Wij gaan niet opzij

Kees Luijckx keert terug bij NAC

Praatpapegaai

We wisten al langer dat Kees Luijckx na zijn tijd bij NAC niet meer weg was te slaan uit Breda. De verdediger/middenvelder die in de stad is blijven kleven keert nu ook terug bij NAC als stagiair bij de NAC jeugd O18.

 Waar we al vaker dachten dat hij als speler misschien wel eens terug zou keren is Kees dan toch eindelijk terug bij de club. Na de winterstop gaat hij stage lopen bij Rogier Molhoek om na zijn carriere als speler toch weer terug te keren op de voetbalvelden. Welkom terug Kees en succes met je nieuwe stappen in het voetbal!

Bron:
NAC.nl
Terug naar overzicht
9 Reacties
58   0  
Ouwkus

Welkom terug Kees !

58   0  
Ouwkus

Welkom terug Kees !

14   1  
Zjost

Heeft Kees dan nu ook het record: ‘meeste keren opnieuw tekenen bij NAC’ of is dat record nog steeds in handen van Bram de B.?

37   8  
Fritske d'n Olifant

Fijn dat Kees Luijckx weer aan boord is bij NAC. Geen domme jongen. Ik zie wel een toekomstige TD of AD in hem.

29   2  
Henri

In ieder geval een ervaren (ex) speler die laat zien echt iets met NAC en de stad Breda te hebben. Zulke mensen hebben we in de toekomst nodig. Is als Noord-Hollander een goede combinatie met geboren Brabanders/Bredanaars.

2   1  
Nonkel Frans

Dat is goed nieuws. Welcome back Kiske!
Stage lopen?
In kader van welke opleiding of traject -
wat is de bedoeling?

8   11  
Tip

Mooi. Weet ook hoe je moet voetballen om in Breda het publiek op de banken te krijgen. Het zit bij de Molhoek toch wel goed.
Inderdaad kan Kees misschien naar de functie TD toe groeien.

6   0  
scheppioni

Keesje was toch dieje die vorig seizoen thuis tegen roda als roda speler, het schijterig nac terecht helemaal afkraakte ........ zo is't Keesie laat jij dan het maar wel zien in de jeugd al 'voetbal met bravour'!!!

11   2  
Marti

Kees is wel eens 1x eerder terug gekeerd Maar dat was tijdens de wedstrijd , terug gekeerd vanuit de wc!🚽

0   0  
Rob

Laten we eerst rustig afwachten wat Kees voor invloed heeft in plaats van hem direct als de nieuwe hoofdtrainer, TD of AD te betitelen.

Laad alle berichten na dit bericht in