Overal waar we komen

Ex-NAC: Marcellis aan de slag als performance coach

Praatpapegaai

Dirk Marcellis was in het seizoen 2014-2015 te bewonderen in het geel zwart van NAC. In dat seizoen was hij samen met Koch toch zeker van waarde achterin bij NAC. Helaas mocht dat aan het einde van de rit niet baten. Na zijn gedwongen einde van zijn voetbalcarriere is Marcellis aan de slag gegaan als account manager bij PEC Zwolle maar gaat nu toch weer aan de slag met het voetballende gedeelte.

De mandekker komt oorspronkelijk uit Limburg en gaat nu na verschillende omwegen terug naar waar hij ooit vertrok. Marcellis: "Ik kan weer in Horst gaan wonen. Ik vertrok er in 2009 met mijn toenmalige vriendin, die inmiddels mijn vrouw is. En daar zijn intussen ook nog drie kindjes bij gekomen. Thuiskomen heet zoiets, geloof ik".

VVV-Venlo heeft de oud voetballer aangetrokken als begeleider van de jeugd die de overstap moeten gaan maken naar de hoofdmacht. "In de opleiding van PSV heb ik zelf ervaren wat er allemaal komt kijken bij het vak van beginnend prof. Hoe ga je met de druk en verwachtingen om? Hoe blijf je rustig onder meningen van buitenstaanders? Met dat soort zaken wil ik jonge spelers helpen." 

Dirk, veel succes met je nieuwe werkzaamheden.

Bron:
B-Side Rats, Voetbalprimeur
Terug naar overzicht
8 Reacties
32    
Martinus

Mooie vent, zeer degelijke speler ook destijds. Mooi te zien dat hij zich toch weer op het voetbal richt.

-6    
Arie

Zo hey.

32    
Martinus

Mooie vent, zeer degelijke speler ook destijds. Mooi te zien dat hij zich toch weer op het voetbal richt.

3    
DenN

Wel een toffe functie!
Denk ook dat hij zijn ervaringen (van spelen op Anfield tot zware, slepende blessures) wel mooi over kan brengen en vooral wat zulke situaties mentaal met je doen.

7    
no-AD

Beetje misleidende titel, ik ging er van uit dat hij bij NAC aan de slag ging maar het is bij VVV

2    
no-AD

Net stond er toch geen EX-NAC voor, want dan heb ik niets gezegd.

0    
Judge M.

Nu weet ik toevallig nog een mooi huis te koop staan in Horst. Als hij dat nu eens koopt dan is mijn manager ook weer blij 😎

-2    
Schrikbarend

trainingstijden deze week?

-3    
Grote kerk

"Ik kan weer in Horst gaan wonen. Ik vertrok er in 2009 met mijn toenmalige vriendin, die inmiddels mijn vrouw is. En daar zijn intussen ook nog drie kindjes bij gekomen. Thuiskomen heet zoiets, geloof ik".

Thuiskomen? Dat heet klaar komen. Misschien moet iemand hem even waarschuwen voordat hij er straks nog 7 heeft.

Laad alle berichten na dit bericht in