlaten.

Wat wordt het lot van Manders ? In mijn ogen niet te handhaven

Immers en Malone kozen voor NAC vanwege Steijn, hoe zien zij hun toekomst ?

Kortom, werk aan de winkel

28   11  
BREDA 1965

FUCK SCHIJTBESTUUR FUCK STEIJN FUCK MANDERS FUCK RVC FUCK GROTE 3.......IK WIL NACVOETBAL ZIEN

14   10  
Willem 4,5

Op zich goed nieuws, alleen de manier waarop is een schande. Ik weet zeker dat Lokhof niet terugkeert na deze move. Hij zou daarmee zijn geloofwaardigheid te grabbel gooien door terug te keren na deze bedreigingen van Steijn en daarna zijn opstappen. Ik vind het overigens heel raar dat NAC, lees rvc, bn/stem, een veeg uit de pan geeft, zwak zeer zwak, zij hebben bericht zoals de journalistiek moet berichten, dus slap gelul in de ruimte!

6   27  
Cool hand

Niet zo lang geleden, had de winnende trainer (Steijn) altijd gelijk. Hij werd volop gesteund, ook op deze site. De mens was, is en zal altijd hypocriet zijn en blijven. Geeft niet, het is hoe we zijn geboren. Maar misschien stof tot nadenken voor degenen die niet zo van nadenken houden.

18   5  
Dun Diëe

We kunnen wel onze al dan niet terechte twijfels afroepen over de bedreigingen, feit is dat we er nu heel, heel slecht op staan. Denk niet dat Ton ook staat te trappelen om meteen weer te komen na dit bericht. Nogmaals, of het waar is of niet, uiteindelijk wil je hiermee niet geassocieerd worden.

Wat wel heel kwalijk van NAC zijnde is, is om BNDe Stem en de supporters/fansites en sociale media de schuld te geven en te betichten van leugens, terwijl de directie van club zelf aantoonbare leugens heeft verspreid. Ze zijn zelf helemaal debet aan deze situatie maar natuurlijk wordt de hand totaal niet in eigen boezem gestoken. Er wordt met de vingers naar de eigen supporters gewezen. Deze soap is nog lang niet klaar.

31   3  
Steefl

Het persbericht van NAC is een nieuw dieptepunt. NUL zelfreflectie.
Iedereen die dat opschrijft moet weg.
Een schande. En dat er dan mensen zijn die geloven dat dit de reden van zijn opstappen is. Bizar.

6   23  
Statement

MASSAAL NAAR HET STADION 21.00 MELDEN ACTIE NIET ALLEEN MASSAAL AFGELOPEN WEKEN OOK VANDAAG!

13   4  
Kinderkaartje

Als er echt bedreigingen zijn geweest, moet Steijn hier natuurlijk mee naar de politie stappen, en die zullen dat *altijd* serieus nemen.

Ik denk echter dat 't Steijn te heet onder de voeten werd, en dat ie nu met een andere aanbieding op zak het hier maar op gegooid heeft.
Die aangifte zal er wel niet komen, dus.

7   3  
Nick

Ik ben blij dat hij weg is - bedreigingen begrijp ik nooit, het is maar voetbal. Ik ben geen jurist maar als hij omwille van bedreigingen is vertrokken ga ik er vanuit dat er aangifte gedaan wordt door Steijn of NAC (voor zover dat nog niet is gebeurd).

Als dit niet gebeurd dan neem ik aan dat dit als excuus wordt gebruikt en er geen ontslagvergoeding wordt uitgekeerd.

67   8  
Chris W.M.

Ik geloof he-le-maal niets van die bedreigingen. Ze zien achter elke boom nu een vijand en denken écht dat dat ultimatum van vanavond gekoppeld was aan geweld.

Waanzinnig persbericht ook; áltijd de schuld leggen bij een ander. Áltijd heeft de ander het gedaan. Supporters zijn dom want bepalen hun mening over het spel op wat BN De Stem schrijft. Géén woord over het opstappen van Lokhoff wat de druppel was bij de supporters. Alsof Lokhoff opstapt op basis van wat de krant schrijft.

Dit is geen natrappen meer, maar moedwillig de club beschadigen. Manders, RvC de volgenden die weg moéten.

13   30  
Tip

Oltmans werd indertijd diep in de nacht ‘bezocht’ door NAC supporters. Ik kan nog voorbeelden meer noemen, maar is lastig omdat mensen niet genoemd willen worden. Die dreigementen moeten natuurlijk tot op de bodem worden uitgezocht. Wat is waar, wat is niet waar , wie zijn de eventuele daders ? Werk voor het OM en politie , niet voor ons. Het zal nu allemaal komend seizoen beter worden volgens een groep supporters. Ik heb gelezen dat er supporters zijn die vier jaar keuken over hadden voor het vertrek van Maurice. Tsja. Slotsom ; Steijn heeft een verstandig besluit genomen ! We gaan zien hoe het zich verder ontwikkelt. Een investeerder voor de aandelen zul je niet snel meer vinden vrees ik. Toch hoop ik op een mooi NAC seizoen !! PS.1. Volgens mij is de ideale baan voor TL lid van de RvC uiteraard portefeuille voetbal en maak Ton aub geen TD. 2. PvH en nog wat volk. Proficiat dat jullie gestook effect heeft gehad. Pi-air, ik heb hem altijd verdedigd, is voor mij nu volledig afgeschreven. De echte kwal is PvH.

18   11  
Scheppioni

Ja ernie, het zal me niks verbazen as je oompie maurice met die blaaskaak manders het enorm opgeblazen hebben, om zich zelf te camoufleren en ons NAC nog meer te beschadigen !!! Dreiging aan familie is zeker not done !!! Dat neemt zeker niet weg dat M&M enorme gluiperdz zijn en daar moet ons mooie club zeker gauw van af !!!

10   6  
Molenschot loco

Lokhoff gaat echt niet terug keren....zie liever de hoofdrol speler manders vertrekken!!!!

11   4  
Stan van Dongen

Ben ik de enige die zin heeft in het nieuwe seizoen? This too shall pass. #nacvooruit

13   6  
BREDA 1965

de manier waarop ze seuntjes hebben gehaald is ook niet des NACs.....huichelaars hier....geef fucksteijn nog een paar ton mee voor wanpresteren...flikker op

14   8  
ELH

RvC ook oprotten! En de grote 3, verkoop aub je aandelen. Wat een droeftoeters, kut bestuur, al JAREN.

Lokhoff terug en bouwen

24   7  
Sorpio

Vooropgesteld, uitermate content dat Steijn weg is (nu Manders en de "grote" 3 nog)! Maar wauw, dat is nogal een artikel op nac.nl hoor, geen goed gevoel bij. Het is niet des NACs om zo uitgebreid om op een zaak in te gaan, kan het mij niet herinneren dat ooit zoiets uitgebreid op nac.nl heeft gestaan. Dit zaakje stinkt aan alle kanten en riekt naar vriendjes indekken en een ander schofferen, ook ons als supporters zwart maken. Het mag gezegd worden dat bedreigingen altijd uit den boze zijn, maar ik geloof er steeds minder van! De onderste steen moet boven in deze zaak, dit statement schaadt de naam NAC en de stad Breda, nogal vuil spel om het op deze manier naar buiten te brengen, tevens zet dit alleen nog maar meer kwaad bloed. Directie, RVC en grootaandeelhouders schaam je diep! Staan er weer goed op zo...

12   4  
Sneer

Waarom ga je zeuren overeen lek via externe partijen? Dan is er iets in je eigen organisatie niet goed op de rit.

32   6  
Steefl

Ik schrik gewoon van de mensen hier die in de praatjes van NAC.nl geloven.
NAC gaat ten onder aan narcisme, zelfoverschating en een totaal gebrek aan zelfreflectie. Triest.

26   5  
Bas

@ChrisWM
Helemaal met je eens maar bedreigingen waren er echt en niet alleen via internet.
Verder halluciant stuk op NAC site duidelijk van de hand van narcist Manders. Geen flintertje zelfreflectie. Lachwekkend dat er nog vazallen zijn die PvH, de media en het internet de schuld geven.

7   4  
Adriaan

Nieuwe TD en trainer nodig
Denk niet dat TL zal worden teruggevraagd
Situatie was idd volstrekt onhoudbaar
Ligt m.i. ook aan RvC
Hadden de situatie verkeerd ingeschat
Het was m.i. nog veel erger dan de sitatue tussen Hyballa en Ton vd Abele....
Dus dat Steijn zelf opstapt is logisch hoe vervelend ook
Situatie was nu onwerkbaar
Manders leidt wel gezichtsverlies
Had de situatie volstrekt onderschat
Steijn kwam over als een kleine dictator
Wilde ook TD zijn net zoals bijna het gehele vorige seizoen en dat kan gewoon niet Maurice
Zeker niet als je onze Mister NAC zo schoffeert....

21   2  
Svt076

Steijn bedankt en succes in de rest van je loopbaan.
Als bedreigingen echt de reden van opstappen zijn is dat natuurlijk diep triest.
Maar goed, er lopen helaas veel gekken rond.

Verder is het persbericht vanuit NAC natuurlijk schandalig, echt hoe ver kun je af staan van de supporters.

Ons NAC is dood en doodziek, beste medesupporters. Er moet nog heel veel gebeuren willen we uit dit uitzichtloze moeras komen. Dit is wel de eerste (kleine) stap. Ik hoop dat iedereen beseft dat we nu op het dieptepunt zitten, en dat dit HET moment is om de club volledig te hervormen. Supporters participatie, verkoop, whatever. Maar het moet echt anders. Op deze manier word het niks.

Hoe zit het met OnsNAC? Tijd dat supporters de handen ineen slaan, want het is duidelijk dat wij de enige constante factor zijn.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw....

18   2  
Frans

De club zakt steeds verder weg in het moeras.
Wat een ongelofelijke teringzooi .

10   4  
Willem 4,5

P.s. er zijn alleen maar verliezers in deze soap, Nac in z'n geheel, dus ook de supporters, jammer, heel jammer. Voorlopig staan we voor lul in heel voetballend Nederland, hoe verder? Ook nog bedankt randdebielen voor het bedreigen van Steijn ook al bakte hij er weinig van, knap hoor losers!, gaan we nu Manders bedreigen?

34   4  
Romeo

Aan al die jankers hier dat het schandalig is dat Steijn weg moet door bedreigingen... WORDT WAKKER!!! Manders probeert iedereen tegen elkaar op te zetten om een complete puinhoop achter te laten als hij het veld moet ruimen.
Bedreigingen zijn schandalig en niet des NAC.

Maar de wijze waarop Manders dit aanpakt is eveneens schandalig!

Nog nooit is de afstand tussen de achterban en de eigenaren en leiding zo groot geweest als nu. En dat komt hoogstpersoonlijk door deze Haagse dwaas!

Als laatste: wie heeft dit namens NAC online gezet en wie heeft het allemaal vooraf ingezien en er goedkeuring aan gegeven. Voor al diegenen is wat mij betreft geen plek meer binnen de bbp NAC.

29   4  
Jonka

Het enige schandalige in deze hele soap is het door NAC uitgebrachte persbericht. Daarin herken je het failliet van de gehele organisatie.

8   1  
Rinus

Benieuwd wie de nieuwe trainer (slachtoffer) word!

20   5  
Wolfmanjack

Manders is de schuldige hoor. Meneer de luchtfietser

24   4  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Lees dat persbericht nog eens goed na.
Wie accordeert zo’n bericht!!! Wtf! Dan ben je de verbinding met de werkelijkheid echt totaal kwijt. Triest om blunder op blunder te moeten concluderen.

40   8  
RaraNAC

We hebben hem een stok gegeven om mee te slaan. We worden door Steijn volledig voor lul gezet.

Waarschijnlijk twee berichten in zijn inbox en we worden door het hele land met de grond gelijk gemaakt. Zelfs door mede supporters.

Ik keur bedreigingen echt niet goed. Maar ik trek het zeer in twijfel of het allemaal zo ernstig is.

Ik zal wel veel duimpjes omlaag krijgen maar ik kan mij niet voorstellen dat er niet meer zijn die de hele gang van zaken dubieus vinden.

19   4  
D’n directeur

Nu is het moment om door te pakken mede supporters, wij zijn de club en NIEMAND ANDERS!!! Manders eruit en schoon schip maken en bouwen!!! Let op als die kuttekop blijft zitten worden er gewoon weer 2 vriendjes aangesteld

22   4  
JvdB

Persbericht NAC:
"In dit geval Maurice, die niets anders heeft gedaan dan keihard werken om met NAC Breda te promoveren."
Dus 2x per week aanwezig bij een training is hard werken 🤔
Die RvC heeft echt geen idee wat er allemaal bij NAC dagelijks gebeurt.

8   4  
G

Nou, one to go! 😀

En de bedreigingen zijn erg ongepast, maar misschien een inkopper zo voor steijn om alsnog met een excuus te vertrekken?

Niet fraai.... Maar weg is weg

24   3  
Jo

Wie heeft dat persbericht op NAC.nl geschreven?

Manders?

22   2  
Noad1976

Manders geeft ons en de media de schuld, lees ook reactie Twitter John van Zweden. Manders hoor niet bij NAC hij moet nu ook een vent zijn en nu ook Steijn steunen en spullen pakken.

9   4  
Tjet

Triest.....geweld of het dreigen met hiermee is verschrikkelijk. We moeten nu door.....Ton terughalen en een nieuwe AD aanstellen. De heer Manders moet nu zelf ook inzien dat ook hij niet de juiste man is voor NAC. Justin benaderen........

23   4  
Thijs

Wat een idioot stuk tekst op nac.nl
Hieruit kan je afleiden waarom al jaren alles fout gaat bij nac , iedereen de schuld geven behalve naar jezelf kijken.
De ‘directie’ en ‘eigenaren’ reiken al jaren zelf de munitie aan voor deze onrust
Stelletje amateuristische bokhonden zijn het , bah !

30   5  
Ginnekense Rat

Wat een belachelijk publicatie op de website van NAC! Dit is een regelrechte oorlogsverklaring naar je supporters.

Geen woord over Lokhoff staat er in het bericht, puur met het vingertje wijzen naar bn de stem en supporters groepen.

Manders ROT OP!!!!!

23   2  
Semsi

In dat persbericht wordt ook geschreven over financien. Manders schuift de financiele bende, die hij er van gemaakt heeft, alvast in de schoenen van anderen.
We zullen dus op korte termijn weer met financiele ellende geconfronteerd gaan worden. Dat lees je al tussen de regels door.
Manders is zijn straatje al aan het schoon vegen.

8   2  
Dbare

Ik weet niet meer wat ik wel en niet moet geloven rondom Nac, alleen al daarom is onze club gezakt dat een giftige slangenkuil. Onvoorstelbaar!!!

Hoe kunnen we nu in godsnaam nog bouwen aan iets, wie wil nu nog instappen?

18   3  
Jantje_076

Eindelijk! Verder slecht persbericht, 0 zelfreflectie! Next… Manders!

7   3  
Dun Diëe

Één ding wat ik het en der op fora lees is wel waar en ik zal me hier waarschijnlijk niet populair mee maken. Maar in Nederland krijg je echt niet zomaar politiebewaking. Dus er zal wel degelijk wat gespeeld hebben op dat vlak, en we moeten voorzichtig zijn met de bedreigingen als “onzin” te beschouwen.

Echter wordt er enkel met de vinger naar de leugens van anderen gewezen. Terwijl Ton wel degelijk weggepest is, en dat natuurlijk 100% heeft bijgedragen aan de explosieve situatie. Dit zal de boeken in gaan als een blauwdruk voor een situatie met enkel verliezers.

24   4  
R. Jansen

Heeft dan niemand in de gaten dat Steijn de winnaar is en Lokhof de grote verliezer. Ja, gelukkig is Steijn weg. Maar NAC draait het zo dat Lokhof (en zijn aanhangers) de schuldige zijn. Ongelooflijk. Manders blijft nu buiten schot. Het spelersbudget gaat nu omlaag en de supporters krijgen de schuld. Bah.
NAC zou nu duidelijk moeten zijn en aangeven dat dit jaar promotie er niet inzit. Gewoon opnieuw beginnen. Ton terug halen, en dit seizoen met de eigen jeugd gaan spelen. Volgens seizoen aanvullen met versterkingen en promoveren en doorbouwen met een sterke drie-eenheid. Ton met een goede trainer en sterke AD.

6   4  
Bob Latchford

De bedreigingen kunnen alleen maar worden afgekeurd. Kan echt niet. de aandeelhouders, rvc en Manders hebben echt hun kop in het zand gestoken. Het is triest, de ontstane situatie beschadigd onze club. Hopelijk komt er snel goed nieuws.

30   6  
Lamington

Walgelijk stuk vanuit "NAC".
Ik roep al jaren dat de club de club niet meer is.. dit is het dieptepunt

8   2  
Fact checking

De manier waarop tegenwoordig gediscussieerd wordt of iemand nu wel of niet geschikt is is diep triest. Het gaat om de feiten. Door al dat nep nieuws is het einde zoek. Tijd voor een onafhankelijk onderzoek, zodat daarna alle betrokkenen snappen wat hun eigen aandeel hierin is geweest! Ik denk dat velen met enige zelfreflectie zich zullen kapot schamen.

19   4  
Mo

Nu Manders vrienrdelijk vragen om ook te vertrekken!

Een leuk spandoek bij de hoofdingang een idee?

9   14  
NAC4ever

Vertrek Steijn is prima, maar de wijze waarop stijlloos en beneden alle pijl. Treurig en om je kapot te schamen.

16   4  
de generaal

Politie werk :
Wie heeft wie bedreigt?
Klopt er iets van ?
Er was een keurig en mooi opgesteld statement!
Stond geen verkeerd woord in.
Worden de bedreigingen gebruikt om anderen in kwaad daglicht te stellen?
Of om deze te gebruiken om op te stappen?
Eerst onderzoek en dan pas conclusies trekken!

38   6  
Ivo

Steijn deed het geweldig, er was niks aan de hand en de rest is de schuld van anderen. Ton Lokhoff is een wegloper en bn de stem en de fansites zijn irritant. Supporters moeten hun mond houden en vooral heel blij zijn dat ze naar hrt oogstrelende voetbal van meneer Steijn mogen kijken.

Was getekend: NAC Breda.

Koekoek. Ze maken het alleen maar erger zo Nul zelfreflectie en nu worden de pijlen op anderen gericht.

37   6  
Signase

Helemaal eens met Kinderkaartje en Chris WM. Persbericht van NAC reikt naar Sovjetstijl. En naar angst van Manders voor verlies van zijn baan.

33   6  
Geelzwartwit

Benieuwd wie er namens NAC zo fel uithaalt naar de media en fansites.
Dat moet haast wel koning Manders zijn?

14   3  
Wanny

Als er echt bedreigingen zijn geweest, moet dit tot de bodem uitgezocht worden en de daders opgepakt en berecht.

Het zal ook duidelijk zijn dat 99,9% van onze aanhang bedreigingen afkeurt. Echter heb je bij elke club 0,1% idioten. Het zou zelfs nog kunnen dat bedreigers niks met NAC hebben, maar getriggerd worden door de onrust. Hoe dan ook, zulke lui moeten de bak in.

19   8  
Stan van Dongen

Heeft die dickpic die ik naar ons Mauriceke heb gestuurd toch geholpen!

#Manscape

36   8  
Kinderkaartje

HOLY Shit,

Dat bericht op nac.nl. Zie het net pas.
Dat kan echt niet.

Joehoe, Manders. Ze zoeken nog een perschef in de USSR. Misschien een volgende carrière move?

Donderstraal toch een eind op man, dit is echt de omgekeerde wereld.

15   5  
GeelZwartHart

Weet je wat het is. Bedreigingen mogen nooit te nimmer worden goed gekeurd. Al betwijfel ik hier die bedreigingen. Als er 100 man voor je deur staat of hoeveel het er ook waren kan dat inderdaad bedreigend overkomen. Maar ik geloof gewoon niet dat ze iets fysiek iets hadden gedaan bij Steijn. Daarbij komt bij heel het seizoen wordt het handje boven z'n hoofd gehouden door Manders. Top scorer uit eigen jeugd op de bank en vervolgens transfervrij de deur uit loopt. De Ibiza gate. Lokhoff die opstapt. Geen promotie en ga zo maar door. Genoeg is genoeg. Nogmaals bedreigingen zijn nooit goed. Maar het moest wel duidelijk zijn en heel duidelijk zijn dat dit geen goed huwelijk was en dus hier moest ophouden. Nu Lokhoff terug halen en het liefst Manders op z'n blote knieën laten smeken bij Ton. Hup NAC!

16   7  
NACPB

Manders, Poetin is er niks bij

20   6  
D’n directeur

Kan toch niet dat het hierbij blijft..!? Er moet toch niet meer te gebeuren staan, althans dat hoop ik.. Ik weet niet waarover ik bozer ben, opstappen Lokhoff of SCHANDALIGE statement van NAC zelf. Echt waar RvC, Manders, grote 3 ga jezelf SCHAMEN. Nu is het moment om de grote bezem er door te halen, nu moet er doorgepakt worden en de organisatie opnieuw ingericht worden. Dan nog maar een paar jaar KKD, het begint allemaal vanaf bovenaf en vanaf daar verder bouwen. Te beginnen met Manders te laten oprotten, Lokhoff TD maken en een leuke aanvallende full gass Duitse trainert. Oh ja en als het kan RvC hier en daar wat aanpassen…

17   6  
Anton

Nou die andere halve hagenees nog weg, voordat hij zijn vriendje jelle goes aansteld als td of van as, nog erger. En waarom gesprekken opstarten NAC met kandidaat td's als je er een hebt die het heel graag wil gaan doen als matthijs weg is??? Kom op laat NAC toch is gewoon weer NAC worden! Veel sponsors zullen op deze manier afhaken!

21   8  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Ik hoor net dat NAC zo nog een extra persbericht gaat publiceren. Het schijnt dat de WiFi verbinding van Steijn op Ibiza van dusdanig slecht niveau is, dat zijn inbreng in het persbericht verkeerd is overgenomen.

Steijn wilt eigenlijk de club en haar supporters bedanken voor de geweldige kansen die hij heeft gekregen. Dat hij eigenhandig als dictator het beleid mocht bepalen en de selectie mocht samenstellen. Dat hij wel talenten zag rondlopen bij NAC, maar dat hij geen zin heeft om tijd te steken in talentontwikkeling, extra training en coaching. Dat hij heus geen narcist is, maar dat hij wel geweldig werk heeft verricht.

F5en geblazen, want het bericht komt er zo aan.

24   31  
Ome Cor

Niet na de dikste nederlaag of na een zaadpartij van 11 ongemotiveerde zoutzakken, maar vandaag schaam ik me even NAC supporter te zijn.


Dat Steijn weg moest is iets waar de meerderheid achter stond. Dat het kut was omdat hij nog twee jaar onder contract stond dus geld mee zou moeten krijgen is een feit, maar zo werkt het nu eenmaal.
Maar dat hij uit veiligheidsoverwegingen moet stoppen....dat is een schande voor de club en voor Breda.
Hele slechte reclame voor NAC trouwens.

Ik hoop dat ze de daders kunnen achterhalen, maar het zullen wel van die hersenloze niet-stadionbezoekers zijn net als na NAC- NEC de boel verklootte.
Ik kots van de mensen die hier achter zitten en dat is ondanks Steijn niet kon blijven NIET zoals het hoort.

14   7  
D’n directeur

Oh ja en vergeten we de allerlaatste zin van het persbericht niet..!!! Vieze steek onder water van die kut hagenees, gesprekken zijn opgestart met kandidaten, A.K. VRIENDJES VAN MANDERS

13   4  
Tip

Inderdaad de dreigementen tot op de bodem uitzoeken is zeer belangrijk en transparantie hierover net zo belangrijk. Maurice ; Inderdaad was in veel wedstrijden het voetbal zeer matig. Toch deden we tot en met de laatste wedstrijd mee om plaats 2. De nacompetitie ontbrak het aan dat tikje geluk. Je hebt een verstandig besluit genomen. Alle goeds gewenst voor jou en je gezin.

13   4  
Sp1

Neem dit met een korreltje zout, bij feijenoord ging het om een drietal idioten die dreigementen hebben geuit, en ja er hoeft er maar één daad bij het woord te voegen en je hebt de poppen aan het dansen. Dit is de beste manier want ik had mijn hart vast gehouden als ze in het zadel waren blijven zitten bij de oefencampagnes waar hij vogelvrij verklaard was.

Wat Stijn heeft gedaan en vooral niet heeft gedaan was voor mij genoeg om uit elkaar te gaan.
Nu Manders en die andere drie eruit zien te werken.

13   10  
Tramm

Ik ben niet voor het ontslaan van trainers maar dit was onacceptabel: schjtbakkenvoetbal, Ton (zijn baas nota bene) negeren en onbereikbaar op Ibiza gaan zitten. Ontslag op staande voet bij een normaal bedrijf. Ophoepelen met die joker!!!
Edwin de Graaf aanstellen. Die heeft meer lef in zijn pink dan Steijn in zijn hele gotverse flikker.

41   7  
NACHouten

Echt ongelooflijk! Ik ben nog linker dan dat ik was voor het vertrek van Steijn. Dit persbericht van de grote drie, de RvC en Manders laat zien hoeveel lichtjaar zij verwijderd zijn van wat NAC is.

Weer alle schuld buiten zichzelf leggen en notabene de lokale krant, sponsors en supporters de schuld geven van de enorme teringzooi die onze club nu is. Wat een enorme minachting voor iedereen die de club maakt en, niet onbelangrijk, financiert.

Steijn is slechts een symptoom van alle problemen. De RvC zijn een stel slappelingen die geen weerwoord aan de grote 3 durven te geven en rustig Ton Lokhoff voor de bus gooien. En waar is onze supportersvertegenwoordiger in de RvC? Of vindt hij het ook allemaal wel best?

De grote 3 hebben de club gegijzeld en we kunnen alleen verder als zij hun aandelenpakket opgeven. Hoe dat moet gebeuren, weet ik niet maar ze hebben echt zoveel aan moreel gezag verloren dat ze geen eigenaar van NAC meer kunnen zijn. Ze moeten gaan inzien dat zij niet de club zijn, maar dat de club gevormd wordt door de supporters en trouwe sponsors die generatie op generatie bij NAC komen en ervoor zorgen dat de club blijft bestaan. Zij zijn de enige constante, ook al zijn niet alle geledingen het altijd met elkaar eens. Maar juist nu, op het moment dat het er echt toe doet, zijn zij eensgezind.

Met het eruit werken van Ton Lokhoff is een grens overschreden. De grote 3 en RvC dienen ons onze club terug te geven. Gaat dan alles van een leien dakje? Vast niet, maar daar komen we op een of andere manier wel weer bovenop. En alles is beter dan een club die zich zover van de achterban vervreemd heeft dat het onze club niet meer is.

Tijd om te vertrekken dus Van Aalst, Burema, De Weelde, Van Baal, van den Broek, van Poppel, Coppens en last but not least Manders. Geef ons onze club terug!

20   6  
Jammer

Lekker makkelijk om het op de bedreigingen te gooien. Eerst maar eens bewijs.
Het bewijs van disfunctioneren is makkelijker aan te tonen.

12   4  
Sp1

Reactie op www.nac.nl is natuurlijk gefundeerd op geld en gezichtsverlies.

Ondergetekende zijn het gezwel wat ervoor zorgt dat NAC jaar in jaar uit tegen deze machtswellustelingen worstelt.

Schoon schip graag.

34   7  
Arie

Iedereen die meteen klappeloos alles aanneemt over bedreigingen kan van mij echt het heen en weer krijgen. Er staat in de persberichten zelfs dat het onduidelijk is of er bedreigingen zijn geweest. Als dat wel zo was had de media voetbalsupporters linea recta aan de schandpaal genageld, zoals gewoonlijk.
In mijn 20jarige scc leven is Steijn by far de grootste hond die ooit de club heeft vertegenwoordigd. Schijnheilig, narcistisch misbakseltje.

32   8  
RaraNAC

Ik merk dat ik echt nog bozer ben dan dat ik al was.
Wij worden als supporters gewoon vernederd door de club.

Ik hoop dat dezelfde groep met het statement vanavond alsnog acties doorvoert.

Ik voel mij echt geschoffeerd door de club en dit moeten we niet voorbij laten gaan.

WIJ zijn de club! Laatste maanden elke week de Gegenpressing podcast geluisterd en die was echt niet BNdeStemmingmaker meer. Ze voelen precies aan wat er leeft.

27   5  
Nonkel Frans

Chris WM Kinderkaartje R.Jansen let op.
Er is hier volgens mij iets serieus anders aan de hand.

Hebben we hier niet overduidelijk te doen met een Narcist?
Typisch gedrag wat Manders hier vertoont in zijn persbericht. Geen enkele zelfreflectie en villein en dictatoriaal om zich heen slaan. Heel akelige types. Maken de zwakkeren om zich heen kapot.
Zoek het maar op.

Yadran Blanco en BSR redactie wees kort en helder. Zet alle vuiligheid vol en feitelijk in het licht. Maar wees voorzichtig met
beschadigen van NAC werknemers.
En RvC laat je niet manipuleren. Spreek met iedereen binnen de staf - ver weg van Manders.

Ton had gelijk dat hij opstapt. Dat moet voor hem een heel zware beslissing geweest zijn. We zijn nog niet klaar. Snelle beslissingen noodzakelijk en deze man rap de macht afnemen want anders komt er nog meer schade.

Het scenario van R. Jansen is het beste.
Het wordt de tering naar de nering zetten en met Ton en via focus de jeugd na een paar jaar terug komen.

17   42  
am

Heb met grote verbazing de laatste weken alle berichten hier gelezen. De hetze die samen met Bndestem is gevoerd tegen Steijn. Ik ben ervan overtuigd dat Steijn het beste voor had met de club. Reageerders hier papegaaien elkaar maar een beetje na en gaan op een gegeven moment alle berichten nog geloven ook.
Feit is nu dat Steijn, van Hooijdonk en ook Lokhoff weg zijn. We kunnen weer op nul beginnen. De schade zal immense zijn.

10   3  
F7 Japie

Wat een gejank .. eerst MOET de trainer kost wat kost vertrekken , dit signaal wordt finaal in de wind geslagen door trainer + achterban , om dit statement nog eens te bekrachtigen vliegen er een paar mensen uit de bocht en vervolgens staat de boel op zijn kop.
“Een goed verstaander heeft genoeg aan een half woord” .. als MS dit signaal goed begrepen had dan had hij zelf conclusies moeten trekken ..

22   7  
bier en friet

Dit gaat echt niet goed.
Als ik het schrijfsel op NAC.nl lees, dan denk ik dat Manders al zijn emoties er uit heeft gegooid. Volle bak ruzie zoeken met de supporters, de supportersgeledingen, de pers en alle secties binnen NAC. Op ramkoers met de hele wereld en hij wil als kapitein met ons NAC-schip ten onder gaan. Dat is niet goed.

En zoals ik het lees houden de grote 3 en de RvC de kapitein stevig vast. Een nieuw kamp. Wij tegen hullie en bij die hullie horen de supporters ook. Dat wordt een hele broeierige zomer, wat de voorbereiding op het nieuwe seizoen zeker niet ten goede komt.

De roep om Lokhoff wordt nog heviger. Los van zijn kennis, ervaring en netwerk is er vooral behoefte aan zijn persoonlijkheid. Iemand die kan lijmen, iemand die wars is van kliekjes en clubjes en met iedereen een biertje kan drinken. Maar hij lijkt deels de schuld te krijgen van de huidige situatie, als ik het stuk op nac.nl goed lees.

Ik denk dat er nu echt snel doorgepakt moet gaan worden. Het kamp Manders/RvC/grote 3 moet een toenadering doen en het liefst met een doos worstenbroodjes richting Prinsenbeek. Ik hoop echt dat zij inzien dat Lokhoff juist een redding is voor hen en hoewel er gesproken wordt over een kamp Lokhoff is hij daar zelf geen onderdeel van en heeft hij daar ook geen debet aan.

Fingers crossed. Hoop doet leven. NOAD. HUP NAC

18   68  
Realist

Een inktzwarte dag.
Dag promotie, dag toekomst.
Chapeau bndestem en bsiderats.nl
Over 5 jaar terug denken aan jullie bijdrage en wat jullie bereikt hebben met deze dieptrieste stemmingmakerij

16   39  
Spitfire

Aan iedereen die bedreigingen aan Maurice en zijn familie heeft gestuurd; bravo.... wat een walgelijke uiting van clubliefde.

Ik heb plotseling een stuk meer sympathie voor Maurice Steijn. Het was geen goed huwelijk, maar dit verdient hij niet, NIEMAND.

Ik zal één van de weinige zijn, maar mijn NAC trots is vervangen door een hele, hele diepe schaamte

14   50  
Akkie

Heet van de naald:

TL,PvH en Blanco zijn benaderd door de President van de Russische Republiek en gaan maandag een contract tekenen bij de GRoe, afdeling cyber-disruption en deception.

Wat een verschrikkelijke misselijkmakende praktijken hebben deze macht wellustige en van een te groot ego voorziene "nac-iconen" gebruikt om dit te forceren. en Blanco maar braaf schrijven.

PvH - grote speler voor NAC in zijn eerste periode, tweede periode mislukt en ik lach nog om de 7 spelers die kwamen toen hij adviseur was, en kennen we zijn protegé Ciftci nog.

TL - toen hij 1996! afscheid nam als speler werd hij MrNAC, Als trainer was het geen succes en werd hij het stadion uitgejaagd en daarna was hij vooral- Supporter de afgelopen 20 jaar. Toen kwam hij als TD - maar hij was in de veronderstelling dat hij de grote baas werd. Gebrek aan leiderschap en niet de wil om samen te werken, Maar goed, na wat overleg met wat andere rupsen, de strategie bepaald en via (social) media wat elementen in stelling gebracht en zie daar......doel bereikt.

MS was niet de trainer voor NAC, zoals we verwachtte nog maar een jaar geleden, Maar deze Noord Koreaanse praktijken..........


Echt bedroevend dit, -ik schaam me om als supporter van ons mooie clubje om geassocieerd te worden met dit domme volk.

32   6  
Geelzwartwit

Dus de trainer is niet opgestapt vanwege een slecht seizoen afbraakvoetbal jeug weinig kans geven veel gedraai en excuse gedrag de TD niet steunen en serieus nemen en nog allerlei andere rariteiten en oh ja 6500 supporters die een petitie getekend hebben.. Dus daarom is de trainer niet opgestapt. Maar vanwege ogenschijnlijke bedreigingen aan privé adres.

En alles kwam door de media en fansites en oud nac en andere individuen van buitenaf.

Dan is het toch maar beter zo?
Want spiegels blijken in Steijn en Mandersland niet te bestaan.

Iets met oogkleppen oordoppen en iets niet willen zien of kunnen aanvoelen.

Het felle persbericht met de sneren naar diverse partijen geeft aan in wat voor waanwereld er nog steeds gewerkt wordt

17   0  
D'n Klaagmuur

Uiteindelijk blijft dit doorsukkelen, want met de huidige eigenaren die zelf NUL verstand van voetbal hebben zitten we over een jaar weer voor de zoveelste keer in dezelfde situatie.

38   5  
Ginnekenees

De vermeende dreigementen zijn opgeklopt om de weg naar de uitgang nog enigszins te verantwoorden met een reden die buiten Steijn zelf ligt.
Onvoorstelbaar dat NAC als club werkelijk schaamteloos een statement publiceert waarin men aan dezelfde stemmingmakerij doet als De Stem (Calimero zou er jaloers op
Zijn). Gevalletje pot verwijt de ketel zullen we maar zeggen.

Zowel Steijn als het bestuur van NAC zijn niet te betrappen op enige zelfreflectie dan wel het steken van de hand in eigen boezem. Ongekende onkunde, ongekende struisvogelpolitiek en ongekend gebrek aan visie en beleid.

25   4  
D'n Dikke

Als dit de manier is van NAC om met deze malaise om te gaan is het misschien beter om iedereen er maar uit te gooien en helemaal opnieuw te beginnen.

Dit is NAC niet meer, dit zijn ego's en zwaar narcistische trekken van de directie. Ze zijn compleet het gevoel met de achterban kwijt en gaan ze ook nog de schuld geven? Hoe dan, hoe kan je alles wat er fout gegaan is dit seizoen wegschuiven door met de vinger naar anderen te wijzen. Stelletje kleine kinders zijn het!

22   5  
BijnaWeekend!

Ik hoop dat ze de bedreigers op pakken en vervolgen!
Want er is immers wel aangifte gedaan toch?
Toch?!

32   4  
Geelzwartwit

Zojuist het persbericht op nac.nl gelezen en het enige wat ik denk is..
Het zegt genoeg dat het persbericht over het opstappen van Lokhoff af werd gedaan met jammer en in harmonie uit elkaar.

14   3  
Martinus

Als hij bedreigd is, is dat echt schandalig. Toch bekruipt mij het gevoel dat de heer Steijn dit ook wel perfect als excuus kan aanvoeren om op te stappen, op die manier is dat niet aan zijn eigen wanprestaties te wijten. Gewoon het gevoel dat de man oproept bij mij hoor, dreigen is echt uit den boze.

32   4  
Tinus

Wat een ongelofelijke bullshit vanuit NAC. Ipv zelf in de spiegel te kijken, get vingertje wijzen naar supporters en krant. Dit alles komt op het conto van de heer MM gesteund door een RVC.
MM laat onze club beroerder achter als Mommers jaren geleden. Wat een galbak.

Bedankt aandeelhouders raad van commissarissen voor het verder vernielen van onze vereniging door je volledig achter MM te schuilen. Jullie zijn de oorzaak en het gevolg van alle ellende jaar na jaar!

26   4  
Wim

Naast de aangifte en aanhoudingen wegens bedreiging kijk ik uit naar de klacht bij de Raad voor de Journalistiek en de aangifte wegens smaad die NAC tegen BN/DeStem gaat doen. Dan komen we er vanzelf achter wat er allemaal waar van is.

13   4  
Walter

Als je goed leest staat er dat ze gezamenlijk deze beslissing hebben genomen. Dus hij zal nog wel een flinke zak geld mee krijgen.

13   3  
Frank64

Ik heb nog maar 1 wens. Dat onze mooie club stabiel genoeg blijft om zijn licentie niet kwijt te raken. Alles loopt nu in snel tempo uit de rails, en dan kun je de gekste dingen verwachten.

17   2  
H.V.M.

Na alle commotie van de laatste weken zat dit er aan te komen.
Verrassend is het niet.
Wat wel verrassend is, is dat Steijn het nu gooit op "bedreigingen"!
Als dat zo zou zijn valt dat natuurlijk te betreuren.
Tot op heden is, zover ik weet, daar nog geen enkel bewijs van geleverd.
De druk van buitenaf is voor Steijn gewoonweg te groot geworden.
Als het vertrouwen aan vrijwel alle kanten verdwenen is, is het sowieso tijd om te vertrekken.
Jammer dat het allemaal zo is afgelopen.
Weinig winnaars, veel verliezers.

13   6  
Kees B3

Allereerst: ik ben blij dat Steijn weg is. De manier waarop een en ander is gegaan is een ander verhaal. Dat hij opstapt van wege bedreigingen aan hem en zijn gezin is volstrekt onacceptabel, het is, na de rellen na de finale van de play-offs nog eens een schandvlek op de naam van ons NAC. Helaas is de ellende nog niet voorbij. Zoals al eerder door anderen is gesteld, zitten we nog met een directeur opgescheept die in zijn eigen Koninkrijk leeft en denkt dat hij leest wat er in alle geledingen van de club leeft. Dat is niet zo. De aanval op BN/De Stem is onder de gordel, ongekend. Yadran Blanco krijgt de schuld van de negatieve sfeer. Je kan van Yadran Blanco van alles vinden, maar het statement dat HIJ de negatieve sfeer rond Steijn heeft gecreëerd is onzinnig. Iedereen zag dat Steijn door het overgrote deel van de supporters niet gepruimd werd. Hoe het nu verder moet, eerlijk gezegd: geen idee. Voor de club zou het beste zijn om met een helemaal schone lei te beginnen, dus ook Manders weg. Zal niet gebeuren. Te groot ego, teveel eigenwaan. Hiermee is meteen een kiem gelegd voor een volgend probleem. Een nieuwe trainer, zal evenals een nieuwe TD, kennis hebben genomen van de wijze waarop Ton Lokhoff is behandeld, conclusie: OF we krijgen een trainer en een TD die dit accepteert met alle gevolgen van dien OF we krijgen een trainer/TD uit de Haagse vriendenkring van Manders die ja en amen zegt tegen Manders. Dit zou heel misschien nog wel goed kunnen uitpakken, maar..... de financiële positie van NAC is niet goed. De aandeelhouders blijven op hun handen zitten en in de Raad van Commissarissen, waar Mark Haarman is vertrokken, heeft door de door hen gekozen "oplossing" om Steijn te laten zitten laten zien niet competent te zijn. We gaan een moeilijke en onrustige tijd tegemoet.

8   15  
Tsjonge,tsjonge

tsjonge tsjonge

Wat zijn we toch ver gezakt. Wat een zooi!! wat een snotneuzen mentalietijd.
En dat dat aanhangsel van het AD doet aan
volksverlakkerij met die beroemde sportverslagever . Nac is van binnen en van buiten rot. Jammer van al die goedwillenden die dit allemaal moeten meemaken Noad bestaat niet en heeft nooit bestaan maar een voor je club dat moet het en al dat gebral van de nitwits schande schande
. na 60 jr NAC supporter schaam ik mij diep diep dieper valllen kan je niet vallen als supperter en bestuurder

35   5  
Wim

Overigens is het persbericht mede ondertekend namens de “grootaandeelhouders”. Daarmee scheiden de 3 zich definitief af van de overige aandeelhouders.

Misschien kunnen de “kleine” aandeelhouders eens naar de Ondernemingskamer stappen om een onderzoek naar wanbeleid te laten doen.

27   5  
Nacman

Ik zeg Bn zet alle fouten van Manders en rvc in de krant desnoods met de bron er bij of de uitspraak die je hebt van Manders.
Laat hem daar maar eens uit lullen lukt hem nooit

11   3  
DunErwt

Nu eerst een trainer, een TD wa speulers en de voorbereiding kan beginnen🤷‍♂️🤷‍♂️en dan motte we nog een nieuw stadion bouwen🤡🤡

17   2  
Samson

Niet te vroeg juichen. Misschien geeft onze vriend Manders het halve spelersbudget wel aan Steijn mee.

9   7  
Bert1591

Ik heb mijn shirtje maar uit de kast gehaald "no one likes us we don't care".

15   4  
Fritske d'n Olifant

De dreigementen zijn absoluut afkeurenswaardig en niet goed te praten. Laat dat duidelijk zijn. Iemands familie bedriegen is echt te ziek voor woorden.

Maar de manier waarop opperste Sovjet Mattijs Manders dit via het digitale Pravda van de club gebruikt om alles en iedereen die de afgelopen tijd ook maar een beetje kritiek had op de Haagse kliek compleet door het slijk te halen gaat alle perken te buiten. Zelfs Theo Mommers durfde het niet zo bont te maken. Manders lijkt echt alle realiteitszin kwijt te zijn en slaat nu wild om zich heen. Het zal me niet verbazen dat hij dit persbericht zelf in elkaar gezet heeft. Ik mag aannemen dat BN de Stem hier ook nog iets mee gaat doen. Want hiermee wordt eigenlijk gezegd dan een krant zich laat gebruiken en geen vrije onafhankelijke journalistiek bedrijft. De vorige Amerikaanse president zou van fake news spreken.

Enfin ik ben blij dat Steijn de club heeft verlaten maar ik had liever gehad dat hij dat in een eerder stadium had gedaan. Het was toch al enige weken duidelijk dat hij geen toekomst bij NAC meer had. Maar blijkbaar heeft zijn huis op Ibiza geen spiegels.

17   3  
Ons NAC

Dat bericht op nac.nl riekt naar crowd control of damage control vanuit het bestuur, grote 3, rvc. Ok, Steijn moest gaan nu, maar niet met deze nasmaak. We missen leiderschap, vergeet dit niet heren. Er zijn op termijn twee opties. Een machtsovername of iemand consolideert binnen de grootaandeelhouders-groep en creëert draagvlak onder de supporters. Trekt uw conclusies. @onsnac @nacleiderschap @stanvandongen

27   4  
Svt076

Hoe langer ik er over nadenk, hoe onmogelijker het in mijn hoofd wordt dat Manders AD blijft van onze club.

Stel je toch voor dat hij nu dalijk in alle haast nog een TD en een trainer aanstelt.
Stel je voor dat Sjefke van As een langdurig contract gaat krijgen.

Dan zijn we nog verder van huis.
Dus, Manders, daaaaaag

45   6  
Tico

Nu zie ik hier opmerkingen als”wat zijn wij diep gezonken als supporters “ en “ik schaam me kapot” HOEZO DAT DAN?????
Van alle NAC supporters zijn er misschien 2 of drie die een dergelijk dreigmailtje hebben gestuurd, vanuitgaande dat het ook echt is gebeurd. Daar voel ik mij niet verantwoordelijk voor en ik schaam me totaal niet. Diep gezonken? Flikker toch op, ik vraag me werkelijk af wat die bedreigingen nou echt zijn geweest! Ze moeten eerst maar eens laten zien hoe die “bedreigingen “ er uit hebben gezien. Wat ik wel weet is dat NAC een flinke deuk heeft opgelopen. Hoe gaat dit eindigen……

12   7  
Dos

Vooropgesteld, ALS Steijn echt persoonlijk bedreigd is dan moeten degenen die hier verantwoordelijk voor zijn aan de hoogte boom opgehangen worden.
Echter, puur gevoel, ik geloof er niks van dat dit ook het geval is. Waarom zijn er dan geen berichten gekomen de afgelopen dagen dat hij aangifte heeft gedaan en vooral, waarom wordt er geen onderzoek ingesteld?
Persoonlijke bedreiging is heel erg, dit moeten ze tot de bodem uitzoeken. Ik ben vandaag niet goed in voorspellen, maar het zou me niet verbazen als we niets meer over de dreigementen en een onderzoek daarover horen. Als dat zo is dan bevestigd dit mijn vermoeden dat dit een hele smerige manier is om op te stappen als Steijn zijnde.

10   34  
fanneke

Schaam mij op NAC supporter te zijn.
Dit kan wel eens heel schadelijk worden voor NAC.
Hoop dat men daar ook aan heeft gedacht. Ben benieuwd of deze supporters noemende gekken dan ook nog zo'n grote bek hebben.

12   2  
Martinus

Ze hebben er in elk geval niks van geleerd. Natuurlijk ligt de schuld van Steijns vertrek buiten NAC. Natuurlijk breng je het op zo'n manier naar buiten dat er nog meer negatieve beeldvorming over NAC ontstaat. Niemand lijkt erbij stil te staan dat nu een nieuwe trainer moet komen, die trainer leest dan eerst deze wilde verhalen en zie dan nog maar eens iemand te vinden...

Alles had voorkomen kunnen worden. En nu het zo gebeurd is, had dat véél beter aangepakt kunnen worden. Wijzen naar een krant en supportersmedia, om je kapot te schamen hoe men continu de aandacht afleidt van het eigen wanpresteren. Je kan toch niet serieus supporters die vaak puur als hobby iets voor de club terug willen doen meetrekken in het schuldverhaal en zelf totaal niet in de spiegel kijken?

Die communicatie bij NAC is iets dat flink moet worden aangepakt.

10   0  
Bredanaar

Wanneer ik het zo lees weet ik niet wie de waarheid spreekt. Iedereen die aan artikel schrijft, schrijft naar zijn eigen kant cq voordeel. Jammer dat we nu geen enkele berichtgeving meer kunnen aannemen als de waarheid, veel te veel geruchten is slecht.

27   4  
Wim

Het bericht op nac.nl is op zijn best emotioneel en ondoordacht en op zijn slechtst een doelbewust beschadiging van de club.

Helaas neemt heel Nederland dit bericht over en worden alle nuanceringen op bv deze site door de rest van Nederland niet gezien.

Dat is eigenlijk al voldoende reden voor ontslag van de verantwoordelijke voor het bericht.

2   8  
Lamington

Wat een hoop vermoeiendheid zit hiertussen..


Geelzwartwit om 20:35. Scherp punt en als een paal boven water.

11   9  
Nr. 12

Wie wil er nou nog voor NAC voetballen? Het imago van die mooie volksclub is nu wel definitief naar de haaien.

22   3  
Anton

Volgens mij hebben de zogenaamde leiders van NAC net nie helemaal door wat de club voor de hondstrouwe supporters en sponsors betekent. Ik weet zeker dat als matthijsje of van as of ieder ander dan TON aansteld als td, de pleuris echt uitbreekt. Heel dat bericht op nac.nl heeft die halve hagenees zelf geschreven, kan toch nie anders... En maurice de leugenaar heeft er zogenaamd alles aangedaan om te promoveren, ga toch spelen man met iets anders als NAC.

14   3  
Wijnkunst

Overal in de samenleving waar dit soort zaken spelen is er een zeer kleine minderheid die menen tot fysieke bedreiging te moeten overgaan. Er is zelfs maar 1 serieuze bedreiging nodig om het OM te kunnen doen besluiten om tot beveiliging van personen te moeten overgaan. Hoe erg en schandelijk ook, we moeten het nier groter maken dan het is.

Steijn en Manders hebben deze situatie geheel aan henzelf te wijten. Er is een vuil machtsspel gespeeld om Ton Lokhof te wippen. Zij, en sommige leden van de RVC hebben zichzelf overschat. Het "volk" is terecht in opstand gekomen. Manders gaat Steijn volgen. Zijn aanblijven is niet meer te verdedigen.

Hoe nu verder?
Uitgangspunt is de cultuur van onze mooie club. We zijn een volksclub. Zoals ik al eerder pleitte, een nieuwe voorzitter die midden in de Bredase samenleving staat moet nu opstaan. Lokhof terug en waarom niet? Penders als hoofdtrainer?

20   3  
HupNac!

Zolang dat nieuwsbericht niet aangepast wordt voel ik er vooralsnog heel weinig voor om augustus weer in het stadion te zitten.

Een 'leiding' die een van hooijdonk gratis de deur uit laat lopen, 'een' lokhoff niet serieus neemt ten faveure van een Haagse klaploper die z'n vakantiehuis op Ibiza belangrijker vindt dan z'n eigen functioneren te evalueren ging al wat ver maar om dat nu ook nog gewoon zwart op wit te communiceren....

Het enige dat klopt aan heel die tekst is dat er een sfeer van wantrouwen gecreëerd is.
En dat is echt een zeldzaam bewonderenswaardige prestatie met zo'n trouwe supporterschare dat TOT dit persbericht onvoorwaardelijke steun had.


7   7  
Rotterdammert

Dit wordt smullen de komende tijd, nu ze de aanval op iedereen openen zonder ook maar enige vraagtekens bij eigen functioneren te zetten (zie clubstatement). Als het bij deze pleurisclub toch ooit een rustig zou worden...

11   38  
Ibio

Nou Lokhoff is voor mij niet meer welkom

Schoon schip maken!

3   4  
Bommetje

@Nachouten
Lap jij dan de komende jaren het begrotingstekort bij?

10   3  
Luisindepels

Hoe wij nu worden afgeschilderd, om moordlustig van te worden. Als een stel vieze criminelen met een bijzonder laag IQ. Heel Nederland valt nu over ons heen. Terwijl MS in zijn vuistje lacht. Precies de manier waarop hij gehoopt had. 'Ik kon niet anders'....fraai excuus. Hagenezen zijn toch geen jankballen?! OM heeft nooit bevestigd dat er sprake was van een gevaarlijke situatie. Alles is verkeerd uitgelegd. Maar ja, klinkt lekker 'een ultimatum' want anders.....

En wij? Door mismanagement en pruts mentaliteit staat ons waarschijnlijk een sanctie te wachten. Een straf. Een zwarte bladzijde, wederom.

32   1  
013Mike

Alweer een negatief bericht dat door heel Nederland gaat over NAC. Dat gaat niet positief werken. Ik denk dat de supporters, de sponsoren en de medewerkers van NAC niet meer weten wat waar is en wie ze kunnen geloven. Verdeel en heers dus…
Sterkte Oosterburen! Blijf zelf denken en interpreteren dus blijf dicht bij jezelf. Dat betekent het woord supporter namelijk. Door dik en dun achter je club. Passanten zijn het virus dat het clubgevoel af en toe verstrooit. Over een paar jaar is iedereen dit weer vergeten en speelt NAC weer ere met trots.

1   8  
Stan

@ibio
Klopt , die slapjanus heb je niks aan.

4   7  
Vriendjespolitiek

Steintje derin,
Steintje deruit,
Ja zo gaat ie goed,
Ja zo gaat ie als tie wezen moet.

In het verleden hadden we Oltmans,geloof dat die ook niet uit vrije wil vertrok,was ook zo’n luchtfietser.

16   4  
Samson

Vroeger in de Bea wilden ze 10x per seizoen de bestuurskamer in om verhaal te halen. Tegenwoordig heb je het internet. We moeten ook niet gaan overdrijven.

9   33  
Sprang-Capelle

En nu wachten tot Lokhoff keihard faalt. Als hij een vent is blijft hij nu weg. Maar dat zal wel niet.

6   3  
DJ

BREDA VOORUIT!
Hup NAC

WIJ GAAN NIET OPZIJ! En dat al sinds 1912

Dus ook niet in 1921.
Ook wij komen langzaam uit onze ‘geel zwarte lockdown’
3   8  
@Bommetje

Aha! Daar konden we op wachten!

Iemand die verandering wil moet zelf het begrotingstekort maar bijleggen. Over gijzeling gesproken…

6   18  
keesje ketting

begrijp dat 4 a 5 personen ( RvC , directie en trainer) volledige politiebescherming genoten en dat de kids zelfs de deur niet meer uit gingen...... te triest en daar schaam ik me als NAC supporter voor.

Ton terug is een natte droom dat gaat helaas niet meer gebeuren... door wanbeleid en machtsvacuüm zitten we nu in een neerwaartse spiraal.

geen beleid, geen visie, onvrede bij supporters en massaal opzeggen van sponsorcontracten....... ik denk terug aan de donkere jaren ......eind 80

12   4  
Hein

Ik denk dat NAC alles op tafel moet leggen en laten zien wat de leugens zijn. Dreigen mag nooit, maar NAC (lees Manders) moeten zelf geen leugens de wereld in gooien om zo hun eigen hachje te redden. Stein kan nu met een opgeven hoofd vetrekken want het lag niet aan hem, maar aan de supporters.

Als een medium ( de stem en fan sites) zeggen wat het volk op hun hart hebben is dat geen negatieve sfeer brengen. Want een ding is zeker, onze vrienden uit Den Haag kunnen niet tegen kritiek (lees ik schijt op kritiek) en noemen het opruien of negatieve sferen brengen/ Maar Manders is diegene die het volk steeds tegen hun haren instreek.

Dus als NAC echt vindt dat er leugens zijn verspreid door De Stem of de Fan sites, laat zij dan hun interne memo's en mails zien (openbaarheid van stukken). Maar het stelletje wat de meeste blaam treft komt uid Den Haag, en daar zijn ze wel vaker dingen kwijt of vergeten.

Dus NAC laat zien wat de leugen zijn, anders ben je zelf ook niet geloofwaardig meer.

Ik geloof en denk zeker dat er intern de memo's en mails rechtstreeks naar BN De Stem gaan en dan staan jullie helemaal voor schut.

18   5  
Habe

Als ik de worden lees "samen overeengekomen en in ieders belang" vrees ik dat het toch geld gaat kosten. Verder meld NAC dat " De gesprekken met mogelijke kandidaten voor de functie van technisch directeur zijn inmiddels gestart", maar ik neem aan dat we eerst gaan proberen om lokhof terug te halen. Of moet dit weer een vriendje van onze AD worden???? Verder als Steijn idd bedreigt is graag bewijzen, ik neem aan dat hij aangifte heeft gedaan???
Dit zaakje stinkt weer aan alle kanten!!

12   5  
Sp1

Persbericht word toch door iemand van communicatie opgesteld en niet door een Haagse malloot die de titel algemeen directeur heeft?...

24   11  
Real Robert

Moeten wij ons zo laten beledigen door die leugenachtige meneer Manders met z'n persbericht op Nac.nl.
Een schande is het!

Steijn, komediant!! Ben benieuwd naar de aangiftes.
En de vervolgingen natuurlijk. Leugenaar!

De grote drie: jullie iemand aanspreken op moraal?
Kinderarbeid bij spijkerbroekenproductie, nu weer uitbuiting in Zuid Afrika. Bah!

Containerhandel ten koste van Zwart Afrika! Bah!

Rij elke dag door 's Gravenwezel en dan denk ik: bah, Van Weelde!

En zoals dat tuig de kleine aandeelhouders heeft
besodemieterd! Nee, de supporters, de echte eigenaren van NAC te kakken zetten! Genoeg nu!

Zo, ben het kwijt! Wanneer krijg ik mijn NAC terug?

Kan Nouwens niet iets opzetten wat betreft de aandelen van NAC? Ik participeer direct.

8   26  
Gils

Vraagje aan iedereen: wie gaan we komend seizoen buiten kicken als we na 10 wedstrijden in de middenmoot staan? Hoop dat TL terugkomt, hebben we in ieder geval iemand om te ontslaan…

6   4  
Vergane Glorie

Het gaat zoals het gaat. Zeker geen schoonheidsprijs maar een beetje zelfreflectie had ook geen kwaad gekund.
Hoofdstuk Steijn nu afsluiten.
Eerstvolgende trainer maar eens buiten de deur zoeken. Ik ben wel een beetje klaar met het feit dat een nieuwe trainer een NAC verleden moet hebben.
Voor ons........ afwachten wat er verder gaat gebeuren.
Wie wil er komen ????

23   7  
Svt076

Kunnen we niet gewoon een eigen club beginnen?
Zoals bij FC United of Manchester?
Terug naar de basis, een veld, 20 supporters die een beetje kunnen ballen.

Waarom? Omdat voorheen de supporters nog werden gewaardeerd door NAC, ondanks dat dat niet bleek uit het gevoerde beleid. Maar vandaag kwam daar een breuk: wij werden in de kou gezet door het belachelijke statement vanuit "NAC". Ik ben woest

19   4  
Don Leo

Iedere zelfreflectie ontbreekt bij deze man. Ik wil weten hoe en in welke mate hij bedreigd is. Zullen bést harde en dreigende woorden zijn gevallen. Maar bedreigend moet ook bewezen worden. Hij heeft zichzelf onwerkbaar verklaard met werkweigendere aspecten erbij. Hoop dat het de club geen geld kost. Nu Ton terug, moet signaal en steun van de supporters ook voelen en stap naar voren zetten.

5   4  
Ons NAC

Ik ben niet per sé voor, maar dit blijft/is mogelijk bij Ons NAC (bron: wiki) “
FC Barcelona wordt bestuurd door een president. Deze president wordt iedere vier jaar gekozen door de leden van FC Barcelona, de socios. Iedere kandidaat moet voorafgaand aan de verkiezingen een bepaald aantal handtekeningen van medestanders inleveren bij de club om mee te mogen doen. De kandidaten met voldoende handtekeningen starten vervolgens hun verkiezingscampagne, waarin meestal specifieke nieuwe stervoetballers of trainer worden beloofd aan de leden. Uiteindelijk mogen alle socios op de verkiezingsdag hun stem uitbrengen op het terrein van FC Barcelona. De verkiezingsopkomst is regelmatig aanmerkelijk hoger dan bij de verkiezingen voor het bestuur van Catalonië of Spanje. De winnaar van de verkiezingen is de president van FC Barcelona gedurende volgende vier jaar en mag een bestuur formeren. Wanneer bij de verkiezingen naast de zittende president geen andere kandidaten zijn, wordt de ambtstermijn van de zittende president automatisch met vier jaar verlengd. Een president mag tegenwoordig slechts twee opeenvolgende ambtstermijnen vervullen. De huidige president is Joan Laporta." #Ons NAC #vandongen

27   3  
Henri

Het is het bekende verhaal van jezelf in de slachtofferrol plaatsen. Ik stel maar één vraag; Laat de bewijzen zien?
Verder dan een verdwaalde gek zullen ze niet komen. En let op, het wordt gecommuniceerd alsof SM zelf vertrekt, maar ik sta er niet van te kijken dat er op de achtergrond voor financiële genoegdoening is gezorgd.

46   5  
H V.M.

Het (pers) bericht op nac.nl kan echt niet.
Wat een schoffering richting de supporters.
Schandalig.

Dit (pers) bericht had ook anders kunnen zijn, namelijk......

Beste supporters,
Helaas heeft onze trainer, Maurice Steijn vandaag het besluit genomen zijn contract niet uit te dienen, daar hij geen basis meer zag om het komend seizoen alsnog succesvol te kunnen zijn.
Wij betreuren zijn besluit en wensen hem in de nabije toekomst heel veel succes toe in zijn verdere loopbaan.
Vanaf nu hopen wij dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen.
Directie, RVC, sponsoren én technische leiding gaan er alles aan doen om onze mooie club op korte termijn daar te brengen waar we thuishoren, namelijk de Eredivisie.
Wij hopen óók komend seizoen op de geweldige steun van onze altijd trouwe supporters.

Was getekend, Mattijs Manders.


8   1  
[email protected]©️

Goeie reactie BSR.

12   43  
Boeimeetvlag

En nu een actie beginnen om die minkukel van BNdeStem, Branco die zichzelf verslaggever noemt, te boycotten en zijn directie ook voor het blok te zetten. Al jaren tendentieus, geen hoor en wederhoor toepassen, op de man spelend, absoluut ongeschikt en een schande voor zijn vakgenoten. Niet aan zijn deur kloppen hoor maar wel een ander wel bekwaam persoon over ons cluppie laten schrijven. Wat n drama deze man.

15   6  
a

@ome Cor

Je schrijft dat je je schaamt een NAC-suppoter te zijn . En: het zullen wel van die hersenloze niet stadionbezoekers zijn net na NAC-NEC. Heb je het dan nog over NAC supporters ??? Volgens mij niet, en waarom zou je je zelf voor deze groep schamen dan??

13   18  
Josjosjos

De club externaliseert alle schuld en dat is niet eerlijk. Er is echt veel fout gegaan en er zijn veel foute keuzes gemaakt.

Maar op één punt hebben zij gelijk: Yadran Blanco en Joost Blauwhof van BN de Stem mogen even goed kijken naar de rol die zij in dezen gespeeld hebben. Hun teksten in de Gegenpressing podcast en de krant hebben met journalistiek niets te maken. Hun artikelen waren pure stemmingmakerij in plaats van een objectieve weergave van de feiten en hebben daarmee bijgedragen aan het onwerkbare klimaat binnen de club. Immers, als een meningsverschil direct (op gekleurde wijze) in de krant wordt gepubliceerd leidt een oplossing voor de betrokken partijen vaak direct tot gezichtsverlies. Deze verdrietige situatie geeft stof to nadenken voor alle partijen...

14   4  
Glenn

Als het echt zo is dat er bedreigingen zijn geuit, dan is dit zeer triest. Maar komt dit ook niet uit de hoge hoed van het directeurtje, want het persbericht dat nu naar buiten is gekomen is van een radeloos bestuur dat nooit schuld zal bekennen voor hun dramatisch beleid.

3   1  
NAC

Helaas, jaar in jaar uit altijd weer hetzelfde probleem
Waarom geen voetbalverstand in de toplaag? Waarom pakken de "grote drie"niet door?
Een BVO begint met een fundament, helaas is dit bij NAC al tientallen jaren niet het geval.
Nee bij NAC is het fundament broos, er zit geen cement in maar het zijn wat stenen op elkaar gestapeld en vervolgens flikkert het weer in elkaar.
Begin bij het begin, bouw een fundament op waar je (ook al heb je passanten) verder mee kan. Zorg dat dit staat en ga dan weer verder met bouwen
Bouwen naar een gezonde club in de KKD en bouw het vervolgens verder uit richting de eredivisie. Helaas gaat dit jaren kosten maar is naar mijn idee een veel beter idee dan voor de honderdste keer puin te moeten ruimen.
Maar goed vraag is wie wil er in vredesnaam in deze giftige omgeving werken?

24   8  
Noad1976

Naaraanleiding van de minachtende publicatie van de heer Manders op de NAC website wordt het tijd voor een volgend ultimatum. Deze luchtfietser mag niet meer over ONS NAC beleid gaan en weer verkeerde personen aanstellen en alles wat KROM is RECHT kletsen.

11   2  
Wie is NAC?

Wie is op dit moment NAC?

9   10  
Arie

A

Omdat Ome Cor een simpele ziel is die al minstens 20 jaar, als uberhaupt ooit, niet in het stadion is geweest. Net zo'n kwal als Steijn.

8   9  
Bredaaaa

Neen, ome drol is een zielig trolletje zoals ik het eerder zei. Nu laat hij zijn ware gezicht zien. Hij is geen NAC man.

9   1  
witte obiku

heel triest deze situatie maar kom al 20 jaar bij nac en het zal altijd een rotzooi blijven zolang de structuur van de club niet veranderd. 1 eigenaar is de oplossing en dat gezeur over de club in eigen handen houden is onzin. je kan bij nac niet presteren omdat er altijd wel iemand van de aandeelhouders het ergens niet mee eens is. je zou een voorbeeld moeten nemen aan Utrecht 1 baas en geen gezeik. maar dat zal nooit gebeuren en dan kan het voor komen dat we een keer promoveren en dan 2 jaar later is het altijd weer hommeles. volgend jaar ben je een grijze middemoter en dan gaat de volgende trainer eruit. dus naar 1 eigenaar met een directie met voetbal kennis en nu voor een keer rust in de tent voor 10, 15 jaar en zorgen dat we een stabiele eredivisie club worden en blijven zonder drama en leuk voetbal gaan spelen het publiek vermakrn. het is al jaren niet om aan te gluren het voetbal. hup nac!

11   28  
Frank

En terecht. Supporter mogen de hand ook weleens in eigen boezem steken. Denken dat ze de besten van het land zijn, maar zijn verantwoordelijk voor 90% van de onrust en ontslagen die er zijn geweest. Werkelijk geen directeur of trainer heeft tijd gekregen echt structureel iets neer te zetten, met dit als voorlopig triest dieptepunt.

14   27  
Hedde'um

Ik begin mezelf toch echt kapot te schamen. Eerst staan we negatief in het nieuws omtrent rellen waarbij er helaas een dodelijk slachtoffer is gevallen. En nu zijn er een stelletje staatsmongolen die vinden dat ze het kunnen maken om de trainer weg te werken door middel van bedreiging. Op dit soort moment is het moeilijk om mijn cluppie waar ik zoveel van houdt te ondersteunen. Nee dan liever een sportieve malaise dan dit soort achterlijke dwalingen. Ik ben witheet! Dit verdienen de echte supporters, de club en de stad niet. Ik hoop dat deze hooligans snel worden opgepakt en dat er gepaste straffen volgen.

17   18  
Samson

Aan iedereen die schaamt voor zijn club of zijn stad staat het vrij om zich naar de uitgang te begeven.

19   30  
De baviaan

Wat een enorme armoede bij een deel van de achterban.
Bedreigingen aan een voetbaltrainer?
Zijn we nu echt helemaal van god los?

Ik neem aan dat trainer Steijn en AD Manders ook niets liever willen dan het beste voor NAC. En daar naar het beste eigen goeddunken voor handelen.

Veel van de achterban schreeuwt bescherm mister NAC, dhr Ton Lokhof. Waarom?
Wat heeft hij dan als TD gepresteerd?
Niets toch..

Als trainer was hij ook geen geweldenaar.

Nu weer een grote puinhoop bij NAC. Hoe is het toch weer mogelijk?

21   3  
076

Ik vrees enorm voor deze zin: Daarnaast spreekt NAC van een verdere destabilisatie van de club na jaren van financiel stabiel vaarwater.

Ik kan mij niet aan de indruk ontrekken dat er een enorme berg lijken uit de kast flikkert als Manders weg is.

20   16  
Otjes

Als je de reakties hier leest dan is NAC al failliet aan de supporters zijde. Wat een onzin en aannames die werkelijk nergens op slaan.

Iedereen moet weg en TL alsnog naar binnen. Het is om te gieren. Je zult aandeelhouder zijn en net het eigen vermogen met 1 miljoen hebben verhoogt.

Het voetbal was slecht, maar wat hier nu allemaal gebeurd.

Het lijkt hier wel een gele hesjes website. Alles wordt aan elkaar verzonnen.

Maar gefeliciteerd, er is geen spelers budget meer en Nac zal diep zakken. Hier steekt niemand meer geld in.... en begin nu niet met supporters participatie want dat zal in Breda nooit lukken gezien het nivo van de reakties hier.

16   5  
Ivo

Echte bedreigingen kunnen niet, het "statement" van de supporterscollectieven kan je ook als bedreiging lezen maar er zullen vast wel eenlingen geweest zijn die te ver zijn gegaan. En dat is natuurlijk niet goed te praten.

De positie van Steijn was gewoon onhoudbaar, dit is dan de uitweg geweest om er onbeschadigd uit te komen vast met een mooie zak geld als compensatie.

Het statement van NAC laat zien dat dit nog niet klaar is, de messen worden geslepen, er gaat een strijd komen voor de macht binnen de club. Manders, de RvC, de aandeelhouders, iedereen komt aan de beurt want dit wanbeleid moet stoppen.

Wat een bizar verhaal om alles bij het plaatselijke sufferdje en wat supporterssites weg te leggen. Dit is vanaf dag 1 slecht gemanaged. En het gaat gewoon door.

32   9  
Ata

Ik geloof niet dat ik ooit zo''n misselijkmakende persverklaring heb gelezen. Echt ongehoord.

15   4  
a

Bedreigen is nooit goed te praten, het overkomt helaas meerdere personen. Gelukkig hebben wij de mogelijkheid om de politie in te schakelen!! Dat geldt ook voor Stein!! Om hiervoor alle NAC supporters verantwoordelijk te houden is onzin!

15   21  
Geraldo

Verrassend hoe sommige supporters zo verbaasd kunnen reageren.

De leiding neemt een besluit. Supporters gefrustreerd, zijn het er niet mee eens en klappen er stevig in met een statement en ultimatum. Supporters bereiken hun doel. De leiding blijft machteloos en gefrustreerd achter. Zij doen ook een statement uit vanuit hun optiek, alsook mbt de toekomstige gevolgen. En nu beginnen er supporters te janken dat de leiding niet zulke onaardige dingen moet zeggen. Echt lachwekkend.

Ken je het spreekwoord “wie de bal kaatst…”?

11   11  
Goedzo

Ben benieuwd welke trainer hier nog in wil stappen, wetend dat je bij Nac na 2 teleurstellende wedstrijden uitgekult word en je koffers kan gaan inpakken. Op naar trainer 11 in 6 en half jaar.

24   6  
Breda

Veel nieuwe accountjes hier zeg. Hele haagse en leidse zaalvoetbalteampjes die op duimpjes duwen:-)

26   4  
Leurenaar

Fysieke dreiging vanuit de supporters? Het zou het OM en de directie sieren wanneer zij aan de supporters openheid van zaken geven over deze bedreigingen? Graag met feiten en bewijsstukken. Het zou mij namelijk niet verbazen dat Steijn en Manders ook hier weer tactisch steekspel opvoeren om hun straatje schoon te vegen.

En mocht ik de plank nu volledig misslaan dan distantieer ik me, net als de meeste hier, van iedere vorm van fysieke bedreiging.

10   6  
NAC4ever

Johan Derksen verkondigt het wel goed zojuist op TV. Laat de inhoud maar eens bezinken zou ik zeggen.

14   21  
Anders

Mensen die dit op hun geweten hebben, ga je kapot schamen! NAC onwaardig volk...

11   16  
Wat valt er nog te zeggen.

Wat is dit een totale afgang zeg. Iedereen, trainers, spelers, staf, directie, sponsors, rvc, pers, fansites én supporters moet zich eigenlijk helemaal gaan zitten doodschamen.

Ik ga dat denk ik dan maar ook doen. Wat laten we ons ook allemaal lekker opjutten, wat zijn onze verwachtingen telkens weer onrealistisch hoog. En wat huilen we mee met de wolven als het ons ff niet bevalt. Ik hoop maar dat er straks nog een club is om fan van te zijn.


Echt... :(

16   30  
Van Eenennaam

Je zou toch gek zijn als je als trainer nog bij ons NAC aan de slag weg. Een club die trainers verslindt, en geregeerd wordt door een emotionele achterban en een plaatselijk roddelblad. Een trainer bedreigen is wel het grootste dieptepunt samen met het gedrag van een aantal malloten na de misgelopen promotie. Ik zou ook als sponsor geen geld stoppen in zo’n emotioneel Kruidvat. Treurige bende.

17   4  
BREDA

Hey @ VAN EENENNAAM

Toevallig ken ik Ton (v Eenennaam) en zijn mening een beetje.

Ga slapen trol. Of ga je straks ook nog als je “vriend” Karelse posten hier?

21   5  
Arie

Het zou me ook niks verbazen als al die smeerlappen onder een hoedje spelen en Steijn alsnog een zak geld heeft meegekregen.

15   32  
Mike

Schandalig. Dit debet komt op 90% van de zagerij van blanco en kamp prinsenbeek. Daarbij de hersenloze die alles klakkeloos overnemen van een regionaal scheit dagblad als waarheid. Zum kotsen!

8   22  
Mike

#yadranout

10   6  
Bruske

Eerstvolgende trainer die nog bij ons zou willen werken een contract voor een jaar geven!
Anders gaat het weer veel geld kosten.


Al denk ik niet dat er nog een trainer bij ons wil komen werken.

7   11  
Nep Han

Eigen schuld, dikke vette...

Tot nooit meer ziens, aerpel

5   8  
Toontje1964

berdreigen op deze manier doe je nooit,zeker vrouw kinderen en familie erbij betrekken niet.
De waarheid zal ergens in het midden liggen.er bleek niemand te willen wijken,nac wilde weer geen knaken uitbetalen aan het vervroegd ontslag geven voor een trainer waar vele zijn werkwijze niet snapte,en de trainer dacht knaken te kunnen vangen als hij zou blijven.
kortom verhalen uit bn de stem daar heb ik met tijde mijn twijfels over.
maar als nac en de trainer de gulde middenweg hadden gekozen had het allemaal wat anders gelopen dan nu met een vertrek op eigen verzoek omdat je bedreigt word en das dan weer zeer triest

12   8  
Samson

De beschuldigingen aan het adres van BNdestem en Yadran houden nu op. Die jongens zeggen wat zij ervan vinden en terecht.

6   8  
Loloo076

Triest dat de ‘bedreigen’ als oorzaak worden genoemt. Lekker makkelijk verweerd woorrd. Gewoon geen NAC trainer die dezelfde visie heeft. NAC moet aanvallend spelen en vol voor het kampioenschap! En zo niet dan plek 2b HUP NAC!!!❤️💛🖤

3   5  
NAC!!!

Mooi dat Steijn weg is. Heel goed nieuws. De vermelde reden is echter schandalig, dat past niet bij NAC!!!
Is het waar? Dat is de andere vraag!
De aangifte van zijn kant zal snel vijven zou ik denken. Indien niet kindje het in twijfel trekken. Al wil ik niemand goedpraten in dat opzicht, het is stof tot nadenken.
Alleen ben ik van mening dat Manders ook moet vertrekken, de luchtkastelen verhalen zijn wel goed geweest. In mijn ogen een ongeloofwaardige directeur!

Met betrekking tot de krant ben ik niet akkoord, men kan eens fout zijn, maar ik vindt persoonlijk de gegeven informatie en laatste podcast wel sterk van hun.
Dat daar zo over gelogen zou worden lijkt me zeer sterk..

Ik denk dat sommige mensen binnen onze club eens beter in de spiegel moeten kijken, en zich moeten afvragen hoe het zo ver is kunnen komen!!

Tipje: onbekwaam!!!

Hopelijk nu snel in een rustig vaarwater en op naar een vol stadion!!

Hup NAC!

11   11  
De muzikant

Blij dat die enorme slechte onsympathieke trainer weg is. Heb ook twijfels over de ernst van de bedreigingen en of hij werkelijk zonder vergoeding is vertrokken.

20   5  
Frank

Wat ik nog het meest opvallend vind is dat niemand hier gelooft dat er echt bedreigingen zijn gedaan door NAC supporters.
De rellen na NEC waren opeens geen NAC supporters, nu zal het opeens ook niet gebeurd zijn.... Ondertussen willen we wel dat de club kritisch naar zichzelf kijkt, maar als supporters spelen we ook struisvogeltje, terwijl als je de berichten hier en op de rat leest er gewoon al maanden een zichzelf versterkende sfeer is gecreëerd waarin dit helemaal geen gekke uitkomst is.

We kunnen blijven wijzen naar het management, maar als achterban creëren we zelf 90% van de onrust zelf.

7   2  
a

Bedreigingen horen niet !! Wel is het handig voor Manders!! Komt zijn disfunctioneren naar de achtergrond!!!

13   2  
Ernie

@Frank
De spijker op zijn kop!
Hier gaat Nac nog jaren last van houden. Maar wat maakt het uit. Het was niks, het is niks en het zal ook nooit wat worden.

10   3  
Lars

In overleg staat er, dus die krijgt gewoon een zak geld mee.

Walgelijk persbericht, Manders de blaaskaak moet ook snel vertekken , wat heeft die man er een puinhoop van gemaakt.

10   12  
Vak g

@ ome Cor
Het word tijd dat jij hier op rot en met je vriendjes mee naar Den Haag gaat.
Je moet eens weten hoe wij kotsen van jou.
Er is nooit iemand bedreigd dat is wat Mathijs Manders iedereen wil laten geloven.
Gepaste akties waar over gesproken word heeft helemaal niks met geweld te maken maar word nu met beide handen aangegrepen om de nac supporters in een kwaad dag licht te stellen.
Het word tijd dat Manders nu ook zijn spullen pak en er met een nieuw bestuur wat ook echt een band heeft met nac gebouwd gaat worden aan een goede toekomst.
Het moet nu afgelopen zijn met vriendjes politiek en dat gekonkel.
De mensen in bestuur maken de club kapot en niet de supporters wat ze nu willen doen geloven

8   7  
Felix

Wat een laffe club leiding nu leggen ze mogelijk aankomende problemen bij derden neer …. Man man

Waar is jullie zelfreflectie heren?!?

Ik wil geen enkele bedreiging goedpraten want dit kan niet echt niet door de beugel maar de rvc is echt de veroorzaker van deze enorme puinhoop.

Geen TD aanstellen voorafgaand aan het seizoen en een trainer en AD hier verantwoordelijk voor maken. Bakken met geld geïnvesteerd in beperkte spelers en dan een TD benoemen die je vervolgens binnen 1.5 maand een mes in zijn rug steekt. Je had die actie van Manders in de media nooit moeten accepteren de TD bepaalt het technisch beleid basta. Als de zittende trainer daar niet achter staat dan is het slikken of stikken… voor de trainer.

En voor alle eencelligen die Steijn hebben bedreigd jullie zijn echt een aanwinst voor NAC Ik denk dat trainers, TD, AD’s en spelers staan te springen om bij NAC aan de slag te gaan… chapeau!

9   5  
Nep Han

Dus...

Je TD vertrekt en krijgt steun van een RvC lid en hoofd jeugd. Onze grootste talenten krijgen 0 vertrouwen en lopen gratis de deur uit. En ga zo nog maar even door.

Maar het ligt nu aan derde dat al het 'werk' van de afgelopen jaren teniet gedaan wordt?

Heel erg makkelijk om te roepen Manders.

8   3  
Onzenan

Nog even en het stof gaat weer liggen. En dan gaan we een nieuw seizoen in zoals we gewend zijn: met wankel kortetermijn beleid, een foute voetbalvisie, een stuk of tien passanten voor één seizoen op en naast het veld en slecht voetbal. En toch zit ik er dan weer: met minstens 10.000 anderen. Want deze club is van ons en niet kapot te krijgen. De weg omhoog pakken we nog wel een keer, al zal dat pas gebeuren als de huidige ‘drie’, rvc en ad vertrokken zijn. Onze laatste grote prijs was in 1973. Wij hebben geduld… wij zijn NAC.

4   6  
Tomvk

Waarom niet gewoon net als ERWINOUT wat georganiseerd. Genoeg achterban en dat legt ook een bepaalde druk bij een trainer en algemeen directeur. Dit is nooit de manier. Nu Manders nog voor jullie, zou ik zeggen en dan de grootaandeelhouders en dan pas kan je echt opnieuw bouwen.

8   5  
Bart

Wat zijn de feitelijke bedreigingen?

Ik ben zo benieuwd. Ik heb namelijk echt het idee dat hier de (social) media worden gebruikt om het straatje v Steyn en Manders schoon te vegen nadat wij, zeer terecht, zwaar gefrustreerd zijn geraakt van het buitenwerken van onze gedroomde TD. Maar meer nog: wederom beroofd zijn van een sprankje hoop op een mooie sportieve toekomst.

3   0  
RodaKoempel

Kijk dat jullie ontevreden zijn/waren met Steijn en Manders kan ik inkomen.
Wij hebben toen ook eerst via statement bekend gemaakt met die Mexicaan.
Ook in niet misteverstane woorden hoor.

Maar jullie hadden het juiste moment op de juiste plek moeten pakken zonder er wat van te zeggen of te uiten via via met de juiste mensen binnen supportersclub.
Ook wij hebben hier geen ruchtbaarheid aangegeven destijds dat wij in de rust eventjes die Mexicaan met zachte hand zouden wegzenden.
Ja oke. Wel met wat beveiligingsmensrn die er vanaf wisten.
Oke de media maakt altijd wat meer ervan, maar dan nog.
Nooit teveel roepen van dit

9   10  
Belgische Naccer

Manders moet de eer ook aan zichzelf houden en opzouten.

Dat is natuurlijk onhoudbaar nu. En als hij wel blijft, dan moet iedere beslissing die hij nog neemt "namens NAC" tegen het licht. Wraak ligt op de loer natuurlijk. Als je zo vol zelfmedelijden een dergelijk bericht op NAC.nl durft te zetten...dan ben je totaal wereldvreemd. Steijn en Manders zijn passanten die alleen maar om zichzelf geven en helemaal niets om NAC en de supporters. Dat blijkt uit alles.

Ik denk nu met weemoed terug aan Hyballa en met TvdA als TD. De spelers die toen gehaald zijn, waren allemaal 10x beter en ook het spel was 10x beter dan wat die Hagenezen gepresteerd hebben samen met miljoenen op zak...het is een schande. We zitten nu weer veel dieper in de shit dan toen. Al zag je dit maanden geleden al wel aankomen. Het ontslag van Hyballa was voor mij een klap bij heldere hemel. Dat is dit vertrek niet.

Blij dat Steijn weg is, nu Manders nog. En gewoon Lokhof terug, en een trainer die de vooruit wil voetballen, de jeugd de kans geeft en de ploeg topfit maakt. Zo moeilijk is het nou ook allemaal niet hoor. Het probleem is alleen dat je nog met een heleboel langlopende contracten zit met spelers die geen kut waard zijn dankzij onze Haagse vrienden. Ik hoop dat Steijn die meeneemt naar ADO. Maar dat we de komende 2 a 3 jaar KKD spelen, dankzij deze 2 toppers, dat mag duidelijk zijn.

9   12  
Shower

Laat die bedreigingen aan het thuis adres van MS eerst maar eens even zien want ik geloof er helemaal niks van. Zou me niets verbazen als dit de zoveelste leugen uit de koker van MM is. Opbokken met deze fantast!

19   12  
De Beul van Etten

Je kunt blijven lullen wat je wilt, maar als objectieve bronnen als Valentijn Driessen, gaat zeggen dat heel deze rel gaat over een gefrustreerde Pierre over z'n zoontje Sidney. Pierre manipuleert al jaren de boel bij elkaar voor de carrière van zijn zoon. Nou het is gelukt, Sydney naar Udinese en NAC in puin achter.

Pierre is een slang, die het belang van Sydney boven de club heeft gezet.

10   16  
henk

@Nieuwe reaguurder Beul van Etten
Valentijn Driessen is natuurlijk geen objectieve bron in deze. Die man heeft hier duidelijk wat zaken ingefluisterd gegeven door iemand met een agenda. Hij herkauwt hier letterlijk leugens van MM. NAC supporters zijn niet meer zo naïef om in die doorzichtige leugens te trappen. Het is MM die de puinhopen heeft veroorzaakt.

7   7  
Scheids!

Ik ben er echt niet zo zeker van dat er dreigementen zijn geuit , die van dusdanige aard waren, dat Steijn dáárom zijn koffers heeft gepakt.
Om zo min mogelijk gezichtsverlies te lijden is dit verhaal opgeklopt tot een landelijke rel, om zodoende NAC een beschamend gezicht te geven én zichzelf wéderom in een slachtofferrol te drukken!
Hiermee leid zowel Steijn áls Manders én de rvc inclusief de aandeelhouders de aandacht van zich af , zodat de achterban de gebeten hond wordt!
Steijn is weg, Manders moet snel volgen!

3   3  
Oosterhout076

Begrijpelijk als er dreigingen zijn, maar dat had je wellicht kunnen voorkomen. Overigens heb ik daar inhoudelijk iets over gehoord of gelezen. Triest dat het is gebeurd, maar nu a.u.b. naar voren kijken. Vrijdag eerste training. Wat hebben we nog over en wat hebben we nodig.

2   0  
Oosterhout076

sorry NIETS van gehoord of gelezen

12   8  
Sprang-Capelle

Manders is dadelijk ook weg, dat kan niet anders. En hopelijk blijft Lokhoff dan weg. Weglopen bij een zuchtje tegenwind maakt je je zelf volslagen belachelijk mee.

Als trainer hier ook uitgekotst toen was het blijkbaar geen Mr NAC, daarna nooit meer iets gepresteerd en die zou dan nu TD moeten worden. Op basis van wat dan? sentimenten.

Daar promoveer je niet mee. Voorlopig is dit een inktzwarte bladzijde in de soap NAC. Circus NAC.

Met deze hersenloze actie verspeel je heel veel goodwill mee.

11   6  
henk

De hersenloze actie van Manders is niet meer terug te draaien inderdaad. Deze charlatan had niet eens aangesteld mogen worden.

8   4  
Tram

Als je je gedraagt zoals Steijn dan vlieg je er in elk normaal bedrijf uit. Hij had gewoon ontslagen kunnen worden, direct na NEC.

4   6  
Nobbie

We are NAC and we proud off it

3   6  
Tico

@ SPRANG-CAPELLE

Wat jij nu doet is Lokhoff in een kwaad daglicht zetten hier, weet jij wat er voor is gevallen?Wie weet wat er tegen Ton Lokhoff gezegd is intern. Kijk en zo worden de roddels steeds erger en erger totdat er dingen gebeuren zoals afgelopen week!

3   4  
Dutchbird

Als er heuse concrete bedreigingen zijn is dat nooit goed te praten. Maar dan weet je wie het is en kun je aangifte doen tegen die persoon of hem/haar voor de rest van zijn leven een stadionverbod geven.

Als die er niet zijn, of als ze niet concreet zijn dan ben je wel een heel zieke totaal incompetente algemeen directeur als je dan maar een persbericht uitbrengt waarin je al je klanten en de lokale pers te kakken zet. Daarbij hoeft Manders zich niet te verschuilen achter machthebbers en RvC want het maken van een persbericht is niet hun taak en dus ook niet hun verantwoordelijkheid. De enige die daarvoor verantwoordelijk is, is de algemeen directeur.

Er is maar één persbericht waarvoor de AvA en de RvC verantwoordelijk zijn en dat is het persbericht waarin het ontslag van de statutair directeur kenbaar wordt gemaakt. Eerst een AvA vergadering en dan hoppa ontslagbrief in de handen van Manders, zonder ontslagvergoeding! Dat is keurig in de wet geregeld. Dat is niet zielig voor Manders, dat wist hij vooraf want dat is al duizenden andere statutaire directeuren in Nederland overkomen.

M.a.w. de AvA kan deze gigantisch kostbare blunder van Manders heel snel rechtzetten.

5   7  
Wim

Steijn is wel bedreigd door een groep supporters. Schandalig en respectloos. Toekomst zal zijn kkd want werkelijk niemand wil geassocieerd worden met een club waar de supporters bedreigingen uiten.
Eindresultaat: geen geld: chaos, geen trainer, geen TD.
Kerkhof nac is weer open

0   0  
Brabo F5

Typisch geval van hedendaags kort termijn planning. Ook door supporters. NAC was goed bezig maar door de media moest en zou het NU gebeuren. Het ongeduld wordt afgestraft en inderdaad ipv 80 % ok is het nu nog maar 50% ok. De kans dat dat weer 100% wordt is dan nog moeilijker. Bedankt Media! Goed bezig....

Laad alle berichten na dit bericht in