Overal waar we komen

Ex-NAC: Noppert krijgt kans bij Go Ahead Eagles

Das Phantom

Andries Noppert traint vanaf vandaag mee bij Go Ahead Eagles. De boomlange doelman heeft twee weken de tijd om zich te bewijzen in Deventer. De Eagles zoeken een vervanger voor de geblesseerde reservedoelman Mitchel Michaelis.

Michaelis raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen Jong PSV en ligt er enkele maanden uit. Michaelis keepte omdat eerste doelman Jay Gorter, vandaag verkozen tot beste doelman van de tweede periode, niet in actie kon komen wegens het coronavirus. 

Noppert zit al een tijdje zonder club na zijn vertrek bij FC Dordrecht deze zomer. De doelman stond een aantal seizoenen bij NAC onder contract alvorens hij naar Italië vertrok. Zijn avontuur werd geen succes en in 2019 kwam de trompetkoning van de huldiging op P5 weer richting Nederland. 

Bron:
B-Side Rats, Go Ahead Eagles
Terug naar overzicht
24 Reacties
42    
P

Succes Andries

-19    
Dirk

Ff tussendoor nieuwtje:

Pierre van Hooijdonk hoopt dat zoon Sydney deze transferperiode niet vertrekt bij NAC. De spits zou niet goed overweg kunnen met trainer Maurice Steijn en het gonst al geruime tijd van de geruchten rond Van Hooijdonk-junior.

Zo zouden diverse clubs uit het Engelse Championship interesse hebben en denkt ook FC Emmen aan het halen van de 20-jarige aanvaller. Als het aan Van Hooijdonk senior ligt, blijft zijn zoon echter in Breda. "Mijn advies, maar jij weet ook dat ze op 20-jarige leeftijd niet altijd meer doen wat papa zegt, is dat hij bij NAC blijft", zegt de gewezen international in de Instagram-show van Jack van Gelder. 

Pa Van Hooijdonk is ook belangenbehartiger van zijn zoon en speelt zelf dus een rol in de beslissing die Sydney zal maken. "Hopelijk maakt hij dit seizoen af, want je weet nooit hoe het nog kan lopen en normaal gesproken speel je bij NAC gewoon je wedstrijden", laat hij optekenen.

Het lijkt er dus op dat de jonge Van Hooijdonk tot het einde van het seizoen in het Rat Verlegh Stadion zal blijven spelen. Hoe het dan verder moet is onduidelijk, want de 20-jarige Bredanaar heeft een contract tot het einde van dit seizoen bij NAC en zou dus gratis de deur uit kunnen lopen. Of club en speler nog gaan onderhandelen over een nieuw contract blijft voorlopig onduidelijk.

Sydney zou niet op goede voet leven met zijn trainer, omdat die hem niet vaak genoeg opstelt. De cijfers spreken in het voordeel van Van Hooijdonk, want in de zestien wedstrijden waarin de spits in actie kwam trof hij tien keer doel. Hij kreeg elf keer een basisplaats, maar dat is toe te schrijven aan de blessures van Mario Bilate. Als de sterke spits fit is krijgt hij vaak de voorkeur.

35    
Geenvoetbalkenner

@Dirk: Dit lijkt wel erg op een bericht van een paar maanden geleden.. Is dit niet gewoon weer gekopieerd en geplakt om de discussie weer opnieuw te laten beginnen.

32    
Tuffie

Asjeblieft hé,weer niet die v hooijdonk soap

10    
Henri

Ik dacht dat de policy hier was dat reacties te maken moesten hebben mbt het item.

22    
Wanny

@ Dirk

Laten we nou niet weer dat gezeik over SvH oprakelen.

0    
fvf6

Hoe dan ook of hij nu gaat of na dit seizoen , hij zal gratis kunnen vertrekken

-9    
Nac-fire

Duss... Jammer van zo'n voor jongen die heel getalenteerd was en zo moet eindigen. Is misschien een opstap naar een hoger niveau. Hoop het voor die jongen..

10    
De generaal

Stop met de van Hooijdonk soap!

12    
Cool hand

Ik vroeg me af hoe Noppert momenteel zijn brood verdient.

5    
Moppernac

Succes en gun je het van harte, maar ik ben bang dat hij het daar ook niet gaat redden.

3    
Lamington

Goed gemodereerd op de off-topics

Succes Andries!

6    
Ivo

Onze Jelle zag Noppert als een groot talent en als zijn opvolger, maar dat liep even anders. Bij andere clubs kwam hij ook niet echt bovendrijven.

26 alweer en nog geen 20 echte wedstrijden achter je naam staan. Dan wordt het lastig. Dit is misschien wel zijn laatste kans.

8    
ome cor

Mocht Go Ahead promoveren ( play offs) dan hebben ze een hele goeie aan Noppert.
Man, die jongen kan feesten.

Sportief gezien denk ik dat een talentvolle reserve keeper achter een nooit geblesseerde eerste keeper gedoemd is een stille sport-dood te sterven.
Geen kansen betekent je nergens kunnen laten zien en al helemaal niet doorontwikkelen.
Jammer, maar veel succes bij de Eagles.

4    
scheppioni

Heb ik nu ergens zolang Dries zonder club zat het woord 'HALEN' gemist ?
Succes Dries, net wat correke zegt, in feesten absolute TOP !

-14    
Belgische Naccer

Waarom Sydney nog niet verlengd?

Manders?
Steijn?

Iemand?

En zijn Dogan, Allouchi en Kali al verkocht?

Het is weer angstvallig stil...
NIEMAND wil ze hebben.

-2    
Pik

@belgische naccer

Als je gewoon het nieuws bijhoudt dan hoef je hier niet elke x hetzelfde gezeik weg te zetten

Man man je doet je naam echt eet aan... Belg

4    
Ivo

Belgische NACCer

Kali gaat nergens heen. Heeft een mooi contract, dat nog een half jaar loopt, dat gaat hij nergens meer krijgen. Die gaat hierna stoppen of met heel veel geluk nog 1 of 2 jaar ballen in een zandbak in het midden-oosten.

Dogan en El Allouchi hebben ook een aflopend contract. als er al interesse is, ga je daar niet veel meer aan verdienen als NAC zijnde. Die spelers lopen over 5 maanden gratis weg, daar ga je nu geen tonnen meer aan verdienen.

Misschien heb je het niet door, maar er is een coronacrisis. Clubs gaan nu niet met geld strooien. Het gaat er om, om te overleven. Loonkosten zo laag mogelijk houden. Er zijn daarom amper transfers deze winter. In de KKD zijn het nu vooral huurdeals, omdat O21 competities stil liggen en die spelers zo nog ergens in actie kunnen komen.

2    
ome cor

@ Belgische NACcer
Spelers die niemand wil zijn nu eenmaal lastig (lees: niet) te verkopen. Dus domme vraag.

Kali blijft rustig zijn contract uitdienen voor het geld én omdat hij nergens anders heen kan.
Als mijn baas me over een half jaar wil ontslaan en ik nog niks anders heb blijf ik ook zitten tot het laatste moment. Jij niet zeker ? Jij zou dan voor jouw baas en zijn bedrijf kiezen ipv voor jezelf. Tuurlijk.

-6    
De Bolle Damen

Noppert kan een hele grote worden.
Oh nee is ie al.
Kan er geen ruk van.

5    
Zwampie

Moet je het wel zo zien dat ze gratis de deur uit lopen.
Tuurlijk verkoop je liever spelers, maar de meeste zijn uitgerangeerd bij NAC dat je beter kan zeggen NAC verdient er aan (spelers gaan echt niet voor dat laatste half jaar gekke doen en willen of uitdienen of geld zien)
NAC heeft meteen de mogelijkheid om een kleinere selectie te gaan maken wat Steijn ook wilt.
Hopelijk komen er dan alleen daadwerkelijke spelers die de basis elf versterken en niet allemaal voor de breedte.

-3    
Chingblauw

@ivo

Weet niet zeker maar volgens mij was er 5 maanden geleden ook al 'n coronavirus/crisis en toch gaf NAC een kapitaal uit dus of je daar nou 'n punt hebt. Hmmm nah

16    
Ouwe Spionkop

Ik zie Noppert nog na de wedstrijd over alle tafels in supportershome lopen. Compleet gestoord die gast, maar geweldig leuke vent. Grijze muizen hebben we al genoeg.

5    
Ron

Je bent toch wel sneu bezig als er een topic gestart is, in dit geval over Noppert, en als 2e daarop reageert, met een verhaal over v Hooydonk. Totaal niet relevant !! En bovendien al te uit en te na besproken in andere topics. Wat mij betreft mag zoiets best een beetje in de gaten gehouden worden door een noderator.

Laad alle berichten na dit bericht in