Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Mühren naar Volendam

DeWeesJr

Een verrassende transfer op de zaterdagochtend. Robert Mühren speelt volgend seizoen voor FC Volendam. De topscorer van de Keuken Kampioen Divisie blijft daarom actief in de eerste divisie.

Er was meer dan genoeg interesse voor de spits. Liefst 24 clubs hadden zich gemeld voor de Volendammer. Waar iedereen dacht dat hij met SC Cambuur mee zou gaan naar de Eredivisie, koos Mühren er juist voor terug te keren bij zijn club uit zijn geboorteplaats.

Volendam was na het vertrek van huurling Mullatieri op zoek naar een nieuwe spits. Met Mühren halen de Volendammers een garantie voor doelpunten in de KKD binnen. 

De technisch directeur van Volendam is in zijn nopjes met het aantrekken van de aanvaller: "Zijn keuze voor het oranje-zwart is een prachtig voorbeeld van de spreekwoordelijke ronde cirkel; een succesvol uitgevlogen Volendams icoon laat zijn clubhart spreken en keert terug op het oude nest"

Bij de club krijgt Mühren ook een mooie rol na zijn carriere. Eén van de redenen voor zijn keuze. Ook het doorzettingsvermogen van de club gaf de aanzet tot een transfer. "FC Volendam spreekt veel vertrouwen uit en ziet voor mij ook na mijn actieve carrière een mooie rol binnen de club."

Bron:
B-Side Rats, Volendam
78 Reacties
128   3  
Kipiani

Volgens mij is met een juiste begeleiding en juiste kracht training van Kai echt wel iets te maken.
Hij moet meer kracht hebben, veel meer. Voetballen kan hij en snelheid heeft hij ook.

22   61  
Sjak

Is gewoon om NAC te treiteren, die schiet er volgend jaar er minimaal 2 in tegen ons.

42   36  
Jim

Dit word een frustrerende zomer.
Nog veel vervelende berichtjes tegoed.
Sydney naar..
El Allouchi naar...
Roda haalt..
De graafschap haalt..

43   9  
RaRa

Blijkt toch enige zelfkennis te hebben dus.....

19   5  
Molenschot loco

Dat mag hij Sjak als wij er maar 1 meer maken!!!

8   23  
Kipiani

Robert weet net als Ralph dat hij in de ere divisie weinig te zoeken heeft.
Glanzen in de KKD is beter dan een beetje afgaan een divisie hoger.
Hebben Dursun en Castelen al met Ton gesproken trouwens ?
Hun invloed, of macht bij NAC doen gelden na het mislopen van de promotie ?
Nun fee al betaald gekregen ? Gedeclareerd ?

46   4  
Tienus Cornelis

Is geen garantie dat hij daar ook aan de lopende band gaat scoren. Het is toch het samenspel van heel het elftal van Cambuur dat hem deed scoren. Dat zag je wel toen hij bij NAC speelde. Maar mooi voor hem en Volendam dat ie terug is op het oude nest.

30   3  
Henri

@Kipiani
Ik mag hopen dat TL als eerste van die zogenaamde huismakelaars afstapt. Is meestal alleen interessant voor de makelaar. Wat hebben spelers als o.a. Maria, Maatsen en Anco Janssen ons nu (structureel) gebracht/opgeleverd in financieel of sportief opzicht. Werken met een goed eigen scoutingsapparaat is het enige dat geld op kan leveren, zie het verhaal van Brentford. In feite ook maar een bescheiden club uit de Engelse Championship. Scouten onder de radar. Zelfs met clubs als Arsenal, Tottenham en West Ham in dezelfde stad/regio.

33   5  
Kipiani

Felida van de Bosch zou een enorme versterking voor NAC zijn.
Hornkamp weten wij niet zeker.
Felida !

15   2  
Willem 4,5

@jim Het negatievisme slaat weer toe lees ik, we hebben nog 3 maanden om alle zaakjes qua transfers te regelen en jij slaat al in de paniekstand. Er is tijd genoeg en Ton die zal de tijd nemen en zijn netwerk aanspreken. Eerst maar eens afwachten of Steijntje mag bliven zitten, dat is het belangrijkste op dit moment. Snap trouwens niet wat vervelend is dat Mühren naar Volendam gaat, past daar beter bij die vissers en Nick en Simon. De vertaling moet onder dat slappe gelul anders weet geen hond waar het over gaat en dat is maar goed ook. Bij bij ons op de grote markt is toch een andere sfeer dan De Dijk, zucht...

10   78  
Willem 4,5

Nog even. De Rooy was ook een enorme versterking voor ons, hopelijk kunnen ze deze kampioen omvallen en klagend met de handjes omhoog zitten voor een zacht prijsje slijten ergens. Is dé miskoop van het afgelopen seizoen.

51   1  
Boxer

Ik heb niks met Muhren maar terug gaan naar de club waar het allemaal begon is altijd mooi

128   3  
Kipiani

Volgens mij is met een juiste begeleiding en juiste kracht training van Kai echt wel iets te maken.
Hij moet meer kracht hebben, veel meer. Voetballen kan hij en snelheid heeft hij ook.

34   3  
Molenschot loco

Kai speelde zonder druk bij Eindhoven frank en vrij..en daar speelde hij echt goed vandaar dat nac hem heeft gekocht...ook daar kun je aan werken!!!

6   6  
Molenschot loco

Aro was een miskleun een ervaren speler maar buiten de strafschop tegen Emmen niks!!

19   6  
JN

Komend seizoen is er een (relatief) sterk linkerrijtje in de KKD. Topscorer van de competitie vertrekt naar één van de vele subtoppers. Hopelijk kan NAC met enkele gerichte versterkingen richting plaats 1 of 2 toewerken.

Bij NAC staat er voor het eerst in jaren geen grote schoonmaak op de planning. Dat zorgt voor zekerheid, gewenning en vertrouwen. Dat is ook zeker wat waard. Ik verwacht voor ons 2-3 directe versterkingen en hopelijk niets meer voor de breedte.

Enkele (tactische) veranderingen zijn wel noodzakelijk, natuurlijk.

31   2  
076*R

De Rooij is tegen gevallen ja maar dat komt volgens mij deels ook door het systeem waar hij in moet spelen dat is heel anders dan hoe hij in EHV kon spelen

12   0  
Dun Diëe

Mooi om te zien dat hij terug keert bij zijn club, op een leeftijd dat hij nog van waarde kan zijn.


Maar wat ik minder fraai vind is dat als hij daar ook aan de lopende band gaat scoren, we er een concurrent bij hebben voor de twee promotieplekken. Emmen, VVV, Almere, Roda. Van de graafschap is het even afwachten wie daar aan het roer gaat staan. Maar het gaat zo een flink kluif worden.

47   16  
Sia

Hij had van ons kunnen zijn als wij hem als supporters tijdens NAC - Cambuur niet hadden ingewreven dat zijn moeder een bepaald beroep uitoefent.

Ik snap het anti Muhren sentiment sowieso niet. Die gozer kwam tijdens een seizoen waarin alles al mislukte, raakte geblesseerd. Het was niet aan hem te wijten dat wij dat seizoen degradeerden, niets klopte toen.

Succes bij Volendam.

14   49  
Ritchie

Kijk, Volendam pakt wel door en... sukkelt ons NAC er achteraan om WEEEEERRRR geen kampioen te worden?

Leren ze het dan nooit!

Op 1 augustus moet er een ingespeeld team staan, Ton, alsdegij tenminste kampioen wil worden!

13   22  
Maarten

@ Kapiani,

Betreft Kai ja die moeten ze deze zomer opsluiten in een krachthonk en elke dag 5 stokslagen geven om wat harder te worden. Hij kan voetballen maar is nog erg fysiek zwak en er straalt ook geen power uit vanuit zijn akties. Het beetje ideale schoonzoon type. Als je daar een Brobbey tegenover zet die ook jong is dan schrik je de pleuris van het verschil. Een kilootje of 6 mag Kai aan spiermassa wel aankomen.

Dus Kai, voortaan je boterhammetjes opeten met het korstje erbij .

8   20  
G.R.

das slecht nieuws voor ons. nu kan cambuur gratis een goede spits ophalen in breda

17   13  
J nac

Eerst moet het nieuws komen van Steijn trainer af van nac dan kunnen ze samen met de nieuwe trainer een elftal gaan samenstellen.
Want ik geloof niet dat Lokhoff met Steijn wil/kan samenwerken.

40   2  
ECG

Ik lees weer heel veel calimero’s.Plat gezegd,meer zeikers dan fans op deze mooie site!

14   67  
NAC Voor altijd , Clubliefde kent geen divisie (ook al doet het soms pijn)

Mocht Van Hooijdonk jr vertrekken , moeten ze proberen Thomas Verheijdt te halen.
Is een kopsterke spits en is niet vies van hard spel.

25   20  
Pik

Goh en wat weten ze het allemaal weer beter onze supporters!!!

😂😂😂😂 lach m’n lul uit m’n broek.

Zelf nog nooit iets gepresteerd maar hoe het moet en wat er moet gebeuren weten ze wel hierzo te vertellen.

Pannenkoeken

11   9  
Henri

We moeten niet vergeten dat de eigenaren bepalen of Steijn al dan niet aan mag blijven.Tenslotte zal de rekening betaald moeten worden en de heren kennende willen ze dat niet. Ton wordt waarschijnlijk gedwongen om met hem door te gaan. Dan kan het natuurlijk ook nog zo zijn dat Ton vanwege deze principiële zaak feestelijk bedankt en zich terug trekt. Hetgeen Steijn en Manders handenwrijvend achterlaat want dan kunnen ze ook het tweede seizoen de selectie gaan bepalen. Accepteert TL het wel dan zal bij teleurstellende resultaten zo in de tweede periode wel de bom barsten met als gevolg dat er in de winterstop een nieuwe trainer komt en er weer een seizoen verloren is gegaan. Volgende week zullen we het horen, langer mag het in ieder geval niet gaan duren.

21   10  
Cambuurfan

Het is Robert van harde gegund na alles wat hij de afgelopen 2 jaar voor Cambuur heeft betekend en het is prachtig om te zien als het hart van spelers nog steeds bij hun oude club ligt. Maar of hij daar komend seizoen veel te zoeken heeft? Cambuur heeft Nick Doodeman en Marco Tol al overgenomen, Mulatieri is al weg, aan Nicky vd Ven wordt getrokken door meerdere Eredivisieclubs - Cambuur. ??- en er loopt nog een handvol talentvolle jonge jongens rond waar van alle kanten belangstelling voor is. En ook een spits als Robert Mühren is volledig afhankelijk van de aanvoer van de rest. Dus.....NAC mag trouwens wel opschieten, want als ze niks doen zijn binnen 14 dagen alle "lekkere hapjes" op.

5   42  
The Cosmic Gate

Ik walg van deze man

6   3  
Kipiani

Begin maar Felida en Azzagari.

11   4  
Willem 4,5

Als Ton deze site leest kan ie wel even een paar weken op vakantie, er worden weer wat kopstukken aangedragen die voor NAC onmisbaar zijn, dat is elk jaar precies hetzelfde, wordt een beetje moe van dat gezeur.

6   106  
Theoden King

Maar wij hebben Kaj de Rooij....

Een Half Miljoen voor een Hele Miet.

7   21  
Fliegervanger

Muren, tja, was het niet bij ons helaas. Wel wat laf dit. Liep goed bij Cambuur, veel vaste patronen, dus met een beetje ambitie nog had hij er voor moeten gaan in de ere. Al gaan afbouwen op je 31e is veel te jong. En nu, beetje ballen op de dijk, broodje paling na de training, bootjes kijken in de haven, palingsound op de achtergrond en een beetje hangen met gasten die allemaal hetzelfde heten; Tol, Kwakman, Zwartboek en Veerman. Hij liever dan ik.

23   4  
Svt076

@fliegervanger

Afbouwen? Of echte clubliefde?
Als Mats/Bayram/Neno nu bij NAC zou tekenen zou je het ook triest vinden natuurlijk

40   2  
Charpie

@ Theoden King,

Wat een zeldzaam lomp commentaar !

11   1  
Heksenketel

Ik vind dit soort transpers wel mooi. Carrière afsluiten op het oude nest!

35   1  
H.V.M.

Mühren is een uitstekende KKD spits, maar niet geschikt voor de Eredivisie.
Dat weet hij zelf beter dan wie dan ook.

KdR gaat er echt wel komen!
Geef hem een vast stekkie aan de linkerkant en het nodige vertrouwen.
Bij Eindhoven speelde hij meer dan goed onder Ernie Brandts.
Overigens heeft NAC €350.000 betaald en bij promotie (afgelopen seizoen) zou er nog ongeveer €100.000 bij gekomen zijn.
Dus bedragen van 'per direct' €500.000 kun je naar de fabeltjeskrant sturen.

29   2  
Bartjuh

NAC moet lekker de boel zo veel mogelijk bij elkaar houden !! Paar gerichte versterkingen erbij met name aanvallend en maurice ook gewoon aanhouden !! Dan kunnen we eindelijk eens een keer doorbouwen ipv ieder jaar opnieuw beginnen !!!

15   1  
Frank64

Muhren en NAC was geen gelukkig huwelijk. Wat er waar is van de verhalen dat hij geblesseerd toch gedwongen werd te spelen, vervolgens (uiteraard) niet goed speelde en in een negatieve spiraal raakte, dat weet ik allemaal niet.

Toch vind ik het alles overziend mooi dat hij nu al terugkeert naar zijn cluppie. Hij is blijkbaar een tevreden mens, en dat is laten we eerlijk wezen toch bijzonder in deze tak van sport.

Het beste Robert! Jammer dat het bij NAC niet goed liep, maar daar veranderen we nu niks meer aan.

14   7  
Tip

Prachtige transfer van Robert. Die gaat ze daar weer binnen schieten in zijn eigen dorp. In de keuken kun je een elftal op Robert afstemmen. Volendam gaat mee doen in de top 5, waarschijnlijk hoger. Laten we toch eens eerlijk zijn. Wij hebben een selectie voor plaats 5. We zijn zeer terecht niet gepromoveerd. Veel oudere spelers blijven vanwege vaste contracten. Een paar goeie Sidney en ElAl en Fiorini zijn volgend seizoen weg. En daar moeten een paar goede spelers voor terug komen. Dat is het werk voor TL. Kortom we komen de komende jaren waarschijnlijk niet verder dan subtop keuken. Geef Ton maar minimaal een jaar of 3 om van NAC weer een eredivisionist maken. Als dat lukt tenminste. Steijn ontslaan geen enkele zin. Kost alleen maar geld. Gebruik dat maar om langzaam maar zeker weer een erewaardige selectie te maken. We zitten normaal gesproken , net als nec en eagles en graafschap en ... etc. nog jaren in de keuken. Het is niet anders. Van vvv, Emmen, ADO, Volendam en nog een stuk of 2 ploegen gaan er ons zeker 3 voor.

30   8  
Ernie

Als Muhren al niet goed genoeg is voor de Eredivisie. Dan heeft Sydney daar zeker niets te zoeken.

15   18  
Frits

Maurice aanhouden betekent weer een rampzalig seizoen en ZEKER GEEN promotie!!

28   1  
Reflektor

De rooij komt er heus wel aan , beetje jammer dat ie niet het spel kan spelen zoals bij evv , hebben jullie weleens opgemerkt , hoe ontzettend veel vuil week hij moet verichten ?

13   3  
Hugo

In Ton we trust.

Hup NAC

7   2  
Zwampie

Reflektor
Idd door het spelsysteem van Steijn zijn onze aanvallers meer op de achterlijn te vinden dan de verdedigers bij de middenlijn komen.

Spelers moet je halen adhv het systeem wat je voetbalt en niet 11 Spelers halen en dan gaan kijken of ze samen een team kunnen worden wat een jaar duurt.
Echter hebben we geen systeem dus is eerder de vraag waar op worden ze geselecteerd ?

On topic.
Muhren gaat er persoonlijk voor zorgen dat Volendam bovenin gaat draaien.sleept het elftal mee en volendam heefg de constructie al staan

16   3  
Henri

Ik had het in mijn post van 11:20 uur over het onder de radar scouten van Brentford. Tegendraads werken. Naast het feit dat ze daar al miljoenen aan verkoopwinsten hebben verdiend staan ze nu op het punt te promoveren naar de Premier League.
Juist bij NAC pretenderen ze altijd het tegendraadse te hebben. Ik zie het alleen nergens. Niet in de bedrijfsorganisatie, niet in het eerste team, niet in de scouting. Zelfs niet bij de diverse supporters/sponsoren geledingen. Het is allemaal heel erg gelaten. Jaren wordt het toegestaan dat de club wordt gegijzeld en steeds verder wegzakt in het moeras van de KKD. In de poel van ellende!

13   1  
Kisku

Mooi van hem ipv zakkenvullen gewoon voor weinig bij je club en je dorp spelen respect voor hem dat kom je niet vaak meer tegen...is gewoon een goeie spits alleen bij nac halen maar weinig spelers der top niveau

17   34  
YLLWBLCK

Het allerbelangrijkste in Breda is het aantal verkochte seizoenskaarten!! En??? Kunnen we ons in Breda weer de beste club qua aanhang noemen??? In Breda vindej we dit zo belangrijk!!! Buiten Breda is niemand onder de indruk, maar toch…

8   4  
Roan

Sommige mensen van de NAC-organisatie hebben wel heel erg veel moeite met een andere mening én met kritiek. I.p.v. dat men er ervan leert, gooit men de kont tegen de krib. Jammer, want dergelijk gedrag kenmerkt de primitieve en domme organisatie. Zo blijven we nog jaren in de KKD zitten of... nog erger.....

7   0  
Geelzwartwit

@kisku

Clubsalaris aangevuld door een plussalaris van een sponsor. Kan zomaar een heel erg goed salaris zijn. Ik lees ook nergens in de berichtgeving dat hij voor weinig in Volendam gaat spelen.

24   7  
Tinus076!

On topic goed voor muhren lekker ballen waar het allemaal begon!

Offtopic:

Ik lees overal al een beetje een zwaar linkerrijtje ik denk zelf dat het voor nac makkelijker kan worden vergeleken met de afgelope 2 seizoenen en waarom denk ik dat:

Cambuur is eruit
Go ahead is eruit
Nec is eruit

Vvv erin
Ado erin
Emmen erin

Van de 3 nieuwe gaan ze allemaal een flinke jas uit doen met spelers die weg willen om niet in de kkd te voetballen de enigste die een beetje intact kan blijven is denk ik emmen want die heeft een geld schieter!

Ado heeft financieel gezeik en daar zullen ook de nodige spelers weg gaan als dr kans zich voordoet

Bij volendam is de halve selectie eruit dus dat moet ik ook nog maar eens zien.

Blijven roda en almere en de graafschap over denk dat voor spelers van almere ook wel interesse is en die verheijt gaat er weg.

De graafschap zullen ook spelers weg gaan die de kans krijgen en voetballend lieten ze ongeveer zelfde zien als NAC afgelopen seizoen

Roda is gewoon bar slecht dus als die niet door selecteren zal daar niet veel beter op worden!

Ik denk dus dat het voor NAC makkelijker moet worden om top 2 te eindigen dan de afgelopen seizoenen!

Selectie bij elkaar houden en versterken waar nodig en niet en nooit meer zoveel spelers in de selectie onder contract dat aanvullen met jeugd en die ook daadwerkelijk de kans geven!

Zie nec dit jaar promoveren ze met een ver edeld jeugd elftal dus het kan wel!

Come on NAC come on Tonneke

11   2  
Braze

Muhren neem ik voor kennisneming aan.
Ben wel hardstikke benieuwd waar Ton Lokhoff mee aan komt . Verras ons Ton!

16   13  
Zo jaa!

Benieuwd naar komende transferzomer.
Er gaat hopelijk wel weer e.e.a. gebeuren (na het veldspel gezien te hebben in het stadion afgelopen zondag):

Er vanuitgaande dat het niet nog een jaar schijtvoetbal wordt:
- Gewoon lekker een Goppel van Roda halen. Goede statistieken (4 goals, 13 assists in een team dat veel minder goals heeft gemaakt dan NAC). Snelheid en een actie in huis.
- Verder een goede (technische) nr. 10 die ook niet vies is van hard werken (misschien uit het netwerk van Lokhoff).
-Van Hooijdonk, Fiorini en Olij nog een jaartje (of twee) behouden.
- de rest van de selectie niet laten vertrekken (wellicht op Immers en Malone na). Zij stralen op mij (ons) weinig passie en drang om te knallen uit.

HUP NAC!

Zal nooit verloren gaan!

14   7  
Badeend

Ex-NAC: samenwerkingsverband mislukt, Manchester City wint niet de Champions League.

13   18  
Gampel

Da's lekker, Volendam wil dus aan het doelsaldo gaan werken terwijl ze daar afgelopen seizoen al geen moeite mee hadden. Een ervaren speler is misschien precies hetgene Jonk nodig heeft om dat laatste stapje te zetten. Schrijf Volendam maar bij op het lijstje van kanshebbers op promotie.
En dan voor al degene die een duimpje omlaag geven bij mensen die kritiek hebben op Kaj de Rooij... zijn jullie blind ofzo?
We hebben voor die jongen een half miljoen!! betaald en daar hebben we bar weinig voor terug gekregen. Een deel daarvan valt Steijn aan te rekenen (welke idioot zet hem op rechts) maar een nog veel groter deel ligt aan meneer de Rooij zelf. Ik kan het me niet herinneren dat ik een speler zo vaak als een verongelijkt klein kind op de grond zag liggen. Een beetje body kweken en je mannetje staan is echt niet teveel gevraagd voor een 20 jarige. Ik hoop dan ook dat de conditietrainer die Ton wilt halen een type Ton Carton is want die was heel snel klaar met dit soort doetjes. Fingers crossed dat het er komend seizoen wel uit komt. Ik ga hem op basis van afgelopen jaar nog niet afschrijven maar veel van de kritiek is terecht. Mocht het alsnog niet lukken dan komt hij hoog op de lijst van grootste miskopen ooit.

14   8  
Nonkel Frans

Kai de Rooij werd in Eindhoven nooit beschouwd als een superspeler. Zeker niet met de waarde en bedrag die NAC voor hem gaf. Ze knijpen daar nog in hun handjes.
Met kracht en conditietraining en passende spelers om hem heen mogen we hopen dat het spel en de scores van Kai verbeteren.

6   3  
Cool hand

@ Gampel - als de scheidsrechters in het jeugdvoetbal overal voor fluiten ('er was contact'), leid je spelers als Kaj de Rooij op. De Rooij voelt een hand op zijn rug en gaat liggen, omdat hij dat geleerd heeft. Je zag het gisteren ook bij de CL finale. De meeste Engelse scheidsrechters fluiten tegenwoordig ook overal voor. De scheids gisteravond niet. Vooral de City spelers konden hier niet mee omgaan.

12   5  
Ivo

Het probleem van Volendam was dit seizoen niet de aanval maar de verdediging. Maar Muhren is een mooie versterking. Als ze ook investeren in ervaren verdedigers doen ze mee om promotie.

Kaj de Rooij kreeg bij FC Eindhoven veel meer ruimte, je ziet ook dat hij beter speelt als die ruimte er is. Maar tegen NAC spelen veel ploegen compact, als je dan ook nog de trage opbouw van NAC meeneemt snap je waarom hij niet rendeert. Als de Rooij de bal krijgt moet hij eerst 3 man voorbij voordat hij een doelpoging heeft. En de spits is omsingeld waardoor hij de bal ook niet kwijt kan.

Gaat NAC in een hoger tempo spelen met veel meer nadruk op een snelle omschakeling, dan gaat de Rooij veel belangrijker worden. Het moet een beetje een combi worden van het spel van Steijn en Hyballa.

En hij moet inderdaad werken aan zijn fysiek, stuur hem in de zomer maar het krachthonk in. Hij ligt veel te snel op de grond. Soms levert dat nog een vrije trap of penalty op, maar meestal is de aanval weer voorbij.

10   21  
Lex

Wacht ons NAC weer zo lang met de samenstelling van de selectie, zodat we in een kansloze uitgangspositie komen voor promotie????

10   5  
Geelzwartwit

@lex

Wellicht eerst handig te weten met welke trainer we het seizoen ingaan?
De trainer moet volgens de plannen van Ton werken maar het is altijd wel handiger als de komst van spelers met de trainer besproken wordt

9   6  
Martinus

Mensen die nu al in paniek schieten terwijl diezelfde Mühren hier zowat met pek en veren werd verjaagd door de aanhang. Want alle clubs zijn zo verschrikkelijk actief op de transfermarkt natuurlijk...

Laat NAC niet nu al overhaast spelers halen. Ga ook niet meer dan 50% van de groep willen vervangen. Wat heeft dat nu opgeleverd? Er komt echt wel wat vrij nu Kali, Allouchi weg zijn (ga ik van uit). Drie gerichte aankopen als er verder niks vertrekt. Ik denk aan een centrale verdediger sowieso die naast Rosler-Adilehou kan worden ingezet. Daar is de spoeling dun en Malone hoort daar eigenlijk niet te staan.

15   6  
Molenschot loco

Hallo!!! Wat heeft Ton Lokhoff medegedeeld? Hij gaat deze week het seizoen met Steijn evalueren!!!! DAN PAS zal onze TD zijn bevindingen wereldkundig maken.

22   23  
Bertus

Je kan een oneindig rijtje opnoemen van gearriveerde spelers die naar NAC komen , bij NAC niets presteren en na hun NAC periode weer de pannen van het dak spelen .
En wij maken onszelf allemaal wijs dat het lag aan : Lasnik, Marcel Brands, Kevin Brands, Muhren, Vloet, Bogers, Jalink, Mukanya, Bryan Roy, Ruud Geels, Falkenburg, Barry van Galen, Dirk Marcellis, Mendes Da Silva, Peter Bosz, Demy de Zeeuw enz enz, maar het lag vooral niet aan NAC.
Toeval bestaat niet dit is gewoon iets wat ligt opgesloten binnen NAC, mysterieus is waar de oorzaak ligt.
Nu hebben we weer een gevalletje De Rooij die je nu al gewoon kunt afschrijven .
Of zou het ook toeval zijn dat sinds de kastjes van Jan Boeren die de negatieve straling wegnamen uit het stadion zijn verdwenen het bergafwaarts ging.
Jan Boeren constateerde destijds dat er zich negatieve wateraders in de ondergrond bevonden die een negatieve invloed hadden op sfeer en prestaties.
Mommers geloofde er heilig in.
En geloof het of niet, trouwens de praktijk wees het uit, in die tijd tot 2017 dacht ik ging het voor de wind.
Maar de wijze koppen die er de jaren daarna kwamen en het allemaal beter wisten vonden het niet nodig, ik zou zeggen, baat het niet dan schaadt het niet en een kastje ten grote van een magnetron staat niemand in de weg toch?
Ik zou zeggen probeer het weer eens.
By the way, ik heb er zelf ook eentje al jaren thuis staan.

4   25  
den hulk

welke spelers komen nac versterken schalk broer van seuntjes vanmieghem gobel van roda jc

12   15  
Henri

Helemaal mee eens Bertus. Bovendien rijdt en vliegt deze Jan Boeren door half Europa om topsorters te begeleiden. Hij heeft van zijn gave zijn beroep gemaakt. Het is zelfs zo dat destijds in 2015 mensen van de medische staf tijdens de promotie degradatiewedstrijd van NAC-RJC de kastjes hadden uitgeschakeld. NAC degradeerde in minuut 110 door een goal van Van Hyfte. Betrokken man werd door Robbert Maaskant, toen deze het er achter kwam, bijna in elkaar geslagen en is de samenwerking beëindigd. Het treffendste voorbeeld vind ik wel Barry van Galen. Speelde goed bij RJC, kwam naar NAC en belandde in een fysieke en psychische dip. Vertrok naar AZ en was daar vele jaren dé man op het veld achter de grote successen en haalde zelfs nog de selectie van het NL elftal. Maar de verantwoordelijken bij NAC zijn waarschijnlijk al jaren zeer tevreden over de ontwikkelingen binnen de club en op het veld.

10   8  
NAColdskool

Dan lijkt het wel een soort vloek .........
Hang A.U.B die kastjes snel weer terug , en laat NAC weer ons ''goeie ouwe N.A.C'' worden.

Op momenten dat het moest gebeuren (in de tijd v/d kastjes) , dan gebeurde het ook echt!
bijv. de promotie van 2000 , de nacompetitie finale van 2006 , de doelpunten van Lurling tegen Roda in 2013.

Kunnen wij als supporters zijnde niet een soort van actie beginnen.
om die straalkasten terug in het stadion te laten zetten?


21   21  
Belgische Naccer

Steijn al ontslagen?

7   8  
Belgische NACcer

Word jij nou nooit eens moe van je domme gezever ?

3   2  
Ad B uit Roosendaal

Robert is een versterking voor Volendam, waarvan ik verwacht dat die club sowieso het volgend seizoen nog beter presteert.

Ook NAC moet zich versterken en zeker beter gaan voetballen dan afgelopen seizoen.
Ik laat die invulling graag aan Ton Lokhoff over.

4   0  
Barbapapa

Persoonlijk vond ik die spits van Volendam dit seizoen ook al erg sterk. Zou NAC die niet kunnen huren van die Italianen.....

3   7  
DunErwt

Messi al getekend?

6   5  
Tip

Tja, de beroemde kastjes van Jan Boeren.
Je kunt er op twee manieren tegen aan kijken. NAC is in potentie in alles een top 8 ere club. Maar de werkelijkheid is dat we een subtopper in de keuken zijn. En waar ligt dat aan ? Aan wanbeleid of aan het verdwijnen van de kastjes van Jan Boeren of een beide ?

Mij lijkt rationeel denkend wanbeleid. Maar hoe kan je een abonnement hebben op wanbeleid ? Toch ook de kastjes die ontbreken?

Conclusie ; hang die kasten toch maar weer op. Kwestie is dat als mensen in dit soort zaken geloven het ook werkt ! Ik ben dus pro kastjes Boeren, maar .........dan niet denken dat daarmee alles opgelost is ! Want dat kun je ook bij NAC verwachten. De kastjes hangen er en iedereen start weer de polonaise. Jantje Boeeeeeren.... van links, naar rechts, van links, naar rechts........

6   6  
Nonkel Frans

Binnen de landbouw en zeker bij veehouders is het vrij gangbaar om aardstralen te meten zeker als het vee niet floreert. In Wageningen is er regulier onderzoek naar gedaan. Zo vreemd is het allemaal niet.

https://www.aardstralenweg.nl/cms

Die kistjes van Boer Boeren rap terugzetten lijkt mij. Baat het niet dan schaadt het niet.

9   15  
Ivo

Een week na de grote teleurstelling. Het feit dat er nog steeds geen bevestiging is gekomen of dat NAC verder wil met Steijn, zegt genoeg. Zijn positie wordt met de dag slechter. Als je zo lang moet nadenken of je nog wel met iemand verder wil, tja.

Tijdens het seizoen zijn er natuurlijk ook al tussenevaluaties geweest, wat resteert zijn de prestaties van de laatste competitiewedstrijden (die nergens meer over gingen) en de nacompetitie. Zo veel valt er nu ook weer niet te evalueren.

Ik gok dat de gesprekken over financiële afwikkeling al lopen en er al gepraat wordt met mogelijke opvolgers. Het is te stil vanuit NAC, Manders, Lokhoff en Steijn. Meestal wordt er al hoopvol / positief vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Nu niks, nog geen twitterberichtje.

11   4  
De Bolle Damen

Mensen die over Goppel van RJC beginnen neem ik niet serieus. Deze jongen is helemaal niks. het is een "blinde" voetballer met een gebrekkige techniek.
Kijk maar eens als hij gaat dribbelen (dat doet ie ook iets teveel) dan is zijn hoofd omlaag en de ogen op de bal gericht. Hij ziet totaal niet wat er om hem heen gebeurt.
Dit zou een slechte aankoop zijn.
Lokkie gaat eerst een Duitse conditietrainer halen die met moderne technieken de spelersgroep top fit gaat maken. Ik denk dat hij ook spelers gaat halen die 110 minuten volle bak energie in de wedstrijd kunnen stoppen. Veel loopvermogen, veel dynamiek en daaromheen enkele geroutineerde voetballers in de as die bovengemiddeld goed zijn.

Ik zou de samenstelling van de NAC selectie en de NAC speelstijl het liefst die van Atletico Madrid zien kopiëren. Dus veel energie en met het mes tussen de tanden proberen 90 minuten gas te geven.

Ik heb er vertrouwen in en ik heb er weer zin in.
Hup NAC!

en haal Hornkamp maar als SvH weggaat.

12   2  
Bas

@Nonkel Frans
Sommige wanhopige falende veehouders proberen dat. Jan Boeren zelf ook. Die kastjes helpen echter nooit. Boeren heeft zelf jaren terug zijn vee weggedaan omdat zijn vee niet floreerde. Zijn beesten zagen er niet uit. Het lukte hem niet als boer, zelfs niet met kastjes. Dat zou je toch aan het denken moeten zetten.
In Wageningen nemen ze dit naiëve geloof al helemaal niet serieus. Het is ook schadelijk, omdat je geen actie onderneemd om de echte oorzaken aan te pakken. Want dat zouden die kastjes dan zogenaamd oplossen. Charlatans als Boeren leven van geld kloppen uit naiëve wanhopige mensen. Het is eigenlijk misdadig. Ook tekenend is de niet kloppende tijdlijn die geschetst word inzake zijn eerdere betrokkenheid bij NAC. Waarom zou hierover worden gelogen? Als NAC er weer mee in zee gaat dan weten we tenminste hoe de vlag er bijhangt.

8   6  
MickJ

Off topic
Zit NAC te wachten totdat Koeman zijn koffers kan pakken ?
In de slipstream gaat dan Schreuder mee, dus
zou zo maar kunnen ,en iets waar ik dan op hoop .

1   3  
Nonkel Frans

@Bas ik geloof je meteen. Het blijft natuurlijk een heerlijk topic. Dat Boer Boeren inmiddels van een en ander lijkt teruggekomen wat zijn eigen bedrijf betreft wist ik niet.
De rest zouden allemaal placebo effecten zijn geweest?

Blijft mooi onderzoek - er spelen vele wel/ niet magnetische en nog meer factoren mee. We krijgen steeds meer technologie. Wie weet wordt eea ooit verklaard.

2   3  
Bertus

Beste Bas, hoe kan jij nu dingen beweren die je zelf ook nergens aan kunt staven?
Die “ kennis “ haal je ook alleen maar uit kranten en verhalen.
Bij NAC hebben nog steeds spelers en ex spelers zo’n kastje, ik heb er zelf ook al jaren een en ben sindsdien van mijn migraine en slapeloosheid af.
Noem het toeval of bijgeloof ik vind het best.
Geloof wat je wilt maar roep niet zomaar iets , bepaal jij of iets al dan niet naïef is en op welke technologie of wetenschap baseer je dit dan?
Ik beweer niet dat het wel of niet werkt ik geef alleen de praktijk weer en wat het in het hoofd van iemand doet en daar mag iedereen het zijne van denken of mee doen.
Al dan niet suggestie als het werkt dan werkt het en waarom zou je iets wegdoen waar iedereen in gelooft.
Er in geloven is in het voetbal een groot goed waarmee je wedstrijden over de streep trekt.
Maar het is weer typerend voor sommigen hier om alles in twijfel te trekken.
Voetbalbijgeloof daar moet iedereen trouwens met zijn fikken vanaf blijven.
Laat die speler lekker uit bijgeloof dezelfde taferelen vooraf doen wat maakt ons dat uit zolang het ten goede komt van het resultaat.

Laad alle berichten na dit bericht in