Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Steijn: "NAC gaat niet meer uit mijn hart"

F8Hipster

Ex-NAC'er Maurice Steijn heeft nog altijd warme gevoelens bij NAC. De oefenmeester, die na een avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten zonder club zit, volgt zijn oud-werkgever nog altijd met meer dan gemiddelde belangstelling.

Steijn droeg tussen 1999 en 2001 het shirt van NAC. Hoewel hij door blessures uiteindelijk maar tot 36 competitiewedstrijden kwam, is zijn liefde voor de Parel van het Zuiden nooit verdwenen.

Steijn: "Ik volg bijvoorbeeld nog steeds nauwgezet de verrichtingen van NAC, ook al zo’n club (naast ADO Den Haag - BSR) met alle voorwaarden om uit te groeien tot een stabiele subtopper in de Eredivisie. Ik heb er gespeeld en een band mee gekregen."

De oud-middenvelder sprak in het verleden de wens uit ooit trainer in Breda te willen worden. Dat wil Steijn nog steeds, maar hij zal twee keer nadenken voor hij bij een van zijn oude liefdes instapt: "ADO, VVV, NAC, ze zitten in mijn hart en gaan er niet meer uit, maar dat betekent niet dat ik er blind zal tekenen."

Bron:
B-Side Rats, VI
Vorig bericht
BSRetro: Robbert Schilder 14 reacties
Volgend bericht
Schrijf je in voor de BSR Thuisquiz 5 reacties
8 Reacties
46   0  
Scheids!

Klinkt als een open sollicitatie, dus de banden voor in de toekomst warm blijven houden. Deze trainer heeft absoluut hele goede prestaties op zijn naam staan en is niet voor niets bij grotere clubs in beeld geweest.
Voor nú is Hyballa dé juiste trainer!

46   0  
Scheids!

Klinkt als een open sollicitatie, dus de banden voor in de toekomst warm blijven houden. Deze trainer heeft absoluut hele goede prestaties op zijn naam staan en is niet voor niets bij grotere clubs in beeld geweest.
Voor nú is Hyballa dé juiste trainer!

27   0  
Steefl

Scoorde ooit tegen willem2, samen met Broers, werd 2-0 dacht ik.
Dan ben je voor altijd een beetje een held.

Goede realistische trainer ook nog.

29   0  
Molenschot Loco

Nou...Zowel Stijn als Arne Slot worden in de toekomst de nieuwe trainers....fijn dit te weten....ook ik ben prima tevreden met Hyballa.....

10   1  
scheppioni

Never forget zijn goal de 2-0 tegen de stillems met toen nog lang haar 'onze' Maurice !

3   0  
Rubenac

Was de 1-0 eerste helft.
Broers 2-0 tweede helft

5   0  
Michel

Toch mooi hoe NAC en wij als supporters (who else) spelers kunnen raken! Wij zijn geen club met een dikke prijzenkast maar we zijn wel echt voetbal (vroeger was het rauwer, dat weet ik ook wel) maar je ziet gewoon dat de magie er is, en da’s heul tof!!!

1   0  
Koos ruiter

Vergeet

1   1  
ome cor

Mooie woorden, maar zonder meerwaarde voor ons.

De beste man is op zoek (in deze moeilijke tijd) naar een nieuwe werkgever. Wij hebben op dit moment niemand nodig.

Daarbij schaar ik deze oude held (want voetballend heb ik hem als NACcer hoog zitten) in de categorie Lokhoff, Karelse, Gudelj, Brood.
Mooie naam als speler van NAC, maar als trainer moet je net ff wat meer kwaliteiten hebben.

Naast de mensen die jou nog kennen en een held vinden, staan de zeikerds die na 1 verliespot al aan je stoelpoten zagen. Ook dat is NAC.

Laad alle berichten na dit bericht in