Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Matic naar Qarabağ Ağdam

Raskolnikov

Uros Matic vervolgt zijn loopbaan in Azerbeidzjan. De middenvelder heeft een tweejarig contract, met een optie voor een derde seizoen, getekend bij kampioen Qarabağ Ağdam.

Matic komt over van FC Kopenhagen, waar hij sinds januari 2017 onder contract stond. De Denen verhuurden hem de afgelopen seizoenen aan Austria Wien en APOEL Nicosia. Met APOEL Nicosia speelde hij afgelopen seizoen in de voorronde van de Champions League én in de groepsfase van de Europa League tegen Qarabağ Ağdam. Het lijkt niet ondenkbaar dat hij de clubleiding van zijn nieuwe werkgever in die wedstrijden overtuigde. 

Qarabağ Ağdam werd de afgelopen zeven seizoenen kampioen van Azerbeidzjan en won in die periode ook drie keer de beker. De kans is daarom groot dat de 30-jarige Matic wat prijzen aan zijn palmares toevoegt. 

Matic staat te popelen om aan de slag te gaan: "Ik ben ontzettend blij dat ik hier ben. Qarabağ was het meest concreet. Ze hebben er alles aan gedaan om me hierheen te halen. Je ziet dat de club goed georganiseerd is. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en hoop dat we goede resultaten in de competitie en Europa zullen boeken."

Bron:
B-Side Rats, Republika
6 Reacties
12   1  
JimGoose

@W4,5

Grappig, ik herinner me vooral dat hij heel veel met de bal aan de voet liep.
Maar ben het met je eens dat hij een mooier einde dat zo'n competitie verdient...

5   6  
Willem 4,5

Matic was een speler die de bal over 50 mtr. op je stropdas kon leggen. Azerbeidzjan, hij moet behoorlijk radeloos zijn geweest. Toch succes gewenst, hij was een harde werker.

12   1  
JimGoose

@W4,5

Grappig, ik herinner me vooral dat hij heel veel met de bal aan de voet liep.
Maar ben het met je eens dat hij een mooier einde dat zo'n competitie verdient...

1   1  
ome cor

Als hij daar tevreden mee is....
Afgezien van een vorstelijk salaris vraag ik me af: waarom ???

1   3  
nb.vos

Het enige nieuws in deze fase voor de competitie is enkel ex-nac nieuws of dat een huidige spelers weg is of vermoedelijk weg gaat.

maak mij een beetje zorgen. niet eens nieuws dat nac bezig is met .....

0   0  
Da Pope

@Ome Cor

Op zich snap ik het wel. Je krijgt niet alleen een prima salaris, maar bent ook ieder jaar verzekerd van Europees voetbal. Voor een speler als Matic zijn clubs van het niveau Qarabag en APOEL de enige opties om ieder jaar voorronde Champions League en/of Europa League te spelen.

2   1  
scheppioni

Begon fantastisch !
Werd een bruikbare speler maar geen pilaar die het elftal kon dragen helaas !
Het ga Uros goed !

Laad alle berichten na dit bericht in