Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: 'Manchester City zet zinnen op Umar Sadiq'

Italo

Dat een voetbalcarrière raar kan lopen, bewijst Umar Sadiq. De Nigeriaanse aanvaller flopte nog niet heel lang geleden in Schotland, maar mag zich nu verheugen op belangstelling van Manchester City.

Manchester City zou een van de vele clubs zijn die Sadiq in het vizier heeft. De aanvaller is succesvol bij zijn huidige club Almeria UD in Spanje. Eerder werd door Sadiq bij FK Partizan de weg omhoog al ingezet, nadat hij daarvoor nog flopte bij Rangers FC en Perugia.

De vraagprijs van Almeria zou rond de 30 miljoen liggen. Manchester City speelt met de gedachte om de inmiddels 24-jarige Sadiq aan te trekken en vervolgens te stallen bij Troyes. Die Franse club promoveerde onlangs naar de Ligue 1 en heeft een samenwerkingsverband met Manchester City.

Bron:
B-Side Rats, Manchester evening news
76 Reacties
111   20  
Buddha

Die Smulders had er weinig kijk op.

31   10  
Bertus

Zo'n samenwerkingsverband is echt kut...

111   20  
Buddha

Die Smulders had er weinig kijk op.

27   58  
Vlag

Net boodschappen gedaan bij stada, buiten bij stadion wederom Kuijt gesignaleerd

48   0  
JN

@Vlag

Weet je zeker dat het Kuijt was? Hij wil nog wel eens wat doen aan z’n uiterlijk.

Als er al duidelijk is wie er in het technisch hart zitten, dan lijkt dat ze eerst maar eens een plannetje moeten bedenken voor komend jaar. Krijgen we een ‘tussenjaar’ of gaan we tóch volle bak voor promotie? Daarna ga je kijken of je voor een interne oplossing gaat of iemand die het klappen van de zweep kent. Lijkt me een apart plan om voor een externe onervaren trainer te gaan wanneer er ook intern meerdere opties zijn.

11   4  
BREDA 1965

@Vlag..da meende toch nie he

19   2  
Atleet

Veel belangrijker dat ze eerst gaan kijken hoe we er financieel voor staan!!!!

Maar goed het speculeren en beter weten blijft gewoon doorgaan onder de supporters, man man

21   1  
D’n opletter

Net als of NAC kuijt gaat uitnodigen op een zaterdag bij NAC….

Natuurlijk…

32   4  
Chefke

Of zou Kuyt NAC gaan kopen?
Zal wel niet want hij heeft een godsvermogen betaald aan zijn ex en de rest aan zijn Gaffel.

4   13  
Toontje

Louter om geld aan te verdienen. Heeft geen enkele kans om in de PL te slagen .

26   10  
Vlag

Alle duimpjes 👍of👎 ten spijt, maar het was toch echt Kuijt

12   3  
BREDA 1965

@Vlag..ik ben daar nie blij mee.Zou wa zijn..hebben we al clowns als keeper gehad,en dan nou The Joker,in de dug-out..ik sta nergens meer van te kijken...

36   5  
Brecht

De Graaf, lurling , Kuijt ; wel allemaal types die vooruit willen voetballen, wat wij graag zien en met Rosler en adilehou als snel duo achterin moest dat afgelopen jaar al.

27   33  
Breda 1912

Dirk Kuijt is een wellicht de man die we nodig hebben, Dirk was niet goed genoeg voor het eerste van Quick Boys vervolgens ook niet voor FC Utrecht en Feijenoord en vervolgens wat moest hij godsnaam in Liverpool doen.
We weten hoe het gelopen is nog eens meer dan 100 interlands, dit is echte topper die ook als trainer gaat slagen.
NAC pakken deze kans

29   4  
Geelzwartwit

Het lijkt mij een mooie taak voor onze TD om de nieuwe trainer te selecteren.
Ben wel benieuwd of Kuyt inderdaad op het lijstje van ozne TD staat..

Ow wacht.. TD?

39   1  
Lamington

De Graaf de kans geven als trainer met Lurling en Penders als assistenten met Hellemons en Babos als klankbord (en keeperstrainer). Stop geld in spelers dit jaar, niet in een nieuwe trainer die we na 7 maanden toch weer willen zien vertrekken. Gok het eens. Durf het eens. NAC is toch tegendraads? Dan niet voor een gevestigde naam (Steijn.. haaaaahaahhaha) gaan en Edwin de kans geven.

51   2  
Malpolon

Als Steijn nog trainer van NAC was geweest, zou ik denken dat Dirk Kuijt de beoogde nieuwe linksback was.

34   17  
Scheids!

Ik heb ook net boodschappen gedaan bij Stada Store! Nog even gewacht of ik Manders naar buiten geflikkerd zag worden, want dat is pas de hoogste tijd!!
We hebben een algemeen directeur nodig met visie en één die vertrouwen geeft voor de toekomst, niét eentje die liegt en de achterban tegen elkaar uitspeelt!!

63   11  
J nac

Is Lokhoff al terug.?

20   10  
Mika

@J NAC k hoop net als jij dat Ton zsm terugkeert maar zie t steeds minder positief in… Er is amper geld wordt er gezegd maar Maurice is weg en daar kwam gele van vrij… Ben bang dat Manders Lokhoff niet wilt.. Manders moet weg als Lokhoff terug wilt…

6   4  
DunErwt

@vlag

Das Ku(ij)T

23   7  
Geelzwartwit

Mooi artikel op bndestem.
Over de redding door de aandeelhouders en de daarmee ook gepaard gaande sportieve teloorgang.

NAC heeft zwarte cijfers maar zit sportief ook in een zwarte periode.

Hopelijk blijkt de ellendige fase van afgelopen jaar straks de aanleiding geweest te zijn voor de sportieve weg en een echt beleid naar boven.
En hopelijk zorgt ervoor dat we 1 eigenaar krijgen die wil en kan investeren. Die in NAC een uithangbord ziet, merchandise mogelijkheden, opleiding/transfer machine en wie weet wat al niet nog meer. En vooral een eigenaar die snapt dat NAC zonder haar cultuur en achterban net zo weinig waard is als een TOP OSS of soortgelijk.

Ik hoop dat de zure appels van afgelopen jaar binnen een paar jaar vervangen zijn door een mooie fruitgaard waarvan geoogst kan worden.

Hup NAC!

11   10  
Pik

Inderdaad mooi stuk in de krant en onze club is nu financieel gezond (eigen vermogen rond de miljoen euro)

Laat er maar een serieuze gegadigde instappen en rustig opbouwen en ook de meeste supporters rustig blijven en kappen met het beter weten!!!

Fijn weekend

Ps genoten van onze nieuwe Nederlandse held Ide schelling

11   26  
Real Robert

Eigen vermogen 1 miljoen? En dat na ' miljoen transfer- en bekerinkomsten? Plus zeer ruime overheidssteun, verlaging stadionhuur, supporters, die hun geld in NAC lieten zitten........

Maar ja: een dure Haagse clan, smijten met afkoopsommen, nu weer Steijn!

Dank je Manders! Hou de eer aan jezelf, leugenaar, luchtfietser:

Sterkte gewenst aan de nieuwe eigenaar!

Een koppel Lokhof/Kuijt zou te mooi om waard te zijn.

9   18  
Real Robert

Herstel: 4 miljoen transfer- en bekerinkomsten. Is dat allemaal weg?

12   6  
Nacman

Een erg goed en intersant artikel in de stem over NAC en de grote drie financieel gezond maar sportief een groot verval.

13   11  
Braze



Ton Lokhoff terug als TD en dan en nieuwe hoofdtrainer.
Ton weet of kuijt de Juristereien man is voor NAC

11   3  
Vlag

En de centjes van amoah en Vloet, zien we daar nog wa van ??

31   16  
Chingblauw

Word nogal moe van die mensen die maar doorgaan over een afkoopsom voor Steijn. Mss dat jullie meer weten dan de gemiddelde NAC supporter, maar naar mijn beste weten is hij niet ontslagen maar is ie zelf opgestapt. Dus 0 afkoopsom. En dan dat gezeik over Manders dat ie moet oprotten (en nee het is niet mij favoriet) maar er zal toch voorlopig iemand moeten zijn met besluit en teken bevoegdheid anders is er gewoon helemaal geen voorbereiding. Maar laat het hele zooitje eens gewoon even met rust ipv meer olie op het vuur te gooien door andere maar na te lullen. Ik ben ondertussen in ieder geval de. discussie kotsbeu

21   9  
Tip

@chingblauw. 👍👍👍👍👍

16   4  
Geelzwartwit

Dat eigen vermogen van 1 miljoen is tot aan boekjaar 2020/2021 dus dat is tot het moment dat Manders en Steijn over de inkomsten en uitgaven gingen.

Hopelijk was de uitspraak een tijdje terug van Manders "ondanks corona zijn we financieel gezond en een eventueel dit jaar niet promoveren geen grote gevolgen geven voor de begroting van 2021/2022" niet voor de bühne maar werkelijkheid.
En is Steijn ook echt zelf opgestapt zonder ontslagvergoeding. En komt Manders met allerlei verwijzingen achteraf niet terug op zijn uitspraak van het gezond zijn.

Mbt dat laatste vrees ik het ergste...

39   9  
Otjes

Kijk die 1 miljoen eigen vermogen is bijgestort door de grote 3 om de corona door te komen.

Enkele Nac “supporters” zijn een stelletje ondankbare gasten, nuf said….

7   15  
Nonkel Frans

Sadiq ? Die slungel die heel goed was om in de 16 m steeds over zijn eigen lange latten te struikelen en dan proberen weg te komen met een penalty........lukte niet altijd. Kunstje begon op te vallen. Nog geen 6 mnd in Breda geweest.
Zoveel geld waard voor MC?? Dan heeft hij mogelijk veel af- en een hoop bijgeleerd.

22   11  
Tip

Wat uitleg. Ik spreek in dit stukje over “de grote drie” om snel te kunnen schrijven. Irriteer u dus daar niet aan. Dat we eigen vermogen hebben komt door de aandelen injectie van de grote 3 en hun jaarlijkse bijstortingen. Schulden werden omgezet in aandelen. Heeft @Otjes gelijk in. Daardoor draait de winkel weer en voldoen we aan de knvb normen al is daar tevens een comfortletter van de grote drie voor nodig. De winkel draait maar iets extra’s is onmogelijk als de grote drie niet inspringen. Ook kom je in de problemen bij een tegenslag als de grote drie dan niets doen. Er staat ongeveer 5 miljoen op de bank van de winkel maar er staan ook ongeveer 5 miljoen kortlopende schulden tegenover. Dus je moet uitkijken wat je met die 5 miljoen doet daar kun je bv. niet zomaar spelers van kopen of huren. Vergelijk ons met een bedrijf dat mede draait op overheidssubsidies. Op die winkel moet erg goed gepast worden. Zonder die overheidssubsidies gaan ze failliet. Dat ‘ goed op de winkel passen ‘ heeft Manders tot heden correct gedaan. Veel beter dan bv. Theo Mommers die de zaak in feite besodemieterde. Deze winkel kopen is voor een investeerder die gaat voor (snel) rendement niet interessant. Je moet het doen uit liefde voor de club. Wil je van deze winkel financieel en sportief iets maken zonder de grote drie dan heb je een grote machtige organisatie nodig die alles naar de hand zet en de winkel compleet renoveert. Het is dus zeer onverstandig geweest om de grote drie zodanig tegen de haren in te strijken dat ze per direct hebben gezegd “ barsten jullie nu maar”. Want dat is gebeurd. En ik begrijp dat na al dat supporters-gezeik terwijl van Aalst nog aangaf wederom geld voor versterken selectie te gaan geven. Ik zal van de week eens informeren hoe men de verkoopprijs van het aandelenpakket heeft bepaald of gaat bepalen. Daar zijn in theorie drie methoden voor.

13   3  
Tip

O ja. Ik vond Sadiq een goeie spits. Sensationeel ook met die grote passen. Voor NAC heel goed. Ga tegen zo’n lange flexibele Jaap maar eens verdedigen. Word je stapelgek van. Of hij dertig miljoen waard is ? Wie zal het zeggen ? Alle goeds is die gast gegund vind ik.

17   2  
BREDA 1965

sadiq was mijn favoriet...fenomenaal doelpunt tegen Heracles....op doorzettingsvermogen

8   6  
Nonkel Frans

Herinner ik mij ook. Aanvankelijk mooie verrassende akties en veelbelovend maar verderop in de competitie kwam het er minder uit.

13   3  
Rubenac

Heb zijn shirt van torino met handtekening.
Enorm grappige kerel.

23   12  
DJ

Las net dat het om 30 meloenen gaat in plaats van miljoenen.

Zo dacht ik ooit dat ik trouwde met een dochter van een miljonair. Bleek later een militair…..

HUP NAC
Breda Vooruit - Manders eruit

8   13  
Ome Cor

Mooie titel, maar City ziet Umar alleen als handelswaar.
En 30 miljoen.....tuurlijk hahaha

Wat NAC betreft...als Lokhoff zoveel van NAC houdt zou er wel een positief geluid mogen klinken nu Steijn weg is en Manders met de aandelen in de verkoop ook weinig te makken heeft.

Of zou Ton de klus onderschat hebben en angst hebben gekregen zijn vingers te branden ?
Hij zou toch moeten weten dat NAC geen Ajax is en ook nooit is geweest (gelukkig).

21   9  
BREDA 1965

ff wat anders.....beste johan en valentijn,,,,pierre bepaalt niet mijn mening over NAC..jullie ook niet .Pierre de schuld geven,van de malaise bij NAC,gaat helemaal nergens over.....zeg dan gewoon helemaal niks..

13   3  
Realist

Helaas krijgt Steijn wél een afkoopsom. Het is om te janken.....

12   1  
@chingblauw

Dat Steijn in de pers zegt dat hij weg gaat wil niet zeggen dat hij geen afkoopsom meekrijgt. Kwestie van onderhandelen.

9   2  
@tip

Iedereen die er €3,15 voor over heeft kan bij de KVK de statuten van NAC Breda bv downloaden. Daarin staat precies beschreven hoe de verkoop van de aandelen gaat en wat bv de rol is van de prioriteitsaandeelhouder.

De prijs is een kwestie van onderhandelen. Als men het niet eens wordt worden deskundigen benoemd. Die gaan diep nadenken en komen met een prijs. Maar dan ben je met alle in de statuten opgenomen termijnen zo 3 maanden verder.

En als de deskundigen dan een prijs hebben bepaald via glazen bol, koffiedik, zoveelkeerdewinst of DCF kunnen potentiële kopers en verkopers er nog steeds vanaf zien.

In de praktijk zal het dus wel een mengvorm van koehandel en powerplay worden. Laten we hopen dat het een beetje snel gaat. Want zo lang er onderhandeld wordt gebeurt er verder organisatorisch waarschijnlijk niet veel.

4   4  
Fan uit Zevenbergen

Wie van de nac staf rijd er in een goude BMW x5 of x8 ??? Die stond gisteren middag in Zundert en een witte Audi
En er stond nog 1 deur open van het het gebouw daar ....toen ik langs ree

6   3  
Sjef de gevulde koek@fan uit Zevenbergen

Een bmw X8 zal wel heel speciaal zijn dan moet het Zlatan Ibrahimovic zijn geweest want die heeft de eerste van heel de wereld. Verder rijd mo biceb gouden auto’s misschien komt hij Nac kopen :)

5   1  
Tegel

NAC rik zelf in C1 of C3-jes toch?

11   1  
Bommetje

@chingblauw
Ik weet uit 1e hand: Steijn is niet opgestapt. In plaats daarvan is contract in overleg ontbonden mét een afkoopsom.
Geen idee hoe groot die afkoopsom.
Ik zou schatten een half jaarsalaris maar dat is dus nergens op gebaseerd

11   1  
Vlag

D'n Bras rijdt in BMW X5, aardig baantje, grasmeester bij NAC 😂😂

16   4  
Otjes

Het is geen groot geheim dat de heer Azimi, liefhebber van mooie auto’s, een prof voetbal club wil kopen. De heer Azimi heeft in het verleden ook een bonus van 100.000 euro aan de spelers van Nac betaald, meen ik, me te herinneren.

Het zijn dit soort figuren die waarschijnlijk ook de revue zullen passeren in het bied proces. Het is aan de Rvc en aandeelhouders om je juiste partij de vinden.

Ben erg benieuwd. Ik hoop dat City instapt…..

13   3  
Geelzwartwit

@otjes

Ik hoop ook dat city instapt. In zoverre dat van de knvb mag. Ze kennen de club al 6 jaar nu en weten dan ook hoe belangrijk cultuurbehoud is. De enige pre van NAC is de grote achterban en de eventuele groeipotentie die daar als club zit. Sportief en financieel gezien zal iedere overname kandidaat kijken naar het opleidingsorgaan en accomodatie en mogelijkheid tot opleiden en transfers. En daar heeft city ook al kennis van... Ze hebben zelfs zelf mede betaald aan Zundert zoals ik begreep.

14   20  
De Scout

Tijd om door te pakken met een nieuwe TD en Trainer:

Ton Lokhoff / Mario Been
Ton Lokhoff / Stijn Vreven
Ton Lokhoff / Rob Penders


12   7  
Jf

Kuijt was inderdaad aanwezig. Kan niks over trainer Kuijt roepen maar qua mentaliteit wel een winnaar. De supporters die zeggen hij kan er niks van is nergens op gebaseerd puur op zijn botox behandeling.

Spelers komen onder hem in ieder geval niet weg met uurtje trainen denk ik.

8   4  
Geelzwartwit

Met Kuijt heb je weinig kans op gezichtsverlies iig.

Los van wie de de trainer wordt... Hij moet eenzelfde visie en opvatting over voetbal hebben als de TD.
Daarom altijd met TD beginnen die de trainer selecteer.

We wait and see.

8   13  
Nonkel Frans

De korte snelle route:

1. steyn en manders ieder 3 mnden salaris mee.
2. RvC geeft openbare verklaring - excuseert en distantieert.

Sjotten!

33   0  
SjorsNac

Die azimis moet je op minimaal 5 kilometer afstand van het stadion houden, wat een patjepeeërs zijn dat!

We zullen op zoek moeten naar een type seumeren/boekhoorn iemand met heeeel veel poen en heel veel clubliefde.
Misschien ook iets met city samen als ze dat nog willen.


11   6  
Maarten

2 jaar geleden was Nouwens transport een van de gegadigde. Ik weet niet of dat nog het geval is betreft die aandelen.

7   6  
Tip

@Tip. Dank. Klopt. Die 3,15 is ongeveer ook de waarde van 1 aandeel. 😇. De drie methoden om de prijs van het aandelenpakket te bepalen zijn heldere rekenmodellen. Maar inderdaad zal vooral mee gaan spelen wat de gek ervoor geeft. Laten we vooral hopen dat het geen echte gek wordt. 😎. Ik vrees ook dat het een langdurig proces gaat worden anders was NAC al verkocht geweest aan de multimiljonair uit Vught. Op MC moet je de denk ik niet rekenen , zou wel ideaal zijn geweest, maar die zitten toch al bij SK Lommel. Voor MC is het allemaal klein geld en ze bekijken dit geografisch. Bij Lommel kwam MC door een goed woordje van de Bruyne. Ik ben wel benieuwd wat nu precies de huidige vraagprijs is voor het NAC aandelenpakket want dat is uit de statuten niet te bepalen meen ik.

16   7  
NACPB

Ik zie de naam Lokhof voorbij komen die komt niet meer terug, schijnt toch veel meer gebeurd te zijn van 2 kanten.
En deze overname gaat nog wel even duren, zie het als een tussen jaar.

9   10  
Normaal

Het klopt dat Kuijt bij NAC was.

14   6  
Nonkel Frans

De regels die het prioriteitsaandeel stelt zijn duidelijk en bewaken voor een deel wie koopt. Dit verkoopproces loopt.

De RvC heeft daardoor nu haar handen vrij om dossier steyn en mannetje manders op te pakken. Dat moet mi voor onze rust en voor het voetbal rap afgerond. Teveel aandacht en negatieve energie besteden uit foute mensen maakt een mens en een club ziek.

Peek lijkt benaderbaar voor een interimfunctie. Lees ik zojuist op twitter. Dus mannetje manders can go.
Peek als interim belt Ton en we zijn - voetballend - van de kant.
Peek kan ook als opdracht van RvC krijgen om samen met Ton voorstellen te maken voor samenstelling toekomstige staf wat mogelijk ingebracht kan worden bij aandelen overleg en overdracht.
Wel aardig als je aan potentiele kopers laat zien dat er goed over zaken wordt nagedacht. Dat kan de RvC niet alleen en manders al helemaal niet. ( #metjestadion).

Als de RvC vervolgens openbaar haar excuses uit spreekt voor ook haar blinde vkekken de afgelopen weken, dan hebben we voor nu even rust onder de supporters en is de focus weer op het team en de competitie.

Zolang mannetje manders blijft zitten keert de rust niet terug. Zijn gedrag blijft onverteerbaar.
ADtje spelen is niet enkel op de centen passen. RvC heeft - zoals vaak gebeurd - teveel op financieel beheer en boekhouding gestuurd. En geen zicht of benul wat de AD allemaal nog meer uitvrat. Genoeg lessen voor de toekomst. DeStem toont aan financieel gezond maar sportief kapotgemaakt. Onder wiens leiding? Onder wiens toezicht?

Een nieuwe RvC - na de verkoop - zal haar aandachtsgebieden en bijbehorende kandidaten daarvoor nog eens herzien en uitbreiden.

Wordt vervolgd.

Hup Nac!

4   12  
Nacman

Na het debacle tegen Tsjechië is de boer ontslagen en wordt daarna aangesteld als trainer van NAC

18   1  
SjorsNac

De boer zelfs bij NAC wil je hem niet.
Anyway als supporter van nac lig je niet wakker van een kansloze partij 😂

10   3  
Pik

Gelukkig heeft Nederland Max, Ide en Mathieu 👊👊👊👍👍

Dat is genieten!!!

13   0  
Frank64

@SJORSNAC

Het deed mij ook verrassend weinig 😉

16   5  
Stijn Vreven for President

https://www.youtube.com/watch?v=HqWRj9uKf2E

Dit blijft mij zoveel pijn doen he...
Nee de hoge heren wilden iets anders..........
stelletje gladde glippers bij elkaar

7   6  
Nonkel Frans

BELPOR ...en bij de vrije trap van Ronaldo zie ik ineens de Syd staan.
......rare hallucinaties ....zou ik PTTS hebben?

14   13  
Ronald

Mensen, mensen, Peek, Lokhoff, van Hooijdonk, Remie, waar hebben die ons ooit gebracht buiten het voetbalveld? Peek? Thuis bezocht door de FIOD omdat hij de boel had belazerd bij NAC, onder wiens aanwezigheid we alle bezittingen hebben moeten verkopen, van alle rechten op de gronden rondom het stadion tot het stadion zelf aan toe en er is nog wel meer in een smeuïg boek te schrijven. Van Hooijdonk? Die is nog zo rancuneus naar NAC, die kan geen beslissing meer zonder emotie nemen. Daarnaast heeft hij al eens een paar ton van de aandeelhouders gehad om spelers te halen in een transferwindow, dat heeft ons toen niets opgeleverd. Ciftci liep met een nog twee jarig contract na een jaar gratis de deur uit omdat het een onmogelijke gozer was. Ton Lokhoff? Ton heeft er heel even aan mogen ruiken maar bewezen totaal geen TD te zijn. Kan niet managen, kan geen vergadering voorzitten, heeft totaal geen netwerk op het niveau van een TD, is geen baas van werknemers, kan geen plan of visie uitschrijven, sterker, heeft helemaal geen plan. Was wel ooit één van de beste voetballers die NAC heeft gehad, sterker nog, misschien wel de beste. Maar ja, dat maakt je nog geen TD. 2x terug gezet in de organisatie bij Wolfsburg, dat was niet voor niets. Maar wij zien graag een clubicoon in de top bij NAC, ongeacht of hij nu iets kan of niet, dat maakt niet uit. Is toch gewoon gezellig? Pilske er bij, wat andere club iconen naar binnen rijden. Die kunnen ook niets maar dat maakt toch niet uit. Het is in ieder geval wel herkenbaar.
Nee, we hebben het allemaal prima vóór elkaar hier in Breda als supporter. Toch maar mooi ff een ultimatum gesteld om een trainer buiten te werken. Het fijne weten we er eigenlijk niet van, geen idee of hij goed lag in de organisatie, wat hij precies deed in Zundert, wat de sfeer daar was maar ja, we hebben de wedstrijden toch gezien? Die waren niet om aan te gluren? Nog nooit zulke slechte wedstrijden gezien van NAC. Tenminste, we kunnen het ons niet herinneren….. Dat ultimatum was toch helemaal niet dreigend? Ze kennen ons toch bij NAC? Wij zouden de club nooit iets aandoen. Die coke snuivende, dolgedraaide, uit hun ogen vuur spuwende gekken die bijna de ruiten uit de spelersbus sloegen vòòr de wedstrijd tegen NEC, nee, dat waren wij niet. De lieden die tijdens en na de finale wedstrijd tegen NEC het stadion sloopten, een Politiebus in brand wilden steken (met mensen daarin) en op P5 een veldslag hebben gevoerd, nee, dat waren wij niet. Dat weten ze bij NAC toch wel? Ze kennen ons toch? Nou nee, dat wisten ze dus niet. Als na het uitschrijven van zo’n ultimatum mijn adres opgevraagd zou worden (misschien wel door bovenstaande lieden), mijn dochter doodsbang zou zijn omdat er politie aan de deur komt vragen of het allemaal nog goed gaat, als er zo veel is gebeurd wat niemand weet want je kunt er geen aangifte van doen dus dan is er voor die 5 man in een podcast, die 8 man achter een website en die drie man van het lokale krantje dus ook gewoon niets aan de hand en niets gebeurd, dan zou ik er ook mee kappen. Laat ze dan maar lekker Lokhoff met zijn vrienden naar binnen rijden “want die konden toch zo goed voetballen”. Nee, we hebben het als supporters goed voor elkaar. Geen trainer meer, een TD die hier drie maanden heeft gezeten maar werkelijk niets heeft gedaan, niet één speler aangebracht, niet één speler hier gehouden en geen plan gemaakt en daarna is weggelopen (over NOAD gesproken), aandeelhouders die er mee stoppen, RvC die dan worden vervangen door waarschijnlijk oud politici want dat zien de nieuwe eigenaren wel zitten en een directeur die we nu ook het leven net zo lang zuur maken totdat hij ook opstapt. We hebben geen idee wat we hebben aangericht in onze club.

3   4  
@tip

Dus ik had ook een aandeel kunnen kopen ipv de statuten downloaden? Hmmm. Gemiste kans. 😉

Maar serieus, ik zou wel in/aan een socios structuur willen deelnemen, en ik denk dat ik niet de enige ben. Of er genoeg belangstelling is, daar is toch wel een marketing buro dat daar een antwoord op kan geven?

Als de structuur staat, is het invullen van functies en verantwoordelijkheden relatief eenvoudig. Tot die tijd heb je interimmers of korte contracten nodig. Dat lijkt me ook niet onoverkomelijk.

11   8  
Dutchbird

@Nonkel Frans,
Peek is geen optie zo lang de drie machthebbers en Manders er zitten want die hoort in hun ogen bij het kamp van Hooijdonk. Manders had een vijand nodig en is geen fan van Pi-Air omdat die de vinger al te vaak op de zere plek legde. Dus werd Pi-Air als staatsvijand nr. 1 gekozen en 19.000 terroristen als nr. 2.

Die Manders is echt van het padje af en let maar op wat er gebeurt als straks de kast opengaat. De (boekhoudkundige) lijken tuimelen er over elkaar uit. Iedere serieuze overnamekandidaat plaatst zijn bod onder voorwaarde dat alles wat Manders hen op de mouw spelt, ook blijkt te kloppen tijdens het boekenonderzoek (de due dilligence). Daar gaan de eerste serieuze overnamepogingen op klappen tenzij de aandeelhouders hun prijs vervolgens gigantisch laten zakken naar een bod dat hoort bij de lijken in de kast van Manders.

Eerlijk gezegd maakt het mij niet uit hoeveel de aandeelhouders voor NAC krijgen. Ze hebben zelf de waarde van de aandelen naar de Filistijnen geholpen en zijn daar nog steeds mee bezig zo lang ze Manders laten zitten en Lokhoff niet terug laten komen. Wij als supporters gaan over onze nek van Manders, maar let op wat er gebeurt als de drie machthebbers echt gaan beseffen wat die gast allemaal heeft geflikt met creatief boekhouden. Dan vliegt Manders nog harder de deur uit dan Mommers destijds.

Hopelijk gaat Manders dan niet (net als Mommers) net voor het ontslag de ziektewet in want wat dat kost kan ik me nog goed herinneren. Daar is maar een remedie voor: snel een AvA vergadering beleggen die tot het ontslag van Manders besluit en hem onmiddellijk daarna de ontslagbrief presenteren (voordat hij zich ziek meldt).

2   2  
Nonkel Frans

Dus @ronald jou sollicitatie brief ligt klaar begrijp ik?

Choose your pick? Wat ligt je het beste:
Boekhouder onder interimmer Peek - TD ipv Lokhoff of toch liever RvC lid - portefeuille PZ opdat je je vriendjes mee kan nemen en daar dan ook meteen de zwaardere contracten en functioneringsprekken mee voert?

Of liever toch maar niet omdat je nimmer en nooit niet overgeleverd en op je vingers gekeken wil worden door een coke snuivende bende?

1   1  
Tip

@tip. Socios structuur zeker moeite waard om goed uit te zoeken. @dutchbird. Nogal zware beschuldigingen vind ik.

1   1  
Tip

@tip. In feite is het gemakkelijk uit te zoeken. Alle seizoenkaarthouders heeft NAC in een bestand. Maak met aan deskundige mensen een strak plan en leg het seizoenkaarthouders voor. Ik ben ervan overtuigd dat heel veel NAC supporters mee doen als het een degelijk en betrouwbaar plan is. Probleem tot heden is dat het initiatief steeds van kleine groepjes goedwillende supporters komen die uiteindelijk te weinig draagvlak en kennis hebben. Het zou door de top bij NAC geinitieerd dienen te worden. Ik denk dat je dan aan Manders helemaal geen verkeerde hebt. Maar dat blijkt als je hem gewoon in dit soort ideeën gaat betrekken. We moeten weer de dialoog opstarten met alle betrokkenen. En stoppen met uitsluitend TL Heilig te verklaren. Dat is hij niet.

Ik denk dat het manifest er ook anders had uitgezien als eerst een enquête was gehouden onder alle seizoenkaarthouders. Je moet de zwijgende meerderheid niet overslaan.

Maar goed als nu deze hele toestand oplevert dat supporters in de club gaan investeren, en zo inspraak krijgen, is de uitkomst nog hartstikke goed. Overigens hadden we, de supporters, al een aandeel in de club kunnen hebben van een half miljoen. Maar je moet echt van bovenaf medewerking en ondersteuning krijgen anders lukt het niet.

0   0  
Fan uit Zevenbergen

Penders als nog naar Eindhoven

En lokhoff daar denk ht bestuur niet meer aan

0   2  
Ronald

@nonkel,
Waarom wil je nu mijn opmerking over coke snuivende bende uit zijn verband rukken? Met 99% (bij wijze van spreken, kan ook 95 zijn of 99,5 voordat je gaat rekenen) van onze supporters kun je een normaal gesprek op niveau voeren, staan open voor discussie en zullen nooit of te nimmer de club of mensen bij de club iets aan doen. Ik heb geschreven dat die 200 (of weet ik hoeveel precies) losgeslagen gekken met pure waanzin en agressie in hun ogen voor mij meer dan genoeg zouden zijn om welke verwijzing naar een bedreiging dan ook serieus te nemen. Er hoeven geen 19000 mensen naar adressen te vragen of ervoor te zorgen dat politie aan de deur komt, 4 is al meer dan genoeg. Niets uit het verband gaan trekken. Dat gedeelte van mijn betoog staat volledig los van het feit dat ik totaal geen vertrouwen heb in Lokhoff als TD. En ik hoef niet in de organisatie te werken want voor je het weet heb je een ultimatum aan je broek. We staan er goed op bij voetballend Nederland en dat ligt niet aan een persbericht maar wel aan een voorafgaand ultimatum met bijbehorende acties. We hebben geen idee wat we hebben veroorzaakt.

1   0  
Nonkel Frans

Oorzaak en gevolg? Waar begint jou tijdlijn?
En hoe ga je als AD van een BVO om met je supporters? .
Die vragen zet ik even apart.

Ik nodigde je uit om te solliciteren omdat je goed lijkt te weten hoe het allemaal niet moet en wie er niet deugt maar ik hoor niet hoe het wel moet en wie jou voirkeurspoppetjes zijn ?

0   0  
Ronald

Dat klopt, dat hoor jij van mij niet hier.

Laad alle berichten na dit bericht in