Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Kenny van der Weg voetballer af

Praatpapegaai

Kenny van der Weg hangt de voetbalschoenen aan de wilgen. De oud verdediger van NAC speelde op dit moment voor RBC waar hij dus zijn carrière als voetballer gaat beëindigen. Helaas eindigt zijn carrière in mineur aangezien dit nieuws komt na een knokpartijtje in een wedstrijd waar nog twee andere spelers de uitgang van het stadion kiezen.

Kenny geeft aan dat hij het voorval betreurt. Maar beslist dus wel daarna dat het genoeg is geweest. Ook ploeggenoten Marouane Hamdouna en Jaimy van der Weg verlaten RBC. Van der Weg was nog vaak te spotten bij NAC op de tribunes dit seizoen. Maar de volgende keren dat hij aanwezig is zal dat zijn als oud-voetballer. Kenny bedankt dat je nooit uit de weg bent gegaan in het Rat Verlegh en succes met het leven na het voetballen.

Bron:
BN DeStem
Volgend bericht
Kees Luijckx keert terug bij NAC 9 reacties
Terug naar overzicht
31 Reacties
49    
Fritske d'n Olifant

Bij Kenny had ik altijd het idee dat hij per ongeluk op het voetbalveld terecht was gekomen. Alsof hij een tweelingbroer had die wél kon voetballen. Maar zijn tomeloze inzet maakte heel veel goed. Wat dat betreft was hij de Gerard den Haan van zijn tijd. Gouwe gast! En inderdaad die goal tegen Helmond vergeet ik nooit. Veel succes in de toekomst!

-10    
Toontje

Inzet was geweldig maar kon er geen hout van.
Had nooit weg moeten gaan dan had hij hier misschien nog iets kunnen doen.....vooral door NOAD
Technisch , tactisch helemaal niks. Fouten in de verliespartij door degradatie. Vele tegendoelpunten kwamen door het zwakke linker verdedigingsblok
In vroeger tijden zou hij nooit het eerste gehaald hebben

19    
Cambridge

Bij sommige spelers kan je eindeloos irriteren aan een veelvoud aan slechte ballen en weggegeven penalties, totdat die speler een moment heeft dat enkel met hoofdletters de krantenkoppen haalt: dat was voor Kenny Helmond Sport thuis. Iconisch.

49    
Fritske d'n Olifant

Bij Kenny had ik altijd het idee dat hij per ongeluk op het voetbalveld terecht was gekomen. Alsof hij een tweelingbroer had die wél kon voetballen. Maar zijn tomeloze inzet maakte heel veel goed. Wat dat betreft was hij de Gerard den Haan van zijn tijd. Gouwe gast! En inderdaad die goal tegen Helmond vergeet ik nooit. Veel succes in de toekomst!

7    
DunErwt

Kenny NOAD vd Weg💪💪💪

27    
Kinderkaartje

Omdat ie zo lekker is

https://www.youtube.com/watch?v=T54Bac_TsZQ

10    
HarmeNAC

Kenny is zo’n speler die je in je hart sluit. Keihard werken, buffelen en nooit opgeven. Bedankt voor je tomeloze inzet Kenny, je bent een NAC held.

0    
Tip

Geen technisch geweldige speler natuurlijk, maar zijn inzet compenseerde dat. Een speler die hoort bij het huidig niveau van NAC van de laatste 4 jaar. Had nu in de basis gestaan. En voor alle andere NAC ploegen na de jaren tachtig een goeie reserve. Succes met je loopbaan Kenny en bedankt voor je inzet.

9    
Wanny

Aan Kenny zijn inzet lag het natuurlijk nooit. Gouwe gast. Net iets mindere versie van John Smit.

Maar het was wel kenmerkend voor de teloorgang van onze club dat we dit soort jongens in de basis hadden staan. Terwijl we op die plek nog niet zo lang geleden Mtiliga hadden staan.

En het ergste is nog dat Kenny beter was dan wat we nu hebben staan op linksback. Dus het is alleen maar verder achteruit gesukkeld.

43    
Johnny1912

Leuk dat deze voetballer veel respect krijgt voor zijn inzet voor ons.

Maar op dit moment verdiend hij geen enkel goed woord. Er mocht wel wat meer vermeld worden ook redactie. Aan het einde van de wedstrijd was er een klein opstootje nadat RBC hun verlies niet kon verkroppen. Kenny heeft met zijn broer en de andere gozer wat jongens in de catacombe opgewacht en een jongen van het mooie TSC zo mishandeld dat hij een gebroken neus en geloof ik een gescheurde oogkas heeft opgelopen. Deze jongen is met een bebloed gezicht terug het veld op gerent. Verder zijn er nog andere door deze heren mishandeld. Scheidsrechter heeft ze nog een rode kaart gegeven en er is aangifte gedaan.

Dus dit is zeker geen vrijwillige stop want hier zou een schorsing van zeker een halfjaar hebben gevolgd!!!

18    
Ohout2000

Wel fijn dat Joost altijd gebukt staat om ex NAC-ers kritiekloos te ontvangen en hen hun eenzijdige verhaal te laten vertellen, dingetjes recht te praten, spulletjes te verkopen en modder te gooien. Ff notuleren, geen kritische vragen en klaar.

Maar Kenny stopt met voetballen en biedt zijn excuses aan voor iets wat gij zegt niet gedaan te hebben. En lieve Joostje schrijft het op en weet dat hij Kenny in de toekomst altijd kan bellen voor een quoteje of om aan te schuiven in de podcast waar hij dan vertelt dat vroeger alles beter was.

13    
NAC4Ever

Heb hem als speler gewaardeerd, maar dit gedrag kan niet. Wat laf om te gaan slaan. (Dat ontkent hij, maar ik ken iemand die hij heeft geraakt).
Denk dat dit het goede moment is om te stoppen.

-10    
die ne gast

@OHOUT2000
Je kan ook op elke slak zout leggen.
Dit is niet het grootste schandaal dat tot op de bodem uitgezocht moet worden met drie keer hoor en wederhoor, maar Joost weet wel dat de naam Kenny van der Weg 'clicks' oplevert en dat daar zijn bazen blij van worden.
Laat gaan. Laat gaan.

11    
Wanny

Kenny als oud-NAC speler en wat er zondag eventueel is voorgevallen zijn 2 verschillende dingen.

Als hij inderdaad jongens van TSC heeft opgewacht en heeft meegedaan aan mishandeling, dan moet ie voor het leven geschorst worden. Net als de andere betrokkenen. En RBC 1 gelijk uit de competitie nemen. KNVB moet dit gedrag keihard aanpakken, net als het belagen van scheidsrechters.

12    
Ginnekenees

Het is natuurlijk lastig om een gevecht uit de weg te gaan als Kenny niet opzij gaat :)

11    
fvf6

Goed dat hij uit zichzelf stopt , wat daar is gebeurd hoort niet op een voetbalveld thuis .Na een nederlaag de tegenpartij opwachten in de gang naar het kleed lokaal . Schaam je ik had van een jongen die prof is geweest een andere instelling verwacht

5    
Ivo

Ik vrees een beetje dat Kenny door zijn broer en een andere medespeler in een situatie terecht is gekomen waar hij beter uit had kunnen blijven.

Het is jammer, want het begon leuk bij RBC maar de laatste weken zag je de irritaties al toenemen bij bepaalde spelers. Ik zal hier maar wegblijven bij het noemen van namen.

Hopelijk heeft RBC zijn lesje (voor de zoveelste keer) geleerd. Ga nou eens een team bouwen dat opgebouwd wordt vanuit de eigen jeugd ipv met al die gelukszoekers die voor het geld komen. Daar komt niks dan ellende van.

7    
Ohout2000

@dienegast,

Inderdaad, joostje gaat voor de clickjes.

-2    
scheppioni

Typische NaCCer, gaat nooit opzij !!
Een mooie song was dan ook terecht voor onze Kenny in zijn NAC periode !
Het ga hem goed ...... ik beoordeel Kenny gewoon als NAC speler in zijn tijd bij ons !

-5    
Willem 4,5

Wat een mooie stichtelijke woorden weer schepioni. Ben het er helemaal mee eens hoor, hup Kenny.

9    
Fred1

Ik kan Kenny niet anders dan beoordelen op zijn NAC periode, hij had de gunfactor maar verder verre van een hoogvlieger.
De vergelijking met John Smit gaat voor mij totaal niet op, zijn stijl , zijn karakter, zijn postuur en voetbalkwaliteiten hebben totaal geen vergelijking met John.
John kon bijvoorbeeld héél goed voetballen, vaak met hem in de zaal gespeeld dat was een heel andere John als op het veld, technisch heel begaafd.
John kon een knop omzetten, Kenny niet.
Veel meer dan stoppen met voetbal zit er voor Kenny niet op nu, hij krijgt zoveel wedstrijden aan zijn broek dat hij de boel voor wilde zijn denk ik.
Jammer dat je carrière op pas 30 jarige leeftijd zo moet eindigen.
Bizar.

10    
Spongebob

Kansloos figuur!!!

Diverse keren politie aan de deur gestaan na z’n carrière.

7    
Scheids!

Ik begrijp nu even niet dat van de Weg hier op een schild word gehesen, vanwege zijn vaak roekeloze inzet.
Voor NAC was het een cultheld , omdat hij er blind in vloog, maar ergens was hij net zoals Leigh, vooral een dómme kracht!
Laat hem nou van het laatste ook gebruik hebben gemaakt naar een tegenstander, door hem na een verloren pot , samen met zijn broer en nog een paar anderen , als een heuse 5e klasser voetbalkneus die jongen een aantal rake stompen op diens gezicht te hebben verkocht!
Vervolgens zijn deze helden per direct op non-actief gezet en uiteindelijk volkomen terecht naar buiten gedonderd!
Dit soort “helden” moet je nooit eren door doelpunten of momenten uit wedstrijden te lichten en ze vervolgens op een voetstuk te plaatsen!
Sorry zeggen en dan vervolgens ook aan toevoegen dat je écht niet hebt geslagen? Waardeloze gasten, die ik in mijn periode , toen ik 4-5e klasse floot , er vaak uit moest sturen! In dat segment plaats ik Kenny en consorten!

4    
NAC Voor Altijd

Bij RBC heerst er eigenlijk sinds ze terug zijn in dat stadionnetje een rare sfeer...
Op Wouwse Plantage kwam iedereen die nog over waren van de BVO tijdperk.
Sinds ze terug in dat stadion gingen is het alleen maar bergafwaarts gegaan met de club..
De club bleef jarenlang in de zelfde klasse hangen , zodat zo wat het laatste beetje publiek zelfs afhaakte.

Hans v/d Ende hengelt heel veel sponsoren binnen.
Alleen er komt meer kijken dan alleen maar een rij aan sponsoren!

Zoals iemand afgelopen maart/april hier omschreef ( toen Kenny naar RBC ging), het gaat in Roosendaal op de Borchwerf een slangenkuil worden met die van der Ende aan het roer!

En vergeet ook niet in de regio West Brabant hebben ze ook geen gun factor...
Mensen die vroeger daar op de tribune zaten , hebben nu ineens een hekel aan RBC.
Vreemd fenomeen is dat!


-7    
Tip

Wist niet dat er iets gebeurd was na de wedstrijd tegen TSC. Daar gaat Kenny terecht een vet probleem mee krijgen, strafblad etc.
Mijn reactie betrof zijn periode bij NAC. RBC volg ik ook niet. Ik vond RBC in vroeger jaren met Voeten een leuke club. Het is nu een verloederde club, daarom moet NAC zorgen dat ze zo snel mogelijk promoveren. Is wel een nieuwe eigenaar voor nodig.

-2    
ome cor

Kenny was technisch niet heel erg begaafd, maar daarmee wel een prima speler voor NAC.
Ik denk dat Maria of Marshart niet per se beter (of slechter) zijn dan Kenny was in zijn NAC-tijd.
Hij was sowieso beter dan de herinneringen van Toontje.

We moeten het hebben van de nieuwsberichten. Kenny zal zich hebben laten provoceren, dus voor we heel dat kut RBC (lees: de 3 vechtersbazen) onder grond stoppen zou het mooi zijn om de andere kant van het verhaal te horen en niet gelijk mee te gaan in het verhaal van TSC.

4    
WillemBreda

@Ome Cor: de scheidsrechter stond er bovenop en heeft 3 rode kaarten gegeven aan de eerder genoemde RBC-spelers...

-3    
NAC4ever

Scheidsrechter schijnt aangegeven te hebben dat van beide kanten geslagen is, maar enkel de rugnummers van deze 3 spelers te hebben kunnen zien in het tumult.

-5    
Johnny1912

Nac4ever

Familie van Van de Weg zeker? In je eentje een ander verhaal willen verzinnen haha

0    
NAC4ever

Nee hoor. Er zal nog wel nadere informatie volgen n.a.v. het onderzoek van de KNVB.

6    
Bertus

Stoer doen of stoer zijn daar zit een wereld van verschil in.
Ik heb niks met dit soort figuren.

0    
NAC4Ever

NAC4EVER
08 December 2021, 19:09

Zou je een ander nickname willen kiezen? Ik gebruik deze een aantal jaar.

Laad alle berichten na dit bericht in