Wij gaan niet opzij

'Udinese nooit in de markt geweest voor Van Hooijdonk, GAE heeft geen interesse meer'

Das Phantom

Zo breng je een gerucht en zo kan je het weer ontkrachten. Volgens BN DeStem klopt er niks van het verhaal dat Udinese interesse zou hebben in Sydney van Hooijdonk. Dat meldt de krant vandaag.

Volgens de krant kan het nieuws naar het rijk der fabelen worden verwezen. Deze week ging het gerucht rond dat de Italiaanse club de topscorer graag een contract zou geven om hem vervolgens te verhuren aan Go Ahead Eagles. 

De club uit Deventer zou in augustus en december van vorig jaar wel interesse hebben gehad in de aanvaller, maar dat is inmiddels ook niet meer aan de orde. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
81 Reacties
161   29  
Fratelli

v. Hooijdonk gaat nergens heen. Voor de top 12 in de eredivisie kan hij niet goed genoeg voetballen, voor de nummers 13 - 18 krijgt hij te weinig ballen (en kan hij niet goed genoeg voetballen) en het buitenland is natuurlijk helemaal geen optie op dit moment.

Blijft de KKD over en daar is maar een club interessant voor hem: NAC

Bij NAC zijn ze helemaal klaar met v. Hooijdonk sr. en ik kan ze geen ongelijk geven en daar heeft junior veel last van.

Leg die jongen uit dat hij nog veel kan leren, dat NAC daar de komende 3 jaar tijd in gaat steken en dat hij een belangrijke speler kan worden maar dat hij geduld moet hebben en niks kan eisen. Dan is het graag of niet lijkt me.

Voor v. Hooijdonk zal echt niet heel erg veel interesse zijn van clubs die voor hem interessanter zijn dan NAC.

47   114  
Ben

Schandalig dat Lokhoff niet betrokken werd met het verlengen van Mashart, het vastleggen van Maria en Seuntjens!!!

FC list en bedrog

16   88  
Cijfers

Wanneer komen de jaarcijfers eigenlijk?
Geen zwarte cijfertjes natuurlijk...

Oplichters!

39   9  
Ivo

Na promotie van GAE kunnen die wel op zoek naar een ander kaliber spelers.

Sydney moet eerst eens een vol seizoen draaien op KKD niveau. Bijna alles spelen, veel leren en beter worden. Bij een eredivisieclub komt hij op de bank terecht. Daar is hij nog niet klaar voor. Hij is 21, hij heeft de tijd. Als hij slim is investeert hij in zijn carrière en kiest hij niet voor het mooiste contract.

Zo lang Steijn bij NAC rondwandelt gaat Sydney hier niet verlengen. 2e, 3e of zelfs 4e spits achter Bilate, Seuntjens en Immers, dat gaat hij natuurlijk nooit doen. Als er een andere trainer komt die een duidelijk plan met hem heeft zou het wel kunnen. Bij voorkeur als NAC met 2 spitsen gaat spelen. Sydney heeft aanvoer nodig, en staat nog te vaak op een eiland.

30   21  
Arie

Ivo,

Zo lang Steijn de deur niet uit is, zit hij hier ook gewoon een heel seizoen op de bank. En dat is het probleem. Steijn.

16   11  
Badeend

Was dit ook niet gewoon oud nieuws dat over zijn vader ging, van 23 jaar geleden?

10   5  
Moppernac

Ric@

Dus geen excuses helaas voor jouw.
Of was het toch Pinokkio?

161   29  
Fratelli

v. Hooijdonk gaat nergens heen. Voor de top 12 in de eredivisie kan hij niet goed genoeg voetballen, voor de nummers 13 - 18 krijgt hij te weinig ballen (en kan hij niet goed genoeg voetballen) en het buitenland is natuurlijk helemaal geen optie op dit moment.

Blijft de KKD over en daar is maar een club interessant voor hem: NAC

Bij NAC zijn ze helemaal klaar met v. Hooijdonk sr. en ik kan ze geen ongelijk geven en daar heeft junior veel last van.

Leg die jongen uit dat hij nog veel kan leren, dat NAC daar de komende 3 jaar tijd in gaat steken en dat hij een belangrijke speler kan worden maar dat hij geduld moet hebben en niks kan eisen. Dan is het graag of niet lijkt me.

Voor v. Hooijdonk zal echt niet heel erg veel interesse zijn van clubs die voor hem interessanter zijn dan NAC.

16   12  
mmm

Sidney naar Go Ahead lachertje zeker. Hij MOET bij ons blijven!!!!

40   8  
RaraNAC

@Fratelli,

Ik volg je helemaal, alleen heeft Sidney wel het probleem dat hij een trainer heeft die met de huidige spelopvatting hem nooit in zijn kracht laat spelen.
Als Sidney spits was bij Cambuur ipv Muhren, dan had hij er ook 35 gemaakt.

Er moet echt iets aan de spelopvatting gebeuren anders heb je niks aan Sidney, Kay, Haye etc..

Dat Haye dit jaar niet heeft gescoord is omdat hij meer als stofzuiger moest fungeren dan als aanvallende middenvelder.

Ik weet dus niet of je aan Sidney geduld kan vragen. Dit werd in de winter ook gedaan om vervolgens lekker op de bank te zitten en geen reële kans te krijgen.

Lokoff en Steijn moeten eens goed om tafel gaan zitten. Als die twee er uit komen qua spelopvatting en daar worden spelers bij gezocht dan heb je een gouden combinatie.

18   9  
Moppernac

Een goede speler voor de kkd maar meer ook niet.
Voetballend moet hij nog veel leren, maar zijn vrije trappen zijn schitterend 70% kans op een goal en strafschoppen 100% zekerheid op een goal en verders is hij goed in intikkertjes(echte spitsten goals) .
Dus voor NAC een aardige spits die op één seizoen 15 tot 20 goals kan maken ,maar voor ere divisie word het een bankzitter die blij mag zijn als hij per wedstrijd mss 10 minuten mee mag doen.
Dus idd graag of niet willen blijven.

24   19  
mmm

Daarom moet Steijn weg. Dan kan Sidney 1e spits zijn!! Hij MOET blijven!!!

40   11  
Vreven4President & HyballaFurFurher

Met Sydney in de spits ben je komend jaar verzekerd van 25+ goals in de KKD

10   0  
Molenschot loco

Ik hoop ook van harte dat hij blijft!!! Ik zie in de kkd maar 2 clubs die hem zouden willen halen Almere en VVV...

10   1  
Heksenketel

Alles in de juiste volgorde en je huid duur verkopen. De geruchtenstroom past prima bij dit laatste. En eerst weten wie de trainer wordt en dan pas over verlengen praten met NAC. Verwacht dus niet binnen een paar weken helderheid.

27   17  
fanneke

Kan het gewoon niet zo zijn dat Van Hooijdonk niet goed genoeg is.
Hij is gewoon veel minder dan zijn vader, waar hij altijd mee vergeleken wordt. Niet goed genoeg dan moet hij eieren voor zijn geld kiezen en ergens anders zijn heil zoeken.
Ik word een beetje moe van dat sentimentele gezeur hier en de roep dat het allemaal aan de trainer ligt.
De trainer moet het doen met de spelers die hij tot zijn beschikking heeft en er zijn er gewoon teveel die niet goed genoeg zijn.

13   7  
RV

Het is natuurlijk een feit dat hij bij NAC moet blijven maar hij moet wel gaan spelen. Het zou fijn zijn als Steijn durft uit te spreken dat hij vanaf het begin van Hooijdonk in ieder geval de kans gaat geven. Laat hem eens een wedstrijd of 12 staan en kijk dan waar we staan. Hou Seuntjens en Bilate als back-up en haal er niet nog een exotische spits bij.

Iedereen is gebaat bij structuur en vastigheden. Geen enkele andere Eerste Divisie club had zoveel selectie spelers die minuten maakte als bij NAC. De hele bank zou bij een andere eerste divisie club ook in de basis hebben gestaan.

Er moet grondig gesneden worden in de selectie.
Geïnvesteerd worden in kwaliteit in plaats van kwaliteit. 15 of 16 spelers die aan elkaar gewaagd zijn, aangevuld met een paar jeugdspelers die kunnen instromen als de kans komt.

Vanaf het begin automatismen er in slijpen, kiezen voor een speelstijl en vaste formatie (en daar niet na een verlies weer van afwijken) en gas geven.

22   0  
fvf6

Voor de kkd is van Hooijdonk een goede spits , dus lekker een nieuw contract en verder laten groeien bij NAC , en meer speeltijd geven als het afgelopen jaar .Kan ook aardig een vrije trap nemen , kan naast en rondom Seuntjes voetballen .

10   18  
Geheimedienst

Sidney staat wel degelijk in de belangstelling van Udinese.

Ik citeer www.tuttoudinese.it

Zoals vandaag verteld heeft Udinese zijn zinnen gezet op Sidney van Hooijdonk. De aanvaller geboren '00 die transfervrij Nac Breda zal verlaten,zijn niet alleen de Bianconeri. Sterker nog, de interesse van sommige clubs leeft. Heerenveen in de eerste plaats

8   14  
Sia

Met Mats Seuntjens. Ta ta tadaaa.

10   1  
Hoge Vucht

@cijfers

Ik begrijp dat je benieuwd bent naar de cijfers van nac, ik ook. Maar 1) het boekjaar van nac loopt per 30 juni af en 2) nac heeft tot 1 november om zijn jaarraportage te publiceren. Nog even geduld dus ;-).

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/3005/richtlijn-verslaggeving-knvb-modelstaten---v27#page4

14   1  
willem 4,5

@geheimedienst. We kunnen de komende maanden deze en vele sites vullen met geruchten, bijna geruchten, onzin, leugens, achterklap en nog meer onzin. Het enige belangrijk is dat we een goed elftal op de been brengen met een trainer die wél lef heeft. Doe je er de volgende keer ook een vertaling bij, spreek geen Italiaans, jij wel?

11   3  
Tommy

Sydney had onder verschillende trainers geen basisplaats. Bij de nummer 5 uit de eerste divisie. Hoe kom je dan binnen bij een andere club. En je krijgt senior er ook gratis bij natuurlijk, beseffen die clubs. Of als handelswaar voor een buitenlandse clubs die wel een gokje wil wagen.

Hij moet zich nog bewijzen bij NAC. Verder groeien. Als je als club in Sydney gelooft, moet je wel zijn sterke punten benutten. Dan betaalt hij dat terug met doelpunten. Niet met hem omgaan zoals Steijn doet of laten spelen in een systeem waarin alleen maar zijn beperkingen duidelijk worden.

Maar geen garanties dat hij speelt en geen constructies in het contract waardoor hij na een half jaar of een jaar voor een schijntje kan vertrekken.

7   6  
Ivo

@Fratelli

Sydney heeft zijn achternaam mee, die zet wel wat deurtjes open in het buitenland.
Pa speelde ook in Schotland, ik zie Sydney ook wel die kant op gaan. Of Engeland, in de Championship of League One. Mooie ervaring en ook wel een voetbalstijl die bij hem past. Direct, doelgericht voetbal.

5   3  
geheimedienst

@Willem 4,5

Met een beetje Google Translate kom je al een heel eind.
deze krant meldde gister al dat ze interesse hebben in Sidney.

https://www.tuttoudinese.it/calciomercato/l-udinese-potrebbe-pescare-ancora-in-olanda-piace-van-hooijdonk-l-attaccante-potrebbe-arrivare-a-parametro-zero-82685

Mijn vorige bericht is 14 uur geleden geschreven door de krant.


13   1  
Das Phantom (BSR)

@Geheime dienst

Ik denk dat er naar aanleiding van het bericht uit Italië navraag is gedaan bij deze en gene. Vandaar vandaag het nieuws dat er geen interesse is geweest.

20   3  
Gjoewie

Ik denk dat zoals we de gelijkmaker tegen N-ie-C afdwongen het spel precies is zoals we willen zien. Krachtvoetbal. Het hoeft niet mooi te zijn, als de tegenstander maar overlopen wordt.
Als we zo vanaf het begin hadden gespeeld had het na een half uur 3-0 gestaan en had N-ie-C niet meer de moed gehad om er iets aan te doen, ongeacht het feit dat meer dan de helft van onze jongens op hun tandvlees liep.
Als ze na die 1-1 doorgedrukt hadden, was het ook 2-1 geworden. Maar ze hadden de fut niet meer om door te blijven gaan.
Met Sydney en Bilate in de spits kun je wel dat soort voetbal spelen. Dan liefst iemand erachter die de lijnen uitzet, dat zou Seuntjes of Haye kunnen doen. Daarnaast een degelijke stofzuiger (ik denk dat we Fiorini heel erg gaan missen) en een technisch jongen (Azzagari bijvoorbeeld, Boussaid zou ook voldoen, hoewel ik die wel erg fragiel vind) die de gaten kan trekken.
Tegen Emmen stond het centraal achterin zeer goed. Malone en Adiléhou waren echt zeer goed in alle wedstrijden van de plee offs.
Hoe de zijkanten dan opgevuld worden, kan nog besproken worden, maar we hebben wel de as staan. Vreemd genoeg is er voor Immers dan geen plaats meer. Ik weet eerlijk gezegd niet of die nog een jaar door wil gaan. Maar mocht Haye vertrekken...

Hoe dan ook, als je echt dit soort krachtvoetbal wilt gaan spelen, dan zul je jongens nodig hebben die het niveau aan kunnen. Er moet dus echt iets aan hun conditie gedaan worden. Blij dat TL:bier: dat ook gezien heeft. Een conditietrainer is echt geen overbodige luxe. Het feit dat we bij Cambuur verloren (na een 0-2 voorsprong) is daar een superduidelijk bewijs voor.

16   10  
NAC!!!

Je moet afscheid nemen van je trainer, en SVH behouden, simpel.
Zorg voor een trainer die het DNA kent van NAC en jongens beter maakt. Zo investeer je in eigen spelers en kan SVH groeien. Als je dat doet kan je nog aan hem verdienen. Dat is de afkoop van Steijn zeker waard.
Steijn houden en SVH laten gaan is een graf graven.

Maar dat weet Ton als geen ander

11   4  
Theo

Sydney moet gewoon nog doorgroeien bij zijn club NAC. Daarvoor is Steijn wel een sta in de weg! Dusss....

7   9  
Vrouwke

Ik denk dat Sydney volgend jaar met Seuntjens erbij veel beter gaat renderen. Als je Seuntjens op 10 achter hem zet, die kan dan de bal vast houden en de duels aangaan.

14   2  
Karel

Op 6 aug. begint de KKD. Het is dan wel nodig dat we GVD een ingespeeld team hebben!!!!

Anders wordt het seizoen weerrr een grote MISLUKKING!!!!

25   3  
Maarten

Ben ik nu de enige die zie dat hij wel degelijk belangrijk is en dat er allejezus veel potentie inzit? Wat moet een spits? Scoren. Wat moet een keeper? Ballen tegen houden. We zitten echt in een cultuur dat alles multifunbctioneel moet zijn. Ik ben wel degelijk onder de indruk wat V Hooijdonk doet. Hij zet zich altijd voor 100% in, scoort makkelijk en correct in de omgang, althans dat lijkt me. Moet hij ook nog snel zijn, creatief en loopvermogen hebben? Dan had hij allang niet meer bij NAC gevoetbald. Ik word er onderhand wel moe van om juist punten te benoemen waarin hij minder sterk in is maar let op mij woorden, hij gaat een mooie toekomst tegemoet.

8   6  
Dun Diëe

Dit soort geruchten worden meestal de ether ingeslingerd door een wanhopige zaakwaarnemer met beperkte contacten. Een beetje treurig idee dat dit dus waarschijnlijk van zijn vader af komt. Die zou dit toch niet nodig moeten hebben.

Ondanks dat hij er zelf waarschijnlijk anders tegenaan kijkt lijkt het me toch het beste dat hij bij NAC blijft. Als Cambuur geen Muhren had gehad had hij wellicht daar heen gekunnen. Maar elke andere KKD club is geen vooruitgang. Het is alleen jammer dat hij niet goed met Steijn door één deur kan.

16   13  
Ome Cor

Sydney kan wel weg willen, maar er moet wel interesse zijn én een club die voldoende speeltijd biedt. Er staan nog geen rijen voor de deur om hem (gratis) op te halen.

In alle eerlijkheid kom je dan in de eerste divisie uit of in het buitenland in een lagere klasse dan de hoogste.

Wijzen naar Steijn is hier de grootste hobby geworden, maar we hebben het hier niet over een trainer die Messi bewust reserve zet, hè.... Sydney voelde zich te groot voor een jaar verhuur, dan heb je de kans op doorbreken of een twijfelgeval blijven. Voor hem geldt het laatste.

26   17  
Goos

Laat Steijn blijven en vakinhoudelijk goed samenwerken met Lokhof. Ik vind dat hij het niet zo slecht gedaan heeft. NAC heeft verhoudingsgewijs veel en lang last gehad van corona en het voetballen zonder publiek. Streven naar meer automatismes en het bij elkaar houden van de as.

17   7  
PietP

Zowel nu als in het vorige bericht blijft er geroepen worden dat Steijn eerst weg moet.
Denken jullie echt dat alle andere trainers hem wel zomaar klakkeloos gaan opstellen? Ook een mogelijke opvolger van Steijn kan precies op dezelfde manier kritisch zijn en ervoor kiezen om hem op de bank te zetten.

15   12  
Dun Diëe

Helemaal eens met de twee reacties hierboven. Ben geen groot fan van Steijn, nooit geweest ook trouwens. Maar het is zinloos om hem te ontslaan. Dan komt de volgende trainer en die wil het weer op zijn manier en zijn we weer een half seizoen aan het inspelen.

Ondanks de negatieve spelopvatting van de trainer zou ik hem gewoon aan boord laten. Hij heeft nu in elk geval een goed klankbord met Ton. En tegen Volendam en NEC werd er echt wel goed gevoetbald zoals men dat in Breda wil zien, ondanks het resultaat tegen de laatste. Met een conditioneel trainer erbij zie ik het komend seizoen wel zitten al bereid ik me wel voor dat er een paar draken van wedstrijden bij gaan zitten.

14   4  
Braze

Ik hoop van harte dat Sidney blijft. Hij heeft bewezen dat hij goals kan maken en daarvan zijn er maar weinig en bovendien zijn die duur.
Dat "ze "bij NAC klaar zijn met van Hooydonk sr. snap ik wel. Ik ben klaar met "ze "van NAC.
"Ze "van NAC maken er een potje van en iedereen die daar kritiek op heeft zien ze het liefst niet in hun buurt. Kunnen ze ongestoord doorgaan met hun fratsen. Als je nu kijkt met welke puinzooi ze Lokhoff opgescheept hebben weet je al wie straks de pispaal van "Ze "is.

3   2  
Mmm

Mats mag ook komen naast.zijn.broertje

1   2  
Maikel

Mats gaat niet in de KKD voetballen. Hij gaat ook geen salaris inleveren. Logisch toch allemaal! Ik hoop dat Ralf Seuntjes, Immers en Bilate door een deur kunnen. Allemaal haantjes!

3   1  
Oosterhout076

@maikel

Zal een hele grote deur moeten zijn denk ik. Openslaande stal deuren....

25   3  
Jf

Ik lees ook dat Sydney niet zo goed als zijn vader.
Zijn vader kwam toen hij 22 jaar oud was naar Nac en speelde een aantal seizoenen in Breda en had het voordeel dat hij met Remie, Arnold en nog veel meer kanjers mocht spelen.

Sydney is 21 jaar en toont in zijn jonge jaren al over tor instinct te beschikken. Voetbaltechnisch oogt het allemaal wat houterig maar dat deed het bij Pierre ook.

Gemiddeld scoorde Pierre in zijn eerste seizoen 1 keer per 111 minuten. Sydney doet dit 1 keer per 112 minuten en is een jaar jonger.

Ik denk dat een hoop supporters pierre alleen kennen vanuit de boeken en zijn latere jaren bij Feijenoord. Ik zal niet zeggen dat Sydney dat niveau haalt maar het is zeker mogelijk.

3   2  
Nestor

Ik denk dat hij in zijn hart het liefst blijft, maar dan zal er anders gespeeld moeten worden. Hij is gevaarlijk en sterk in de 16. Onder Steijn speelt NAC vooral vanuit de omschakeling. Dan heb je niet veel aan Sydney. Daarvoor mist hij snelheid en is hij (nog) onvoldoende sterk als ‘kapstok’.

3   1  
zwampie

Fanneke
Het zou inderdaad kunnen dat Sidney niet goed genoeg is.
Echter is het ook dat hij geen volle vertrouwen geniet van de trainer net zoals meerdere spelers, ook dat doet wat met een speler om elke wedstrijd er alles aan te moeten doen om zich te bewijzen, dit kan ook averechts werken voor een speler en juist teveel of verkeerde keuzes gaan maken.
Qua veldspeler heb ik ook nog mijn gedachtes of hij het gaat halen bij een grotere club, qua scoren doet hij het gewoon goed.Als ik terug kijk naar wat hij afgelopen jaar gepresteerd heeft, moet ik ook toegeven dat hij gegroeid is t.o.v. vorig jaar. Dus waarom zou hij niet door kunnen groeien?

Betreffende de trainer, die heeft na mijn inziens gefaald en niet gehaald wat er verwacht werd of hij daarvoor de laan uit moet gestuurd worden hou ik nog in het midden, dat er iets moet veranderen dat is wel zeker en dan zal toch Steijn , water bij de wijn moeten doen. Er is veel te weinig gebruik gemaakt van jeugdspelers en spelers die vóór Steijn hier waren. Steijn heeft onderhand een compleet nieuw elftal gehaald.
Dus wat je aangeeft ,HIJ moet het met de middelen doen die hij heeft gaat hier niet op. Hij heeft de selectie (basis spelers) zelf samen gesteld.

11   3  
Vlag

Hoe groot is de kans dat we Fiorini nog een jaar kunnen huren, is het voor het grote City nog iets te klein denk ik.

Dus Lewis, you are welcome !!

9   5  
Oosterhout076

SvH een verbeterd contract aanbieden voor twee jaar....
Volgend seizoen alles laten spelen zodat hij in de picture kan komen ....
Na 1 jaar meewerken aan een transfer met waarde.

Manders Steijn en Lokhoff maar eens samen aan 1 tafel zetten....

9   10  
Kisku

Als sydneij de ballen neemt van el al lui en heel het seizoen had gespeeld had ie er 24 gemaakt 20 asist dan had ie met contract gewoon voor 4 miljoen verkocht geweest,dat gaat ton nu doen waarschijnlijk

22   1  
finkefeen

Zijn er serieus mensen die denken dat Mats Seuntjens terugkomt al deze zomer? Ultee riep een maand geleden nog aan tafel bij Studio Voetbal dat Seuntjens in zijn optiek veruit de beste speler is uit de selectie van Fortuna. Plus dat er een aantal grootverdieners zijn in de selectie, waaronder Mats dus.

Dan zou je:
1. Een transfersom moeten betalen voor de beste speler van de nummer 11 van een divisie boven je.
2. Dit buitencategorie salaris moeten gaan ophoesten.
3. Mats bereid moeten vinden om het vertrouwen dat hij geniet van zijn trainer bij een eredivisieteam in te wisselen voor de heisa bij NAC?

Houd het reeël jongens!

4   1  
Molenschot loco

Ik snap heel goed en eigenlijk niet dat pi air druk op zijn zoon legt....en er is maar 1 persoon die dat kan stoppen!!! Ton lokhoff! De TD!!

8   6  
Molenschot loco

Ton moet zeggen...tegen pi air....ik bepaal ....jij NIET

9   2  
Arie Roos

Ik hoop van harte dat V Hooydonk blijft. Ik hoop ook v harte dat NAC aanvallender gaat spelen. Leuk met een aanvaller als de Rooy en een spits die goed is in de 16. Als je op rechts zo’n type als Azarkan hebt wordt t een hartstikke leuk seizoen. Zeker als Haye blijft en in zijn kracht kan spelen.

Dit verdedigende voetbal kon precies tijdens t jaar zonder publiek en was puur gericht op promotie. Jammer dat ‘t nét niet gelukt is. Hopelijk zitten we er vanaf september weer allemaal en kunnen we lekker aanvallende potjes voetbal zien!

2   2  
Wanny

Zo'n Go Ahead zal hem ook meer als een KKD spits zien op het moment. En die krijgen ook mee dat de entourage van Sydney nogal snel de pers op zoekt als ie op de bank zit.

In de eredivisie is de kans nog groter dat ie op de bank zit. En clubs hebben geen zin in ontevreden bankzitters die voor onrust zorgen.

13   3  
MdH

Ik hoop ook dat Sydney blijft. Niet omdat hij onze onbetwiste #1 spits zal zijn. Maar omdat hij een Breda's hart heeft. Daarom denk ik ook dat Ralf volgend seizoen zal vlammen. Deze jongens hebben de NAC identiteit - iets dat de meeste imports missen. En dat heb ik ook gezien dit seizoen: niet genoeg knok-mentaliteit. Jongens die echt door het vuur willen voor hun club. De trainer heeft daarin ook zijn verantwoordelijkheid.

En dat maakt echt veel verschil. Onderschat het niet! Denk aan de jongens die hier niet rendeerde maar elders wel. Die zijn niet zomaar ineens betere voetballers geworden.

Ik geloof ook niet dat Stein zijn visie zal aanpassen, dus in mijn optiek moet hij weg als we verder willen met voetbal dat meer bij ons past.

Of Ton de juiste spelers erbij haalt zullen we zien. Sommige vinden hem niet geschikt of onervaren als TD, maar iedere TD moest evaringen opdoen en geschikt worden - geef hem de kans zoals we ook Stein de kans gaven toen hij binnenkwam.

Ik snak naar voetbalnieuws - en hoop voor het volgend seizoen! BSR wat ben ik blij dat we jullie hebben!

GR. en HUP NAC!

12   25  
Cees-2

S. van Hooijdonk is deze overdreven berichten niet waard. Gegniffeld moet de fam. Van Hooijdonk de telkens weer oplaaiende geruchten (lees: meestal fabeltjes) over zoonlief gade slaan. De missie is (met behulp van deze site en Bn DeStem) namelijk geslaagd. Hij komt telkens opnieuw in de spotlights. Dat het zover is gekomen heeft hun heel wat geslijm gekost bij div. mensen. Voor de zoveelste keer dit seizoen is het weer prijs. De vereniging NAC zou er jaloers op worden en meerdere spelers zullen dat vast al zijn. Alsof het Messi is, zou je bijna doen geloven. De kranten doen dat omdat het gewoonweg leuk leesnieuws is, en mogelijk om nog wat meer? Want de speler Van Hooijdonk is namelijk een speler waarvan er bij de amateurs legio rondlopen, zo niet beter. Maar zijn achternaam, daar gaat het o.a ook om! Nogmaals laat gaan. anders keert het volgende komend seizoen weer een aantal keren terug, gaat hij weg, of niet,......enz. Euh,.....fabeltjes, bedoel ik. Als hij zo geweldig had geweest als menigeen ons wil doen geloven, waarom is hij dan nog steeds niet weg naar een mooie club? Hij is transfervrij notabene.

20   0  
Baosje

@JF

Van Hooijdonk sr heeft nooit met Arnold gevoetbald...

Arnold was de opvolger van van Hooijdonk sr

Waarvan akte

16   7  
Ivo

Cees-2

Niet mee eens. Voor de KKD is Sydney een prima spits, mits je hem goed gebruikt en er spelers omheen zet die zorgen voor assists. Dus geen pingelaars en ook geen houthakkers. Dan is hij goed voor 15 intikkers, 5 penalties en 5 vrije trappen. En dat is prima voor een pure afmaker als Sydney.

Nee, hij is geen Dessers die ook nog zorgt voor 15 assists. Maar hij kan nog groeien.

Ten aanzien van Pierre, dat kan soms een stoorzender zijn maar hij heeft vaak wel gelijk. Maar je hoefde afgelopen seizoen geen kenner te zijn om vraagtekens te plaatsen bij het tactische gezwabber van Steijn, en zijn wisseltactiek.

Ik mag Sydney wel, hij is gretig en wil graag, en heeft echt wel een hart voor NAC. Het komt er nog niet iedere wedstrijd uit maar hij heeft zeker kwaliteiten die je er bij wil hebben. Ik hoop dat hij blijft.

10   17  
Moppernac

Met Manchester city word de samenwerking nu toch wel gestopt denk ik.
Want als ze toch doorgaan krijgt NAC straks weer de 4de of 5de keuzes.
Want PEC Zwolle heeft de 1ste huurling TEDIC al vast liggen om nog een extra jaar te huren van MC.
Als NAC en MC zoals ze zeggen zo’n goede samenwerking hebben dan kan NAC toch ook al Florini voor het komende seizoen vastleggen.

12   8  
Reflektor

NAC kampioen 2021-2022.

11   7  
Theoden King

Het zou fijn zijn als Sydney blijft, maar niet tegen elke prijs. Het is een trefzekere spits en een jongen van de club en stad. Dat zijn onmiskenbare voordelen.

Daarnaast is hij (en zijn familie) ook een bron van onrust. Als hij twee keer niet speelt "mist hij waardering" en iedere vier maanden moet het contract weer worden verbeterd. Best irritant, en ook iets waar hij bij een andere club niet mee weg gaat komen.

3   3  
sam

Sydney van hooijdonk is zeker een talent mar moet wel speelminuten krijgen om zich te kunnen bewijzen.
Als talent heeft hij tot nu toe niet slecht gedaan. Het probleem is dat nac talenten bij nac onder veel druk moeten werken. Onder Steijn heeft geen enkele NAC talent tijd gehad om zich te kunnen bewijzen. Stijn heeft met manders veel fouten gemaakt.
Veel spelers weggestuurd maar wat er ipv gekomen lijkt veel slechter te zijn. Hierdoor zijn alle wegen dicht gemetseld waardoor nac weer aan langdurige contracten zit. En spelers weg moet doen of gratis laat ophalen.

11   9  
Ernie

Sydney weet zelf ook wel dat Nac op dit moment de beste club voor hem is. Hij kan dan nog een paar jaar groeien om daarna een mooie transfer te maken. Probleem is alleen dat er een aantal mensen in zijn omgeving hem op een voetstuk plaatsen.
Wat Maurice Steijn betreft die moet gewoon blijven. En Ton Lokhoff moet zich bezig houden met de langere termijn visie. En dat Steijn de nodige aanvallende versterkingen krijgt voor komend seizoen, zodat we kampioen worden.

9   7  
TheBeek

Andere trainer en dan lukt het ton echt wel om sydney te behouden voor nac.

Als maurice blijft zitten ( verwacht ik niet overigens) dan loopt hij gratis de deur uit.

17   5  
Fritske d'n Olifant

Ik word een beetje moe van al die complottheorieën over de familie Van Hooijdonk. BN de Stem is een regionale krant en die heeft er baat bij dat spelers uit de regio het goed doen bij NAC. En dan schenken ze wat meer aandacht aan Sydney van Hooidonk dan aan pak-en-beet Moise Adilehou. Volgens mij heeft nooit iemand gezegd dat Sydney een wereldspits is die makkelijk in de subtop van de eredivisie mee kan. Wat mij wel bevalt aan hem is zijn doorzettingsvermogen en de wil om zich te blijven ontwikkelen en daarom denk ik dat hij er uiteindelijk wel komt. Kijk naar Weghorst, die kon ook niet voetballen zei iedereen, maar scoort wel. Sydney heeft wat punten waaraan hij moet werken, maar dat kan hij alleen doen als hij regelmatig speelt. Bij NAC onder Steijn is dat niet aan de orde dus dan houdt het hier op. Heel simpel.

8   19  
Strijd

Ik begin een beetje moe te worden van Sydney en al de geruchten.

Ik heb ook het idee dat hij met zijn uitspraken en gedrag een behoorlijke stoorzender is in de groep.

Ik denk als Sydney niet het zoontje van was en bijvoorbeeld Sydney de Bakker heette dat we een stuk minder positief over hem zijn.


9   8  
Ome Cor

De mindere kanten van Sydney beoordelend moet ik ook de conclusie trekken dat ik hem veelvuldig heb zien wijzen waar hij de bal wilde hebben, waar dan bijvoorbeeld Mounir een andere keuze maakte.

Als een spits niet op de juiste manier bediend wordt dan is scoren een stuk moeilijker. Maar juist op dat scoren wordt hij afgerekend.

Zo is een centrale verdediger die 10 keer de bal binnen kopt bij een corner super belangrijk, maar niet per se een super verdediger.

Wat ik persoonlijk heel bijzonder vind is:
Je weet als Lokhoff zijnde dat het seizoen op 2 manieren kan eindigen. Of je promoveert of je blijft in de eerste divisie. Meer smaken zijn er niet.
Dan heb je toch 2 scenario's klaar liggen en gooi je na de wedstrijd tegen NEC eentje in de prullenbak en ga je direct aan de slag met die andere.

Nu zijn de spelers op vakantie, daarna wordt er geëvalueerd en daarna gaan we eens kijken wie we willen hebben en of we die spelers kunnen halen.
En ondertussen loopt de voorbereiding op z'n eindje eer de selectie compleet is....

Niet ondenkbaar bij NAC, maar een doorn in elk supporters-oog volgens mij.
Dus Lokhoff....tjop tjop

11   36  
Chie

Ik hoop in de eerste plaats dat Steijn blijft. Hij heeft het maximale gehaald uit een beperkte selectie. Een selectie die niet dominant kan spelen en het best rendeert vanuit verdediging en op de counter. Mocht er zo veel geld komen dat je deze selectie op de schop kan gooien dan kun je een andere trainer overwegen. Maar ik schar steijn wel in dat hij met een andere selectie ook een ander concept kan hanteren. Verder denk ik dat Steijn SvH precies op waarde weet te schatten. Meer zat er niet in en toch op tijd weer kans gegeven. En bovenal schijt aan vader van hooydonk en andere sentimenten. Voor svh is steijn de ideale trainer om verder te komen: hij wordt uitgedaag en kan geen beroep doen op family credits. Dus steijn blijven en svh blijven.

7   6  
Geelzwartwit

Volgens mij had Sydney van de spitsen de minste speelminuten en de meeste doelpunten. Ik dan niet dat het steeds over zijn kunnen moet gaan dan.

Bilate hoefde geen goals te maken maar moest anderen vooral in staat tot scoren brengen. Hoeveel speelminuten en goals via hem?

We zoeken een diepgaande middenvelder met scoren vermogen.
Immers hoeveel speelminuten goals en assists?

Daar horen we niemand over.

4   6  
Quinn

Ah het name dropping is begonnen, ik zat zelf te denken aan:

Jizz Hornkamp
Loukili
Mael Corboz
Joeri de Kamps

8   1  
Cees

Kom op, Ton!

A C T I E ! ! !

3   2  
Fan uit Zevenbergen

Wij hoeve niet bang te zijn dat SvH naar Volendam gaat die hebben al een nieuwe Spits .
De topscorer van de KKD gaat er heen
Ex NAC nieuws

4   7  
Vlag

Robert Mühren naar Volendam, Sydney naar Cambuur Leeuwarden??

9   4  
Badeend

Ome Cor

Wie zegt dat Lokhoff niet al gewoon een tijd heel hard aan het werk is voor NAC - maar dat gewoon - ZOALS HET ZOU MOETEN - binnenskamers houdt? En niet aan de grote klok hangt zoals veel van zijn voorgangers wél deden omdat het nou eenmaal interessant klinkt om met "namen" te strooien.

Dat we niets horen vind ik zelf alleen maar positief. NAC is gebaat bij rust en stabiliteit. Voorlopig heb ik vertrouwen dat Lokhoff dat kan brengen.

De situatie Van Hooijdonk kan wel eens beslissend worden voor de korte termijn. Nee, het is geen wereldspits maar wél een jongen met potentie én uit de regio. Als we als club beseffen dat we een paar stappen terug moeten doen (of al hebben gezet) voor we weer vooruit kunnen, en dus beginnen bij een basis - dan pas kunnen we weer groeien. Van Hooijdonk zou daar een voorbeeld van kunnen zijn.

Dus niet meer allerlei exoten of voormalige internationals ofzo halen, maar beginnen met jeugd, harde werkers en spelers met wie Breda zich kan identificeren.

6   3  
Kisku

Chie maurice heeft echt veel kunnen en mogen doen als trainer,en dan zijn wissels nog ,en alles wat eigen was geen kans meer,denk dat je dan exit moet doen

3   3  
Nonkel Frans

@Badeend: en zo ist!

Laat Ton zijn werk doen en laat de media hun plaats kennen. Die doen meer kwaad dan goed.

Hup NAC!

8   1  
Fritske d'n Olifant

Met Volendam (en Mühren) heeft NAC er voor volgend seizoen wel weer een serieuze concurrent bij voor promotie. Daarom is het nog schrijnender dat NAC in de zwakke competitie van afgelopen seizoen uiteindelijk niet op de tweede plaats is geëindigd. Met clubs als VVV, Den Haag en Emmen erbij en concurrenten die zich verrassend goed versterken wordt het er niet makkelijker op komend seizoen. Dat hier dan wordt geroepen dat Steijn NAC met een aantal aanvallende versterkingen wel even kampioen maakt is echt te gek voor woorden. Als je nou eens kijkt naar Cambuur, Go Ahead en Volendam dan hebben die echt geen selectie met allerlei grote namen met jarenlange eredivisie ervaring zoals NAC. Wat die clubs wel van ons onderscheidt is dat ze daar beleid maken. Gewoon een vaste speelstijl en spelopvatting en daar een trainer bij zoeken en spelers op scouten die ook in het plaatje van de club passen. Hier mag elke passant de hele club verbouwen. Van klassieke Hollandse school tot Italiaans catenaccio, Duitse gegenpressing en Haagse bluf alle speelstijlen zijn hier de afgelopen 10 jaar wel uitgeprobeerd. Hier kopen we voor 5 ton een linksbuiten die we vervolgens grotendeels op zijn verkeerde positie laten spelen en die nooit kan excelleren omdat hij teveel verdedigende arbeid moet verrichten. Ik heb veel vertrouwen in Ton Lokhoff maar hij is geen Messias en gaat echt jaren nodig hebben om van NAC weer een voetbalbolwerk te maken. Van mij hoeft Steijn echt niet perse weg. Kost een hoop geld en dat hebben we niet. Maar Steijn zal zich volledig moeten conformeren aan wat Lokhoff wil. Anti-voetbal past niet in Breda. Maar ik heb mijn twijfels of dat gaat gebeuren dus hopelijk heeft Ton de nummers van Martin Jol en Stan Valckx. Iedereen happy.

7   1  
Zwampie

Of dat Steijn wel of niet moet blijven staat hier los van.
Maar kom eens op ,als je verteld dat Steijn het alleen heeft moeten doen met de selectie/spelers die hij had.

HIJ heeft deze selectie zelf samen gesteld, dat hij de verkeerde spelers haalt om een bepaald systeem te voetballen wat hij wilt, is zijn fout.
Dat hij er geen team met een beoogde tactiek van kon maken is zijn fout.

Je zou bijna de laatste 4 wedstrijden denken dat hij eindelijk zijn basiself had staan( met uitzondering dat hij opnieuw immers gaat brengen als spits zijnde)
Echter houdt het in dat hij 1 jaar nodig heeft gehad om hier toe te komen, verder was het ,het gehele seizoen wisselen van spelers en posities.

Haalt Maria voor back omdat hij veel beter zou zijn als Mashart en na een paar wedstrijden wordt hendriks daar neer gezet.
El allouchi staat bijna een heel jaar buitenspeler en wordt pas de laatste wedstrijden op zijn plaats gezet.
En zo kan je maar doorgaan.

Dus om te zeggen dat hij het met deze selectie moest doen en geen andere keus had, is net zo hard een excuus bedenken als Steijn deed,het lag overal aan,maar geen een keer was het zijn fout

5   0  
Nb.vos

Ik hoop zo dat hij blijft en dat hij speelt!
Elke keer een invalbeurt en alleen op een eiland levert niets op. 2 spitsen systeem aub!

Hoe vaak heeft hij op juiste plek gestaan maar werd de bal maar niet afgegeven op hem!

4   11  
nec nijmegen

Zou ook bij ons op de radar staan.Heb er eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen in.Typische KKD spits,komt (nog?)tekort voor de eredivisie.

1   9  
Chingblauw

Ik weet niet hoor maar als je een 21 jarige spits bent en je moet dan nog leren voetballen vraag ik mij af hoeveel tijd je dan nog nodig hebt.

2   3  
Tsjonge,tsjonge

Spits: Duivenkamp

1   0  
San Marco

@Ome Cor: Ik heb menig wedstrijd heel erg op Sydney gelet en kon niet anders concluderen dat hij ontzettend beperkt is hoor. Loopt als een kip zonder kop, rent blind, wint bijna geen kopduels. Ik kan er echt niet meer van maken. Deze continue berichten over hem meer dan spuugzat. Olij zou wat meer berichten en aandacht verdienen en kan er wel meer opnoemen hoor

0   0  
Wim

Prachtig hoor. Als die fans die er meer verstand van hebben dan de cijfers aangeven.

Het is wat Lokhoff zegt. "Maar als je scoort, speel je normaal gesproken", aldus Lokhoff.

Laad alle berichten na dit bericht in