Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Van Galen ziet terugkeer bij NAC wel zitten

Raskolnikov

Ex-NAC'er Barry van Galen ziet wel brood in een terugkeer bij NAC. Dat laat hij optekenen in een interview met Voetbal International.

De oud-middenvelder vertrok afgelopen december bij AZ, omdat hij naar eigen zeggen 'zijn ei niet meer kwijt kon'. Er werd volgens Van Galen te weinig gedaan met zijn input. Inmiddels is hij het thuiszitten wel beu en dus staat hij open voor een nieuwe uitdaging: "Sinds mijn vertrek bij AZ zit ik even zonder werk. Voor het eerst van mijn leven. Dat vind ik raar. Ik zou graag weer aan de slag gaan in de voetballerij. Als scout of misschien als techniektrainer."

Van Galen waarschuwt geïnteresseerde clubs alvast: hij is nogal kieskeurig. "Het probleem is: bij veel clubs zou ik niet kunnen werken, omdat ik daar geen goed gevoel bij heb", zo legt hij uit. "Weet je waar ik graag kom? Telstar. Daar lopen leuke mensen rond, de sfeer is goed. Maar dat zijn meer uitstapjes voor de gezelligheid. Grote clubs die de sfeer hebben waarvan ik hou, zijn bijvoorbeeld Feyenoord, FC Twente of NAC."

Van Galen speelde in het seizoen 1996/1997 28 wedstrijden voor NAC, waarin hij drie keer scoorde. Het klikte totaal niet met de toenmalige trainer Wim Rijsbergen, die wat Van Galen betreft veel te behoudend speelde. Van Galen verliet NAC daarom al na één seizoen voor AZ, dat destijds nog in de eerste divisie uitkwam.

Bron:
B-Side Rats, VI
Terug naar overzicht
73 Reacties
76   14  
Sanseveria

Schop van Galen olee olee!

Mooie tijden, toen dat nog minutenlang door het hele stadion galmde zonder dat Annie op last van de KNVB meteen moest omroepen dat we braaf moesten zijn ?

22   10  
RaRa

Lekker mee laten voetballen en prioriteit geven aan het binnenhalen van Boukhari!

19   11  
Baosje

NAC zoekt toch nog een buitenspeler ??

Peter Remie zijn schoenen van zolder laten halen en rechtsbuiten zetten

47   6  
Melis Boonstoppel

Dit soort voetbaldieren moeten altijd welkom zijn in een betaald voetbal organisatie. Hier heeft het lange tijd aan ontbroken bij NAC. Was een fantastische technicus met veel werklust. Helaas ook veel meer gerendeerd bij andere clubs dan NAC.

10   7  
Ratjeduneerste

Als scout bij AZ actief geweest. We hebben hier Peter Maas zitten. Geen idee of hij enig ander functie zou kunnen bekleden?

Voor een TD absoluut te weinig ervaring, maar toevoegen aan het eventueel technisch hart in samenwerking met Peter Maas??

Ik ben benieuwd wat Manders hiervan vindt! Wat mij betreft overigens altijd welkom Barry!

11   7  
Adriaan

Wat moeten we hiermee...???
Graag ervaren TM, dus met effectief bewezen succes!

76   14  
Sanseveria

Schop van Galen olee olee!

Mooie tijden, toen dat nog minutenlang door het hele stadion galmde zonder dat Annie op last van de KNVB meteen moest omroepen dat we braaf moesten zijn ?

5   8  
Aspo

Hij vertelde destijds dat hij geen nee kon zeggen tegen het tekengeld van 1 miljoen aan aandelen bij AZ. Ben benieuwd of dat uiteindelijk nog wat opgeleverd heeft...

Maar vond het altijd een zeer technische speler, dus als techniektrainer mag hij van mij wel komen.

2   37  
Die ne gast

Eerst de selectie rond, dan pas uitbreiden van de staf. En dan nog liever Julian Jenner als techniektrainer dan Van Galen...

11   8  
Nacdictive

Nog tegen gevoetbald, liet me alle hoeken van het veld zien ;-). Geen schande want hij kom geniaal voetballen.
Wat zijn toegevoegde waarde nu zou zijn weet ik niet maar lijkt me geen verkeerde insider die ook kennis heeft van de AZ opleiding..

2   4  
Ernie

Ik ook

6   20  
Nicky

Waarom zou B v Galen geen TM kunnen zijn? We zijn op zoek naar de derde schakel in een drie eenheid.. Ervaring op technisch gebied heeft de trainer genoeg. En daarbij geloof ik echt wel dat hij met van Galen de diepte in kan als het om voetbal gaat..

Onze AD is een echte bestuurder.. Zelf geen echte voetballer dus die kan hem op dat gebied sturen.

V Galen zelf heeft ruim ervaring als scout en oa daardoor een netwerk langs de lijnen.

En misschien nog het belangrijkste als hij scout op het type speler hij zelf was en waarschijnlijk graag ziet, laat maar komen.

Niet iedereen hoeft ervaring te hebben als men samen een team vormt.. Dat is op het veld ook niet ideaal 11 ervaren spelers.. Een frisse blik is soms precies wat je zoekt..

6   6  
Zwampie

Die ne gast,
De beste rechtsbuiten van Nederland bedoel je?
Dan kan wel meteen iedereen een dubbele schaar maken.....denk

5   5  
HarmeNAC

@Boasje, Peter Remie traint dit seizoen al vv The Gunners. Daar zal ie in handen aan vol hebben ;-)

11   9  
Buurman

Niet doen.

10   8  
Ad B uit Roosendaal

Alle waardering voor Barry, maar naar NAC halen lijkt me geen optie.

18   21  
Ouwe Spionkop

Flutnieuws.
Waar blijven de beloofde versterkingen?

13   4  
Pietje Saaman

Stond vroeger al bekend als Barry van geld halen. Dus die komt echt niet gratis.
Zullen we eerst eens spelers halen die van meerwaarde zijn ipv nog een trainer halen schei eens uit. Met deze selectie kom je niet eens in het linker rijtje in de KKD.

29   10  
Semsi

Zoals eerder geschreven. Dit wordt een overgangsjaar. Steijn heeft niet voor niets een 3-jarig contract getekend. Na komend seizoen lopen de Smulders en Van den Abbeelen spelerscontracten af en zijn de afkoopsommen afbetaald. Er kan dan pas echt geinvesteerd worden. Maak je a.u.b. geen illusies voor komend seizoen. Plaatsje in de play-offs is het maximaal haalbare. Leg je er bij neer, scheelt een hoop frustraties!

4   7  
Guuske

Hij komt toch niet uit Den Haag ?

8   3  
fanneke

Het wordt eens tijd voor versterkingen. Deze open sollicitaties leveren niets op.
Ik word moe van dat.... "ik wil wel bij NAC werken" en "het is zo'n warme club.
Eerst directie versterkingen nodig.

4   5  
Willem 4,5

Waar hebben we het over, 'ik hou ook van NAC', wat moeten we er eventueel mee?, Twente lijkt me een goede optie, ik gun deze oplichters wel een een échte Hollander.

2   8  
Nacman

Misschien is deze speler als opvolger van Verschueren wat transfervrij middenvelder 8 keer gescoord markiezen venovicikis hoop schrijf ik zijn naam goed anders kijk op voetbalprimeur

8   2  
Dirk

@nacman

Marko Vejinovic heeft zijn contract bij het Poolse Arka Gdynia laten ontbinden. De middenvelder gaat op zoek naar een nieuwe club, een terugkeer naar de Eredivisie is niet uitgesloten.

De inmiddels dertigjarige Vejinovic was eerder al actief voor AZ, Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en wederom AZ. De laatste anderhalf jaar speelde hij in Polen bij Arka Gdynia, maar na de degradatie van dit seizoen heeft Vejinovic besloten zijn contract te laten ontbinden. "Er is in de afgelopen maanden veel gebeurd binnen de club", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Een nieuwe eigenaar, meerdere trainers… Het was te onrustig om een stabiel, rustig, goed draaiend elftal te kunnen krijgen."

Vejinovic is van mening dat hij op persoonlijk vlak een goed seizoen heeft gehad. Hij kwam bij Gdynia acht keer tot scoren. "Daarmee heb ik me in de kijker gespeeld en met mijn transfervrije status ga ik nu op zoek naar een mooie, nieuwe club", vervolgt Vejinovic. Vanuit Nederland is er belangstelling, maar er is nog niets concreets. "Ik sta open voor alles, het verhaal moet gewoon kloppen. Een terugkeer naar Nederland kan zeker een goede optie zijn, mijn gezin is hier blijven wonen en mijn vrouw heeft een fantastische baan gekregen."

De middenvelder hoeft desondanks niet per se terug naar Nederland. "Een mooie club in het buitenland kan ook, als ik maar goed in contact kan blijven met mijn vrouw en kind. Ik ga rustig kijken naar wat het beste is voor mij, voor mijn gezin en voor mijn carrière", sluit hij af.

9   4  
Viking

Die kop werkt hier als een rode lap op een stier...
Niet aan beginnen....

Liever in de zak mee naar Spanje , dan van Galen in oranje! ( in dit geval Breda)

18   4  
Belgische Naccer

Kan Peter Remie niet eens leren aan El Allouchi hoe je de achterlijn haalt en een bal voor de pot gooit.

Dat zou al een slok op een borrel schelen. In plaats van dat eeuwige balletje breed of terug

8   4  
Buurman

ElAl is een heel ander type speler dan vroeger Remie.

15   1  
Geel/Zwart

Als je dan een keer BNdeStem wilt overnemen, zou ik juist nu melding maken van het interview met Steijn. Zijn reacties zijn veelzeggend.

Veel spelers zijn niet goed genoeg voor het grote werk en zullen hun minuten gaan maken in -21.

Steijn mist in dit elftal de stootkracht en power in duels.

NAC is bezig met twee spelers, maar ze hebben nog wat bedenktijd gevraagd. Hij wil liever een paar goede spelers die er wat langer over doen erbij dan snel maar wat namen presenteren.
Dat dit elftal in zijn huidige bezetting niet mee gaat doen om de eerste plaats, bevestigt hij zelf ook.

20   2  
Ernie

Compleet nieuwe voorhoede + een breekijzer op het middenveld. Dat is wat er moet gebeuren. Anders doe je niet mee voor promotie, dat is de realiteit!

6   4  
Scheppioni

Nooit doen NAC ! Ik heb uit zijn eigen mond vreselijke dingen over onze club NAC horen zeggen, daarbij is het verre van garantie of zo'n iemand van waarde gaat zijn ! Daaaag barry !

13   6  
Ouwe spionkop

2 spelers? we hebben er zeker 5 nodig.

3   8  
Schrikbarend

spion wanneer zal de eerste gepresenteerd worden?

7   4  
geelzwartwit

Wat verheugde ik op me op zijn kosmt destijds en wat een afbraakvoetbal speelde Rijsbergen en wat een mismatch was dat met Van Galen. Die gast had echt alles wat bij NAC hoort. Pit, tot het randje, inzet en techniek.
Ik zou het zeker toejuichen als hij een passende functie binnen NAC zou krijgen. Ik snap prima dat hij niet geheel strookt met AZ in een technische functie. Welkom wat mij betreft

6   2  
Rubenac

Vond het nummer voor zijn teamgenoot leuker.
Die over Dries boussatta?

38   7  
Ouwe Spionkop

Ik lees hier mensen die al blij zijn met nacompetitie. Nou never en nooit niet.
Niet nog een overgangsjaar. Dat is al het zoveelste en dan volgend jaar ook weer zeker. Hou toch op.
Een club met 17.000 man gemiddeld MOET promoveren en elke wedstrijd winnen.
Zoete broodjes worden hier niet meer gebakken.

11   4  
Traaise Rat

Off topic:

Vandaag de pagina al 100x gerefresht maar nog steeds geen enkele aanwijzingen op versterkingen. ?

15   3  
ome cor

Barry noemt Feyenoord, Twente en NAC grote clubs waar jij wel zou willen werken en hier wordt er gereageerd alsof hij in Breda al een vijfjarig contract aangeboden heeft gekregen.

Man man maak je niet zo druk om het feit dat Barry NAC een grote club noemt.

2   3  
Oirschot

Barry v Geldhalen werd hij destijds genoemd op de tribune

8   9  
Plastieke annemieke

Ouwe spionkop

Man man man . Elke wedstrijd winnen?

We zijn godver Barcelona niet.

13   5  
Ouwe Spionkop

Nee maar die spelen ook niet tegen Dordrecht en Jong Utrecht.

6   5  
Ivo

29-7. Nul versterkingen.

Houdt NAC rekening met het ergste en houdt het daarom de portemonnee op de knip? Of wil er niemand meer naar Breda komen na jaren van wanbeleid? Zeg het maar, ik snap er niks van. Je weet al sinds de winterstop waar je versterkingen nodig hebt, het is echt heel raar dat er nog niemand gehaald is.

Wat zijn nu echt de ambities voor komend seizoen? Overgangsjaar en daarna een nieuw team bouwen, omdat er nu nog teveel contracten doorlopen?

1   0  
geelzwartwit

Vraagje..

Welke spits scoorde er de afgelopen 10 jaar meer dan 15 in de competitie en dan wil ik niet dat ene seizoen van Dessers horen. Weet iemand het?

3   0  
Bommetje

Mensen die hem hier welkom willen heten, vergeet niet dat hij ook een salaris zal willen hebben

5   0  
Fritske d'n Olifant

@Geelzwartwit: Sjoerd Ars

0   1  
geelzwartwit

@fritske ??

4   1  
SanderH

@ivo
Ik denk dat nac wacht tot er wat meer duidelijkheid is over A de transfer van Van Hecke, b welke spelers er nu wel betaalbaar worden door corona en mss c wat nu daadwerkelijk het budgettaire plaatje zal worden. Want nu duidelijk is wat gem toeschouwers aantallen per wedstrijd zwl

4   1  
SanderH

Aanvulling op mijn eerdere post. Zal worden dan kan nu een betere budgettaire begroting gaan maken.
On topic. Van galen heeft het qua scouting bij AZ prima gedaan. Hij weet wat er binnen een volksclub gevraagd wordt van spelers dus wat dat betreft prima. Maar nac kan hem niet gebruiken in de huidige staf. Dus nu laten lopen

1   2  
Zippo

Barry doe Balen.

4   2  
Falco

Wat hebben we hier aan?

14   4  
Buurman

Met alle respect, een overgangsjaar werkt nu niet bij NAC. Dat wordt dan een abonnement naar steeds minder. Daarom nu budget vrij maken voor enkele spelers. En geen geld naar van Galen die komt omdat het zogenaamd zo gezellig is.
Zeker in de voorhoede moet er een heel goeie speler bij komen. De huidige groep schat ik in op plaats 7 keuken. Maar er is nog wat tijd. ( ik wil niet weer een discussie beginnen over iets wat een afgesloten hoofdstuk is, maar wat is het jammer dat wij niet zijn opgekocht door de MC-group. Dan waren in 1 klap alle problemen opgelost geweest.)

5   5  
Badeend

Van Galen natuurlijk nooit doen. Onruststoker en geldwolf eerste klas.

Maar intussen: hoe zit het met de Nederlandse transfermarkt? Is die inderdaad dicht en wat betekent dat?

4   5  
Gjoewie

K*t, Vossenbelt naar Roda. Sjefke van As troeft zijn oude club weer af.

4   2  
Pietjebel

Roda haalt die vossebelt is toch geen verkeerde speler
Het is zomaar stil rond ons clubje
Ok weer wel iets dat dr geen namen naar buiten gebracht worden natuurlijk
Zou het dan eindelijk eens rustig worden bij ons

5   3  
Rubenac

Waarom draagt vossenbelt het NIEUWE shirt?
Hun hebben evenals ons, legea.
Deze kon toch niet leveren?!

10   4  
TvB

Zou terugkeer Mitchell Tevrede niks zijn voor NAC?
Heeft hier toch een periode (tot z’n blessure) goed gedaan.

1   2  
@Rubenac

Roda ligt ook niet in Nederland, daar zal het wel aan liggen! ?

4   5  
Frits

Als je ziet hoe andere KKD- clubs zich flink versterken, kan je alleen maar constateren dat ons NAC steeds verder wegzakt naar het 2e rijtje richting 2e divisie: RBC dus achterna!

Wat een drama!

15   3  
Plastieke annemieke

Stop is met dat gejank man .

Er komen echt wel spelers. Steijn weet heel goed welke type spelers hij erbij wilt hebben.

Sommige eredivisie clubs zijn deze week pas begonnen met trainen.

Wat wil je liever ?dat ze snelle aankopen doen om de achterban tevreden te stellen of dat ze de juiste spelers halen met het juiste salaris?

Dat mensen lopen te piepen omdat er spelers als Nick vossenbelt en Danny Verbeek naar andere clubs gaan snap ik echt niet. Als we dat soort spelers als aanwinst gaan zien kunnen we beter stoppen.

3   6  
Ouwe Spionkop

Plastic iets, de eredivisieclubs beginnen later aan competitie.
Het is niet alleen dat je geen ingespeeld team krijgt maar dat alle aantrekkelijke transfervrij spelers nu verhuizen naar andere clubs.
Je staat dus weer achteraan met alleen de overblijvers.

5   3  
Semsi

NAC zal het zwaar beschadigde vertrouwen van vele supporters terug moeten winnen door op korte termijn met een echte versterking op de proppen te komen. Anders blijft het op o.a. deze site nog lang onrustig. Op deze manier toon je aan wat de nieuwe strategie van Steijn gaat worden.

2   2  
geelzwartwit

Het is voor NAC nog niet duidelijk of%
Vd Hecke blijft > 1.5/2 miljoen
Olij blijft > 250/450k
Stokkers blijft > 0/100k
Dogan blijft > 200/350K

En zo wellicht nog meer spelers.
Stel bovenstaande rijtje gaat binnen nu en twee weken weg. Zou je dan nu al spelers gehaald willen hebben van niveau 125k salaris of zou je dan blij zijn dat je even gewacht hebt tot de transferperiode weer open is en je spelers kan verkopen en je budget hebt om versterking op de vrijgekomen posities te halen had plus aanvalslinie met een budget tussen 1.5/2.5 miljoen?

NAC heeft geen geld nu maar als de transfermarkt weer open gaat wellicht opeens wel! Ik zou als ik NAC was nog even wachten in ieder geval. Of de buitenkansjes die nu transfervrij zijn proberen binnen te halen maar dat proberen alle clubs momenteel.

Als je 2 miljoen hebt is het anders shoppen.

8   0  
Willem 4,5

Ja ja, zonder Vossenbelt zijn we reddenloos verloren!

4   1  
Plastieke annemieke

Ouwe spionkop

Noem aub 1 aantrekkelijke speler die is vertrokken naar de concurrentie?

Mag hopen dat je niet komt met Danny verbeek . De enige die ik kan bedenken is bruin van Nec. Maar ook die heeft nog niks gepresteerd .


De verdediging hoeft met van Anholt niemand erbij, misschien mashart verhuren en een 2de backup voor noblejas.

Middenveld een grote sterke beer met loopvermogen en een nummer 10.

Aanval moet in mijn ogen compleet nieuw. Van hooijdonk 2de spits .

Je moet dus als je 4-3-3 wilt gaan spelen 6 ( hangt ervan af of bohui nog weggaat en of hunte een contract als 2de keus krijg ) spelers halen voor een kwaliteitinjectie .

17   2  
10Dora

Het wordt steeds hilarischer hier. Torino Hunte loopt stage bij NAC en iedereen roept: 'wat moeten we met een speler die mag vertrekken bij Almere City?". Roda haalt een speler die mag vertrekken bij Almere City en er wordt geroepen: "van As troeft ons af". Krijg af en toe het idee dat sommigen hier alleen maar komen om te stoken en onrust te zaaien.

4   0  
von F

Zou het niet handig zijn actieve spelers te contracteren ipv de overhead weer verder op te pompen. Hoeveel van het budget gaat er naar de spelers en hoeveel gaat er naar de ere-baantjes naast en om het veld?

1   0  
F2

Helemaal eens met het lijstje van Annemieke. Het zou fijn zijn als die 6 aanvullingen ook nog scorend vermogen zouden hebben.

0   0  
Stoep

Sommigen willen gewoon dat NAC spelers aantrekt, maakt niet uit of ze er iets van kunnen. Ik zou ook niet Dogan verkopen. Die jongen kan echt wel wat. Maar wij willen spelers die altijd een 8+ zijn. Kijk naar alle spelers die de laatste jaren bij NAC hebben gespeeld en wij niet goed genoeg vonden en bij de concurrent het lekker doen. Gewoon deze selectie zoveel mogelijk vertrouwen geven. Ze hebben 1/2 finale beker gehaald dus iets kunnen ze wel. Daarbij idd 2 versterkingen die hopelijk tekenen. Ga ervan uit 1 buitenspeler en 1 middenvelder.

2   7  
Pietjebel

Zou een stunt zijn als Maurice seuntjens naar nac zou halen ?

1   7  
Mark

GEEN VERTROUWEN IN HET NIEUWE SEIZOEN ! Ons NAC stelt niets meer voor...

4   3  
scheppioni

Wat een drama hier zeg bij sommige, gaan we nu echt in paniek raken dat bv een vossebelt naar roda gaat ?? Niet te geloven, ik ben ook ongeduldig en heb ook graag dat voor de eerste competitiewedstrijd er een NAC staat, maar ik verwacht dat Steijn serieus goed bezig is !

1   0  
Dutchbird

Er zullen nog wel meer oud spelers rondlopen die graag een baantje bij NAC vervullen. Als daar toevallig een kei van een TD tussen zit, die naadloos aansluit op Steijn en Manders, dan kunnen we daar iets mee. Voor de rest hebben we geen oud spelers maar nieuwe actieve spelers nodig die ons zsm de eredivisie in schieten.

0   0  
Selina de Johan

Leven zonder je geliefde is als leven in slavernij, ik ben gekomen om alle glorie terug te geven aan heer Bubuza, de toverspreider voor het herenigen van mijn man en ik, ik ben 12 jaar getrouwd en mijn huis was tot voor kort heel vredig en mooi toen mijn man begon te vrouwiseren, ik probeerde met hem te praten, maar er veranderde niets, ik wilde mijn huwelijk opgeven en een echtscheiding opgeven toen ik een vriend tegenkwam die me voorstelde aan heer Bubuza de betovergieter, ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij vertelde me dat hij me zal helpen en dat mijn man bedelend bij me terugkomt, ik voorzag in de dingen waar Heer Bubuza om vroeg en het was precies 14 uur nadat de spreuk was uitgesproken en mijn man huilend thuiskwam en me smeekte hem te vergeven, in het begin leerde ik dat hij een grapje maakte, ik vergaf hem en het geluk in mijn huis werd weer hersteld, mijn man is nu een veranderde man en ik ben erg gelukkig, allemaal dankzij Lord Bubuza. neem vandaag nog contact met hem op voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail::: ( [email protected]hotmail.com )

0   0  
brianhuagen

Name..Brian Günter Haugen
Lebe in ..... Nordrhein-Westfalen
Beruf ...... Geschäftsmann
Darlehensbetrag .... 250.000
Darlehenszinsen .... 1%
Religion: Katholizismus
Meine E-Mail für jeden Equire; [email protected]gmail.com

Es wurde gesagt, dass das Leben nur dann wirklich in vollen Zügen genossen werden kann, wenn es Leiden und Schmerzen gegeben hat. Ich bin froh und dankbar, dass ich bei meiner Mizuho Bank, Ltd. Filiale Düsseldorf einen Kredit in Höhe von 250.000 € erhalten habe Bankkonto,. Sind Sie ein Mann oder eine Frau und haben einen Kredit beantragt und wurden von Ihrer Bank abgelehnt? Ich möchte Ihnen heute sagen, dass Sie einen Kredit von der besten Online-Firma erhalten können und nicht viele Dokumente ausfüllen müssen, sie haben auch einen guten Zinssatz von 1%. Ich wurde von einem Freund, der einen Kredit von ihnen erhalten hatte, der AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY vorgestellt. Ich brauchte Bargeld und besuchte meine Bank. Sie sagten mir, dass ich wegen schlechter Kredite nicht qualifiziert sei, einen Kredit zu erhalten, und die Bankzinsen auch hoch. Ich bin jetzt glücklich, weil ich das große Geschäft meiner Träume aufbauen kann. Meine Zahlung wird bald beginnen. Verschwenden Sie keine Zeit mehr mit der Geschäftsbank mit dem hohen Zinssatz und wenden Sie AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM an, um Ihre Darlehensmittel zu erhalten. Sie sind sehr schnell zu genehmigten Darlehen und schreiben Ihr Konto am selben Tag des Antrags gut. Nein, zu viele Prozesse und Verfahren sind wie bei den Banken involviert. Die Darlehensfirma weiß nicht, dass ich diese guten Nachrichten teile. Sie können sie per E-Mail kontaktieren.
Jetzt bewerben ..... ([email protected])
Meine E-Mail für jeden Equire; [email protected]gmail.com

0   0  
brianhuagen

Name..Brian Günter Haugen
Lebe in ..... Nordrhein-Westfalen
Beruf ...... Geschäftsmann
Darlehensbetrag .... 250.000
Darlehenszinsen .... 1%
Religion: Katholizismus
Meine E-Mail für jeden Equire; [email protected]gmail.com

Es wurde gesagt, dass das Leben nur dann wirklich in vollen Zügen genossen werden kann, wenn es Leiden und Schmerzen gegeben hat. Ich bin froh und dankbar, dass ich bei meiner Mizuho Bank, Ltd. Filiale Düsseldorf einen Kredit in Höhe von 250.000 € erhalten habe Bankkonto,. Sind Sie ein Mann oder eine Frau und haben einen Kredit beantragt und wurden von Ihrer Bank abgelehnt? Ich möchte Ihnen heute sagen, dass Sie einen Kredit von der besten Online-Firma erhalten können und nicht viele Dokumente ausfüllen müssen, sie haben auch einen guten Zinssatz von 1%. Ich wurde von einem Freund, der einen Kredit von ihnen erhalten hatte, der AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY vorgestellt. Ich brauchte Bargeld und besuchte meine Bank. Sie sagten mir, dass ich wegen schlechter Kredite nicht qualifiziert sei, einen Kredit zu erhalten, und die Bankzinsen auch hoch. Ich bin jetzt glücklich, weil ich das große Geschäft meiner Träume aufbauen kann. Meine Zahlung wird bald beginnen. Verschwenden Sie keine Zeit mehr mit der Geschäftsbank mit dem hohen Zinssatz und wenden Sie AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM an, um Ihre Darlehensmittel zu erhalten. Sie sind sehr schnell zu genehmigten Darlehen und schreiben Ihr Konto am selben Tag des Antrags gut. Nein, zu viele Prozesse und Verfahren sind wie bei den Banken involviert. Die Darlehensfirma weiß nicht, dass ich diese guten Nachrichten teile. Sie können sie per E-Mail kontaktieren.
Jetzt bewerben ..... ([email protected])
Meine E-Mail für jeden Equire; [email protected]gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in