Overal waar we komen

Transfers blijven vooralsnog uit: “Veel vertrouwen in huidige ploeg”

Italo

In navolging van het dossier Hoofdtrainer kwam ook het gebrek aan transfers ter sprake tijdens de nieuwjaarsreceptie van NAC. Het is voorlopig nog afwachten geblazen, valt op te maken uit de woorden van Van den Abbeele.

Het is de bedoeling dat er eerst ruimte komt in de huidige spelersselectie, alvorens NAC zelf toeslaat. Wat dat betreft kan het weleens het spel van de langste adem gaan worden. De middelen waar Van den Abbeele mee moet werken zijn beperkt, wat er voor zorgt dat hij momenteel met zijn handen vastgebonden zit. “Maar ik heb heel veel vertrouwen in de huidige ploeg” , countert Van den Abbeele de lichte teleurstelling in de zaal. Geen verrassende spelerspresentatie dus tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Wachten dus tot er een of meerdere spelers (tijdelijk) vertrekken bij NAC. Ondertussen liggen de lijstjes klaar in Breda met hierop de namen van mogelijke versterkingen. Met name voor op het middenveld zoekt men naar een versterking. Ook kwam het samenwerkingsverband met Manchester City nog ter sprake, maar het lijkt er vooralsnog niet op dat er vanuit die hoek het een en ander staat te gebeuren.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
56 Reacties
59    
Alias

Dit laat zien dat hoop op directe promotie weg is. Het is nu op het gemak met nieuwe trainer en last minut toegevoegde spelers bouwen aan team voor nacompetitie.
Overigens vreemd dat er nog geen spelers van City worden toegevoegd. Dat zouden er toch 4-5 per jaar zijn.

-22    
E. Ricvan

Eens, iedere speler pp zijn plaats, en voldoende vertrouwen in wat er rondloopt. Ook in deze trainer !!!

-8    
Breda-mike

Komt echt nog wel iets bij.

59    
Alias

Dit laat zien dat hoop op directe promotie weg is. Het is nu op het gemak met nieuwe trainer en last minut toegevoegde spelers bouwen aan team voor nacompetitie.
Overigens vreemd dat er nog geen spelers van City worden toegevoegd. Dat zouden er toch 4-5 per jaar zijn.

-29    
Casey

Sinds 60 jaar iedere thuis wedstrijd nu kaartje kopen voor PSV denk het niet want we worden besodemieterd ben er wel klaar mee.

1    
Hugo

We love Eddy Poelman. Hup NAC

24    
Chris W.M.

Wat mij betreft had de RvC allang toestemming moeten geven voor het aantrekken van misschien wel de belangrijkste positie; een middenvelder die op het veld de lijntjes uit zet. Je mag daar geen enkel risico lopen je eerste keuze mis te lopen.

In plaats van speuren naar inkomende spelers kan ik me dus beter bezig houden met het opsporen van aanwijzingen wat de nieuwe bestemming van de betreffende spelers zou kunnen gaan worden.

21    
Johan

Dus we kunnen promotie wel vergeten! Wat eem eikels!

3    
Pietje Saaman

Het is de volgorde. Eerst een nieuwe trainer en dan pas versterkingen. Je wil niet nog een keer meemaken dat er allerlei spelers worden gehaald waar de trainer niet achter staat.

42    
The Cosmic Gate

We worden toch aardig voor de gek gehouden ! Want het was voordat het seizoen begon nog zo dat er budget vrij was gehouden voor mogelijke aanwinsten tijdens de winterstop, en nu toch echt duidelijk is gebleken dat er 2 of in ieder geval 1 directe versterking bij MOET komen , krijgen we dit soort pappen en nathouden praat.
Of het geld is in het vertrek van Brood gegaan, of we worden gewoon keihard gefopt.
Waar in godsnaam in TvA de afgelopen maanden toch mee bezig geweest ? Want er is ook niemand verkocht/vertrokken . Ik neem toch ook wel aan dat de nieuwe trainer dit gewoon op zal eisen .
Jammer, maar vrijdag zitten we er gewoon weer :)

20    
NAC76

En dat vertrouwen is gebaseerd op....?

22    
J nac

Veel vertrouwen.
Waar op gebaseerd. Met dit materiaal komen we echt niet hoger dan plaats 6.

46    
[email protected]©

De ranglijst liegt nooit. In tegenstelling tot onze directie:
https://www.bsiderats.nl/nieuws/tom-van-den-abbeele-we-gaan-ons-op-twee-a-drie-posities-versterken

8    
Otjes

ls er geen budget is voor spelers dan is die er niet. Daar kan geen Rvc iets aan veranderen zonder toestemming aandeelhouders.

Het feit is dat Nac al jaren onder de maat presteert. Het is niet alleen geld.

De organisatie moet beter op kantoor en in het veld.

1    
Chris W.M.

@ THE COSMIC GATE

Het mag zo onderhand toch bekend zijn dat juist de RvC inkomende transfers blokkeert?

https://www.bndestem.nl/nac/saamhorigheid-terug-bij-nac-maar-rvc-houdt-hand-op-de-knip~aacca0b1/

“ Dat de selectie voorlopig niet ververst wordt met aanwas van buitenaf, is te wijten aan de strenge raad van commisarissen (rvc). Het toezichthoudend orgaan, waarvan Mark Haarman (technische zaken) afgelopen weekend bij het trainingskamp in Moncarapacho was, houdt de hand op de knip. De rvc vindt dat er eerst spelers uit moeten, voordat inkomende transfers kunnen plaatsvinden is daarmee de oorzaak van uitblijven van versterkingen. Dat betekent dat technisch directeur Tom Van Den Abbeele zijn belofte ‘dat het team in elke linie een kwaliteitsinjectie krijgt’ vooralsnog niet kan inlossen.”

Dus wie weet, zijn we slechts een paar krabbels verwijderd van versterkingen. Maar zolang er geen uitgaande transfers gerealiseerd zijn, mag Eisinga niet tekenen.

1    
Ernie

We worden niet voor de gek gehouden. Mensen die hebben gedacht dat je met deze selectie kan promoveren, hebben zichzelf voor de gek gehouden . Of je hebt zeer weinig verstand van voetbal.
Ik ben van mening dat er helemaal niks moet bijkomen nu.
Alleen een goeie trainer die gewoon een paar jaar de tijd krijgt om iets neer te zetten.

16    
D'n Beuk

Waar komt dat vertrouwen in godsnaam vandaan?
Deze ploeg wint nog niet van de nummer 19 in de competitie, heeft van elke concurrent thuis al verloren , en krijgt nu elke concurrent nog in een uitwedstrijd , terwijl NAC al jaren geen behoorlijke uitwedstrijd meer heeft gespeeld!

Er zou ook elke transferwindow doorgeselecteetd worden!
We worden nu toch wel heel erg in de maling genomen door onze Td en Ad !!

De houding van de directie richting de achterban is totaal respectloos!!!

17    
Nachoreca1

Als onze td dat beweert met droge ogen...zou ik hem nu nog laten opnemen op de paaz afdeling. Tegen fucking helmond sport weten we niet te scoren en dus geen 3 punten te halen...die staan godverdomme 19e. Hoe dit allemaal ooit nog goed moet komen is mij een raadsel.

-6    
Bas

Al promoveren we dit jaar niet is het een kwestie door selecteren.... tot nu toe ben ik in ieder geval wel erg te vrede over welke contracten vda heeft uitgedeeld. Dus daar maak ik mij niet zo druk om.
Ik speel liever 2 jaar kkd met kwalitatief door selecteren dan 1 jaar met een kut elftal de ere in. De echte supporters blijven gaan en hopelijk flikkeren dan alle studenten verenigingen dan op van de B-Side.


Zo stond er een maandje geleden iets over een nieuw gebied sfeer gebied? Omdat er nu alleen nog maar studentjes bij de staan plekken staan? Weet iemand hier iets meer over?

20    
Ivo

De realiteit:

We hebben 4 keepers, 12 verdedigers, 9 middenvelders en en 8 aanvallers. Dat zijn 33 spelers lieve mensen, en die ontvangen allemaal salaris van NAC. 5 ervan zijn verhuurd, maar de looncompensatie zal niet in alle gevallen 100% zijn (hoi Kali) .

Dan hebben we nog de Haemhoutsen, van der Gagen en Broden en enkele oud-assistenten waarvoor nog compensatieregelingen lopen. Kost ook enkele tonnen per jaar.

Kortom, we lopen qua kosten totaal uit de pas, en een verhuur van een Carolina of Reuvers helpt daar helemaal niks aan.

In de zomer lopen er ook niet heel veel contracten af. Klomp, Snepvangers, van Anholt, Jordan van der Gaag. That's it. Dus de TD zal creatief moeten worden.

13    
Wolfmanjack

Vertrouwen. Wat een gelul. Onze Belg heeft gewoon te hoog van de toren geblazen met zijn transfers. Prutser.

7    
Pietjebel

Veel vertrouwen?????
Maar dr moeten spelers weg 🤣🤦🏻‍♂️

7    
Rubenac

Ik hou mezelf in....😡😡😡😡

6    
Stan

Hand op de knip!
Deze directie heeft prima gezien waar het in het verleden is misgegaan.

5    
@ Beuk

Niet directie maar RvC

21    
Otjes

@Ivo

Jij snapt het. Maar TvdA lijkt communicatief niet erg slim.

>10k seizoenkaarten voor extra spelers, 2 of 3 extra spelers in winterstop....

Zeg dan gewoon er is geen budget en evt verras de achterban met extra speler indien mogelijk.

On-ervaren, naïef en communicatief niet best. 0 points

8    
Sp1

Deze man mist een gezond portie zelfreflectie, hij weigert toe te geven dat zijn samenstelling niet brengt wat je hoort te brengen. Elke week zitten er 18.000 mensen naar een elftal te kijken waar niemand zich mee kan identificeren. Lekker stug volhouden dat er een evenwichtige selectie staat met een berg potentie. De beste speler is het B garnituur van FC Utrecht, waar we aan het eind van het seizoen weer afscheid van nemen.

Dat deze man in het zadel word gehouden is mij echt een raadsel.
Voor de buitenwacht is het een spook die je zelden ziet. en binnen NAC zie je Tom met Luc achter van Aalst huppelen op de tweede verdieping.

7    
ome cor

Tuurlijk komt er niks bij.
Wie wil er nu onze afdankertjes ?

16    
Los Pollos Hermanos

Van 'we kunnen geen dorpsmongool meer vinden die in deze amateuristische kut zooi wil voetballen' naar 'we hebben vertrouwen in deze spelersgroep' is wel sterk jongens.

Eerlijk is eerlijk. Recht lullen wat krom is kunnen ze wel, onze C level toppers!

Wat een fucking aanfluiting!

1    
Ratjeduneerste

@ D'n Beuk

Volg je NAC dit seizoen?
Buiten De Graafschap is er van geen enkele concurrent thuis verloren (ja Jong Ajax maar die tellen niet mee).

Ja, Go ahead (1-1) is geen goeie uitslag, maar van Cambuur is gewonnen en we krijgen Volendam nog thuis. Dat zijn momenteel dus de 4 ploegen die er toe doen en boven ons staan.
Er is nog niks verloren, echter moet er nu wel iets weggezet gaan worden.

Tuurlijk zou het heel erg gewenst zijn versterkingen binnen te halen, maar zoals Ivo zegt is dit onrealistisch.
Ik ben benieuwd dat er de komende weken nog staat te gebeuren.

19    
Henri

Van den Abbeele heeft veel vertrouwen in deze selectie. Dezelfde selectie waarvan hij een maand geleden zei dat er wel versterking nodig was.

3    
Sp1

https://youtu.be/7aYxMuLb3h8

2    
Tombola Breda

Tja, ik snap dat hij het zo politiek zegt. Maar het is wel pijnlijk...

8    
Hont

Ach zoals vdA al eerder heeft aangegeven contacteert hij enkel spelers met marktwaarde. Dat geld moet dus vanzelf wel binnen rollen. Kan rustig het salaris van een net ontslagen trainer (na Ben van Bilsen grootste clubman destijds) ook nog wel vanaf.
Maar gelukkig zijn versterkingen eigenlijk helemaal niet nodig, want zeg nou eerlijk, de selectie is meer dan sterk genoeg toch?
Alleen het duurzaam promoveren verhaal niet terug kunnen vinden in het verslag dit keer.

Wat wordt onze club naar de klote gewerkt zeg...

10    
SjorsNAC

Ik snap het meer. Opbrengst seizoenkaarten boven 10k zou naar spelersbudget gaat, er zou een potje over zijn voor de winterstop werd er geroepen aan het begin en nu werd er geroepen dat er versterkingen zouden komen. En het blijkt allemaal niet te kloppen, waar gaat dit over zeg. Roep dan niks.

12    
Jantje2

Man man man

Wat is het toch een puinhoop bij ons NAC... een TD die een paar weken geleden nog zei dat hij de selectie op 3 plaatsen wil versterken maar terug geroepen wordt door de RVc.... gebrek aan communicatie laten we maar zeggen....
een interim directeur die een trainer er door drukt op aandringen van “de grote 3” terwijl de AD en TD deze trainer niet zien zitten...

Een Ad die belooft de 10k + van het aantal verkochte seizoenkaarten aan het spelers budget toe te voegen etc etc...

Doelstelling was promotie aan het begin van het seizoen maar met deze selectie gaat dat moeilijk worden... Zeg gewoon dat je rustig wilt bouwen aan een stabiel elftal en dat je daar 2 a 3 seizoenen de tijd voor gaat nemen... op deze manier worden wij als supporters gruwelijk voor de gek gehouden !! Allemaal loze beloften !!!

De driehoek aandeelhouders - RVc - directie deugt van geen kanten !! Puur mis managment en wanbeleid !! Iedereen roept maar wat door elkaar heen en heeft zn eigen ideeën en prioriteiten !!

Ik heb het al eerder gezegd en ik blijf het zeggen: met een Fries een Belg en 3 Rotterdammers die 0,0 affiniteit met NAC hebben , laat staan iets begrijpen van de NAC cultuur , wordt het nooit niks !!!!!

13    
Steefl

Ik heb er geen woorden voor.
Ze spelen en draaien steeds met woorden en beloftes.
En wij ondergaan het allemaal maar.
Een schande.
Wanneer komen wij eens in actie?

3    
Ivo

Mijn gevoel hierbij:

Begroting aan het begin van het seizoen was te rooskleurig. Daar kwam ontslag Brood en Vrede overheen. Spelersbudget gaat nu naar extra hoofdtrainer. Daarnaast lukt het niet om spelers af te stoten, verhuur van een half seizoen levert te weinig op. Ook kan het zijn dat Virton niet betaalt, en NAC de salariskosten van Kali ook bijna volledig op moet hoesten. Dus tegenvaller op tegenvaller. Is allemaal giswerk, maar misschien zit ik er niet veel naast.

Puinhoop dus, je kan niks doen, na dit seizoen kan je afscheid nemen van 3 huurspelers en 4/5 spelers die einde contract zijn. Hopelijk nog wat extra spelers die je kan verkopen, zodat je ook wat transfergeld pakt. Ook valt er dan misschien wat weg van de "doorbetalingsregelingen" uit het verleden. En kan je in de zomer van de 33 spelers nu naar 27/28 waarbij je nog 3/4 goede versterkingen kan halen.

12    
DunErwt

We gaan duurzaam naar de klote, waarvoor dank.

9    
D'n Beuk

@ratjeduneerste

Ga al meer als 30 jaar naar NAC dus ik kan je melden dat ik NAC meer als behoorlijk volg.
Maar de spelers die we de laatste jaren voorgeschoteld krijgen zijn NAC onwaardig , dat ze thuis met veel geluk gewonnen hebben van een beter Cambuur verbloemt voor mij niet dat de rest van de wedstrijden gewoon KUT zijn!
Met deze selectie gaat daar ook geen verandering in komen , hoe hard dat ze ook roepen (met mister populariteitsprijs Olij voorop) dat de match tegen Helmond geweldig was , die staan verdomme 19e!!!

Vroeger hadden de supporters keiharde acties gevoerd, nu vinden we de spelers in onze kleuterklas-selectie alleen maar zielig en vinden we het aan de supporters liggen dat deze lamzakken niet presteren.

We blijven het maar voor zoete koek slikken dat elke nobody uit welke windstreek dan ook gepresenteerd wordt als een speler met NOAD, als ze dat ook maar een klein beetje hadden gehad dan had het stadion elke week in vuur en vlam gestaan !

Waar zitten we nou elke week naar te kijken??!!!
Naar een stel prima ballerina's die niet goed genoeg kunnen voetballen maar allemaal denken dat ze eigenlijk bij Barcelona horen te spelen en die er zeker niet voor kiezen om als het nodig is de mouwen op te stropen!

Maar blijf ze maar lekker pamperen hoor, ik hoop echt dat dit NAC niet door een wonder zal promoveren en dat er volgend jaar wel een elftal komt te staan wat wil vechten voor de club!

1    
Bommetje

Wat moet hij dan zeggen?
‘Ik heb geen vertrouwen in de huidige selectie ‘.

En dat ook nog in de context van een interview met Eddy Poelman die de spelers sarcastisch liep af te kraken.
Terecht dat Tom het voor ze op nam.

5    
H.V.M.

Vrijwel altijd zo'n 18000 man aanwezig.
Desondanks horen we altijd dat er geen cent te makken is.
Dan doe je dus iets niet goed!
Teveel prutsers binnen alle geledingen en dit al decennia lang.
Langzaam, maar héél zeker, glij je dan af naar waar we nu staan!
Als we dit seizoen niet promoveren, gaat het verval nog groter worden.
De vraag is, wie gaat het tij keren???

3    
Moppernac

Sssssst directie houd winterslaap

-1    
Los Pollos Hermanos

Gelukkig komt Kees van Wonderen naar alle waarschijnlijkheid naar Breda. De eerste 6 letters van zijn achternaam zullen niet genoeg zijn om die beslissing nog recht te trekken. Dan had hij Kees van Mirakelen moeten heten.

Tenzij hij er binnen een week weer uit ligt natuurlijk. Dan bestaat er toch een god.

2    
Badeend

Even een side step - maar misschien is het meer iets voor DROL; bij de vorige degradatie was er transparantie over het probleem Eerste Divisie; na degradatie behield een club een "vangnet" door in het eerste jaar nog recht op een deel van de TV-gelden uit de Eredivisie te hebben, maar dat verviel na dat eerste jaar. Is dat inderdaad zo, en nog steeds - en hoe groot is die terugval na het eerste jaar? Dat betekent alleen maar extra investeren bij "doorselecteren" en "duurzaam promoveren".

Hiernaast heb ik TvdA ook horen (zien) zeggen dat hij élke transferperiode wil gebruiken om beter te worden. Daar houdt de RvC hem nu dus blijkbaar in tegen, zogezegd. Het is zeker prijzenswaardig dat er een keer mensen op zitten te letten op dat niveau, het is nu alleen de vraag of ze zich niet teveel laten leiden door het sentiment om fouten uit het verleden (teveel geld uitgeven aan teveel spelers) te voorkomen. Als dat hun eerste (en enige) reflex zou zijn, zou het wel heel simpel gedacht zijn. Vooralsnog heb ik weinig reden om dat aan te nemen.

-1    
Sam

Onze NAC werkt net als afgelopen jaren met een hele brede selectie .
Dit jaar komen we uit op 33 spelers die onder contract staan Inc verhuurde spelers .Daarom komen nu geen spelers bij voordat er aantal eerst vertrekken.Als onze Td met veel smallere selectie had gewerkt was die probleem snel opgelost.Daar om is het goed dat RVC geen toestemming verleent aan inkomende transfers voordat er eerst aantal spelers vertrekken.Anders lopen de salariskosten op.

-1    
ctk

''Veel vertouwen in de huidige ploeg'' Hahahahahahahahahahahahahahahhahahaha
Wat een pias is die vent, deze selectie met uitzondering van Olij kan er he-le-maal niks van!

3    
Molenschot Loco

Je vergeet Riera....voldoet naar mijn mening ook!!

3    
Arie

We zijn weer voorgelogen dus! Met zn "er is budget voor winterse versterking".

2    
Peerke

De kwaliteit van de selectiestrookt niet met de uitgesproken ambitie. Het niet versterken komt niet overeen met eerdere berichten. Er is geen enkele lijn te vinden in de externe communicatie, maar Ben bang dat dat intern ook zo is. Men regeert nog altijd met de waan van de dag. Mw. Edelenbosch heeft ons direct en indirect veel geld gekost. Geld dat op het veld had moeten staan.

4    
Gezwam

Lieve mensen,
Dit wordt een troosteloos seizoen. We gaan geen potten meer breken met deze selectie.
Volgende week nulletje of 4 voor PSV, exit beker. Dan kabbelend naar de NACompetitie, waar we er in ronde 1 uitvliegen tegen pak m beet, Volendam of Eagles.

Op naar volgend seizoen..........

Tot die tijd drinken we maar een pilsje

-13    
Arrr

Heb mijn seizoenskaart inmiddels gratis gegeven aan een familie lid ik ga niet meer ijn die koud staan om na een stel amateurs te kijken. Ben er wel klaar mee na al die Jaren. Voor de mensen die nog wel gaan! Wat moeten jullie een kut huwlijk hebben als je dit gaat kijken. Succes de komende jaren onder in. In de kkd. Willem 2 is jullie al jaren voorbij met een kleiner stadion etc. Jullie lachen hen uit. Dat doen ze al 50 jaar bij jullie. Hahahahhahaha amateurs

-1    
scheppioni

Weg met edelenbosch en spik&span !!
NAC moet met prestatiecontracten gaan werken en mensen met voetbalvernuft gaan aanstellen !
Waarom geen Lokhoff bv als td !

3    
Dutchbird

Citaat uit het interview van Blanco met VDA op 24 december:

Mogen er ook spelers vertrekken uit de huidige selectie?
,,Ja, de doelstelling is om de kern qua aantallen intact te houden. Dus als er twee, drie bijkomen, betekent dat automatisch dat er twee, drie de club mogen verlaten. Daar zijn we ook bij gebaat, denk aan spelers die weinig aan bod komen.”

Die dacht echt dat hij eerst spelers mocht halen en er vervolgens pas een paar hoefde te laten vertrekken. De aandeelhouders hebben als de wiedeweerga RvC lid Haarmans naar Portugal gestuurd om aan deze doorgedraaide Belg duidelijk te maken dat de volgorde andersom is. Eerst spelers weg van de payroll daarna pas dat vrijkomende salaris gebruiken voor nieuwe spelers.

Smulders werd weggestuurd omdat hij even geen antwoord had op een vraag van van Aalst. VDA zal waarschijnliijk het veld moeten ruimen omdat hij voortdurend de verkeerde mededelingen doet.

1    
Fred1

Ik ben gisteren na een krap uurtje weggegaan op de nieuwjaarsreceptie.
Ik trok al dat gehuichel en geslijm niet meer.
In één woord verschrikkelijk.

0    
Nac0000

Dat bestuur moet gewoon ik optieven

0    
rinus

Ik denk dat er niemand de belgische frietbakker nog serieus neemt...kan toch ook niet zijn optreden is werkelijk nul komma nul

Laad alle berichten na dit bericht in