Wij gaan niet opzij

Vanacker: "Hoop dat ik het seizoen mag afmaken bij het eerste"

Raskolnikov

Milan Vanacker hoopt komend seizoen te mogen debuteren bij NAC. De Belgische back vertelt in gesprek met BN DeStem dat zijn jaar geslaagd is, wanneer hij zijn eerste minuten in NAC 1 heeft gemaakt.

In de eerste oefenwedstrijden van het seizoen speelde de 19-jarige Vanacker als rechteraanvaller en rechtsback. De jonge Belg denkt dat hij in de verdediging het best tot zijn recht komt: "Ik denk zelf dat ik meer een rechtsback ben dan een rechtsbuiten, omdat ik mijn verdedigende kwaliteiten heb. Die vind ik iets beter dan mijn aanvallende kwaliteiten. Ik kan het wel, rechts voorin, maar ik denk dat rechtsachter meer mijn positie is."

Maurice Steijn gaf gisteren opnieuw aan, dat hij met een kleine kern wil werken. De jongens die tegen Sparta Nijkerk een kwartier voor tijd invielen, gaan hun minuten wat hem betreft bij de onder-21 maken. Vanacker was één van die invallers en dus lijkt hij vooralsnog niet op veel speelminuten te hoeven rekenen. Vanacker hoopt Steijn de komende periode te overtuigen en wellicht dat hij dan beloond wordt met een debuut: "Het is leuk om minuten te mogen maken. Leuk om bij het eerste te zitten: een nieuwe trainer, leuke trainingen, een goed niveau. Ik hoop dat ik hier kan blijven en het seizoen mag afmaken bij het eerste. Wanneer mijn seizoen geslaagd is? Als ik mijn debuut heb gemaakt."

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Volgend bericht
Fotoalbum: NAC-Sparta Nijkerk 1-0 14 reacties
26 Reacties
62   5  
Dolf

Eindelijk eens een trainer die het door heeft,lengte en power hebben we nodig ?

4   1  
Harrie

Was gisteren erg zwak tijdens zijn invalbeurt, maar dat is maar een klein moment van de week. Hopelijk maakt hij op de trainingen een betere indruk zoals afgelopen seizoen bij o19

39   4  
Buurman

De jeugd bij NAC loopt tegenwoordig knap. En dat gaat selectie spelers opleveren en uiteindelijk met een bietje geluk ook geld. Vroeg of laat zit er ook een super talent als Lokhoff tussen. De jeugd loopt nu goed. Maar de korte termijn is bij een BVO net zo belangrijk. Dit NAC moet op het middenveld een heel goede speler erbij hebben . En voor twee nieuwe goeie spelers met ervaring en garantie op goals. Zoals het nu is gaan we niet promoveren. Maar er is nog wat tijd.

9   7  
Ouwe Spionkop

Steijn zegt vandaag in de krant dat de invallers in de 2e helft van gister geen kans maken op de basis.
Dus deze jongen mag zijn best gaan doen in de jeugd.

62   5  
Dolf

Eindelijk eens een trainer die het door heeft,lengte en power hebben we nodig ?

12   2  
De Kroonprins

Twee spelers zouden concreet zijn, maar hebben beiden om bedenktijd gevraagd aldus Steijn vandaag in BNDeStem. Afgaande op de namen die tot op heden circuleren verwacht ik niet al te exotische verrassingen en wordt aangegeven dat men op zoek is naar doelpunten, buitenspelers met diepte en power. Paul Gladon? Jonathan Opoku? Luc Castaignos (speelt weinig in Zuid-Korea maar zal financieel dan wel veel moeten inleveren)?

6   1  
Jf

Kroonprins en wie is er dan de buitenspeler?

Opoku zal als middenvelder benaderd zijn maar ik hoop dat die andere een buitenspeler is en Gladon schiet er ook geen 20 in.

7   11  
Plastieke annemieke

Van ooijen heeft vooralsnog ook nog niet getekend in Duitsland of portugal toch?


Verder buitenspelers als kishna ( wel 2 jaar niet gevoetbald ) hooi ( zal niet zoveel vragen)

En zou ik spits deniz undav halen uit de 3de divisie Duitsland. 24 jarige spits die er 17 inschoot .

25   3  
Cool hand

Als je niet van ongefundeerde meningen houdt, stop nu met lezen, maar Steijn/Stijn is zich rot geschrokken van het niveau. Vooral de technisch beperkte en trage aanvallers.

17   3  
De Kroonprins

Als buitenspeler zou ik Zakaria Aboukhlal wel zien zitten. Dat zou dan weliswaar om een jaar huur moeten gaan, aangezien AZ vorig jaar nog twee miljoen voor hem heeft betaald. Talentvolle buitenspeler met diepgang én scorend vermogen. Afgelopen seizoen bij het eerste van AZ voornamelijk op de bank gezeten, maar in de 11 wedstrijden die hij heeft meegedaan met Jong AZ 8 keer gescoord. Dat is meer dan de topscorer van NAC in een heel seizoen.

12   5  
geelzwartwit

Niets aan de hand volgens Stokkers in Bn DeStem. Volgens hem gaat Steijn zelfs een luxeprobleem krijgen...

"De aanvaller zal opnieuw de concurrentie moeten aangaan met Van Hooijdonk en misschien ook Dogan om zijn plekje voorin te bemachtigen. ,,Daar wordt niemand slechter van, het zal een goede strijd worden, de trainer een luxeprobleem bezorgen is het enige dat Sydney en ik kunnen doen.”

Nou Steijn stop je zoektocht naar een spits maar. Proest.

5   6  
Gjoewie

Dolf > ik hoop dat je dat cynisch bedoelt? DIe Vanacker is 1m67.
Nou ja, hij is nog geen 25 en kan nog groeien.
En Lionel Messi is 1m70. 8-)

4   2  
Chris W.M.

@Plastieke annemieke

Undav heeft al voor 3 jaar getekend bij Royale Union Saint Gillis in België, helaas.

7   1  
Harrie

@Kroonprins Aboukhlal is een illusie. Waarom zou AZ hem verhuren aan NAC? Jong AZ speelt in dezelfde competitie en ze kunnen hem regelmatig in de eredivisie laten invallen.

Dit is net zo’n optie als enkele maanden geleden werd geroepen om Jayden Braaf, die zit voorlopig bij Pep Guardiola in de selectie.

Wij zullen ons echt moeten richten op mindere goden waarvan wij hopen dat ze boven zichzelf uit stijgen. We hebben helaas echt niet zoveel te bieden en te eisen.

11   7  
Mo

Niveau NAC1 : plaatsje 12!

4   2  
Rubenac

@Mo

Helaas deel ik je mening.
Laten we hopen,(zoals altijd) , dat het gaat verkeren.

5   9  
Schrikbarend

komt er vandaag 1 versterking?zoniet laat ff weten stop ik met f5en!

14   7  
Real Robert

Volgens het interview in de De Stem met de trainer hebben wij niet het hoogste spelersbudget.
Hoeveel budget s er nu eigenlijk?
In vergelijking met andere 1e divisie clubs zoveel inkomsten uit seizoenkaarten, sponsoring, tv-gelden, bekerinkomsten, transferinkomsten en opleidingsvergoedingen etc. etc.
Mogen wij als supporters, de grootste sponsor zijnde, nu eindelijk eens openheid van zaken? Is alles opgegaan aan 7 afkoopsommen?
Hoeveel lijken komen er nog uit de kast?
Het is ronduit belachelijk wat hier gebeurt.
Overigens, kan die Flieger weer terug, want zijn info is altijd verrassend
dicht bij de waarheid.

Over de wedstrjd: wat verwacht je nu van een team waarn tenmnste 5 spelers weten dat ze liever vandaag dan morgen kunnen vertrekken.
Het oordeel van de trainer over het niveau is natuurlijk dodelijk!
Waarom zien we Monsalve niet? Zijn geboorteverlof zal toch niet eeuwig duren?

7   6  
Schrikbarend

ChrisWM komt er voor zaterdag nog minimaal een versterking?

8   5  
Harrie

Natuurlijk is een groot deel van de begroting opgegaan aan de afkoopsommen en heeft dit zeer negatieve invloed op het spelersbudget.

14   16  
Steefl

NAC supporters zijn makke schapen geworden.
En de eigenaren weten dat.
Een schande is het.

6   10  
Molenschot Loco

Sorry maar kabouters hebben we al genoeg...

6   8  
Ad B uit Roosendaal

Ik snap dat Maurice Steijn wil werken met een kleine kern. Echter, het is wel belangrijk dat ook veel aandacht wordt besteed aan talenten.

We hebben een goede jeugdopleiding en doorstroming is gewenst. Ook het verkopen van goede spelers hoort daar bij.

Aandeelhouders hebben daar recht op, zij hebben immers t.o.h. veel geïnvesteerd in de club.

Ook wij als supporters, trouwens!

9   2  
Cool hand

Als Steijn met een kleine kern wil werken dan maakt Vanacker wel een goede kans.

0   0  
brianhuagen

Name..Brian Günter Haugen
Lebe in ..... Nordrhein-Westfalen
Beruf ...... Geschäftsmann
Darlehensbetrag .... 250.000
Darlehenszinsen .... 1%
Religion: Katholizismus
Meine E-Mail für jeden Equire; brianhuagen101@gmail.com

Es wurde gesagt, dass das Leben nur dann wirklich in vollen Zügen genossen werden kann, wenn es Leiden und Schmerzen gegeben hat. Ich bin froh und dankbar, dass ich bei meiner Mizuho Bank, Ltd. Filiale Düsseldorf einen Kredit in Höhe von 250.000 € erhalten habe Bankkonto,. Sind Sie ein Mann oder eine Frau und haben einen Kredit beantragt und wurden von Ihrer Bank abgelehnt? Ich möchte Ihnen heute sagen, dass Sie einen Kredit von der besten Online-Firma erhalten können und nicht viele Dokumente ausfüllen müssen, sie haben auch einen guten Zinssatz von 1%. Ich wurde von einem Freund, der einen Kredit von ihnen erhalten hatte, der AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY vorgestellt. Ich brauchte Bargeld und besuchte meine Bank. Sie sagten mir, dass ich wegen schlechter Kredite nicht qualifiziert sei, einen Kredit zu erhalten, und die Bankzinsen auch hoch. Ich bin jetzt glücklich, weil ich das große Geschäft meiner Träume aufbauen kann. Meine Zahlung wird bald beginnen. Verschwenden Sie keine Zeit mehr mit der Geschäftsbank mit dem hohen Zinssatz und wenden Sie AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM an, um Ihre Darlehensmittel zu erhalten. Sie sind sehr schnell zu genehmigten Darlehen und schreiben Ihr Konto am selben Tag des Antrags gut. Nein, zu viele Prozesse und Verfahren sind wie bei den Banken involviert. Die Darlehensfirma weiß nicht, dass ich diese guten Nachrichten teile. Sie können sie per E-Mail kontaktieren.
Jetzt bewerben ..... ([email protected])
Meine E-Mail für jeden Equire; brianhuagen101@gmail.com

0   0  
brianhuagen

Name..Brian Günter Haugen
Lebe in ..... Nordrhein-Westfalen
Beruf ...... Geschäftsmann
Darlehensbetrag .... 250.000
Darlehenszinsen .... 1%
Religion: Katholizismus
Meine E-Mail für jeden Equire; brianhuagen101@gmail.com

Es wurde gesagt, dass das Leben nur dann wirklich in vollen Zügen genossen werden kann, wenn es Leiden und Schmerzen gegeben hat. Ich bin froh und dankbar, dass ich bei meiner Mizuho Bank, Ltd. Filiale Düsseldorf einen Kredit in Höhe von 250.000 € erhalten habe Bankkonto,. Sind Sie ein Mann oder eine Frau und haben einen Kredit beantragt und wurden von Ihrer Bank abgelehnt? Ich möchte Ihnen heute sagen, dass Sie einen Kredit von der besten Online-Firma erhalten können und nicht viele Dokumente ausfüllen müssen, sie haben auch einen guten Zinssatz von 1%. Ich wurde von einem Freund, der einen Kredit von ihnen erhalten hatte, der AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY vorgestellt. Ich brauchte Bargeld und besuchte meine Bank. Sie sagten mir, dass ich wegen schlechter Kredite nicht qualifiziert sei, einen Kredit zu erhalten, und die Bankzinsen auch hoch. Ich bin jetzt glücklich, weil ich das große Geschäft meiner Träume aufbauen kann. Meine Zahlung wird bald beginnen. Verschwenden Sie keine Zeit mehr mit der Geschäftsbank mit dem hohen Zinssatz und wenden Sie AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM an, um Ihre Darlehensmittel zu erhalten. Sie sind sehr schnell zu genehmigten Darlehen und schreiben Ihr Konto am selben Tag des Antrags gut. Nein, zu viele Prozesse und Verfahren sind wie bei den Banken involviert. Die Darlehensfirma weiß nicht, dass ich diese guten Nachrichten teile. Sie können sie per E-Mail kontaktieren.
Jetzt bewerben ..... ([email protected])
Meine E-Mail für jeden Equire; brianhuagen101@gmail.com

0   0  
brianhuagen

Name..Brian Günter Haugen
Lebe in ..... Nordrhein-Westfalen
Beruf ...... Geschäftsmann
Darlehensbetrag .... 250.000
Darlehenszinsen .... 1%
Religion: Katholizismus
Meine E-Mail für jeden Equire; brianhuagen101@gmail.com

Es wurde gesagt, dass das Leben nur dann wirklich in vollen Zügen genossen werden kann, wenn es Leiden und Schmerzen gegeben hat. Ich bin froh und dankbar, dass ich bei meiner Mizuho Bank, Ltd. Filiale Düsseldorf einen Kredit in Höhe von 250.000 € erhalten habe Bankkonto,. Sind Sie ein Mann oder eine Frau und haben einen Kredit beantragt und wurden von Ihrer Bank abgelehnt? Ich möchte Ihnen heute sagen, dass Sie einen Kredit von der besten Online-Firma erhalten können und nicht viele Dokumente ausfüllen müssen, sie haben auch einen guten Zinssatz von 1%. Ich wurde von einem Freund, der einen Kredit von ihnen erhalten hatte, der AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY vorgestellt. Ich brauchte Bargeld und besuchte meine Bank. Sie sagten mir, dass ich wegen schlechter Kredite nicht qualifiziert sei, einen Kredit zu erhalten, und die Bankzinsen auch hoch. Ich bin jetzt glücklich, weil ich das große Geschäft meiner Träume aufbauen kann. Meine Zahlung wird bald beginnen. Verschwenden Sie keine Zeit mehr mit der Geschäftsbank mit dem hohen Zinssatz und wenden Sie AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM an, um Ihre Darlehensmittel zu erhalten. Sie sind sehr schnell zu genehmigten Darlehen und schreiben Ihr Konto am selben Tag des Antrags gut. Nein, zu viele Prozesse und Verfahren sind wie bei den Banken involviert. Die Darlehensfirma weiß nicht, dass ich diese guten Nachrichten teile. Sie können sie per E-Mail kontaktieren.
Jetzt bewerben ..... ([email protected])
Meine E-Mail für jeden Equire; brianhuagen101@gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in