Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Maaskant per direct weg bij VVV-Venlo

Eddy W

VVV-Venlo neemt per direct afscheid van trainer Robert Maaskant. Ook zijn assistent Raymond Libregts, wordt per direct ontslagen. Hoofdreden voor dit ontslag zijn de slechte sportieve prestaties in Limburg.

Onder leiding van Maaskant wisten de Venlonaren de afgelopen zeven Eredivisie wedstrijden niet te winnen. Tijdens deze zeven wedstrijden kreeg de ploeg van Maaskant 25 doelpunten tegen. Ook werd er verloren van Groene Ster in de beker. Algemeen Directeur Marco Bogers laat daarom weten dat het beter is als beide partijen afscheid van elkaar nemen. “Na zorgvuldig overleg hebben wij de beslissing moeten nemen om afscheid te nemen van onze trainer Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts. De slechte sportieve resultaten in de afgelopen periode liggen daaraan ten grondslag.”

Bron:
B-Side Rats, VVV-Venlo
Vorig bericht
Ex-NAC: Schilder naar AFC 18 reacties
Volgend bericht
Verbruggen: "Dit is zo’n mooie ervaring" 4 reacties
23 Reacties
36   4  
Breda-Loyal

Stan Valckx mag zelf ook in de spiegel kijken

Hij stelde Robert aan bij een VVV wat verder wilden groeien door de goede resultaten van afgelopen seizoenen

Maar dan haalt hij met Maaskant een trainer binnen die op de korte termijn wel wat kan presteren , maar simpelweg geen elftalbouwer is.

Eerder shame on Stan en co dan shame on Robert

Gelukkig voor Robert en zijn gezin is de kans groot dat hij makkelijk weer een job bij FOX kan krijgen.

20   10  
sjef de gevulde koek

Die stapt toch ook altijd op het verkeerde moment in. Aardige man maar dit zal wel z;n laatste klus zijn.

25   192  
Boom

Goeie vervanger voor Brood. Maaskant werd de laatste keer veel te snel door NAC opzij gezet. Het is en blijft een prima trainer voor de korte termijn.

28   11  
Nacman

Kan hij weer verder met zijn tai chi gaat hem wel licht beter af dan voetbaltrainer
Nooit meer naar NAC halen gedoemd om te mislukken

31   8  
Baosje

even een taart brengen ???

35   58  
willem 4,5

Heeft echt wel kijk op het spelletje hoor. Ik doe ook niet mee aan de randdebielen van Veronica inside, onnozelaar vd Gijp en die snor die in de kelder was gelazerd en die dikke niet te verstane frikandellenvreter die hem zonodig elke week voor lul moeten zetten. Laten ze liever het filmpje (als dat er is) waar die k..snor in de kelder flikkert elke week herhalen. Maaskant had gewoon een slecht elftal en ontslag, ook van Gaal is een aantal keer onslagen, Rinus Michels ook dus waar hebben we het over. dus succes Robert!

27   20  
Fanneke

@Willem 4.5


Ben jij de zaakwaarnemer van Maaskant?

36   4  
Breda-Loyal

Stan Valckx mag zelf ook in de spiegel kijken

Hij stelde Robert aan bij een VVV wat verder wilden groeien door de goede resultaten van afgelopen seizoenen

Maar dan haalt hij met Maaskant een trainer binnen die op de korte termijn wel wat kan presteren , maar simpelweg geen elftalbouwer is.

Eerder shame on Stan en co dan shame on Robert

Gelukkig voor Robert en zijn gezin is de kans groot dat hij makkelijk weer een job bij FOX kan krijgen.

24   2  
Pedro

Ik denk niet dat Maaskant veel te verwijten valt. Steijn kreeg veel credits dat hij erin bleef met VVV maar die Unnerstall pakte minstens 10pntper seizoen voor hem. Die nu in de goal staat heeft Maaskant zijn baan gekost want heeft al een hoop pnt gekost(ipv pnt gepakt). Ze waren echt een paar wedstrijden beter dan de tegenstander maar scoorde dan niet en dan maakte die keeper weer 1 blunder en haalden ze weer 0pnt. De laatste 3 wedstrijden was t voetbal wel een stuk minder

7   2  
Breda-Loyal

@Pedro

Ik vind idd die Kirschbaum op doel doet mij ook denken en onze keepers van afgelopen seizoen

Haji Wright in de spits is ook he-le-maal niks en alle aanvallende impulsen moeten komen van hun jeugdspeler Linthorst

15   5  
Breda

Ook een club die gaten moet dichten met transfers en dus steeds de beste spelers moet verkopen. Te klein voor de eredivisie en zou zonder kunstgras daar uberhaupt niet spelen.

15   6  
Fred1

Met een vriend als gekke Stan heb je geen vijanden nodig.
Dit is nu een voorbeeld van collectief wanpresteren waar een trainer weinig blaam treft.

16   10  
ome cor

Maaskant is het wel een beetje gewend om ontslagen te worden.
Toch vind ik hem een sympathieke vent en gun hem meer succes dan hij heeft.

Vanuit VVV gezien geen onlogische stap natuurlijk. Waarom wachten tot de winterstop als je nu al ziet dat het niet beter gaat worden ?

26   1  
FCSP

In Venlo zijn alle ingrediënten aanwezig voor een scenario zoals bij NAC afgelopen jaar. Matig beleid, een matige trainer, een selectie zonder wilskracht en een keeper die je punten kost. Enige verschil is dat zij op kunstgras spelen. Puur competitievervalsing, dus laat maar lekker afdalen die vlaaien.

9   7  
den hulk

uitkijken brood je zit al bijna aan zeven wedstrijden

12   32  
Badeend

Waardeloze windbuil die uiteindelijk alleen bij RBC aardig gepresteerd heeft. Bij elke, ELKE andere club borduurde hij hooguit voort op werk dat door voorgangers was gedaan. Helemaal nergens heeft hij vooruitgang geboekt. Dan kunnen mensen hem aardig vinden, dat is prima, maar niet relevant. Het is een godswonder dat de clubs er maar in blijven trappen: VVV, Almere, Groningen, ons NAC. Écht een wonder.

En dan krokodillentranen huilen en je contract "inleveren" dat je niet eens had omdat het nog twee weken liep. Een groepje onnozelaars dat erin trapte (bij gebrek aan beter?) en hem een taart bracht, en de leiding van NAC die zich daar weer door liet misleiden.

Echt een waardeloze trainer.

21   4  
Dun Diëe

Ik vind Maaskant echt geen verkeerde trainer hoor, zeker niet. Maar om nou om het hoofd van Brood en de komst van Maaskant te roepen... Dan mag je wel even een bezoekje brengen aan de dokter. Ben je wel helemaal lekker..

2   9  
ome cor

@DUN DIËE
Degene die dat riep is met z'n gezicht heel hard tegen een BOOM gelopen, denk ik ;-)

6   13  
VAR

100% mee eens. Alleen bij RBC een langere periode gepresteerd, daarna elke keer een jaar lopen prutsen maar wel een grote mond. Loser.

4   2  
Moppernac

Boom@

Volgens mij heb jij geen vrienden gemaakt met je bericht van 13.30uur

8   5  
Ivo

Sympathieke kerel maar matige trainer. Kon als jonge kerel indruk maken op een spelersgroep, maar heeft het niet meer.

Hij was al gestopt, ging weer aan de slag bij Almere, hopt van baantje naar baantje. Ik denk dat het nu wel echt klaar is.

3   4  
RHCP

Ik ben nooit een fan geweest van Maaskant. Onder zijn leiderschap heeft NAC met een goed elftal de play-offs gewonnen. Dat is een mooi resultaat, ik ben er alleen niet van overtuigd dat hij daar een positieve bijdrage aan heeft geleverd. Ik denk dat dit met een andere trainer ook was gelukt (en met beter voetbal).

Ik gun hem het beste, maar ik zou geen enkele club Maaskant voordragen als trainer.

5   1  
Los Pollos Hermanos

Willem 4,5 is een beetje gefrustreerd jongens.

Zelfs hij beseft nu dat NAC volgend jaar de champions league misloopt en daarom komt hij wat agressief over.

Raar mannetje is het toch.

2   5  
Gjoewie

Ik zou een hoop kratten bier en dozen wijn gewonnen hebben als iedereen was ingegaan op mijn weddenschap. Maar niemand deed mee. Volgens mij is dat een duidelijk teken dat niemand vertrouwen had in Blaaskant bij VVV.
Hij is iemand die niet kan motiveren, die geen elftal kan bouwen en vooral meeloopt met de bestuurders van de club. Wiens brood (oei, grappige verspreking?) men eet, diens woord men spreekt. Maaskaak komt nergens meer aan de bak. Misschien wel ergens in het buitenland, bij Tractori Tirana of zo. (Ik zou hier een smiley met een duivelse grijns achter gezet hebben)

Laad alle berichten na dit bericht in