Overal waar we komen

Ex-NAC: Nieuw contract Brandts bij FC Eindhoven

Italo

FC Eindhoven heeft het contract met Ernie Brandts verlengt tot de zomer van 2021. De voormalig succescoach van NAC is in Eindhoven aan zijn eerste seizoen bezig.

Het moment waarop dit nieuws bekend wordt gemaakt is opvallend. FC Eindhoven is namelijk bezig met een vrije val op de ranglijst. De blauw-witten wisten in de laatste zes competitieduels slechts één puntje te pakken en staan inmiddels op de 14e plaats. Ernie Brandts wordt er kennelijk niet op aangekeken. “We willen wat stabiliteit in de staf en in de club. En we zijn gewoon tevreden over Ernie. Als ik zie hoe ze met de groep werken, eraan trekken, dan denk ik dat hij de juiste man is op de juiste plek” , geeft Marc Scheepers, technische man in Eindhoven, aan tegenover het Eindhovens Dagblad.

Met FC Eindhoven stond Ernie Brandts in oktober tegenover zijn oude werkgever. In Eindhoven werd het tussen de plaatselijke FC en NAC destijds 2-2. Op 10 april is Brandts met zijn ploeg te gast in het Rat Verlegh Stadion.

Bron:
B-Side Rats, Eindhovens Dagblad
Terug naar overzicht
7 Reacties
15    
ome cor

Mooi zo !
Succes Ernie.

12    
Henk Nac

Een van de beste trainers ooit bij NAC

4    
naxioma

Zo kan het dus ook.

6    
Moppernac

Wat een mooi jaar was dat met Ernie (3de plaats)

5    
Heksenketel

Ik kan er niets aan doen, maar ik heb veel sympathie voor Ernie en gun hem dit van harte!

3    
scheppioni

Gun het Ernie van harte !

1    
Badeend

Het is hem zeker gegund, al blijft het raar dat hij - als hij écht zo'n goede trainer is - na NAC nooit meer stappen vooruit heeft gezet.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja