Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Fabian Sporkslede vertrekt bij Dinamo Tblisi

Thiestemberg

Fabian Sporkslede is transfervrij, zo kondigt hij aan via zijn eigen Instagram profiel. De ervaren rechtsachter tekende exact een jaar geleden bij de Georgische topclub na eveneens transfervrij te vertrekken bij RKC Waalwijk. Sporkslede speelde van 2016 tot 2019 71 wedstrijden voor NAC.

De 71 wedstrijden heeft Sporkslede in de Georgische hoofdstad niet kunnen vergaren. In het seizoen 2021 (in Georgië valt het voetbalseizoen in een enkel jaar) kwam Sporkslede tot 34 wedstrijden. Met als hoogtepunt het winnen van de Georgische beker en het mogen spelen van Champions League en daarna Europa League kwalificatie. In een korte verklaring bedankte Sporkslede de club en de fans: "Ik ben dankbaar voor de sportieve uitdaging en de kans om dit mooie land te leren kennen."

Sporkslede speelde dus 71 wedstrijden voor NAC. Hierin promoveerde hij naar de Eredivisie en werd hij ondanks het nodige blessureleed een gewaardeerde kracht. Nu is Sporkslede op 28-jarige leeftijd weer vrij man, over een eventuele nieuwe club doet hij echter nog geen uitspraken. Sporkslede is naast zijn carriere als profvoetballer ook nog steeds ondernemer en eigenaar van het bedrijf Amplify.

Bron:
B-side Rats
Terug naar overzicht
9 Reacties
71   3  
Beter de Laat dan nooit

Typisch voorbeeld van een speler die weg moest omdat we door wilde selecteren en uiteindelijk zwakker van zijn geworden.

60   2  
Molenschot Loco

Super aardige gast!! Kan niet anders zeggen!!!!! Het gaat je goed kerel!!

71   3  
Beter de Laat dan nooit

Typisch voorbeeld van een speler die weg moest omdat we door wilde selecteren en uiteindelijk zwakker van zijn geworden.

13   8  
Kopspion

Zouden we nu goed kunnen gebruiken!

14   8  
MickJ

Hij is beslist niet slechter hetgeen
nu daar speelt .
Dus !!!!!!!

14   2  
Martinus

Ontzettend aardige en verstandige kerel, goede voetballer. Nooit begrepen waarom die weg moest, zakte volgens mij nooit door de ondergrens en was op meer plaatsen inzetbaar. Hopelijk vindt hij nog een mooie club.

7   2  
Dbare

Hey Maat!!

1   25  
Joshua Benjamin

Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@gmail.com

1   1  
Voske

@JOSHUA BENJAMIN

Doe 's nie...

0   0  
Krans Haaij senior

Wie heeft mijn jasje gezien?

Laad alle berichten na dit bericht in