Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Scout Barcelona op tribune voor Angelino

Praatpapegaai

Afgelopen dinsdag in het champions league duel tussen RB Leipzig en Tottenham nam Ramon Planes plaats op de tribune om te kijken naar mogelijke versterkingen voor Barcelona. Aankomende transferperiode wil de Spaanse grootmacht zich gaan versterken en verjongen en daarvoor staan een aantal spelers op de radar. Één speler daarvan lijkt Angelino te zijn die we een aantal seizoen geleden nog in het geel zwart zagen spelen in Breda.

Timo Werner en Dayot Upamecano zijn de andere targets en tevens ploeggenoten van Angelino. De spaanse back is op dit moment vaste basiskracht bij Leipzig waar hij afgelopen dinsdag weer belangrijk was met een assist in het gewonnen duel tegen Tottenham (3-0). Een saillant detail, de zaakwaarnemer van Angelino nam plaats in hetzelfde vliegtuig als Ramon Planes. Toeval? De toekomst gaat het leren. Maar dat Angelino een fantastische voetballer is hebben we al verschillende jaren kunnen zien. 

Bron:
Tribuna.com, B-Side Rats
13 Reacties
67   1  
De gele Kraag

Het is hem van harte gegund. Oprecht één van de beste spelers die ik ooit gezien heb bij ons mooi NAC. Was afgelopen dinsdag ook weer belangrijk bij RB Leipzig.

30   2  
RaRa

Het zou wat zijn.
‘Je bent dan geen baas, maar een eindbaas!’

67   1  
De gele Kraag

Het is hem van harte gegund. Oprecht één van de beste spelers die ik ooit gezien heb bij ons mooi NAC. Was afgelopen dinsdag ook weer belangrijk bij RB Leipzig.

12   2  
076*R

Geweldige voetballer. Zal deze aanname nooit vergeten :
https://www.nacfans.nl/nieuws/eerste-elftal/151569/video-fraai-hoogstandje-van-angelino-tegen-heracles

25   1  
TpT

Pablo Mari bij Arsenal.
Angelino nu Leipzig en wellicht nog wel hoger.

Toch mooi dat NAC een bijdrage heeft kunnen leveren, zij het op huurbasis. Kunnen we toch mooi in ons verkooppraatje meenemen naar toekomstige versterkingen.

Overigens had ik Manu Garcia ook wel heel hoog zitten. Hoop oprecht dat hij zijn belofte ook nog gaat inlossen en bij een topclub terecht komt.

29   0  
Braze

Toen ik naar Tottenham-Leipzig keek en Angelino zag schitteren deed me dat wat.
Ik was er trots op dat ikdeze speler bij ons NAC mee heb mogen maken.
Dat is een duidelijke plus van de samenwerking NAC-ManCitygroep

18   0  
Breda-Loyal

Echt één van de beste spelers idd die ook ik ooit in het NAC shirt heb zien spelen.

Als City 1-2 van dat soort kaliber gasten naar ons toe stuurt is de samenwerking leuk ipv 4-5 jongens die je als NAC zijnde nog moet zien te ontwikkelen.

Een ploeg als Leipzig is echt niet zijn eindstation en ik hoop dat Pep zich flink achter zijn oren krabt dat hij Zinchenko telkens de voorkeur bleef geven.

6   4  
Henri

Dankzij MC hebben we kunnen genieten van enkele exceptionele talenten, zeker voor NAC begrippen. Heeft NAC zo'n speler in opleidng dan speelt die op zijn 16e al bij de top drie in NL en zien we hem verder niet meer.Ondanks dat er wellicht het nodige valt aan te merken aan de samenwerking met MC hebben er ook goede zaken plaarsgevonden zoals de investering in het complexte Zundert en de ruimhartige vergoeding na het vertrek van Muric en de salarisbetaling van geleende spelers. Volgend seizoen wordt het laatste contractjaar ik vraag me af hoe de huidige directie erin zit en ofzij al dan niet willen gaan verlengen onder welke voorwaarden/afspraken. En als men dat niet wilt, hoe men dan het salarisgat van enkele tonnen gaat opvullen. Regeren is tenslotte vooruit zien.

12   6  
ome cor

Veel succes bij Barca, Angeliño !
Behalve tegen NAC natuurlijk :-D


Zo was de City deal bedoeld !
Talentvolle spelers van Man City naar Breda sturen, zich daar in de kijker laten spelen en dan een eerste transfer met een doorverkoop-percentage.

Als wij elk jaar max. 3 van zulke spelers van City zouden krijgen met de drive zich bij NAC te willen bewijzen op weg naar hun volgende station richting de top, dan zou er niemand klagen.

Juist de Barkers en Palmer Brown's van deze wereld hebben het idee achter de City deal een heel ander gezicht gegeven.



De zaakwaarnemer van Angelino en Ramon Planes namen plaats in hetzelfde vliegtuig....ze vlogen naar de Bahamas waar ze voor 't laatst hand en hand op Gold Rock Beach gespot zijn.... en ze leefden nog lang en gelukkig....

3   0  
Bruske

Goede keus! Wereldspeler

6   3  
Badeend

Persoonlijk vond ik Manu Garcia echt een paar tandjes beter dan Angelino. Die laatste was zeker geen slechte speler, maar wél vooral een draver en een back in een spelsysteem zonder linksbuiten. Geen schande, want de meeste teams spelen tegenwoordig zo. Maar verdedigend was Angelino vooral snel en fel, niet per se heel goed in positie kiezen. Een speler die centraal op het middenveld of voorin voetballend het verschil maakt, schat ik dan nog steeds hoger in.

7   0  
Kiko

Heb m'n zoon destijds beloofd dat als Angelino of Manu Garcia naar Barcelona zou gaan, we ze live zouden gaan bekijken. Geweldig dat dit voor Angelino kan gaan gebeuren. We wachten af ? trots dat deze jongens voor NAC hebben gespeeld! En inderdaad speelde hij top afgelopen dinsdag in de CL.

3   0  
fvf6

Heerlijke voetballer met een fijne traptechniek. Ik zie hem nog die bal aannemen achter zijn standbeen geweldig, voor dit soort spelers ga je op de banken staan

2   0  
Dun Kees

Prachtige technische bekwame voetballer met een zeer goede trap.
Maar ik blijf het een middenvelder vinden. Verdedigend niet top en door lengte verliest hij vaak een kopduel.
Zou geweldig zijn als hij bij Barcelona zijn kunsten gaat vertonen.

Laad alle berichten na dit bericht in