Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Naah tekent bij Kauno Zalgiris

Raskolnikov

Divine Naah speelt komend seizoen in Litouwen. De middenvelder heeft een contract getekend bij Kauno Zalgiris.

Naah speelde sinds afgelopen januari voor Mosta FC. De middenvelder speelde uiteindelijk slechts zes wedstrijden voor de nummer zes van de Maltese Premier League, maar wist daarin wel drie doelpunten te scoren. 

Het avontuur op Malta blijft beperkt tot een half seizoen, want komend jaar draagt Naah dus het shirt van Kauno Zalgiris. Of dat een veel langer avontuur gaat worden, is de vraag. Naah tekende namelijk een contract tot het einde van dit kalenderjaar. 

Naah mag met recht een voetbalnomade genoemd worden. Hij trok de afgelopen jaren heel Europa door met dienstverbanden bij Manchester City (Engeland), Stromgodset (Noorwegen), NAC, Nordsjaelland (Denemarken), Örebro (Zweden), Tubize (België), Hapoel Ranaana (Israël) en dus Mosta (Malta)

Bron:
B-Side Rats
16 Reacties
23   2  
fvf6

Ik had van deze jongen veel meer verwacht . Hij had een aardige periode bij NAC en was een publiekslieveling , toch veel succes gewenst in zijn verdere loopbaan

9   1  
Nacdictive

Was toch geen hele slechte speler. Succes daar!

8   5  
Tip

Herinner me altijd zijn goal tegen NEC. Ik vond dat hij enigszins werd ondergewaardeerd.

23   2  
fvf6

Ik had van deze jongen veel meer verwacht . Hij had een aardige periode bij NAC en was een publiekslieveling , toch veel succes gewenst in zijn verdere loopbaan

1   16  
Buddha

Helaas zitten we nog steeds met de gevolgen van zijn misser tegen Roda thuis.

2   8  
ome cor

Ik las in de gauwigheid zaal girls....

10   6  
Lamington

Leuk.

Off
Aangezien NAC en Steijn een verhaal iver dreigementen logen (oh sorry, verkeerd interpreteerden) waardoor de aandeelhouders -groot en klein- besloten de boel te koop te zetten maar dit dus uit de duim gezogen kinderfantasie was.. waarom draaien de aandeelhouders hun actie niet terug? Zagen ze een mooie escape in dit verhaal?

16   8  
Nr. 20

@lamington ms een keer beu om stank voor dank te krijgen, elk gat op te vullen maar constant door ‘supporters’ die nog nooit op enkel niveau hebben gevoetbald en nog geen euro extra in NAC hebben gestoken elke keer helemaal afgezeken te worden???? En als het tegenzit 5 colonnes weer eens om ontslag van Jan en alleman vragen, het beter weten, maar zelf geen enkele verantwoordelijkheid te pakken???? Gek hè dat je het dan een keer beu bent….man man.

4   2  
Nonkel Frans

Kom er maar in BSR met nog een ex - Naccer......zojuist in bndestem:
Fc Bologna brengt de Syd.

1   20  
Schrikbarend

WAAR BLIJVEN VERSTERKINGEN OVER 1 MAAND LAATSTE JAAR DAT JE VOOR PROMOTIE KAN GAAN!WAT EEN TERINGBENDE NU AL VOORBEREIDING VAN NIIS RAMPZALIG

7   3  
Lamington

Nr 20

Is een serieuze vraag. De opgegeven reden is een leugen, dus ongegrond. Waarom dan niet terugkomen op het besluit? Wat jij aankaart wordt niet aangedragen, wel opgelet?
Van mij hoeven ze overigen niet terug te komen, ik ben enkel nieuwsgierig.
Met je man man-reactie 👍🏼

2   3  
Nr. 20

@lamington. Is idd een vraag maar zeg nu zelf als je constant bijstort om de gaten in de begroting op te vullen en je constant voor alles en nog wat wordt uitgemaakt door zogenaamde kenners hier. Dan zou jezelf toch ook zoiets hebben van …..klaar ermee.
Nu in de podcast besiderats en gegenpressung hoor je weer veel sneren en echt op de man met een hoog ik weet het beter gehalte. Stel NAC volgt die adviezen op dan zal het bij de minste of geringste tegenslag weer aan iedereen liggen en konden ze weer met allerlei redenen om het WEER anders te doen….persoonlijk vind ik dat het probleem van NAC de laatste jaren. Er wordt geacteerd obv emotie ipv obv goed doordacht plan. Ik weet voetbal is emotie maar neem ook de tijd om SAMEN aan iets te werken waarbij je niet bij de eerste de beste tegenslag naar elkaar gaat wijzen maar steun elkaar ook al is het niet altijd je ding. NAC wordt voor mij steeds minder mijn club met al dat geouwehoer en gedoe en sorry dat ligt zeker niet altijd aan de aandeelhouders of zelfs Steijn en Manders. Ik denk dat we ook zelf in spiegeltje moeten kijken en weer betekenis gaan geven aan het woord supporter. Hopelijk snel weer in een volle bak samen achter nac!!

3   0  
Vanaf de tribune

Ik doe het hem nie naah 😁

1   2  
Lamington

Nr 20
Snap ik allemaal. Het ging mij puur om de gelogen kat-in-het-nauw sprongen die ex-trainer, AD en aandeelhouders maakten. Ik denk dat een groot deel van het huidige probleem daar zit en verder terug is te herleiden maas mismanagement en een steeds groter wordende kloof tussen club en achterban.
Wel deels met je eens dat wij als supporters (ik incluis) ook naar ons zelf mogen kijken. Ik vind al jaren dat NAC een doffe parel is met een tamme beleving in het stadion en veel haat en nijd online. Waar ik zelf ook wel eens debet aan ben, dus spiegel. Ik denk wel dat -ondanks verschil in inzicht- veruit de meesten als drijfveer clubliefde hebben.

Blij met de redding van NAC maar niet treurig om het vertrek van de (drie grote) aandeelhouders. Heel benieuwd wat Ons NAC in petto gaat hebben.

1   4  
Ronald

Lamington,
Wie ben jij om voor een ander te bepalen of die zich bedreigt voelt?

0   0  
JN

@Ronald

In dit geval zit er hoogstwaarschijnlijk een verschil tussen bedreigd worden en bedreigd voelen. Steijn voelde zich bedreigd, maar werd niet bedreigd, zo lijkt het.

Ik ben wel heel benieuwd of hij nog wat zakgeld mee heeft gekregen voor de komende maanden.

0   0  
Ratjeduneerste

@Nr20

Namens wie van de adh's spreek je?

Adh's zijn ZELF eindverantwoordelijk voor de chaos en voor de gaten die zij jaarlijks op dienen te vullen.

Staat de fundering van je huis niet goed, dan zakt de hele boel in mekaar.
Precies zoals de fundering van NAC ontbreekt.

De heren hebben het zelf voor elkaar gekregen om steeds weer de verkeerde personen in de top aan te stellen, met als gevolg het feit dat zij er financieel de dupe van zijn.

Slecht personeel kost je geld, en bij NAC is er de laatste jaren heeeel veel slecht en onbekwaam personeel geweest waarbij tevens de controle van de RvC vaak ontbrak.

En nu zien zij een aanleiding om de boel te verkopen met als reden een leugen die door de AD en Trainer de wereld in zijn geholpen.

Lachwekkend dat je ze durft te verdedigen.

Laad alle berichten na dit bericht in