Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Kingsley Boateng vervolgt carrière bij Siena

F8Hipster

Het nieuws was ons in eerste instantie ontgaan, maar een ex-NAC'er blijft een ex-NAC'er en dus melden we graag dat Kingsley Boateng een nieuwe club heeft. De aanvaller vervolgt zijn loopbaan bij Siena.

Boateng mag inmiddels gerust een clubhopper genoemd worden. De 25-jarige Italiaan is met Siena namelijk alweer aan zijn achtste club toe. Boateng verdedigde de afgelopen jaren de kleuren van AC Milan, Catania, NAC, Bari, NK Olimpija, Ternana en Juve Stabia voor hij op de laatste dag van de afgelopen transferperiode neerstreek bij Siena.

Bij geen van zijn clubs wist Boateng uit te groeien tot een onbetwist basisspeler. Dit seizoen kwam hij, verdeeld over vier competitiewedstrijden, slechts 192 minuten in actie en vorig seizoen stokte de teller in de competitie na twintig wedstrijden voor twee clubs op iets meer dan 750 minuten. Bij Siena, dat uitkomt in de Serie C, mag de voormalig Italiaans jeugdinternational een nieuwe poging gaan wagen. Siena huurt Boateng tot het einde van het seizoen van Ternana, dat hem in de eerste seizoenshelft al op huurbasis stalde bij Juve Stabia. 

Boateng, die rugnummer 8 zal gaan dragen, is blij met zijn transfer: "Het waren vlotte onderhandelingen. Ik heb vlak voor het sluiten van de markt contact gehad met de manager en toen wist ik dat dit een kans was, die ik moest pakken. Ik besloot direct de mogelijkheid aan te grijpen, omdat Siena een mooie club is. (...) Ik wil mezelf hier bewijzen en ik denk dat we samen mooie resultaten kunnen boeken."

Bron:
B-Side Rats, Siena
3 Reacties
22   1  
Boxer

Ach, ik ga ook elk jaar ergens anders naar toe op vakantie

14   0  
Pizzabakker

Ik snap dat als iemand met deze snelheid van clubs wisselt, jullie dat op een gegeven moment ook niet meer kunnen bijbenen! ;-)

22   1  
Boxer

Ach, ik ga ook elk jaar ergens anders naar toe op vakantie

6   0  
MickJ

Heel verstandig van deze man.
Voetballen en in de mooiste streek van Italië
wonen en genieten
Toscane de parel, kom er vaak.

Laad alle berichten na dit bericht in