Overal waar we komen

Ex-NAC: Noppert naar FC Dordrecht

DeWeesJr

Andries Noppert vervolgt zijn carrière in Dordrecht. De oud-keeper van NAC was transfervrij na zijn vertrek bij Foggia. De Fries tekent een contract tot het einde van dit seizoen.

Noppert was eerder al op proef bij Volendam maar tekent nu een contract aan de Krommedijk. Bij Dordrecht zijn ze niet tevreden over de ontwikkeling van Feyenoord-huurling Ramon ten Hove. Hierdoor lijkt Noppert een serieuze kans te krijgen om eerste doelman te worden bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie. De verwachting is dan ook dat de 25-jarige doelman vrijdag al bij de selectie zit.

Noppert was van 2014 tot 2018 vooral tweede keeper bij NAC. In totaal speelde de keeper 593 minuten in het shirt van De Parel van het Zuiden. 

Wij wensen Andries veel succes bij zijn nieuwe club!

Bron:
B-Side Rats, FC Dordrecht
Vorig bericht
BSRetro: 2009, een zomer-NAC-droom (XII) 17 reacties
Volgend bericht
Monsalve keert terug van blessure 19 reacties
Terug naar overzicht
22 Reacties
40    
Naccie1912

@flieger
Ons NAC? Niks van jou bij, je bent niet eens een supporter man, met je eeuwige gezeik en zeikpraat op repeat. Vraagt iemand je om een bron, begin je te bleren over 'zelf je huiswerk doen?' Ga toch fliegeren, ver weg aub.

-30    
Arie

Er komt ook serieus niet eens een bericht over de winnende goal van Bodi Bruselers voor Helmond tegen Eindhoven? Of over hoe onze huurlingen het daar uberhaupt doen.

15    
7Hills

@Arie

Hoezo zou er een Ex-NAC artikel gemaakt moeten worden over Brusselers die een goal scoort?

-2    
janus

@Arie

15    
janus

Brusselers is geen huurling. Zijn contract is ontbonden en heeft niks meer met NAC te maken. Zodra er NAC spelers belangrijk zijn voor Helmond wordt dat op deze site altijd gemeld volgens mij.

21    
0162

@Arie

... het kan ook anders...

'Beste mensen van de BSR, zou het een item waard zijn om ook de huurlingen in de gaten te houden? Dan kan daar bijvoorbeeld de winnende goal van Bodi vermeld worden.'

Het verschil tussen zeiken en opbouwende kritiek ;-)

On-topic:
Succes Andries! Ze kunnen wel een aardig keepertje gebruiken!

3    
Judge M.

Succes Andries! Eredivisie is te hoog gegrepen voor hem maar hopelijk voor hem kan hij uitgroeien tot een degelijke keeper op KKD niveau.

En wel een koprol maken bij de terugwedstrijd in Breda he 😉

-30    
van Flieger

Brusselers speelt met het geld van ons NAC (volledig afgekocht) nu gratis voor Helmond. Met dank aan de zwaargewichten.

1    
Eddy W (BSR)

@Arie
De goal van Snepvangers stond in de BSRecap van dat weekend. Daarnaast is er vorig jaar een aantal keer een loan watch gepubliceerd, waarin alle verhuurde spelers en hun prestaties werden aangehaald. Wij berichten dus wel over hoe het met de huurlingen gaat. Alleen doen we dit niet wekelijks.

Bodi zijn contract is ontbonden. Hij is dus Ex-NAC. Daarom staat er niks over op BSR. Als hij nog speler was van NAC hadden wij er inderdaad melding van gemaakt.

34    
D'N Klaagmuur

Als je zo om ex-NAC nieuws verlegen zit Arie, hierbij een overzicht van afgelopen week:

De hond van Johan Elmander liet tijdens het uitlaten per ongeluk een scheetje.

Afgelopen maandag verslikte Boukhari zich in een broodje pindakaas, na wat klopjes op zijn rug ging het wel weer met hem.

Clemens Zwijnenberg is naar de Efteling geweest met zijn gezin, ze denken er stevig over na een abonnement te nemen.

De vrouw van Jordy Buijs verstapte zich tijdens het ramen lappen, uiteindelijk heeft de glazenwasser alles netjes schoongemaakt.

Zo, ben je weer op de hoogte! Fijne dag Arie en Andries veel succes in Dordrecht.

8    
Nac bredaa

@ van flieger bron?

-29    
van Flieger

NAC Bredaa - zelf je huiswerk doen jongen. Situatie is overigens nog ietsje erger dan van Flieg hier bericht.

40    
Naccie1912

@flieger
Ons NAC? Niks van jou bij, je bent niet eens een supporter man, met je eeuwige gezeik en zeikpraat op repeat. Vraagt iemand je om een bron, begin je te bleren over 'zelf je huiswerk doen?' Ga toch fliegeren, ver weg aub.

10    
Voske

"Situatie is overigens nog ietsje erger dan van Lieg hier bericht"

Wederom een mooi voorbeeldje demagogie. Tel de derde persoon enkelvoud er bij op en het is voor de tig-ste keer duidelijk: Liegermans zijn posts hebben weinig met NAC te maken, alles met hem zelf.

8    
NuFfNie

Zo flieg, je geeft nu zelf toe dat je fake news de wereld in breng.

-24    
van Flieger

Zo kennen we ze weer. Gepikeerd beledigd en scheldend. Te lui om zelf op onderzoek uit te gaan en de leugen niet schuwend geven zij af op de boodschapper. Anononieme azijnpissers, humorloos en vals.

4    
Robberto

Veel succes Andries bij Dordt. Zien we hem toch nog een keer in het stadion dit seizoen.

Om nog even op de bron in te gaan m.b.t. Brusselers. Zie onder stukje uit De Stem van een paar dagen geleden. Of het daarmee dan ook waar is, dat weet ik niet. Maar ik ga eigenlijk van het goede uit en dat Bodi dus geen onzin verkondigt.


"Brusselers lag er maanden uit met een vervelende blessure in de liesstreek en kreeg daarna bij NAC te horen dat hij mocht vertrekken. ,,NAC vond het onvoldoende, ik heb nog wel twee weken mee mogen trainen en mocht daarna op zoek naar een andere club. Alleen lieten ze me niet zo makkelijk gaan, pas aan het einde van hebben ze mijn contract afgekocht”, zegt Brusselers. Vervolgens bood Leon Vlemmings hem de kans om aan te sluiten bij Helmond Sport. Wel op amateurbasis".

7    
Tico

Bijna weekend fliegertje!
Ik zou zeggen pak je vrouwtje (of vent) eens een keer goed stevig vast en steek de bbq eens lekker aan van het weekend dan ziet het er misschien allemaal een stuk mooier uit!

-13    
van Flieger

Robberto, Bodi had topstatistieken waaruit bleek dat hij makkelijk nog een sprintje kom doen in de 88e minuut. Kan Kudimbana dat ook als hij vanaf minuut 1 speelt ? Maar als Brood m niet goed genoeg vindt dan is dat een beslissing, dat kan natuurlijk. En dan heb je het contractuele verhaal. Bodi haalt het al aan. Hij mocht 2 weken meetrainen. En daarna ? Waar trainde hij toen ? Bij de Aquafit in de Galderse Meren ofzo ? De sleutel van het probleem lag daar. Wellicht dat de zwaargewichten hier even een toelichting kunnen geven, over wat zij toen deden.

4    
HupNac!

I.t.t. al het fake nieuws hierboven over Bodi even een 100% feitje: Wat een heerlijk goaltje was dat zeg!

-12    
van Flieger

De fakeberichters mochten op deze site een tijdje terug melden dat BB 3 maanden had meegekregen. Van Flieg onthulde toen al dat het heel anders zat, bladert u rustig terug in deze site. In plaats van met schuim op de bovenlip en met rode ogen de boodschapper te beschimpen.

-1    
Los Pollos Hermanos

Andries Noppert. Had alle potentie om een goede keeper te worden en voldeed aan de gestelde voorwaarden. Lang zijn. Want lang is hij, meer dan 2 meter. Een hele sympathieke en aardige gozer, maar daar houdt het ook wel op. Jelle is lang met hem bezig geweest, maar heeft toch de handdoek in de ring moeten gooien met deze zeer matige keeper.

Herinner mij enkele optredens in NAC 1, was om te janken.

Vertrok seizoenen geleden naar Italië en werd aldaar, volgens zijn woorden, een vaste en belangrijke kracht in de selectie. Tot op de dag van vandaag weet nog steeds niemand waar deze jongen die -sogno della notte- vandaan heeft gehaald, want tot meer dan 10 optredens in de 2e divisie van Italië in 1,5 jaar is het nooit gekomen. Zelfs in de bekerwedstrijden werd hij niet ingezet en ze wilde na 1 seizoen alweer van hem af. In deze zomer werd zijn naam al genoemd bij meerdere 2e en zelfs 3e divisieclubs in Nederland, omdat niemand in Italië/Europa hem wilde hebben en zijn contract niet werd verlengd.

Ik wens hem alle succes toe bij Fc Dordrecht hoor, maar ik denk niet dat hij daar wel potten kan breken. Al acht ik Dordrecht wel zo'n beetje zijn niveau.

Succes daar en we zien je snel, in Breda. Mag je een keer of 5 gaan vissen.

0    
F8Hipster (BSR)

@Arie goed om te lezen dat je zo goed op de hoogte bent van het 'wel en wee' van 'onze' huurlingen.

Laad alle berichten na dit bericht in