Wij gaan niet opzij

EX-NAC: Van Hooijdonk, Verbruggen en Hendriks in voorselectie Jong Oranje

BsideBart

Drie maal oud-NAC in de voorselectie van bondscoach Erwin van der Looi van Jong Oranje. Sydney van Hooijdonk, Bart Verbruggen en Ramon Hendrinks maken onderdeel uit van de nieuwe lichting die gaat toewerken richting de EK-kwalificatiecyclus. Voor alle drie de heren is het de eerste keer op het formulier van de voorselectie.

De voorselectie voor de wedstrijd van 7 september tegen Moldavië bestaat uit 32 spelers. Van deze 32 zijn er maar liefst 22 debutanten, waaronder dus de drie oud NAC-spelers. Echter moet deze selectie nog teruggebracht worden tot 22 spelers voor de definitieve selectie. Grote vraag is dus ook of deze heren bij bekendmaking van de definitieve selectie nog onderdeel uitmaken van de groep. De definitieve selectie zal op vrijdag 27 augustus bekend worden gemaakt.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
33 Reacties
80   11  
Ivo

Aan Verbruggen hebben we nog een klein beetje geld verdiend, maar de Sydney-Soap is natuurlijk een schande geweest. Puur persoonlijke vetes hebben de club benadeeld.

19   2  
Mvgmarty

Mooi om te zien! Hopen voor hen dat zij er bij zitten!

34   8  
Hont

Tja, leuk voor deze mannen, maar had ze toch graag in het geel-zwart gezien.
Snap ook wel dat keuzes gemaakt moeten worden en over Hendriks hebben we natuurlijk helemaal niks te zeggen, maar dit voelt wel verkeerd. Ex-NAC in jong oranje..

60   9  
Chris W.M.

Ik kan alleen maar hopen dat er in de deal met Anderlecht afspraken zijn gemaakt over bonussen als Verbruggen een x aantal wedstrijden in het eerste heeft gespeeld of wanneer hij opgeroepen wordt voor vertegenwoordigende elftallen. Drie ton voor zo’n groot talent. En dat geld vervolgens aan de tekengelden van veteranen als Malone en Immers besteden….

80   11  
Ivo

Aan Verbruggen hebben we nog een klein beetje geld verdiend, maar de Sydney-Soap is natuurlijk een schande geweest. Puur persoonlijke vetes hebben de club benadeeld.

15   5  
DunErwt

"topsporklimaat" nu nog een "topbeleid"

44   51  
NAC4ever

Wat een degradatie van het niveau van Jong Oranje als zo'n beperkte speler als SvH in aanmerking komt zeg.... Jonge jonge.

38   1  
Bakfiets

Mooi compliment voor Hellemons. Er zit vaker jeugdspelers bij O-14 etc. maar nu ook bij Jong Oranje. Hopelijk zorgt dit er mede voor dat we onze talenten langer kunnen behouden ipv dat ze naar Feyenoord, PSV etc. gaan.

33   3  
Chris W.M.

@Bakfiets

Exact. Dit is een geweldige boost voor NAC, mits ze dit zelf slim aanpakken en ook zo uitdragen. Jonge gasten die naar NAC komen, al dan niet op huurbasis, kunnen zich hier dermate verbeteren dat ze uiteindelijk in aanmerking komen voor Jong Oranje. Pure reclame voor de club.

37   30  
Bertus

Sommige mensen zoals NACforever kunnen hun frustratie niet onderdrukken en hebben moeite om met het verlies van van Hooijdonk om te gaan.
Als hij dan toch niet meer voor NAC speelt, zonder feitenkennis gaan ze hem maar beschimpen.
Dan ven je écht héél erg klein, klein van ziel en klein van verstand.
Als we geen trainer als Steijn hadden gehad en geen RVC van nitwits én geen Manders én geen aandeelhouders die hun vest hebben gedaan maar keer op keer een foute keus hebben gemaakt, als Vreven of Hyballa er nog rond hadden gelopen dan was het allemaal heel anders geweest.
Den juichten dezelfde kleinzieligen Sydney toe dan stonden we nu aan de vooravond van de eredivisie dan stonden spelers als Bufonge, Rösler, Malone en Bilate niet meer op de payrol dan was Lokhoff TD , dan hadden we Olij voor veel geld verpatst en stond de completere keeper Kortsmit gewoon in de goal, dan was de samenwerking met MC niet naar de bliksem en hadden we 3 goede spelers uit de Bundesliga rondlopen.
Dat is allemaal als als, maar deze fantastische “ supporters “ geven liever af op Sydney dat is véél makkelijker.
Ze moeten zich eigenlijk kapot schamen.

24   9  
Willem 4,5

Natuurlijk weet ik dat we in de toekomst moeten kijken en niet steeds weer over MS moeten beginnen, maar hieruit blijkt wat een stuk onbenul onze oude trainer is.
Bijna geen basis plaats voor Sydney maar nu wel voorselectie jong oranje. Ik neem aan dat je niet zomaar geselecteerd wordt, je moet dan toch wel iets kunnen. Grove fout van Steijn, een prutser eerste klas!

19   4  
The Mitch

Mooi om te zien dat NAC aan de basis van hun interland carrière staat. Tenslotte zijn ze bij ons (gedeeltelijk) opgeleid. Hopelijk met een goed vervolg. Succes heren!

25   16  
Molenschot loco

Kan hier maar 1 welgemeende reactie op geven WAT HEB JIJ HET MIS GEZIEN STEIJN!!!!!!! geen vertrouwen geven aan onze top spits met de meeste doelpunten en nog eens geen vaste waarde bij jou!!!!!

27   8  
Braze

ik word nog steeds kwaad over de manier waarop Steyn Sidney heeft weggepest met medeweten van Manders en NAC zo ook nog een joop geld door de neus geboord heeft.

18   5  
Molenschot loco

Nou braze dan krijg jij net als ik veel duimpjes omblaag......totale kapitaal vernietiging.......boeie!!! STEIJN ...BLIJFT VOOR MIJ DE SLECHTSTE allertijden als trainer!!! ga al sinds 1983 naar NAC!!! HET is wat DA Pope zei.....ik pruim het spel van Steijn niet!!! BEN ER HELEMAALKLAAR MEE zei hij op bside rats potcast...!

9   26  
NAC4ever

@Bertus: Nou, ik ben blij dat hij vertrokken is en heb dat altijd gezegd, dus wat je stelt is een complete misvatting van hetgeen ik al jaren van mening ben. Succes met je frustraties, ik ben opgelucht aan het nieuwe seizoen begonnen hoor :).

13   4  
Molenschot loco

Dat wilde we toch? Spelers met een Bredase roots? Nou ? SYDNEY.WAS DAT!! Alex Schalk ook!!!! EN nu is dat RALPH !!!

23   7  
Rbull

Is het niet mogelijk Steijn en Manders aansprakelijk te stellen voor wanbeleid?

12   10  
Bertus

Met alle respect NACforever maar dan spoor je toch écht niet!
Je kunt wel trachten kinderachtig de bal terug te spelen, met “ nee jij hebt frustraties “ maar net zoals je geen enkele voetbaltechnische reden kunt bedenken waarom je zo blij bent dat Sydney weg is kan je ook mij geen enkele reden geven waarom ik op dit moment frustratie zou hebben.
Ik vrees echter wel dat de frustraties ook bij mij weer gaan komen als er niet snel iets bij NAC verandert maar dat is niet voor nu.
Ik vrees dat het met NAC nooit veel meer gaat worden dan het nu is , zodra er een overname is van een consortium van meerdere partijen dan zullen we weer in vrijwel hetzelfde schuitje terecht komen.
Dit gedoe bij NAC is structureel dat is óók het dna van de club helaas, en laten we het over je grote vriend Steijn maar niet meer hebben dat is de grootste boef die ik ooit als trainer heb meegemaakt.
Ik denk dat hij thuis zijn rancuneuze haren uit zijn kop zit te trekken omdat hij onbedoeld de carrière van Sydney een enorme boost heeft gegeven.
Dat doet me dan weer wel deugd

1   13  
Johnny1912

Molenschot

Kijk uit dat je niet te vroeg piekt. Dan haal je de wedstrijd straks niet.
Knettergek jij!

10   1  
Molenschot loco

Knetter gek? Nee hoor das mijn mening daar hoef ik niet gek voor te zijn...daarvoor ga ik iets te lang naar NAC.....

0   12  
Johnny1912

Heb het niet over je mening maatje maar over je gedrag en manier van schrijven.

Als ik je vorige berichten terug lees is knettergek nog licht uitgedrukt. Maar neem aan dat jij je al goed aan het voorbereiden bent voor vanavond!

15   14  
fvf6

Verbruggen en Hendriks kan ik nog begrijpen ,maar van Hooijdonk niet .

7   11  
Molenschot loco

Johnny 1912....nee hoor ik laat mij namelijk NIET Vaccineren.....das mijn eigen keuze!!!! Ook mijn zoon doet dit niet en we hebben beide een 1912 seizoen kaart....we kunnen deze verkopen heel makkelijk maar dat doen we NIET!!! deze gek? Een ex verpleegkundige.......en mensen die zich WEL laten Vaccineren? Das ook hun keuze en dat respecteer ik ook....fijne wedstrijd makker!

4   4  
Johnny1912

Dat moet je zelf weten en heb ik respect voor!

Jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn! Hoop dat je het een beetje kunt volgen vanavond! Ik roep wel een paar keer Molenschot de gekste voor je! Heeft NAC toch wat steun aan onze loco Molenschot!

3   2  
Molenschot loco

Hahaha bedankt voor jou sympathieke reactie genoeg man uit molenschot op de B side!!! Dankjewel!!!

8   3  
ome cor

En Van Hecke ?

9   8  
NAC4ever

@ome cor: Terechte opmerking. Vreemde selectie op deze wijze. Ik dacht dat je bij de grootste talenten van lichting morst zitten, maar als je de lijst doorloopt dan valt op dat een behoorlijk aantal een papa heeft die goed kon voetballen......

3   1  
jantjedorstig

@ molenschotloco

Als je je zelf toch laat testen kan je toch gewoon naar NAC?

3   5  
Molenschot loco

Klopt...maar ook daar heb ik geen zin in....ik maak mijn eigen keuze en jij ook

10   5  
Henri

@NACForever
Ik lees met grote verbazing je posts over een positief gegeven m.b.t. SvH. Iets wat positief is voor Sydney en voor NAC. Echt verbazingwekkend dat iemand daar zo'n enorme negativiteit uit kan halen. Voer voor psychologen zullen we maar zeggen.

6   2  
Scheppioni

Volledig eens met Braze en molenschot loco !!! Lok, dijkhuizen waren zeer anti NAC's maar steijn sloeg alles, hij heeft ook nog bij ons gevoetbald ook nog !! Daar bij kunnen we ook een een kneuze elftal opstellen van td's en ad's ..... jammer genoeg !

4   3  
Molenschot loco

Ons NAC blijft een sleeping giant!!! TOT de juiste poppetjes op de juiste plaatsen worden gezet......wachten tot de overname plaats gaat vinden....

5   4  
vincent

Zou er nu niemand bij NAC na het lezen van dit bericht achter de oren krabben ? Hoe verzin je om Van Hooijdonk zo de deur te laten uitlopen? De enige NAC-er die afgelopen seizoen in positieve zin opviel . Papa Pierre lacht in zijn vuistje en terecht !!

Laad alle berichten na dit bericht in