Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Karol Mets nieuwe speler van FC Zürich

Gerrit

Estse verdediger Karol Mets heeft een nieuwe club gevonden. Na slechts een half jaar bij CSKA Sofia, is hij nu eigendom van FC Zürich.

Mets lijkt met deze stap dan ook duidelijk vooruit te gaan. FC Zürich staat op dit moment eerste in de Swiss Super League, boven FC Basel en Young Boys.

Sinds zijn overstap van NAC naar AIK heeft Mets niet stilgezeten. Zo heeft hij een jaar in Saoedi-Arabië gespeeld bij Al-Ettifaq en speelde hij het laatste half jaar samen met Ex-NACcer Menno Koch bij CSKA Sofia.

De Estse international heeft voor 2,5 jaar getekend bij zijn nieuwe club.

Bron:
B-Side Rats, FC Zürich
22 Reacties
41   4  
JimGoose

"BETER DE LAAT DAN NOOIT

17 January 2022, 07:29

Typisch voorbeeld van een speler die weg moest omdat we door wilde selecteren en uiteindelijk zwakker van zijn geworden."

Beter goed gejat dan slecht bedacht :)

41   4  
JimGoose

"BETER DE LAAT DAN NOOIT

17 January 2022, 07:29

Typisch voorbeeld van een speler die weg moest omdat we door wilde selecteren en uiteindelijk zwakker van zijn geworden."

Beter goed gejat dan slecht bedacht :)

23   7  
Tip

@JimGoose. Je houdt dat natuurlijk altijd wel een beetje en Karol wilde bij NAC zelf weg omdat hij de sfeer toen in de selectie zwaar kloten vond. Je hebt deels echter wel gelijk.
Maar geldt dit niet bij NAC in zijn algemeenheid ? Als je kijkt hoeveel hoofdtrainers, AD's, TD's, en spelers we hebben afgeserveerd weet je dat er iets goed fout zit. We zijn ook steeds verder weggezakt. Goeie zaak dat we onder Vrolijk een andere structuur krijgen met 1 baas. Dat is het noodzakelijke begin. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt want de uitkomst van de overname is goed te noemen. Al zijn er links en rechts nu al geluiden dat het weer allemaal niks is. Wellicht is dit 1 van de problemen bij NAC . Of het is een algemeen internet verschijnsel of beide ?

22   7  
Sjef de gevulde koek

Blijf toch knap dat spelers hier geen pepernoot raken en ergens anders weer opbloeien.

20   2  
Ouwe Spionkop

Vandaag zou de handtekening toch worden gezet voor de overname?

10   2  
fvf6

Was ook een speler die nooit verzaakte , maakt een mooie stap nu naar de top in Zwitserland . Veel succes Karol

18   5  
D’n directeur

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1014116/de-haan-wel-eens-gedacht-nu-zijn-we-cht-dichtbij-alsnog-koude-kermis.html

Woudenberg en Kongolo mogen beide vertrekken. Wellicht 1 van de 2 bij de deal van Haye betrekken?? Goede linksback hebben wij nog wel nodig..

12   12  
steven73

@TIP onder Vrolijk 1 baas ?? volgens mij niet er zijn mede investeerders dus hoezo 1 baas. Had mij die amerikanen maar gegeven. En welke club in Nederland vaart wel bij een lokale ondernemer als eigenaar ?????? NEC roep je nu, dat moet nog blijken die stapte in toen ze om promotie moesten spelen. daarvoor stopte hij ieder jaar als sponsor wel geld in de club. Maar net genoeg om ieder jaar te overleven. Ik moet het allemaal nog maar zien en nogmaals heb ik al eerder gezegd hoop ik dat we over 5 jr nog financieel gezond zijn. en dan liever in kkd dan in eredivisie spelen met 10miljoen schuld net als 9 jr terug.

23   8  
Marti

D’N DIRECTEUR :dit is dus typisch Heerenveen vlug nog wat geld proberen te vangen voor deze spelers anders lopen ze gratis de deur uit , en HAye mag van de friezen niet te veel kosten , typisch Fries gedrag !

9   4  
Ome Cor

@d'n directeur
Alsof die gasten naar NAC zouden willen.
Het klinkt misschien raar maar zelfs al zou Heerenveen ze in een deal willen betrekken, ze moeten zelf ook nog willen.

@STEVEN73
Liever Amerikaanse overname dan Vrolijk en partners ?
Ik denk dat er voor beide opties voor en nadelen te vinden zijn. Als de Amerikanen NAC beu zouden zijn, waar zou je dan terecht komen ?
Maar datzelfde geldt voor Vrolijk. De man is 61 en mag van mij 100+ worden, maar hoe lang gaat hij met NAC in de weer en wat dan ?

4   3  
Beter de Laat dan nooit

@jimgoose 😁

8   22  
Rubenac

Al wat bekend voor de ticket verkoop voor woensdag as?

Zijn ze wel rijkelijk laat mee..

20   4  
enaaceebreda

Zojuist de Gegenpressing podcast geluisterd.
Hierdoor viel er een hoop op zijn plek, en blijkt de vork toch maar weer eens anders in de steel te steken. De geruchten die rondzongen, blijken dan misschien toch geen onzin.

Er worden mijn inziens vieze spelletjes gespeeld. Maarja, gelukkig is de nieuwe eigenaar 'regionaal' en moeten we daar allemaal Vrolijk van worden.

13   0  
Ivo

@TIP

Over de overname: Feitelijk weten we nog helemaal niks.

Niets over het te investeren kapitaal.
Niets over de ambities.
Niets over de deelnemende partijen. (Vrolijk alleen kan dit niet financieren)
Niet over nieuw management en technische staf.

Dus geen enkele reden voor uitgesproken positiviteit of negativiteit. Behalve dat er witte rook is en de huidige aandeelhouders uitgekocht worden.

3   1  
D’n directeur

ENAACEEBREDA

Ik moet m nog luisteren, maar zoals wat dan? Zijn de mannen Positief/negatief over Vrolijk?

8   2  
enaaceebreda

@D'n directeur

Het gaat niet perse over Vrolijk. Kunnen we denk ik ook nog niet over oordelen aangezien we de plannen nog niet bekend zijn.

Het gaat over de manier waarop er omgesprongen is met 'de Amerikanen', en hoe de achterban bespeeld werd (en wordt.) Voor mij viel er in ieder geval veel op zn plek.

26   10  
Zeikstraal

Die andere site van de rat is toch veel minder afhankelijk dan je denkt. Redacteur zelfs adviseur van Vrolijk. Terugkomst van Gladzee zal nu ook wel gearrangeerd worden. Want daar kunnen ze hun invloed behouden en dat is bij da Amerikanen maar de vraag.

8   3  
Geelzwartwit

Nog geen handtekening en geen officieel persbericht. Wat nou als de amerikanen opeens een miljoen meer bieden? En best vreemd dat alles nu naar buitenkomt zonder officieel persbericht.. Iets met zwijgplicht en boetes toch?

11   20  
Ernie

Zou weer typisch een Blanco actie zijn. Blanco maakt meer kapot dan je lief is!

12   4  
Barbapapa

@Ernie

Omroep Brabant heeft voor de beurt informatie gedeeld van een persbericht wat men van NAC heeft gehad.
De Stem was de ‘enige’ die dit bericht niet van NAC heeft gehad. Toch niet gek dat zij een artikel schrijven als dit nieuws ineens vanuit verschillende bronnen aangewaaid komt. Als NAC de info wel met de Stem had gedeeld en het had gemanaged met Yadran was er waarschijnlijk nog geen nieuws naar buiten gebracht… Manders zijn vete met de Stem helpt hier niet bij. Gevalletje houd je vrienden dichtbij maar je vijanden nog dichter…..

9   3  
Bas

Ernie laat zich weer eens opzichtig in zijn kaarten kijken.

9   2  
Ouwe Spionkop

Volgens Blanco is de man van fanzine de Rat die de cijfertjes van NAC altijd doorrekent (jaarrekening etc) tevens de cijfertjesman van jawel .....Karel Vrolijk.
Dus was de Rat al lang op de hoogte van de plannen van Vrolijk en konden ze als eerste melden dat de deal met de Amerikanen was afgeketst.


5   2  
Geelzwartwit

@spionkop

En hoe zit het met het doorbreken van de zwijgplicht? Het lijkt mij dat een overname eerst op papier rond moet zijn en er dan pas wat naar buiten mag komen? Waar het zolang netjes stil bleef komen er nu opeens berichten naar buiten. Ik vind het best opmerkelijk.

Laad alle berichten na dit bericht in