Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Van Anholt houdt conditie op peil in Heerenveen

Das Phantom

Pele van Anholt traint mee bij zijn oude club SC Heerenveen om zijn conditie op peil te houden. De verdediger zit na zijn avontuur op Cyprus zonder club en benaderde zijn oude werkgever zelf.

Van Anholt zou aan Heerenveen-trainer Johnny Jansen hebben gevraagd wat het beleid is als het gaat om oud-spelers die mee willen trainen en is nu de komende weken welkom in Friesland. 

De kans dat de 30-jarige verdediger een contract krijgt is klein. "Nee, qua rechtsbacks zitten we al met Milan van Ewijk en Hamdi Akujobi, dus daar hebben we er al twee van. Het is niet onze intentie. Zeg nooit nooit, maar het is niet zo dat we hem daarom mee laten trainen", aldus technisch manager Ferry de Haan tegen de Leeuwarder Courant. 

Bron:
B-Side Rats, Leeuwarder Courant
13 Reacties
27   0  
Bash (BSR) @Bech

Als er mensen zijn die plezier halen uit het nakijken en corrigeren van artikelen: we zijn nog op zoek naar collega’s voor de nieuwsredactie 😎

16   4  
Tegel

Die "andere" Van Aanholt is naar Galatasaray... die speelt op die positie van Bayram. Zou 1+1 een keer 2 zijn ? Dromen mag toch?

34   13  
Becherovka

@BSR

Dank voor alle berichten, geweldig. Maar de afgelopen weken zie ik best wat spelfouten terugkomen. Een keertje extra lezen voor je post kan helpen.

7   10  
Bash (BSR) @Bech

Nagelezen en foutje eruit gehaald. Pelé had gewoon zin om in Heerenveen te ZIJN 😉

Ik zou van Aanholt best terug willen zien. Hoe zitten wij eigenlijk ‘in de rechts-backs’?

7   3  
TON trots op NAC

@tegel

Badkamer verdiend 450k-650k per jaar bij Galatasaray. En heeft vorig jaar tot 2023 bijgetekend met optie voor nog één jaar. Aangezien bruto bijna netto salaris is in Turkije. Is 1+1= error .

#dromenmag

6   5  
Becherovka

@Bash thanks!

Nu wil ik geen kniesoor zijn. Mag het beileid er ook uit?😇

1   25  
Pirke12

Het was voor NAC geen verkeerde back. Ook niet top, mensen zijn hem snel vergeten en dat is een beetje het verhaal.

We hebben nog een dikke week en dan vangt de kkd aan, schrijf je nog ff in.

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

21   4  
Willem 4,5

Niet zo zeuren jongens over een spelfoutje, die gasten doen erg hun best. We zitten niet bij het Nederlads Taleninstituut!

27   0  
Bash (BSR) @Bech

Als er mensen zijn die plezier halen uit het nakijken en corrigeren van artikelen: we zijn nog op zoek naar collega’s voor de nieuwsredactie 😎

10   0  
Das Phantom (BSR)

@Becherovka & @Willem 4,5

De lenzen zaten er nog niet in vanochtend...

Met dit soort feedback zijn wij alleen maar blij, want dat houdt ons ook weer scherp. Op zo'n toon is al helemaal prettig, dus thanks Becherovka.

8   4  
Willem 4,5

Ok, de folgende keer geen opmerrekingen meer van mijn kand over dit proobleem.

3   1  
Tegel

@ton badkamer ? 😀

6   2  
sjef de gevulde koek

Probeer je deze ochtend een paar keer kaartjes te bestellen voor morgen werkt die site weer eens niet. Kun je niet inloggen. Zo zal het zeker niet druk worden morgen. Waarom gaat het altijd fout bij NAC ik word er echt zo moe van.

7   2  
sjef de gevulde koek

Ik zag dat Vrolijk dit jaar op het shirt staat. Alleen op de foto op NAC.nl staat onze Manders niet op. Dit zou normaal wel het geval zijn als er een nieuwe shirt sponsor zich meld. Geloof me er speelt een hoop achter de schermen en dit is het begin van onze Vrolijk.

Laad alle berichten na dit bericht in