Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Jordy Buijs naar Kyoto Sanga FC

Eddy W

Jordy Buijs heeft een nieuwe club gevonden. De 30-jarige middenvelder had bij V-Varen Nagasaki een contract tot 31 januari 2020, maar hoeft dus niet werkloos thuis te gaan zitten. Door de overstap naar Kyoto Sanga FC blijft Buijs dus actief in Japan.

Met zijn nieuwe club komt Buijs uit in de J2, het tweede niveau van Japan. Met Buijs hoopt de club, die dit jaar op de achtste plek eindigde, volgend seizoen te promoveren. Op twitter laat hij weten hel blij te zijn met zijn nieuwe club. “Ik geloof in dit project. Het maakt mij trots om voor deze mooie club te spelen.”

Bron:
B-Side Rats, Jordy Buijs
Terug naar overzicht
4 Reacties
7   1  
henk

Stond bij NAC veel op het middenveld, maar is inmiddels al jaren centrale verdediger van beroep.

7   1  
henk

Stond bij NAC veel op het middenveld, maar is inmiddels al jaren centrale verdediger van beroep.

3   0  
Ratjeduneerste

Heb hem al in tijden niet zien spelen, maar kon als 'cultfiguur' uit de oude garde zeker nog een rol spelen binnen dit piepjonge elftal.

Als centrale verdediger dit seizoen toch nog 37 wedstrijden gespeeld en zelfs 7 doelpunten gescoord. Prima statistieken, maar heb hem uiteraard niet zien spelen.

5   2  
Arie

Beeld het je eens in. Hij op de as, Seuntjens voorin en Riera in de verdediging. Dan heb je 3 man met meer ervaring dan de gehele selectie.

1   0  
Los Pollos Hermanos

'het maakt mij trots om voor deze club te spelen'

Hahahahahhahahahaa.... Asttemblieft zeg.

Laad alle berichten na dit bericht in