Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Monsalve ondanks doorlopend contract alweer weg bij Levski

Raskolnikov

Ex-NAC'er Nacho Monsalve vertrekt na krap een half jaar alweer bij Levski Sofia. De verdediger kondigt via Instagram aan dat zijn tijd bij de club erop zit.

Monsalve tekende eind januari een contract voor anderhalf seizoen in Bulgarije. Hij had wat pech met een ribblessure, maar was de laatste wedstrijden van het seizoen basisspeler bij de 26-voudig Bulgaars kampioen. Hoewel Monsalve nog een contract voor één seizoen heeft, kondigt hij nu zijn vertrek aan.

De oorzaak van Monsalves voortijdige vertrek ligt vermoedelijk in het feit dat Levski geplaagd wordt door aanzienlijke financiële problemen. Er lopen gesprekken met potentiële nieuwe eigenaars, maar het zal waarschijnlijk nog even duren voor alles in Sofia weer op de rails staat. 

Monsalve zal de wederopbouw van de club niet meer meemaken. Waar zijn toekomst ligt, is op dit moment nog onduidelijk. 

Bron:
B-Side Rats, Instagram Nacho Monsalve
Terug naar overzicht
21 Reacties
37   5  
fvf6

Twee spelers die NAC sterker maakten , waren misschien duur wat salaris betreft ,maar hadden bij normaal beleid een redelijke transfersom op kunnen brengen , en als je de salarissen van Immers en de Rooij en niet te vergeten Kali vielen de salarissen van Monsalve en Riera nog wel mee .

25   6  
Ivo

Raakte dus ook daar weer geblesseerd, maar speelde in mei 6 wedstrijden 90 minuten mee.
Dit blijft een van de grote raadsels van vorig seizoen, waarom moesten Riera en Monsalve weg? Topverdedigers voor de KKD. Met name Monsalve was ook voetballend echt goed.

9   7  
Wanny

Monsalve: duur en blessuregevoelig schat ik.

Riera: duur en was pak minder dan het seizoen ervoor. Wellicht toch vanwege die transferperikelen.

37   5  
fvf6

Twee spelers die NAC sterker maakten , waren misschien duur wat salaris betreft ,maar hadden bij normaal beleid een redelijke transfersom op kunnen brengen , en als je de salarissen van Immers en de Rooij en niet te vergeten Kali vielen de salarissen van Monsalve en Riera nog wel mee .

22   5  
Karbonkel

En ondertussen missen wij de slag op de transfermarkt door alle onrust.

20   10  
Ernie

Bijna 10000 seizoenkaarten verkocht. Het Maurice Steijn effect!

11   11  
mmm

Monsalve en Riera horen gewoon bij NAC!!! Beter dan Steijn en Manders niet te geloven eerst oprotten en dan blijven????

19   3  
Wanny

@ mmm

Peter Remie, de supporters, Annie en Ben. Die horen bij NAC.

Monsalve en Riera zijn ongetwijfeld goeie jongens, maar ook allemaal passanten. Spelers blijven tegenwoordig niet lang meer, Mounir is al een uitzondering.

9   31  
Kisku

Wanny mounir een uitzondering die mag blij zijn dat hij bij nac heeft gespeeld hoger kan hij niet mee .ala je geen snelheid heb kan je nooit mee die heeft lang genoeg verstoppertje gespeeld is goed voor schiphol vliegtuigen wijzen waar ze moeten staan

12   1  
Marti

ERNIE : erzijn heel wat seizoenkaart houders die Volledige compensatie hebben aangemeld voor het aankomend seizoen , dus die zitten hier ook bij , en dat schijnen er best veel te zijn , waar ik er zelf geen beroep op heb gedaan , maar hoop dat ik er geen spijt van krijg , nu met de chaos bij NAC !

8   6  
Tip

Enige ter zake doende reactie is van de verstandige Wanny.

De drie spanjolen waren globetrotters die overal behoorlijk wat geld mee pakken.
En dat is ze gegund. Schitterend avontuurlijk leven hebben die gasten. Weer eens wat anders dan bij van Melle in de productie.

Noblejas was altijd geblesseerd en Monsalve was bijna altijd geblesseerd. Riera had nog 1 seizoen gekund. Maar waarom?
Verdedigend hebben we geen probleem , spelers genoeg voor.
Onze zwakte is m.i. aanvallende creativiteit. Dat zal deels van Kaj moeten komen maar die stond er afgelopen seizoen nog niet of veel te weinig in ieder geval.
Dus wat dat betreft dient er versterking te komen. Daar wordt geld voor beschikbaar gesteld ! ; Ton en de technische staf, waarvan Steijn als hoofdtrainer de baas is, moeten samen die versterkingen gaan halen. Die kunnen dat best, heb ik alle vertrouwen in. Aan de slag verdimme.

Daarnaast moet het vertrek Sydney en ElAl worden opgevangen. Als ik verschillende op deze site mag geloven hoeft ElAl geen vervanger voor te komen want hij kon toch niks. Tsja, ik vind Leemans ( heeft goed schot) een prima vervanger voor ElAl.
Zo gek is dat echt niet.

Als ze zich bij NAC intern niet opnieuw gek laten maken door allerlei roepende malloten die vragen om ontslagen doen we volgend seizoen mee om promotie.

6   1  
Ivo

Leemans is al op zijn retour. Was bij de Graafschap ook geen zekerheidje meer. Die hadden we 4-5 jaar geleden moeten halen.

Het duo Riera-Monsalve is het sterkste centrale duo dat we in jaren gehad hebben. Helaas was Monsalve blessuregevoelig. Maar wel een zeer goede speler voor NAC, mits fit.

4   1  
Wanny

Riera-Monsalve, hoe vaak hebben die samen het centrale duo gevormd? Keer of 5 denk ik

8   0  
henk

Schandalig hoe de drie Spanjaarden hier zijn weggepest. Alle drie ook een mooie zak geld meegekregen, dat kon nog gewoon vorig seizoen. Hun vervangers waren allen minder.

Leemans is al drie jaar aan het sukkelen, maar is pas 25. Mislukt bij PEC, maar dat is een paar stappen hoger dan waar wij nu spelen. Snoei gebruikte hem afgelopen jaar als verdedigende middenvelder heb ik me laten vertellen. Terwijl Leemans een stilistische aanvallende middenvelder is. Zou El Allouchi's vertrek enigszins kunnen opvangen. Onze spitsen zijn niet (meer) in staat 20+ doelpunten te maken. Er zijn doelpunten nodig vanaf het middenveld. Dat kan Leemans leveren.

0   3  
Kipiani

Spelen zaak waarnemers van spelers en trainers ook nog een rol in het relletje tussen Steijn en Lokhoff ? Tenminste als dat allemaal zo zwaar ligt bij die jongens.
Wat is de rol van bijvoorbeeld Castelen en Dursun in dit gedoe ?
Wie heeft wie als zaakwaarnemer ? Azarkan ? Ralph ? Malone ? Vloet ? Etc.
Gaat het soms daarover ?
Wie hoort bij wie en wie weer niet ?
Opletten NAC watchers ! Goed opletten en lijntjes volgen dan is de kern van het gezeik duidelijk namelijk.

1   0  
Ivo

Haarman stapt op uit de RvC. Staat niet achter de gemaakte keuzes. Oftewel, die wilde Steijn ontslaan.

1   0  
NACPB

@KIPIANI,

Dursun en Lokhof wonen nu hemelsbreed 500 m van elkaar vandaan. Dus kunnen ze bij elkaar op de koffie.

2   0  
Fritske d'n Olifant

@Ernie

Die 10.000 scc's verkoopt NAC toch wel. Of nu Maurice Steijn, José Mourinho of Zanger Rinus in de dug-out zit. Maar ik kan je gevoel voor humor wel waarderen.

2   1  
Fritske d'n Olifant

Ontopic: Goede verdediger die Monsalve en inderdaad samen met Riera een prima duo. Alleen wat blessuregevoelig. Het afkopen van de Spanjaarden heeft NAC best wel wat geld gekost. Maar sportief gezien hebben we met Adilehou en Rosler ook prima verdedigers. Jammer dat ze alleen samen spelen als Malone geblesseerd is.

2   4  
Tip

Leemans is voor NAC een prima speler. Haarman stapt op ? Ligt iemand daar wakker van ? Gaan we daar iets van merken ? Denk het niet. Gewoon capabele vervanger zoeken. Next.

1   2  
Tip

RvC heeft een controlerende en adviserende rol. Niet meer niet minder. Bij een
Organisatie als NAC zijn die adviezen niet eens dwingend. Laten we hun rol in de juiste proporties zien. Hun recente advies van geen afkoopsommen en ga eens aan het werk vind ik prima.

2   0  
Belgische Naccer

Ik heb medelijden met die 10.000 seizoenkaarthouders...

Nog een jaar die k*t Steijn met zijn k*t-nepvoetbal en zijn k*t-opstellingen.

Je kunt het komende seizoen beter schriftelijk af doen.
Kanslozer dan dit wordt het niet.

Laad alle berichten na dit bericht in