Wij gaan niet opzij

Antonia rondgeleid door binnenstad, NAC hoopt vandaag of morgen op witte rook

Das Phantom

Het lijkt een kwestie van tijd voor NAC Jarchinio Antonia presenteert als nieuwe speler. De aanvaller werd maandagochtend al rondgeleid door de binnenstad van Breda door een vertegenwoordiger van de club.

NAC laat in een reactie weten dat het hoopt dat de deal met de speler vandaag of morgen wereldkundig gemaakt kan worden. Dat Antonia het geel-zwart gaat dragen lijkt daarmee alleen nog maar een kwestie van tijd.

De naam van Antonia zingt al enige tijd rond in Breda. De aanvaller stond vorig seizoen nog onder contract bij Cambuur Leeuwarden en kwam daar in 32 wedstrijden tot zeven doelpunten en zes assists.

Met een kleine slag om de arm: Welkom, Jarchinio!

Bron:
B-Side Rats
50 Reacties
189   6  
Baosje

rondleiding in de binnenstad...

hoop dat ze Haye mee hebben genomen en ergens in het kasteel van Breda hebben opgesloten ;-)

voor de zekerheid de sleutel dan maar in de singel flikkeren ....

19   2  
Pakster

Lekker...!!!

189   6  
Baosje

rondleiding in de binnenstad...

hoop dat ze Haye mee hebben genomen en ergens in het kasteel van Breda hebben opgesloten ;-)

voor de zekerheid de sleutel dan maar in de singel flikkeren ....

25   3  
RNAC

Fijn dat jullie weer een update kunnen plaatsen! Nog even geduld hebben dus👍

16   91  
Rob no neck aka Lee towers

ik zeg maar zoo... das korter dan dierentuin...

46   8  
Johnny1912

Rondleiding door de binnenstad op maandagochtend....

Had dat vrijdag- of zaterdagavond maar gedaan. Dan had hij vast meteen getekend!!

44   12  
Andre Vermeulen

Rondleiding binnenstad en eerder rondleiding stadion, aanwezig geweest bij Nac-Ado. Reeds eerder medische keuring gehad, en dan zometeen op het laatste moment voor 10.000 meer voor een andere club kiezen.

30   8  
Beest

Die harroui gaat worden verhuurd ipv verkocht bij sparta.

Die kunnen Haye helemaal niet betalen dus.

20   7  
JanO

We lazen eerst dat er een tegenvoorstel van Antonia was en vervolgens al dagenlang berichten dat hij gekeurd is, bij de wedstrijd was en rondgeleidt.

Waar wacht deze man op? Probeert hij op het laatste moment nog een (buitenlandse) club te vinden?

Stel dat hij morgen besluit wat anders te gaan doen dan hebben we de gewenste rechtsbuiten dus niet optijd in huis.

23   2  
Baosje

@Johnny1912


ik vermoed dat hij afgelopen vrijdag wel in het stadion was ...

dat zal hem , denk en hoop ik , definitief over de streep getrokken hebben

ik heb derhalve ook goede hoop dat Haye in Breda blijft .
dat is een gevoelsmens , die heeft de adoratie wel gevoeld.


in het verleden is het ons ook gelukt met van Burik en Arnold ...

ik denk dat WIJ supporters nog wel degelijk hét verschil maken ;-)

33   3  
Chris W.M.

Hij is dus ouderwets gespot? Nice.

Na zijn rondleiding dan maar in 1 ruk door naar het Rat Verlegh voor de presentatie, hebben we dat ook maar gehad.

15   3  
Ivo

Even lunchen in de stad, daarna presentatie. Nog iets meer dan 35 uur voor nog meer transfers. Ik ben benieuwd.

41   3  
JimGoose

Versterking is welkom, maar als ik zie hoe Kestens zich de laatste weken laat zien dan zie ik Antonia nog niet direct een basisplaats krijgen.

18   1  
scheppioni

Hahahahaha Boasje !
Maar wel een punt heb je en welkom Antonia !!
nog 36 uur svp stilte rond Thommie !!!
HUP NAC MET HAYE !!

10   6  
Badeend

We gaan er maar gemakshalve allemaal vanuit dat al die vertraging door het twijfelen (of onderhandelen?) van Antonia komt, maar is dat wel zo?

Of is het ons goeie ouwe NAC dat maar niet doorpakt?

Voor hetzelfde geld wil Antonia graag (hij moet behoorlijk serieuze interesse hebben om steeds overal rondgeleid te laten worden) maar is er een reden om te traineren vanuit NAC - al is de sluitende transfermarkt in dit geval geen overtuigend argument. Ik ben benieuwd.

Ook naar die "presentatie" trouwens, daar hebben we tot op heden richting supporters ook weinig van gezien. Niet van Antonia, maar ook niet van de andere nieuwe spelers. Vreemd.

9   44  
Baa-baas

Cambuur kan/wil zijn salaris niet betalen en wij kennelijk wel? Wordt weer een gevalletje "geld over de balk".

Ik hoop van harte dat ik het mis heb, maar komt op mij heel erg over als paniekaankoop

10   60  
Tip

Dit zal echt wel goed komen al is de voetbal wereld nogal grillig.
Ik hoop bij Antonia op eenzelfde effect als bij Seun. Die was vorig seizoen bij Graafschap echt aan het terug vallen , maar is nu bij NAC op zijn top. Laten we eerlijk zijn; dit heeft Steijn geweldig goed gezien naast dat hij natuurlijk ook fouten heeft gemaakt. Met Seun of Muhren in de ploeg waren we vorig seizoen terecht vet gepromoveerd. En dan was heel die discussie over 'wie in de spits?' ook niet nodig geweest. Want je moet het lef maar hebben om geld te vragen per wedstrijd die je niet in de basis staat. Sorry maar compleet geschift. Doet Sidney dat in Italië ook?
Ik zie ook Antonia boven zich zelf uitgroeien in een vol opzwepend RV stadion.

10   5  
Nac

@Baa-Baas

Bij cambuur zou hij wisselspeler zijn en bij nac waarschijnlijk basisspeler. Het is logisch dat cambuur niet te veel salaris uit wil geven aan een wisselspeler.

Ik denk dat hij een salaris krijgt bij nac voor een ervare speler, zal ergens rond de 120k zijn.

30   9  
Chris W.M.

@Tip

Dat van dat geld wat hij zou eisen als hij niet in de basis zou staan, dat is opgeschreven door dezelfde mensen die het verhaal van de ME die klaar stond om een bestorming van het stadion tegen te houden uit hun duim gezogen hebben. Dat is dus totaal niet serieus te nemen.

40   5  
Ivo

En ja hoor, daar hebben we Tip weer met zijn Steijn-verering.

In ieder topic zegt ie dat ie er over op gaat houden en in ieder topic begint hij er weer over. Wat een vermoeiende vent is dit zeg.

Met de spelopvatting van Steijn had de Seun ook niet gerendeerd. Zie je dan niet het enorme tempoverschil in de opbouw? De pressing die nu wel goed is?

4   1  
Vrouwke

Laten we hopen dat hij snel tekent.
Lijkt me niet dat hij zich voor niks laat rond leiden. Maar als iemand de transfer nog wilt kapen en hem aanzienlijk meer salaris geeft is hij natuurlijk weg zo werkt het bij die gasten.

Het begint langzaam op gang te komen nu de transfermarkt. Worden nog 2 spannende dagen. Mag hopen dat Antonia niet de enige is waar ze mee bezig zijn

6   3  
Janus

Welkom Antonia!

Een speler een contract geven kost gewoon tijd. Je hebt te maken met verschillende agenda's. Daarnaast moet het contract volgens de juiste voorwaarden worden opgesteld en ook is Antonia woonachtig in Leeuwarden. Die gozer gaat zich echt niet laten rondleiden door het stadion en de stad als ie nog andere opties heeft hoor. Ik vind het ook niet zo gek dat het allemaal wat langer duurt.

Het is juist goed dat hij met volle verstand voor NAC heeft gekozen terwijl er andere clubs voor hem op de markt waren. Zijn ervaring en cijfers zijn in ieder geval positief. Succes!

9   7  
Ouwe Spionkop

Wat een raar bericht. Rondleiding in de stad op maandagochtend???
Volgens mij heeft geen enkele andere speler een rondleiding gehad voor ze hun handtekening zette.
Of was hij te vroeg in Breda en was Manders er nog niet of zo de zaak officieel rond te maken en hebben ze zo de tijd gevuld?
Anders snap ik er echt niks van.

9   4  
Ivo

@Ouwe spionkop

Waarschijnlijk even lunchen tussen alle formaliteiten door. Misschien maken ze ook nog wat foto's en filmpjes voor zijn presentatie. Zo raar is het toch niet?

74   6  
Kinderkaartje

@TIP,

Je roept nu al een week of twee dat je stop met terugkijken naar vorig seizoen, en het aanhalen van de goede acties van Steijn.

En iedere bericht grijp je toch weer aan om Steijn een veer in zijn hol te stoppen.

Ik vat het nog een keer voor je samen; Steijn had een enorme klote spelopvatting, heeft een aantal zeer goede spelers weggejaagd (gratis laten gaan, terwijl we er een paar maanden eerder nog geld van Barca voor zou hebben gevangen+ 2 spelers), de jeugd geen enkele kans gegeven, en heeft met leugens in de pers zijn eigen vertrek geforceerd en is waarschijnlijk met een flinke zak geld geloosd.

Kortom; Het was een paardenlul eerste klas, die ons de promotie heeft gekost, een jaar klote voetbal heeft voorgeschoteld, aantoonbaar loog en nu nog onze centen aan het tellen is.

17   3  
Kopspion

Als ze hem -als hij komt- maar geen vaste basisplaats of speelgarantie geven !
Kestens, Kotzebue, evt DJ moeten ook vlieguren blijven maken !!

7   5  
Johnny1912

Ivo

Ik ben het (bijna) volledig met je eens en ik heb ook genoten vrijdag.

Maar pressing heeft NAC toch echt niet gespeeld vrijdag.

18   8  
scheppioni

Drie maal werf ALAAf voor Kinderkaartje !!!

15   4  
Beter de Laat dan nooit

Heerlijke reactie van Kinderkaartje. 😂

15   4  
Badeend

Wat Kinderkaartje zegt.

Oh, en Tip, je vergeet nog melding te maken van het "feit" (punt!) dat Lokhoff tegen de komst van Seuntjens zou zijn geweest. Iets wat ook nergens terug te vinden is.

Maar misschien heb je wel gelijk hoor, en geloofde Lokhoff helemaal niet in het halen van een écht Bredase speler (op leeftijd). Dat kan natuurlijk nooit werken. Werkte in 1993 immers (pun intended) ook niet (cynisme uit).

Dat de onfatsoenlijke charlatan Steijn met de leugenachtige slang Manders het lef hadden om Seuntjens op dat moment vast te leggen - nog nét voor Lokhoff er formeel (?) iets over kon vinden én net voor de wedstrijd tegen DGS "omdat ze er al jaren mee bezig waren" - dat is op zijn minst kleinzielig te noemen. En daar kan Lokhoff best een probleem mee hebben gehad ja, dat zou nog begrijpelijk zijn ook.

Alleen heeft hij dat niet in de media geroepen, net zoals hij alles wat hij vond - in eerste, tweede én derde instantie - niet in de media heeft geroepen. Dat hij van anonieme reageerdertjes dan vervolgens het verwijt krijgt "niets toegevoegd te hebben in de 2 maanden dat hij TD was", tja.. Als je daar langer dan een seconde serieus over nadenkt, weet je ook genoeg.

11   2  
Traan

Zonder haye naar de haaien

13   4  
henk

@Tip
Seuntjens doet het fantastisch, maar het grote verschil van dit jaar t.o.v. vorig jaar is de speelwijze. We hadden vorig jaar ook al een makkelijk scorende spits. Daarnaast een enorm dure selectie. Waarom zou Steijn dan met nog één grootverdiener erbij wel hebben kunnen presteren?

Verder nog een tip van mij: let een beetje op je spelling. Jouw laatste reactie is toch wel beschamend voor iemand die hier anderen weleens de maat neemt voor hun spelling.

2   2  
Dreman

Even met een schuin oog naar de concurrentie kijkend deze transferwidow.

Ik dacht dat ze in Kerkrade geen geld hadden.
Leggen Limbombe voor 2 seizoenen vast.
Ook eveneens Robin Schoonbrood van PSV .
Was deze hier ook niet eens in de belangstelling?

16   3  
Nonkel Frans

Precies - Kinderkaartje Badeend Henk en anderen om nog eens toe te voegen en in herinnering te brengen nav Tip zijn repeterende breuk - het is Ralf Seuntjes zelf die naar NAC wilde. Ik herhaal Seuntjes zelf! De wijze waarop Steyn hem vervolgens "gehaald " en Ralf hierin begeleid heeft was allesbehalve charmant en sportief richting de Graafschap. Dus daar krijgt Steyn van mij geen punten voor.

Verder is de suggestie dat TL het met deze aankoop oneens zou zijn te snel getrokken. Ook hier speelt weer de wijze waarop. TL was nog net niet begonnen en zou komen met de bedoeling om als TD een visie uit te werken. Korte en lange termijn verbinden in goed overleg met trainer. Op mij kwam die actie om 1 week voor aantreden TL deze deal te sluiten bot en arrogant over. Zeker als je weet dat Ralf S. toch wel zou komen. Er zat geen bijzondere druk achter. Hij had sowieso beter kunnen wachten met formele afspraken tot einde competitie met de Graafschap.

In welke bubbel deze @Tip zit en zat.....

23   3  
Baosje

zo ... TIP

wat heeft u hier op te zeggen ;-)

zijn we dan nu eindelijk en voorgoed klaar met Steijn!!??

om even de wijze woorden van Kinderkaartje herhalen:

" Steijn had een enorme klote spelopvatting, heeft een aantal zeer goede spelers weggejaagd (gratis laten gaan, terwijl we er een paar maanden eerder nog geld van Barca voor zou hebben gevangen+ 2 spelers), de jeugd geen enkele kans gegeven, en heeft met leugens in de pers zijn eigen vertrek geforceerd en is waarschijnlijk met een flinke zak geld geloosd.

Kortom; Het was een paardenlul eerste klas, die ons de promotie heeft gekost, een jaar klote voetbal heeft voorgeschoteld, aantoonbaar loog en nu nog onze centen aan het tellen is. "


ik kan en kon het mooier verwoorden !



20   7  
PietP

@Tip
Geen zin om weer een heel genuanceerd verhaal op te hangen.
Donderstraal gewoon lekker een eind op met die ongefundeerde Steijn verheerlijking.

18   16  
Roelio-076

Dat iedereen zo posietief is na wat hij over nac en suporters heeft gezegt mag hij wat mij betrefd kapot vallen heeft me respect verloren. Nooit Antonio

10   7  
NACpiraat

Eens met Roelie-o als hij wat geroepen heeft, heeft hij toen de NAC aanhang geprovoceerd met de beker? was hij toch? Toen met die stadionverboden?

2   2  
NAC4Ever

@ROELIO-076
Wanneer heeft hij wat precies geroepen?

2   1  
Nacbreda1989

@Dreman

Limbombe die naar roda gaat, is waarschijnlijk niet die jij bedoeld. Die speelt in de lique 1..deze is een jong talent van 20 jaar van Genk. Wil niet zeggen dat roda niet goed bezig is op de transfermarkt. Hebben een leuk ploegje. Ben benieuwd wat er in deze 2 dagen bij Nac nog gaat gebeuren...

7   4  
Nac

@JOHNNY1912

Ze hebben inderdaad nu niet zoveel hoogdruk gezet, maar ze hebben nu gewoon naar hun mogelijkheden gespeeld.

Het was nu belangrijk om een goedresultaat te halen. We hadden nu niet de spelers om het een hele wedstrijd vol te houden.

Ado was ook de betere ploeg de eerste helft. Ze hebben weliswaar geen grote kansen gehad, maar als die bal van Verheydt er in gaat, dan had nac niet gewonnen denk ik.

Al met al genoten van onze jonge ploeg. Ik weet niet was Vanacker had gegeten, maar die speelde echt een top wedstrijd.
Hij heeft in deze wedstrijd meer goede voorzetten gegeven dan wat ik vorig seizoen heb gezien.

10   15  
Lamington

Is Manders al weg?
En zo nee..
Wanneer wel?


Als het een lunch betrof is dat iets anders dan een rondleiding eej.

En Kinderkaartje heeft volkomen gelijk.

3   6  
Johnny1912

@NAC

Klopt helemaal en op deze manier inzakken wat NAC deed om dan in balbezit met veel diepgang en direct passing en snelheid eruit te komen is niks mis mee.

De punten tellen nu en wij zijn als NAC supporters snel tevreden als er spelers op het veld staan waar wij ons mee kunnen identificeren en die voor elke meter vechten.

Ook Azzagari heeft voor het eerst een degelijke pot gespeeld. Ik heb Agougil van het weekend aan het werk gezien, en dat beviel me ook heel erg. Wat een body, power en drive heeft deze jongen. Viel me ook vrijdag al op toen hij in viel.

Hopelijk houden we dit op deze manier meer wedstrijden vol, dan is iedereen weer tevreden en kunnen we een inhaalrace maken.

Als ik hier de berichten van na de wedstrijd had moeten geloven hebben we ADO helemaal van het kastje na de muur gespeeld met aanvallend voetbal en heel hoog druk gezet. Uiteindelijk was het gewoon heel effectief reactie-countervoetbal waarbij de snelle 1-0 ons verschrikkelijk bij heeft geholpen. De rest van de eerste helft was Ado inderdaad beter. De tweede helft konden ze niks meer klaar spelen door de 2-0 net voor rust. De grote kansen die we creëren via Kestens en Kosiah na rust waren ook een goed voorbeeld van ons counterspel. Op deze manier is het leuk om naar te kijken!

6   13  
Tip

Tsja .... nu ben ik wel even stil ...want de kritiek op mijn reactie komt echt volkomen onverwachts.
Hopen dat Antonia net zo gaat renderen als Seun en voor de rest zal de tijd het wel uitwijzen.

3   8  
Paul

Antonia antonia antonia volgens mij hebben we nog 2 versterkingen nodig...word zo'n paniekaankoop morgen

3   3  
Geelzwartwit

Alsof het om Messi gaat 😬

4   0  
NAC MUFC

Antonia tijdens een beker wedstrijd provoceren?
In welke jaartal was dat dan?

4   0  
Marco van bavel

En wie komen er nog meer?

7   3  
Fan uit Zevenbergen

Ze zijn ook bezig om te proberen
MATS terug naar NAC te halen voor morgenavond en anders in de winterstop zodat de Broertjes samen hun droom uit kunnen laten komen

5   2  
scheppioni

Ik heb dat van Antonia ook gemist, maar als hij er dalik per wedstrijd 2x inveegt dan is het allemaal weer heel betrekkelijk natuurlijk !

3   3  
Tip

@Fan uit Zevenbergen. Ik weet zeker dat zowel Ralph als Mats er heel veel voor over hebben om samen nog 1 of 2 seizoen in NAC te voetballen. Dan komt een droom die ze al hebben vanaf hun jeugd uit. Als het lukt Mats naar Breda te halen is NAC heel goed bezig. Dan maken we voetballend meters want ook Mats is in vorm. Sowieso is Mats een geweldige speler.

Laad alle berichten na dit bericht in