Overal waar we komen

Helaas geen BSR Pubquiz in 2021

Benn076

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat gisteren de maatregelen vanuit het kabinet zijn verlengd met drie weken. Hierdoor hebben wij afgelopen dagen met elkaar gekeken naar de verschillende mogelijkheden om de BSR Pubquiz op een BSR Pubquiz-waardige manier doorgang te laten vinden. Helaas zijn we tot de conclusie moeten komen dat het nóg digitaler maken van de quiz wat ons betreft geen optie is.

Iedereen zit in deze tijd bijna dagelijks via Zoom of Teams met elkaar in gesprek. De variant waarbij alle deelnemers thuis als team in break-out rooms met elkaar zouden communiceren hebben we daarom nog even onderzocht, maar voldoet niet aan onze eisen voor een geslaagde editie van ons jaarlijkse evenement. Daarom hebben we besloten deze editie van de BSR Pubquiz te annuleren. 

Omdat we niet willen dat jullie algemene NAC-kennis en het historisch NAC-geheugen helemaal verloren gaat, komen we komende weken wel met een alternatief kennisprogramma rondom de wedstrijden van ons goeie ouwe NAC. Hierover lees je komende week meer op onze site.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de betaalde tickets voor de quiz worden teruggestort. Mocht je echt niet weten wat je met dit geld moet, zou je ervoor kunnen kiezen om je team even op de stoel te zetten. 

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij onze uiterste best doen om zodra het weer mag een mooi aantal evenementen te organiseren voor jullie. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
5 Reacties
12    
Heksenketel

Het jaar is nog lang!

8    
Bladran Yanco

Jammer!

12    
Heksenketel

Het jaar is nog lang!

6    
Peerke

Of-topic Net live via Insta Pierre van Hooidonk interview door Jack van Gelder. Hij heeft zijn zoon geadviseerd het jaar bij NAC af te maken.

-3    
Judge M.

@Peerke:

Tekent hij dan ook bij? Hij heeft wel meer salaris gekregen zonder dat er iets tegenover stond..

2    
Peerke

@judge M Daar vroeg Jack van Gelder niet op door.

Laad alle berichten na dit bericht in