Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Sporkslede traint mee met Jong Ajax

DeWeesJr

Fabian Sporkslede traint in afwachting van een nieuwe club mee met de beloften van Ajax. De rechtsachter is transfervrij na zijn vertrek bij RKC.

Sporkslede kwam afgelopen seizoen uit voor RKC. Voor de ploeg uit Waalwijk speelde de verdediger zeven wedstrijden. Om fit te blijven keert Sporkslede terug bij de club waar zijn profloopbaan begon. 

Een definitieve terugkeer bij Jong Ajax zit er niet in voor de oud-speler van NAC. De 26-jarige verdediger is namelijk te oud voor een beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie. 

 

Bron:
B-Side Rats, Ajax
12 Reacties
32   16  
Moppernac

Het is dan wel vandaag zondag Manders.
Maar ik zeg je VANDAAG GAAN OPHALEN.
We moeten ergens beginnen met ervaring, we kunnen nu eenmaal geen Messi,e en Ronaldo,s gaan ophalen

15   11  
Breda-Loyal

Is het niet gewoon een idee een bot op Fabian te doen als NAC zijnde ?

Kent de club , heeft een goede band met de supporters , veel werklust, aan de bal en verdedigend degelijk/stabiel en waarschijnlijk goedkoper als Van Anholt.

Over blessuregevoeligheid denk ik dat dat minder is geworden aangezien hij bij RKC ( en op social media te zien ook momenteel ) flink aan het optrainen is om 100% fit te zijn

32   16  
Moppernac

Het is dan wel vandaag zondag Manders.
Maar ik zeg je VANDAAG GAAN OPHALEN.
We moeten ergens beginnen met ervaring, we kunnen nu eenmaal geen Messi,e en Ronaldo,s gaan ophalen

6   5  
Seuter

Geef hem een kans altijd positief .

5   4  
Scheids!

Volgens Maurice Steyn zijn ze in gesprek met diverse spelers en het zou me niet verbazen als er de komende week daadwerkelijk namen worden genoemd. Een Sporkslede voegt direct ervaring toe aan dit jonge team en zal ook niet al te duur zijn qua salaris!

16   16  
Ivo

Je zoekt spelers die de selectie direct beter en breder maken. We hebben al Schouten als rechtsback, opkomend sterk, verdedigend iets zwakker. Geef Steijn er een rechtsback naast die verdedigend zijn mannetje staat dan heeft hij wat te kiezen. Sporkslede en van Anholt zijn zesjes, hooguit zeventjes en daar hebben we niks aan als we kampioen willen worden.

Zet naast Schouten maar een rechtsback van 1.85 met snelheid en kracht, die een gevaarlijke linksbuiten kan uitschakelen. Dan heb je tactisch meer opties.

6   3  
Twan

@Ivo

Spelers die bij jou dan een7-8-9 zijn, zijn niet betaalbaar voor nac denk ik.

8   5  
ome cor

Fabian of Pele zijn beiden spelers die je er goed bij kunt hebben, maar wel tegen een eerste divisie salarisje, niet voor de volle mep.

11   3  
Hoge Vucht

Als Pelé vertrekt is het een prima back up achter scouten, anders hoeft het niet van van mij. Wat moet je met drie rechtsbacks??

10   1  
Breda-Loyal

@Hoge Vught

Eigenlijk hebben we met Neelen eventueel dan ook een 3e optie voor de rechtsback positie

1   1  
Hoge Vucht

@Breda-Loyal

Daar heb je gelijk in, Neelen zou je daarvoor kunnen gebruiken. Werd gepresenteerd als centrale verdediger/ middenvelder maar kan je denk ik ook best als derde optie voor de back positie gebruiken.

7   1  
AJ

Ik vind het een wereldgozer!

Alleen... hebben we vooral voorin mensen nodig....

0   0  
ome cor

@Hoge Vught
Pelé is al weg, maar traint bij NAC mee om z'n conditie op peil te houden.
Net als de schoonzoon van Ruud Brood vorig jaar helpt NAC hem middels wat speeltijd en als hij bereid is genoegen te nemen met (behoorlijk) minder dan mag hij blijven (lees: terug komen)

Laad alle berichten na dit bericht in