Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Monsalve tekent voor drie seizoenen bij ŁKS Łódź

Raskolnikov

Nacho Monsalve vervolgt zijn carrière in Polen. De 27-jarige centrale verdediger heeft een driejarig contract bij ŁKS Łódź getekend, zo meldt de club op haar website.

Monsalve liet recent zijn contract ontbinden bij Levski Sofia, maar heeft dus niet heel lang zonder club gezeten. De verdediger tekende vandaag een driejarig contract bij ŁKS Łódź, dat in de Poolse eerste divisie uitkomt.

De Spanjaard laat op de clubsite in een ouderwets generiek transferstatement weten blij te zijn met zijn nieuwe club: "Dit is een club met veel potentie, een rijke historie en geweldige fans. Ik wil hier een betere voetballer worden en wil het gevoel hebben dat ik me constant ontwikkel. Ik heb het gevoel dat dit mogelijk is in de kleuren van ŁKS."

Bron:
B-Side Rats, ŁKS
12 Reacties
42   2  
Cool hand

Indrukwekkende toetsenbord skills. Chapeau.

42   2  
Cool hand

Indrukwekkende toetsenbord skills. Chapeau.

5   5  
Baosje

Nacho fährt nach Lodz.... :-)

13   2  
Ome Cor

Mooi altijd om te zien wat voor lulkoek spelers laten optekenen bij een transfer, waar je blind geld op in kunt zetten dat de overeengekomen periode niet uitgediend gaat worden.

Maar hem in zijn NAC tijd leren kennen als een aardige jongen en ik gun hem het allerbeste !

29   2  
Ray

Als ik zo'n bericht leest word ik weer boos. Klein voorbeeldje. We hadden met onze 3 spanjaarden en Rossler een meer dan goede achterhoede voor de KKD divisie. Als je dat bij elkaar had gehouden nog een minmaal 1 seizoen....... En dan komt die Steijn en die wil alleen spelers die Nederlands kunnen praten. Dus hij breekt heel die defensie af en dan gaan die Manders en die aandeelhouders afgeven op iedereen dat het een puinhoop is bij NAC. Zelfreflectie??

18   25  
Dutchbird

Ik zou het waarderen als BSR dergelijke berichten in de komende transfermaanden bundelt tot één bericht per week want al die Monsalves vervuilen de tijdlijn van BSR en dat is zonde nu er regelmatig echt belangrijk nieuws is.

5   9  
geelzwartwit

@Dutchbird

Mee eens. 1 of 2 keer per week een Ex NAC verzamelbericht met alles van die week erin is prima.

22   5  
Da Pope

@Dutchbird

Ik snap je wens, maar dat gaan we niet doen. Transfernieuwtjes van ex-NAC'ers blijven ook in deze periode afzonderlijke berichten.

3   5  
Spreco

Club in brand en Spaanse ex reservespeler naar een Poolse club.
We zijn weer op de hoogte!

11   1  
BijnaWeekend!

Is er al meer bekend over de (be)dreiging bij Maurice Steijn? Is er al iemand opgepakt?

1   1  
L.

@Ray: Dat gebeurd dus als een een club geen technisch beleid heeft, maar elk jaar een andere visie met andere trainers en TD's.
Daarom fijn dat de AD nu naar een nieuwe trainer aan het zoeken is.... ?

0   5  
die ne gast

@Bijnaweekend!
Laat gaan.
We moeten door. Wat wil je met zulke kreten bereiken?

8   1  
BijnaWeekend!

@DIE NE GAST

Ik vind zulke beschuldigingen richting de NAC-supporters dermate ernstig dat ik graag enige bewijsvoering of onderbouwing zie hierin

Daarnaast is het natuurlijk van de zotte dat er mensen zijn die er op los bedreigen zonder dat ze daar voor enige consequenties voor ervaren terwijl ze een gezin, NAC en haar de naam van haar supporters beschadigen.

Laad alle berichten na dit bericht in