Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Tighadouini naar MAS Fes

Eddy W

Tighadouini heeft in Marokko een nieuwe club gevonden. De linksbuiten uit Ede zat sinds september zonder club nadat hij transfervrij vertrok bij Al-Kharitiyath. Bij MAS FES hoopt de aanvaller weer aan spelen toe te komen.

MAS Fes is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Botola Pro, het hoogste niveau van Marokko. Met Tighadouini wil de club extra kwaliteit aan de selectie toevoegen in de strijd tegen degradatie.

Bron:
B-Side Rats, lionsdeatlas
Vorig bericht
De Spion: FC Eindhoven 19 reacties
Terug naar overzicht
18 Reacties
35    
Ric

Speler met dreiging, scorend vermogen en handenbindertje voor verdedigers. Precies het type speler dat ik graag aan het elftal toegevoegd zou zien worden. Daardoor krijgen de spitsen meer ruime en om de verdediging de focus en mandekking gaan verdelen.
Ik weet dat hij hier niet geliefd is maar het type speler zou zeer welkom zijn.

17    
Boxer

Daar kan MAS FES wel eens een hele goeie aan hebben

13    
Theoden King

Gezien zijn laatste clubkeuzes, is Adje toch vooral broodvoetballer. Ik geef hem geen ongelijk. En nu naar de Marokkaanse competitie...
Is het vreemd te denken dat we nooit meer iets van hem zullen horen?

-9    
willem 4,5

Gelukkig is het ver weg!

-16    
Roan

Het enige wat we nog nodig hebben is...... een GOEDE SPITS!

19    
GB

Was potverdikkie een fijne voetballer voor Nac. Mocht m graag zien spelen. Altijd dreigend.

0    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Heerlijke speler in toe te zingen! Vooral de intonatie, werkelijk schitterend!

Vandaar dat ik h’m 2 jaar na z’n vertrek nog regelmatig inzette...

3    
Badeend

Hele domme draver met oogkleppen en iets meer talent dan gemiddeld en een hele bak aan mentaliteit te weinig. Precies het soort spelers dat niet bij NAC past; een club als NAC moet het van het collectief hebben (kijk de succesvolle periodes er maar op na) en met dit soort egocentrische einzelgangers kom je dus in de krochten van het betaalde voetbal terecht.

Heeft doelpunten gemaakt, jazeker, maar ook eigenhandig de laatste kans tegen degradatie in de nacompetitie tegen Roda verprutst omdat hij het zo nodig zelf moest doen. Echt 100x liever kwijt dan rijk.

28    
Ric

Wij missen geen goede spits!!
Wij missen spelers die een tegenstander op durven te zoeken, die acties durven te maken waardoor verdedigers keuzes moeten gaan maken. Waardoor een spits ruimte krijgt om zich vrij te lopen en een normale voorzet te krijgen om die af te werken.
Onze spitsen krijgen momenteel lange raket ballen aangevuurd van onze verdedigers. Die ze dan maar moeten verlengen of onder controle moeten zien te houden. En als dat dan lukt zijn ze nog 30 meter van de goal verwijderd.
Er is geen enkele spits met het huidige type veldspel die er bij dit NAC meer dan 15 kan maken.
We hebben buitenspelers nodig Als Diba, Lurling, Adje, Leonardo, Bobson of noem er eens een aantal. Gewoon op tempo op je back af en gek maken en passeren!

6    
Ed

Ric
Helemaal mee eens. Aanvoer voor de spits.

0    
PietP

Één van de meest typerende spelers voor het NAC van toen.
Totaal gebrek aan mentaliteit en alleen gericht op individueel succes.
Van elke 3 doelpunten die we tegen kregen was er één die langs onze linkerkant werd opgezet door de rechtsback van de tegenstander, omdat meneer weer te lui was om verdedigend werk te verrichten. Tegenstanders wisten dat en maakten daar dankbaar gebruik van.
Nooit meer alsjeblieft.

-2    
Bart

Dessers huren?

4    
Ata

Veertien doelpunten in een degradatiejaar, dat is toch niet slecht voor een luie, domme draver met oogkleppen op.

0    
JimGoose

Grappig dat er zo zwart-wit wordt gereageerd.

De Tighadouini uit 2015 zou hier, als je voors en tegens optelt, natuurlijk een fantastische aanwinst zijn. Realiteit is echter dat hij de laatste jaren niet meer constant gepresteerd heeft. Dus veel succes, ik hoop (zonder sarcasme) dat ze goed betalen in Marokko.

1    
Scheppioni

Had zich met zijn laatste vrije trap destijds tegen roda onsterfelijk kunnen maken ......

3    
Optimist

Ik zou hem er dolgraag bij hebben, maar helaas komt ie niet door de ballotage commissie. Hij was één van de spelers wiens mentaliteit niet deugde volgens de opinieleider op dit forum die met dergelijke stemmingmakerij NAC al zo veel schade heeft berokkend.

3    
ome cor

Het valt me op dat niemand van de kenners hier oppert dat MAS Fes naast Tighadouini ook heel sterk de behoefte heeft aan een type Kali.

0    
Toontje

Waardeloze teamspeler. Hij wasin het degradatiejaar de topscoorder bij ons, maar als hij niet zo egoistisch was geweest dan waren we niet gedegradeerd.
Heeft nadien ook nergens meer iets laten zien.

Laad alle berichten na dit bericht in