Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Lammers ontslagen bij Esbjerg

DeWeesJr

John Lammers is niet langer de trainer van Esbjerg. De oud-spits van NAC was ruim twee jaar werkzaam bij de Deense club.

In zijn eerste seizoen bij Esbjerg wist Lammers te promoveren naar het hoogste niveau. Een jaar later werd er een keurige derde plaats bereikt. Deze plek gaf recht op voorronde Europa League. Deze campagne verliep teleurstellend. Esbjerg werd al in de tweede voorronde uitgeschakeld door Sjachtjor Soligorsk. 

Esbjerg staat na negen duels op de voorlaatste plaats in de competitie. Afgelopen zondag werd er met 3-0 verloren van nummer 7 Randers. 

Bron:
B-Side Rats, NU
6 Reacties
10   2  
Pizzabakker

Die heeft dan wel heel snel zijn krediet weer verspeeld bij de volgens mij vrij nuchtere Denen! Zoiets verwacht je in Griekenland, Turkije of de zandbak.
Erg dankbaar voor promotie en kwalificatie Europees voetbal is men blijkbaar niet.

5   3  
willem 4,5

Type Lammers erbij en we promoveren rechtstreeks, die prikte ze er met gemak in, was goede speler voor NAC.

10   2  
Pizzabakker

Die heeft dan wel heel snel zijn krediet weer verspeeld bij de volgens mij vrij nuchtere Denen! Zoiets verwacht je in Griekenland, Turkije of de zandbak.
Erg dankbaar voor promotie en kwalificatie Europees voetbal is men blijkbaar niet.

0   9  
Los Pollos Hermanos

Willem 4,5

We zouden toch sowieso wel promoveren, volgens jou? 1 type spits Lammers en het tij is ineens gekeerd? Blijf mij verbazen over jouw spelinzicht, of beter gezegd, het gebrek daaraan.

Jij blèrt hier al maanden dat NAC geweldig is en dat alles hosanna gaat. Iedere criticaster val je persoonlijk aan met kinderlijke tekstjes die lijken geschreven door een 9-jarige. En ook niet onopvallend, je mede forumleden een ban aannaaien en er openbaar om vragen. En natuurlijk, na elke gewonnen partij, nog even je gelijk komen halen.

Maar nu is het ineens 1 spits die NAC volgens jou kan laten promoveren? Laat me niet lachen zeg.



6   2  
ome cor

Foei Willem 4,5

Jij bent altijd positief over NAC dus waar haal jij het lef vandaan om je op het terrein te begeven van de negati... eh....kritische supporters ?

Het noemen van verbeterpunten of het geven van kritiek is strikt en limited voorbehouden aan mensen die niet zo positief over NAC zijn als jij (en ik en gelukkig ook veel anderen).

Nou niet meer doen hoor, want dan raken er mensen van streek hier.


3   1  
roekoe

wat een negativiteit hier....

vanavond winnen, en graafschap verliezen staan we keurig 1e.....

gegegroet.

5   0  
Scheppioni

Idd zo'n spits zou goud waard zijn !! John is in 40 jaar NAC van mij nog altijd mijn cult held, hij maakte er tenslotte ook 22 in dat magistraal seizoen 93/94 ! Ik gun John zeker echt het beste !

Laad alle berichten na dit bericht in