Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: van Hecke naar de Championship

Gerrit

Jan Paul van Hecke heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger gaat in de Championship aan de slag bij Blackburn Rovers.

Vorig jaar speelde van Hecke nog een jaar op huurbasis bij Heerenveen. Nu gaat hij dus aan de slag bij de Blackburn Rovers. Van Hecke wordt voor een jaar verhuurd aan de Engelse kampioen van 1995. We wensen Jan Paul veel succes!

Bron:
B-Side Rats, Blackburn Rovers
38 Reacties
79   5  
M.H. te R.

Mooie traditieclub voor JP. Het is hem gegund. Veel succes JP.

16   86  
NiXNACNIX

Ik las dat Sydney zich heeft afgemeld voor jong Oranje. Is hij geblesseerd geraakt gisteren?

Van Hecke, die zou volgens Blaauwhof en Blanco snel oranje halen. 13 in een dozijn verdediger. Gaat we leuke carriere tegemoet maar natuurlijk niet in Oranje.

44   4  
Keesje

Niet afgemeld maar afgevallen.
Heeft gister geen speeltijd gekregen.

79   5  
M.H. te R.

Mooie traditieclub voor JP. Het is hem gegund. Veel succes JP.

25   5  
Altijdnacsupporter

Als je in Engeland wil slagen een goede keus van Brighton en van Hecke. De ervaring die hij daar op doet t.o.v. kkd of eredivisie tegenstand is veel waard.
Pas dan zal blijken of deze vroege stap een goede is.

Wat had ik die gozer graag nog 2 jaar bij Nac gezien en dan via Utrecht of Az ( bijvoorbeeld) die stap naar het buitenland zien maken.

Succes JP.

23   4  
Ivo

Ik ben benieuwd wat het plafond is van JP en Sydney. Het talent is er maar ze moeten ook constant presteren. De tijd zal het leren.

25   12  
Sjef je gevulde koek is op

En terrecht dat ze hem in de Championship stallen. Is een fysiek sterkere competitie dan de Eredivisie. Wie weet waar hij daarna terrecht komt.

Ps. Nog bedankt voor die miljoenen, JP. We doen er alleen niks mee.

9   3  
Hoge Vucht

Lijkt me een prima stap, veel wedstrijden spelen kan daar wel iig met al die bekers.

Even offtopic; ik wil graag een nieuw nac shirtje kopen. Iemand enig idee of die ook nog op de webshop komen? Vind het echt een gemiste kans dat die nog niet beschikbaar zijn... of moet ik naar het stadion voor een shirtje?

33   5  
Vlag

Duarte van Sparta naar Groningen, hopelijk leest Thom Haye dit niet en is zijn mobiel niet bereikbaar tot 1 september 😂😥

47   3  
Molenschot Loco

Haye is zijn telefoon kwijt...3 keer raden wie deze heeft.......

14   3  
Vlag

MOLENSCHOT LOCO

29 August 2021, 21:03

Haye is zijn telefoon kwijt...3 keer raden wie deze heeft.......

Ik denk Seuntjes !!!

47   14  
Tip

Door TvdA hebben wij ruim 2 miljoen gebeurd. Tom sprak o.a. vloeiend Frans en legde heel slim de contacten met Monaco. Monaco wilde achteloos 2,25 miljoen betalen en vanaf toen hing aan JP een prijskaartje van vet 2 miljoen. Veel te hoog natuurlijk maar toppie voor ons NAC want uiteindelijk werd dat bedrag ook betaald door Brighton. Ook hartstikke mooi voor JP allemaal , het is hem natuurlijk gegund. TvdA was te onervaren voor TD, maar als TM zeer geschikt. Gast had veel talenten. Nu wordt er binnen NAC weer uitsluitend plat Breda’s gesproken en natuurlijk regelmatig Hagenees. 😎

44   1  
Traaise Rat

2 mil voor Van Hecke terwijl de topscoorder van de eredivisie voor 2,5 mil naar Celtic verkast.

Prima deal lijkt me dit zo zijn geweest!

Succes Jean-Paul!

13   10  
Sjef de gevulde koek

Sparta kan Haye niet betalen. Wat ik heb begrepen is dat Haye voor 750000 weg kan. Een club als Sparta of überhaupt onderkant eredivisie kan dit niet betalen. Sta niet raar te kijken als het Heerenveen word.

7   5  
Henri

In ieder geval krijgt ADO een doorverkoop percentage van NAC bij verkoop van Haye.

10   3  
Sjef de gevulde koek

Ik heb weer een fan zie ik haha

7   6  
Henri

BN/DE Stem 26/05/20

De vastgestelde transfersom in de huurovereenkomst is komen te vervallen waardoor NAC de speler transfervrij overneemt van de Hagenaars waar hij nog een contract had voor één jaar. In plaats van de transfersom heeft ADO Den Haag in de deal nu een doorverkoop percentage bedongen bij een toekomstige verkoop van Haye.

19   32  
Kipiani

NAC doet geen mededelingen over transfer sommen en impliciete afspraken.
Wel over agressieve, ongeleide levensbedreigende projectielen van NAC supporters die hun trainer wegjagen, waardoor dankzij die supporters er 5 ton in de plee verdwijnt.
Huichelaars !

24   8  
Arie

Toch wel een degradatie als je 2 jaar geleden nog bij de kampioen van 1921 speelde.

8   11  
Malpolon

@Arie

Blackburn is drievoudig kampioen van Engeland (de laatste keer in 1995), dus ik zou niet van een degradatie willen spreken.

8   2  
ome cor

Succes JP, dat je maar veel minuten mag maken daar.

30   2  
Chris W.M.

@Sjef

NAC wil Haye helemaal niet kwijt, dus elk bedrag wat je leest is niet van NAC afkomstig.

8   2  
Pietje Saaman

Ik hoop alleen dat Hellemons en consorten wel hun huiswerk hebben gedaan. Stel dat je 24 uur of korter voor de transfer deadline Haye toch kwijt raakt NAC een of meerdere opties al zover mee rond is dat we er niet op achteruit gaan.

8   6  
Sjef de gevulde koek@chris w.m

Er zijn alleen binnen Nac die nog wat centjes willen zien voor de aandelen verkocht zijn. Nogmaals voor dat bedrag is haye gewoon weg. Daar zeggen ze geen nee tegen en dat bedrag word ook genoemd.

22   5  
Fritske d'n Olifant

In de eerste plaats proficiat JP! Blackburn is een mooie club en de championship een fantastische competitie die groter is dan onze eredivisie.

We kunnen nu allemaal tof gaan doen over Van Hecke maar als hij straks regelmatig speelt in een competitie met clubs als Forest, WBA, Derby County, Stoke City, Birmingham, Sheffield etc. dan is dat weer een stap omhoog ten opzichte van Heerenveen.

Bovendien is het voor zijn ontwikkeling als verdediger beter om tegen die clubs te spelen dan tegen NEC en Cambuur. Van Dijk ging ook op zijn 22e eerst naar Schotland om later via Southampton bij Liverpool terecht te komen. Niet dat ik JP dezelfde kwaliteiten toedicht als Van Dijk, maar om nu al te zeggen dat JP nooit een oranjewaardige verdediger gaat worden is flauwekul. Overigens werd echt niet alleen door de regionale pers gezegd dat hij Oranje zou kunnen halen. Ook bij Fox/Espn werd dat regelmatig gezegd en ook bij de snor aan tafel door Hansiehansie. Maarja sommige lieden laten geen kans onbenut in hun obsessie om de journalisten van De Stem en oud-NAC/PvH/JP/TL door het slijk te halen. Zelfs TvdA wordt nu een uitstekend TM genoemd omdat ie een woordje over de grens spreekt. De beste man liet onze huidige topscorer twee jaar geleden op de koffie komen om hem te vertellen dat hij geen dertigers wilde hebben. I rest my case.

42   5  
Chris W.M.

@ FRITSKE D'N OLIFANT

TvdA zat hier met een opdracht van de aandeelhouders; transferwaarde creëren. Dat kan nu eenmaal beter met begin en mid twintigers dan dertigers. Daar kun je het mee eens zijn of niet, het is wel een visie. En wat dat betreft heeft hij wel wat neergezet.

Hij is nu TD bij Virton. Die hadden 17 juli exact 2 (!) spelers onder contract staan. Een maand later, met een selectie van ongeveer 23 jaar gemiddeld en 22 man, verliezen ze nipt van de zusjes in hun laatste oefenpot voor de competitie begon. Natuurlijk zitten daar ook missers tussen, maar hij zet daar wel ff wat neer. En heeft wel een (ondertussen beroemde) database waaruit hij met 1 druk op de knop voor elke positie een man of 5/6 kan laten rollen. Vergelijk dat eens met het geploeter van onze scout om versterkingen met een goede leeftijd te vinden. Als TD of TM vind ik hem echt ongeschikt, mist bepaalde management kwaliteiten. Maar als ik de keuze zou hebben tussen TvdA als hoofdscout en Junior, dan zou ik het wel weten.

8   4  
Een ander geluid

Prachtige stap JP. Gefeliciteerd mocht je deze site nog volgen.
@Sjef de gevulde koek. 750k is prima op te brengen voor Sparta. De clubkas is met een paar lucratieve transfers goed op orde bij Sparta. Ik zou Haye gewoon extra promotiebonus beloven en doorrr.

6   10  
Fritske d'n Olifant

@ Chris WM

Ik schrijf ook niet dat TvdA als scout een koekenbakker was of louter brandhout naar NAC haalde. De manier waarop hij indertijd met Seuntjens is omgegaan toont echter wel aan dat hij als verantwoordelijke niet geschikt is. Bovendien vond iedereen binnen de club van TvdA slecht of helemaal niet communiceerde. Dan gaat het er bij mij gewoon niet in dat hij als een autoverkoper de prijs van JP heeft weten op te drijven. Dat is gewoon geluk geweest.

2   10  
Rietje

Nog 48 uur!antonia?spits middenvelder!materiaal voor 4 miljoen van Groningen naar Frankrijk....duarte van sparta naar Groningen.HAYE MOET BLIJVEN!

3   1  
Rietje

materiaal is Matosiwa!

10   1  
Nac

@Rietje

Voor Antonia hebben we langer dan 48 uur.
Antonia is transfervrij.

37   13  
D’n opletter

Antonia kan gewoon lekker wegblijven.
Is alleen maar tijd aan het rekken om te zien of hij ergens anders een betere deal kan krijgen. Prima, als je niet voor ons wil spelen, dan lekker wegblijven en niet op hangende pootjes terugkomen.

21   3  
Ivo

Haye heeft nog een contract tot juni 2023. Ik zou hem gewoon aan zijn contract houden en pas na dit seizoen laten vertrekken. Maar dan wel op tijd, zodat je ruim de tijd hebt om een goede vervanger vast te leggen.

En als we met een wondertje promoveren, kan hij met ons naar de eredivisie en kan je een verbeterd contract aanbieden.

6   38  
Ernie

Gewoon nu geld vangen voor Haye. Zijn tranferwaarde wordt niet hoger dan nu.

15   1  
Maotje

Blackburn Roovers ben ik met NAC nog een keertje geweest voor een vriendschappelijke wedstrijd. Een paar honderd NAC supporters staken toen het Kanaal over om NAC te steunen. Dat waren de krenten in de pap voor ons en hoe lang is dat alweer geleden. Volgens mij speelden we 1-1 daar

4   1  
Johnny1912

Maotje

Dat was top!

En dat in de voorbereiding, hopelijk komt zon tripje weer een keer terug want dat was goud!

7   2  
Rubenac

Dat was bedongen na de deal met Rigters.

1   12  
Fred0

Blackburn in championship is beter dan nog een seizoen Eredivisie. Nu kan hij aan Engeland wennen, een goede stap.

Ik ben bang dat Az drek bij Haye uitkomt. Koopmeiners weg, Veerman te duur, Haye goedkope oplossing. Az is 50miljoen rijker, elke club vraag 3x de waarde nu voor hun spelers als Az aanklopt. Als Haye echt voor 750k weg mag zou dat de ideale oplossing voor Az zijn.

5   0  
scheppioni

Het is JP van harte gegund !
Hopelijk zien we JP nog ooit terug in een NAC shirt !

Laad alle berichten na dit bericht in