Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Verbeek lijkt FC Den Bosch achter zich te laten

Italo

FC Den Bosch aanvoerder en oud-NAC speler Danny Verbeek lijkt ‘zijn’ FC Den Bosch deze zomer te gaan verlaten. De club kan het salaris van Verbeek vanwege teruglopende inkomsten niet langer ophoesten.

Verbeek is in het bezit van een aflopend contract en heeft vooralsnog geen voorstel ontvangen om dit contract te verlengen. Zijn club heeft waarschijnlijk de financiële middelen niet om haar aanvoerder een behoorlijk voorstel te doen.

In gesprek met het Brabants Dagblad laat de 29-jarige middenvelder annex aanvaller weten dat de kans groot is dat hij vertrekt uit Stadion De Vliert: “De kans dat ik vertrek is een stuk groter dan dat ik blijf. Ik kom hier vandaag en ik ben hier begonnen. Maar ik heb natuurlijk ook een vrouw en kindjes voor wie ik geld moet verdienen. Dat begrijpen de fans ook.”

Verbeek kende een uitstekend seizoen bij FC Den Bosch. Hij kroonde zich met twaalf beslissende passjes tot de koning van de assist bij zijn club. Daarnaast was hij zelf zesmaal trefzeker. Het zorgt er voor dat Verbeek naar verluidt in de belangstelling staat van verschillende clubs.

Bron:
B-Side Rats, Brabants Dagblad
Volgend bericht
´Verschueren lijkt niet bij te tekenen´ 49 reacties
66 Reacties
50   4  
Scheids!

Ruilen tegen Kali?

50   4  
Scheids!

Ruilen tegen Kali?

19   3  
Bart

Nog maar 29? Had t idee dat hij wel al in de 30 was. Voor in de breedte prima maar, voor ons niet wat we nodig hebben.

6   1  
F4

Speler die zich als controlerende middenvelder opnieuw uitgevonden heeft. Geen materiaal voor de basiself, maar met zijn ervaring zeker wel een toevoeging als stand-in. Een paar gelouterde profs zijn ook in de breedte nodig om mee te doen om de titel, bewees het verleden. Enkel salaristechnisch wellicht onhaalbaar.

Nogmaals, deze Verbeek is enkel als persoon nog te vergelijken met de Danny Verbeek uit zijn eerdere NAC-periodes. Als voetballer komt er een andere speler tevoorschijn.

4   1  
Ivo

Kan waarschijnlijk nog 1x een mooi contract krijgen, misschien in het buitenland, of in linker rijtje KKD. FC den Bosch is na het vertrek van Jordania weggezakt.

2   1  
The Cosmic Gate

Die gaat dus naar de zandbak

9   1  
Bbart

Zandbak? Luik was al te ver weg van den bosch haha

2   0  
scheppioni

Zou prima zijn Scheids !!
Maar lijkt een utopie !

6   0  
malpolon

Zes goals en twaalf assists zijn prima cijfers hoor, zeker als je bij een middenmoter speelt. Hij zal vast wel een mooie club vinden. Ik wens hem het allerbeste.

5   6  
Belgische Naccer

Niks voor ons.

Ontstijgt het niveau van Allouchi niet eens...

7   1  
D'N Klaagmuur

'T is zonde voor die jongen zelf dat ie zo'n bange poeperd is en zo verknocht is aan Den Bosch. Kon een prachtig avontuur aan in Australië, maar durfde niet omdat de tranen bij die jongen al in zijn ogen staan bij het voorbijrijden van het bordje 's-Hertogenbosch met een schuine streep er doorheen.

Zie hem nog wel bij RKC spelen komend seizoen met een beetje geluk. Deed het voor zijn doen als aanvoerder best prima bij zijn plaatselijke FC.

6   1  
w en w

Uitstekende speler die dit seizoen regelmatig in het KKD elftal van de week stond. In het verleden veel blessureleed gehad, en daarom in zijn 2e periode bij NAC, niet goed gepresteerd.
6 doelpunten en 12 assists; geen enkele speler bij NAC kan dergelijke cijfers overleggen. Zou voor NAC een echte versterking zijn.
Een terugkeer zit er helaas niet in omdat Danny hier, en op de tribune, vanwege zijn hoge stemgeluid , door menigeen belachelijk is gemaakt. Heel jammer voor een speler met zulke goede kwaliteiten.

6   0  
Teddels

Eens met W en W!

Echt belachelijk dat mensen aangeven dat deze niet goed genoeg is/was voor NAC (dit seizoen).
We zitten allemaal te roepen op meer aanvoer voor Stokkers en deze kerel heeft 12 assist. Daarnaast zelf ook nog genoeg goals voor middenvelder/buitenspeler.

Deze hadden we goed kunnen gebruiken dit seizoen en, indien zelfde vorm, ook komend seizoen.

2   0  
Breda1976

Zal RKC wel oppikken. Zou voor NAC ook prima zijn, maar denk niet wat we zijn salaris kunnen betalen.

We zijn diep gezonken.

0   0  
Zoe Sanders

Getuigenis over een spreukenmaker die mijn ex terugbracht. Ik nam bijna mijn leven omdat mijn ex me verliet en stopte met het kiezen van mijn oproepen of beantwoord mijn sms-berichten. Hij vertelde me dat hij me niet meer vertrouwt omdat ik 's avonds laat werk. Ik heb geprobeerd hem te overtuigen, maar hij zal me niet geloven totdat we ruzie hadden en vier maanden uit elkaar gingen, daarna realiseer ik me dat ik niet zonder hem kan leven vanwege de liefde die ik voor hem heb. Ik heb al het mogelijke geprobeerd om hem terug te krijgen, maar werkte niet voor mij totdat ik op een blog een man tegenkwam die Dr. Ilekhojie heette, hij betoverde me en zie, mijn ex kwam binnen 24 uur terug en smeekte me om vergeving, ik was zo verbaasde die spreuk. Als iemand hier wat hulp nodig heeft, neem dan in alle oprechtheid contact op met Dr Ilekhojie via; (gethelp05@gmail.com of bel of whatsaap +2348147400259

0   0  
Anonymous

Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

WhatsApp: +1 505 569 0396
e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

0   0  
Keisha Calum

Mijn man heeft me 6 maanden geleden gedumpt nadat ik hem ervan beschuldigde iemand anders te zien en hem te beledigen. Ik wil hem terug in mijn leven, maar hij weigert contact met mij te hebben. Ik was zo in de war en wist niet wat ik moest doen, een vriend van mij stelde me voor aan dr. Ilekhojie, die een ritueel deed om mijn gebroken huwelijken te herenigen. Eerst twijfelde ik of het echt was, maar besloot het te proberen, toen ik contact op met deze Dr Ilekhojie, hij besprak met mij en vertelde me dat mijn man zal vragen om binnen de komende drie dagen terug te komen. Snel vooruit naar drie weken later, mijn man is volledig naar huis verhuisd vanuit het VK en we zijn gelukkig samen en geen ruzies meer. Als je problemen hebt zoals de mijne, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via zijn telefoon +2348147400259 of e-mail hem (gethelp05@gmail.com

0   0  
Rodica Amante

Toen ik Dr Ilekhojie vond, had ik dringend behoefte om mijn ex-minnaar terug te brengen. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gewoon gedumpt zonder uitleg. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie en hij vertelde me wat ik moest doen voordat hij me kon helpen en ik deed wat hij me zei, nadat ik hem had gegeven wat hij wilde, voerde hij een verzoeningsritueel uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. Kort nadat hij zijn ritueel had gedaan, begon mijn vriend me weer te sms'en en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me net had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We gingen samenwonen en hij stond meer voor me open dan voorheen en hij begon meer tijd met me door te brengen dan voorheen. Sinds dr. Ilekhojie me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en hechter dan voorheen. Ik beveel Dr Ilekhojie ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Hier zijn e-mailadres; gethelp05@gmail.com WhatsApp-nummer: +2348147400259

0   0  
Licette Griffin

HOE IK HET JUISTE LOTERIJNUMMER VAN EEN SPELL CASTER KREEG?
Ik ben een 59-jarige IT'er en het zou ons 25-jarig huwelijksjubileum zijn, maar we hadden geen geld om het te vieren. Ik kreeg een opdracht op kantoor, dus ik ging online om naar antwoorden te zoeken toen ik getuigenissen zag van mensen die heer Bubuza bedankten voor het geven van de juiste winnende lotnummers. Ik was ook erg geïnteresseerd om te winnen, dus nam ik contact op met heer Bubuza via WhatsApp: + 1 951 442 2214. Lord Bubuza antwoordde en zei dat hij een spreuk zal uitspreken en de winnende lotnummers zal onthullen met zijn spirituele krachten. Ik heb de items geleverd die hij nodig had om de spreuk uit te spreken en hij gaf me 6 nummers na het uitspreken van de spreuk. Ik was er zo zeker van dat ik zou winnen, dus ging ik naar een supermarkt en kocht een Jumbo Bucks-kaartje van $10 bij Gate City Express in East Lee Street in Greensboro en ging naar huis. Ik ging buiten zitten en krabde op het kaartje. Toen ik dat zag, won ik $ 1.000.000. Mijn naam is Licette Griffin, hoe kan ik Lord Bubuza genoeg bedanken? Ben je een loterijspeler? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of bel: +1 507 400 0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

0   0  
Hilda Rosales

Mijn vriend begon uit te gaan met andere meisjes en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij het uit te maken als ik hem durf te vragen over zijn affaire met andere meisjes, ik was helemaal kapot en verward totdat een oude vriend van mij me vertelde over een spreukgieter op internet genaamd Dr Ilekhojie die mensen helpt met hun relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde en verzoening. Ik betwijfelde of zoiets ooit bestaat, maar besloot het eens te proberen. Toen ik contact met hem opnam, vertelde hij me alles wat ik moest doen en dat deed ik en hij hielp me een verzoeningsspreuk uit te spreken en binnen 28 uur kwam mijn vriend bij me terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met meisjes en is hij voorgoed bij mij. Hier zijn zijn contacten Whatsapp of bel +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Vanessa Avira

Ik weet nog dat mijn man het huis uitging. Ik was zo depressief en gestrest dat ik door alle stress en depressie in het ziekenhuis belandde. Op een dag was ik online aan het zoeken naar liefdestips omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als gezin bij elkaar zijn. Ik vond verschillende getuigenissen van hoe Dr. Ilekhojie zoveel relatie- en huwelijksproblemen oploste... Ik nam contact met hem op en legde hem alles uit, toen vertelde hij me dat mijn man binnen 48 uur terug zal komen nadat hij me heeft geholpen met een verzoeningsspreuk. De verzoeningsspreuk werkte perfect zoals hij beloofde, want ex 48 uur, David trok zich terug en begon me te smeken om hem terug te accepteren. Ik ben zo blij dat Dr Ilekhojie deed wat hij beloofde. Neem contact op met Dr Ilekhohjie als zijn 100% gegarandeerd en effectief. E-mail hem op gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

0   0  
Lasse

zegt je man ineens dat hij wil scheiden en wil je dat jullie teruggaan naar toen er nog liefde in de familie was? Zoek dan niet meer, want Dr. Ayo, de geweldige spreukgebruiker, is degene voor jou. Van beroep ben ik bankier, toen mijn huwelijk van 7 jaar crashte, brak dit echt mijn hart en beïnvloedde het zelfs mijn baan omdat ik altijd aan het denken was en me niet concentreerde. Ik hou echt van mijn man, dus ik zoek naar manieren die ik kan gebruiken om hem terug te krijgen na ongeveer 5 maanden gescheiden te zijn geweest. Ik kwam een ​​getuigenis van een man tegen die zei dat hij een baanpromotie kon krijgen met de hulp van de geweldige betoveraar Dr. Ayo, dus nam ik zijn contact op en nam contact met hem op, ik legde hem huwelijksproblemen uit en hij verzekerde me dat het goed zal komen beter voor mij, maar ik heb enkele dingen verteld die gedaan moeten worden om mijn doel te bereiken, ik volgde zijn instructies en vandaag leef ik weer gelukkig met mijn man, hij is echt een geweldige man en gezegend door zijn goden. Neem contact op met Dr Ayo voor levensproblemen op zijn Viber- of WhatsApp-nummer: +2347055691377 of e-mail: drayospell@gmail.com je zult er geen spijt van krijgen hem te ontmoeten.

0   0  
Matilda Reina

Iemand verliezen van wie je houdt is als het breken van je hart in twee stukken, vooral als je heel erg verliefd bent op die persoon, liefde is een essentiële emotie en heeft de macht om alles gelukkig en aangenaam te doen, maar er kwam een ​​tijd dat ik werd verlaten door mijn man die verliet me voor zijn nieuwe assistent. Hij brak ons ​​huis en liet onze 4 kinderen een reeks slechte emoties doormaken. Alles ging mis en mijn ooit gelukkige kinderen werden saai en stil omdat er geen vader in de buurt was om hen te leiden en te beschermen. Na 3 weken zag ik een bericht online over Dr Ilekhojie en hoewel ik niets wist van spreuken, dwong mijn hart me om zijn hulp te zoeken. Hij legde uit dat hij zou helpen met een verzoeningsspreuk die mijn man zal teruggeven. Nadat hij er alles aan had gedaan om hem in staat te stellen de verzoeningsspreuk uit te voeren, ontsloeg mijn man zijn assistent en keerde terug naar huis allemaal binnen een tijdsbestek van 3 dagen. Dank u Dr Ilekhojie. Als u soortgelijke problemen heeft in uw relatie of huwelijk, neem dan contact op met Dr. hem Whatsapp/Telegram +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Zara Matteo

Thank you DR ISIKOLO for your genuine spells. I'm Zara Matteo by name. This is really incredible, and I have never experienced anything like this in my life. Before i met you Sir, i have tried every probable means that i could to get my husband back, but i actually came to realize that nothing was working out for me, and that my husband had developed lot of hatred for me.. I thought there was no hope to reunite with my ex husband. But when i read good reviews about how DR ISIKOLO help others, I decided to contact him to give it a try and i did everything that he instructed me and i Trusted in him and followed his instructions just as he have guaranteed me in 48 hours, and that was exactly when my ex called me. Sir We are more contented now than ever. Everything looks perfect and so natural! Thank you so much Sir for your authentic and indisputable spells. here again his Email: isikolosolutionhome@gmail.com You can also Whatsapp him on +2348133261196. Thanks sir for your help.

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk werd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen opmerkingen maken over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon bij de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal helpen ik verzoen me met hem in drie dagen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect geweest met Moh en ik moest deze opmerkingen plaatsen omdat hij alle lof verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijke e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Hilda Rosales

Mijn vriend begon uit te gaan met andere meisjes en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij het uit te maken als ik hem durf te ondervragen over zijn affaire met andere meisjes, ik was helemaal kapot en verward totdat een oude vriend van mij vertelde mij over een spreukgebruiker op internet Dr. Ilekhojie die mensen helpt met hun relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde en verzoening Spreuken, eerst twijfelde ik of zoiets ooit zou bestaan, maar besloot het eens te proberen. Toen ik contact met hem opnam, hij vertelde me alles wat ik moest doen en dat deed ik en hij hielp me een verzoeningsspreuk uit te spreken en binnen 28 uur kwam mijn vriend terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met meisjes en is hij voorgoed bij mij. Dit zijn zijn contacten Whatsapp of Viber +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Laura Olsen

Mijn naam is Laura Olsen, ik ben erg blij om mijn geweldige ervaring te delen met de machtige Dr. Banjo die me heeft geholpen mijn vriend terug te krijgen. Mijn partner en ik hadden veel problemen en het werd zo erg dat we uit elkaar gingen. Ik huilde mijn ogen uit totdat mijn vriend in een perfecte relatie me vertelde hoe ze het deed en me voorstelde aan Dr. Banjo en hij vertelde me dat alles goed zou komen. Hij betoverde mij en mijn partner krachtig om zich te verzoenen en precies drie dagen later kwam Dan terug en smeekte me hem terug te nemen. We zijn nu gelukkiger en stabieler en Dan is ten goede veranderd. Als u zich in uw huwelijk of relatie in een vergelijkbare situatie bevindt, neem dan contact op met Dr Banjo via e-mail. e-mail [email protected] of WhatsApp: +27 63 597 0874

0   0  
Dalia Skirmante

Mijn man liet me achter met twee kinderen, ik voelde me vreselijk en ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel omdat de kinderen me bleven vragen waar papa is. Dank aan Dr Ilekhojie die ik op Facebook heb ontmoet, die mijn man naar huis heeft teruggebracht en de vrede tussen ons heeft hersteld. Op die trouwe dag kwam ik tijdens het surfen op internet enkele getuigenissen over Dr. Ilekhojie tegen en ik voelde meteen de behoefte om hem om hulp te vragen en ik ben blij dat alles uiteindelijk goed met me is afgelopen. Mijn man is nu thuis met mijn kinderen en er is nog nooit zoveel liefde en vreugde in mijn huis geweest tot nu toe. Heb soortgelijke problemen, neem contact op met Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

0   0  
Anna Collin

Mijn man verliet me voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een kwade spreuk had, Collin keerde zich van de ene op de andere dag tegen me zonder enige waarschuwing. Het gebeurde begin dit jaar, ik was wanhopig op zoek naar hem om terug te keren omdat we samen veel hadden opgebouwd en het zou de harten van de kinderen breken. Ik heb elke website voor het casten van spreuken gebruikt die ik kon vinden zonder resultaten. Toen zag ik een bepaalde getuigenis over Dr. Ilekhojie en het gaf me echt hoop omdat het vergelijkbaar was met mijn geval. Ik nam contact met hem op en hij legde me alles uit over wat ik moest doen. Hij begon in april met mij te werken en als gevolg van al zijn geweldige werk is Collin hier nu naast me, wat een droom is die uitkomt. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik Dr Ilekhojie heb ontmoet. Voor hulp kunt u bij hem terecht. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me zonder een woord achterliet, ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat een ritueel is gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later keerde mijn man plotseling terug naar huis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en sindsdien zijn we een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, raad ik je aan contact met hem op te nemen.
WhatsApp: +2348147400259
E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Imelda Diamante

Blij met hoe ik dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik Dr Ilekhojie ontmoette, heb ik veel websites doorzocht op zoek naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden van me had willen scheiden. Ik was er kapot van, maar dr. Ilekhojie gaf me hoop en de verzekering dat hij bij me terug zal komen. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug naar huis te komen, naar mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook om zoveel andere mensen te helpen. Ik laat zijn contactpersoon achter zodat je contact met hem kunt opnemen als je soortgelijke problemen hebt. Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Pamel Hugo

Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man van 5 jaar heeft me bedrogen en ik confronteerde hem met een ruzie waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Toen ik online op zoek was naar willekeurige verhalen over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand en hoe Dr. Ilekhojie vrede sloot tussen de koppels. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg te doen en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedrog en vroeg om naar huis te gaan met zoveel beloften. Ik waardeer uw hulp Dr, u bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met Dr Ilekhojie en vraag om hulp. E-mail: gethelp05@gmail.com of Telegram/Whatsapp +2348147400259

0   0  
Motina Nojus

Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

0   0  
Aurelia Daiva

Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen, het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de Goden houden u veilig en wel . Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259). Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr. Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com)

0   0  
Kylie Thiago

Toen ik Dr Ilekhojies contact online vond. Het kostte me om op een plek te komen waar ik absoluut gebroken was om te zien dat ik hem moest vertellen wat ik in mijn huwelijk had meegemaakt. Ik maakte een oorlogskamer in mijn slaapkamerkast en ging meteen naar de Bron! Het werd vaak moeilijk; mijn man was nog steeds thuis en steunde hem niet en wilde nog steeds scheiden, maar ik wist dat het weinige dat ik had, mij en mijn dochter zou ondersteunen. Toen kwam afgelopen zaterdag plotseling de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies hem in een plaats om te beslissen of hij ons in de steek zou laten of aan ons huwelijk zou werken. Alleen door de verzoeningsspreuk zei hij eigenlijk dat hij nog steeds wilde trouwen en annuleerde hij het contract op een huis dat hij op het punt stond te kopen in Hemet, Californië! Inderdaad, niets is onmogelijk met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies. Geef nooit op!" neem contact op met Dr Ilekhojie als u problemen heeft in uw huwelijk. E-mail gethelp05@gmail.com of neem contact op met zijn telefoonnummer +2348147400259)

0   0  
Claire Emerick

Het begon met kleine misverstanden, waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk werd. Hij zoekt me niet meer. Dit bracht me verdriet omdat we al samen zijn sinds de middelbare school en hij was mijn eerste en enige liefde. Ik zocht overal op internet naar hulp en toen zag ik zoveel mensen getuigenissen uitbrengen over Dr Ilekhojie, ik kreeg zijn contactpersoon via een van de opmerkingen en sprak met hem over mijn situatie en hij legde het proces van verzoening uit en hoe hij zal help me me over drie dagen met hem te verzoenen. Het is nu precies een maand geleden dat ik contact met hem heb opgenomen en alles is perfect verlopen en ik moest dit bericht plaatsen omdat hij alle goede woorden verdient om me te helpen. Ik laat hier zijn contact met alle eerlijkheid achter E-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via WhatsApp +2348147400259

0   0  
Angelina Brooks

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over de goede werken van Dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo'n wonder gehoord. Niemand had me ervan kunnen overtuigen totdat Dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn gebroken huwelijk herstelde na zes maanden scheiding. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan Dr Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er is rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk dankzij zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor elke vorm van hulp die je nodig hebt via Whatsapp/viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Hilda Rosales

Mijn vriend begon uit te gaan met andere meisjes en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij het uit te maken als ik hem durf te ondervragen over zijn affaire met andere meisjes, ik was helemaal kapot en verward totdat een oude vriend van mij vertelde mij over een spreukgebruiker op het internet Dr. Ilekhojie die mensen helpt met hun relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde en verzoening Spreuken, eerst twijfelde ik of zoiets ooit zou bestaan, maar besloot het eens te proberen. Toen ik contact met hem opnam, hij vertelde me alles wat ik moest doen en dat deed ik en hij hielp me een verzoeningsspreuk uit te spreken en binnen 28 uur kwam mijn vriend terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met meisjes en is hij voorgoed bij mij. Hier zijn zijn contacten Whatsapp of bel +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Metje Dehaan

Wees gewoon blij! Heb lief en wees geliefd! Wees de beste versie van jezelf voor jou!!! . Ik wilde gewoon een succesverhaal delen! Ik heb zojuist mijn ex-man teruggekregen met de hulp van DR Ilekhojie.. Sinds zijn verzoeningsspreuk is mijn man teruggekeerd en hij is trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact met hem opnemen en je relatie herstellen. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Anita Miguel

Ik werd door mijn man afgewezen na 10 jaar huwelijk. Hij liet mij en onze kinderen achter met weinig of geen inkomen. Op het werk vertelde een vriend me over dr. Ilekhojie en hoe hij haar hielp zich te verzoenen met haar ex-man. Ik nam contact met hem op en hij bevestigde dat een vrouw mijn man had betoverd en beloofde de duistere magie die op mijn man werd gebruikt te verbreken en ervoor te zorgen dat hij naar huis zou terugkeren. Ik geloofde hem en vertrouwde erop dat hij het zou verbreken en ons zou helpen ons te verzoenen, want het was erg moeilijk zonder mijn man en het had gevolgen voor onze kinderen. Snel vooruit naar nu, mijn man is weer bij ons thuis en de dingen verbeteren geleidelijk en we hebben vrede. Vraag om hulp van Dr. Ilekhojie en krijg oplossingen. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of zijn WhatsApp-nummer: +2348147400259

0   0  
Sigitta Ivana

Er zijn ups en downs geweest, maar ik was er meer kapot van toen mijn verloofde, met wie we al 7 jaar aan het daten zijn, zei dat we onze relatie moesten beëindigen. Ik vroeg wat ik verkeerd had gedaan, maar hij zei dat hij moe is, na een paar maanden van scheiding kwam ik een getuigenis tegen van een dame die goede dingen sprak over dr. Ilekhojie die veel mensen heeft geholpen de vrede en liefde in hun huis te herstellen. Ik hou echt van mijn man en wil hem terug in mijn leven, dus ik neem contact met hem op en leg mezelf uit, na enig overleg kreeg ik te horen wat het probleem is en wat ik moet doen om me met mijn man te verzoenen. Ik deed alles wat hij van me vroeg en nadat het verzoeningsritueel was voltooid, nam mijn verloofde contact met me op en wordt het beter tussen ons. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met dr. Ilekhojie en je zult blij zijn met de resultaten. E-mail:{gethelp05@gmail.com}

0   0  
Greta Jokubas

Mijn naam is Greta Jokūbas en ik kom uit Litouwen. Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen aan de mensen die uw hulp misschien ook nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat me ooit is overkomen, Dr. Ige Ajayi, u bent de meest attente en medelevende man die ik heb bekend. Ik was zo down na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een herenigende liefdesbetovering en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik woon gelukkig samen met de liefste man ter wereld en daar heb ik voor gebeden. Bedankt Dr. Ige Ajayi zou niet genoeg zijn, gezien wat je voor mij hebt gedaan, dus besloot ik dit getuigenis van je handwerk met de hele wereld te delen om te weten te komen over je goede werk voor mij. Je kunt contact opnemen met deze man voor relatieproblemen en hij zal je ook helpen. Stuur een e-mail naar drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp {+2348130035939}...

0   0  
Motina Nojus

Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was kapot. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon voor iedereen achter. E-mail: (gethelp05@gmail.com Whatsapp of Viber: +2348147400259

0   0  
Ivana Sergi

Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. E-mail: gethelp05@gmail.com of telefoon/Whatsapp +2348147400259

0   0  
Ivana Sergi


Deze vakantie heeft echt laten zien hoe eenzaam ik zou zijn geweest als het plan van een vreselijke breuk van mijn huwelijk zou werken. Onze kinderen zijn allemaal gesetteld en nu ik geacht wordt te genieten van het leven met mijn man, werd hij meegesleept door de receptioniste in zijn kantoor. 25 jaar huwelijk zou verloren gaan omdat een andere vrouw besloot mijn man te betoveren. Ik werd wanhopig en sloot me aan bij de opmerkingen van een groep vrouwen die hulp kregen van dr. Ilekhojie. Hij legde me uit over de duistere magie die op mijn man werkte, wat enkele dagen daarvoor ook werd bevestigd door een toekomstige verteller. Dr. Ilekhojie vertelde me alles wat ik nodig had om de duistere magie te doorbreken en binnen ex 3 dagen veranderde mijn man en begon hij zich te gedragen als iemand die pauze had. Hij werd de Sergi waarmee ik 25 jaar geleden trouwde. Alles is nu normaal en ik ben zo blij dat ik mijn hele familie bij elkaar heb gehad afgelopen vakantie. Bedankt dr. Ilekhojie dat hij me niet teleur heeft gesteld. Praat met hem over uw huwelijksproblemen en zoek naar oplossingen. E-mail: gethelp05@gmail.com of telefoon/Whatsapp (+2348147400259)

0   0  
Jessica Butler

Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat dr. Ige Ajayi mijn man terugbracht die voor goed 3 maanden van mij gescheiden was. Ben Jessica Butler bij naam uit de VS. Ook al heb ik monden over mijn hele lichaam, het zal niet genoeg zijn om dr. Ige Ajayi te bedanken voor zijn hulp in mijn leven. Mijn man is de 3 maanden met mij uit elkaar gegaan en heeft zonder hem pijn en pijn gehad. Dus ik zocht overal naar hulp, maar niets lukte pas toen ik dr. Ige Ajayi bedoelde met wie ik online contact opnam. Ik legde hem mijn situatie uit en hij beloofde dat mijn man binnen 24 tot 48 uur bij me terug zou komen, voor zover mijn hart nog voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor me voor en mijn man belde me precies toen dr. Ige Ajayi het zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig had en nu leven we weer gelukkig voor de afgelopen 9 maanden. Iedereen die mijn artikel leest en hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen... E-mail: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp +2348130035939.

0   0  
Inga Eugenus

Ik was zo in de war en er kapot van toen mijn man me verliet zonder een woord te zeggen, ik had hem wanhopig nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus een vriend van mij stelde me voor aan dr. Ilekhojie, die haar en haar vriend ooit met elkaar verzoende. Ik sprak rechtstreeks met de dokter die me verzekerde van verzoening met mijn man nadat er een ritueel was gedaan om onze verloren verbinding te herstellen. Precies 3 nachten later kwam mijn man plotseling thuis en begon te huilen en om vergeving te vragen en te vertellen hoeveel hij mij en onze kinderen miste. Ik accepteerde hem terug en nu zijn we sindsdien een gelukkig gezin. Als je een relatieprobleem hebt, zal ik je adviseren om contact met hem op te nemen.
WhatsApp: +2348147400259
Bel: +2348147400259
E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Janet Roger

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed tussen Roger en mij omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer thuis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr. Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Imelda Diamante

Ik ben blij met hoe ik Dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex -man terug te brengen na bijna een jaar van scheiding. Voordat ik Dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik veel websites op zoek naar manieren om mijn ex -man terug te krijgen nadat hij vroeg om mij zonder enige reden te scheiden. Ik was er kapot van, maar Dr. Ilekhojie gaf me hoop en zekerheid dat hij me terugbrengt. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug te komen bij mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij deed en ook zoveel andere mensen te helpen. Ik verlaat zijn contact zodat je hem kunt bereiken als je vergelijkbare problemen hebt. WhatsApp +2348147400259 of e -mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Imelda Diamante

Ik ben blij met hoe ik Dr. Ilekhojie vertrouwde om mijn ex -man terug te brengen na bijna een jaar van scheiding. Voordat ik Dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik veel websites op zoek naar manieren om mijn ex -man terug te krijgen nadat hij vroeg om mij zonder enige reden te scheiden. Ik was er kapot van, maar Dr. Ilekhojie gaf me hoop en zekerheid dat hij me terugbrengt. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg om terug te komen bij mij en onze vier kinderen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om Dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij deed en ook zoveel andere mensen te helpen. Ik verlaat zijn contact zodat je hem kunt bereiken als je vergelijkbare problemen hebt. WhatsApp +2348147400259 of e -mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Angelina Brooks

Ik zag een prachtige getuigenis van Helmah op een verzoeningspagina over het goede werk van dr. Ilekhojie. Ik heb het nooit geloofd, omdat ik nog nooit eerder iets over zo'n wonder heb gehoord. Niemand zou me ervan hebben kunnen overtuigen tot dr. Ilekhojie niet fantastisch werk voor me had verricht, waardoor mijn verbroken huwelijk na zes maanden scheiding hersteld was. Ik was echt geschokt toen mijn man neerknielde en om vergeving smeekte om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden om mijn waardering te tonen aan dr. Ilekhojie voor wat hij voor mij en mijn hele familie heeft gedaan. We zijn gelukkig samen en er heerst rust in mijn huis. Dit alles is mogelijk vanwege zijn verzoeningsspreuk. Neem nu contact met hem op voor hulp via Whatsapp/call/viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Pamel Hugo

Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man van 5 jaar bedroog me en ik confronteerde hem, wat een ruzie veroorzaakte waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Toen ik online op zoek was naar willekeurige verhalen over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand en hoe dr. Ilekhojie vrede tussen de stellen sloot. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor bedrog en vroeg om naar huis terug te keren met zoveel beloften. Ik waardeer je hulp Dr, je bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met dr. Ilekhojie en vraag om hulp. E-mail: gethelp05@gmail.com of bel/Whatsapp +2348147400259

0   0  
Camila Acuna

Ik begon een paar weken geleden wat vreemd gedrag van mijn man op te merken en ik kwam erachter dat mijn man met iemand omgaat. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij niet eens terug voor ongeveer 2-3 dagen. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Ik nam contact met hem op en hij beloofde me te helpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed alles wat hij me vroeg en net als Rodica's geval heb ik resultaat. Hij begon alles op te biechten wat hij had gedaan en vroeg me om hem een tweede kans te geven om het goed te maken. Allemaal dankzij dr. Ilekhojie, mijn man is nu liefdevoller en verantwoordelijker. Neem contact op met Dr. Ilekhojie met deze contacten Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
Desiree Auch

Ik was in staat om mijn man te krijgen met de hulp van een spreukdokter genaamd dr. Ajayi toen ik ontdekte dat hij gecharmeerd was van een andere vrouw, ik was erg blij dat ik contact opnam met de spreukgieter omdat hij de reden was dat ik mijn man terug kon winnen en we leven nu in vrede. neem contact op met dr. Ajayi voor al je spreukwerk, hij heeft me geholpen mijn man terug te krijgen. Ik geloof dat hij je zal helpen met wat je dwars zit. E-mail: drajayi1990@gmail.com of whatsapp: +2347084887094.

0   0  
Sanni Franssi

Na jarenlang een relatie met mijn ex te hebben gehad, hij heeft het uitgemaakt, ik heb er alles aan gedaan om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, ik smeekte hem met alles, ik heb beloften gedaan, maar hij weigerde. Ik ging naar een vriendin en legde mijn probleem uit aan mijn vriendin, en zij stelde voor dat ik contact op zou nemen met Dr. Wale die haar tijdens haar tijd had geholpen. Dat is hoe ik WhatsApp op +2347054019402 Dr Wale de spreukgieter, ik legde hem alles uit en vertelde hem hoe mijn geest zo nu en dan wordt gestoord. en hij vertelde me dat er geen probleem was, dat alles binnen vier dagen in orde zal zijn, hij vertelde me dat mijn ex binnen enkele dagen bij me terug zal komen, hij sprak de betovering uit en zei dat ik de instructie moest volgen die hij me gaf, dus dat deed ik en volgde alle instructies die hij me gaf. Verrassend genoeg was het op de tweede dag rond de avond. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige dat hij zei was dat het hem zo speet voor alles wat er is gebeurd dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, die persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukgieter die me hielp met mijn eigen probleem. Zijn WhatsApp/Viber: +2347054019402 OF e-mail: drwalespellhome@gmail.com
als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of een andere zaak.
1) Liefdespreuken
2) Verloren liefdespreuken
3) Stop echtscheidingsspreuken
4) Huwelijksspreuken
5) Zwangerschapsspreuk
6) Verbreekspreuken
7) Doodsspreuk
8.) U wilt promotie maken in uw kantoor.
9) je geliefde willen bevredigen
10) Loterij

0   0  
Roze Lettavia

Ik stond op het punt mijn huwelijk te verliezen toen dr. Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn man had een scheiding aangevraagd na een eindeloos geschil en emotionele mishandelingen die we allebei hadden geleden als gevolg van misverstanden. Hij verliet het huis en weigerde terug te komen. Ik zocht naar een echte oplossing, wetende dat ik niet nog eens berooid wil worden door echtscheidingszaken en het verlies van mijn man van 12 jaar. Ik voldeed aan zijn procedures voor verzoening, wat heel gemakkelijk was. De liefde en verbinding tussen mij en mijn partner werd hersteld en hij kwam terug en vroeg om de scheiding te annuleren. Het is allemaal een feit dat dr. Ilekhojie eerlijk en transparant is in het helpen van mensen en ook jij die dit leest, kan de oplossing vinden die je zoekt in je huwelijk of relatie. neem nu contact met hem op voor hulp. Hier zijn contactpersoon. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

0   0  
Janet Roger

Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed tussen Roger en mij omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer thuis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr. Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com of stuur hem een bericht via Whatsapp +2348147400259

0   0  
Samantha

Goede dag ben Samantha Gray:
Heb je hulp nodig om je ex-vriend of vriendin terug te krijgen, hulp om ervoor te zorgen dat je man of vrouw alleen van je houdt? Neem contact op met dokter Ogundele. Deze man is een eerlijke spreukgieter die mijn man binnen 24 uur voor mij terugbracht. Mijn man ging vreemd met een andere vrouw en zijn houding veranderde, maar dokter Ogundele bracht hem terug voor mij. Neem contact met hem op via WhatsApp, Telegram of Viber Chat: +27638836445. Hij bracht mijn man terug zoals hij had beloofd en zijn krachten zijn onschadelijk.

0   0  
Daisy Ross

Krijg je ex terug met de hulp van Dr Ogundele spell caster die mijn relatie heeft gered, hou je nog steeds van je ex en mis je je ex of wil je je ex-man terug, de kans is hier om je ex terug te krijgen, geef nog niet op, geluk waard is om voor te vechten. Check de website van Dr. Ogundeltwe: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) of WhatsApp, Telegram: +27638836445. Ik ben Daisy Ross en deze opmerking is mijn waardering omdat deze man mijn man binnen 24 uur terugbracht met bevoegdheden..

0   0  
Roze Lettavia

Ik stond op het punt mijn huwelijk te verliezen toen dr. Ilekhojie tussenbeide kwam. Mijn man had een scheiding aangevraagd na een eindeloos geschil en emotionele mishandelingen die we allebei hadden geleden als gevolg van misverstanden. Hij verliet het huis en weigerde terug te komen. Ik zocht naar een echte oplossing, wetende dat ik niet nog eens berooid wil worden door echtscheidingszaken en het verlies van mijn man van 12 jaar. Ik voldeed aan zijn procedures voor verzoening, wat heel gemakkelijk was. De liefde en verbinding tussen mij en mijn partner werd hersteld en hij kwam terug en vroeg om de scheiding te annuleren. Het is allemaal een feit dat dr. Ilekhojie eerlijk en transparant is in het helpen van mensen en ook jij die dit leest, kan de oplossing vinden die je zoekt in je huwelijk of relatie. neem nu contact met hem op voor hulp. Hier zijn contactpersoon. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com

0   0  
Irena Daukintas

Hallo, ik ben erg opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en dat mijn man is teruggekeerd nadat hij mij en onze 2 kinderen had verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hadden mijn man en ik ruzie totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en dat mijn kinderen dachten dat ze zijn vader nooit zouden zien. Ik probeerde alleen sterk te zijn voor kinderen, maar kon de pijn die mijn hart kwelde niet bedwingen, mijn hart was gevuld met verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en elke nacht denk ik aan hem en wil ik altijd bij me terugkomen, ik was echt van streek en had hulp nodig, dus ik zocht online hulp en vond Dr. Ige Ajayi, die kan helpen mijn ex terug te krijgen. Dus ik vond dat ik het moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en dat deed ik, en maakte toen een (liefdesbetovering) voor mij. 48 uur later belde mijn man me en vertelde me dat hij zowel mij als de kinderen miste, zo geweldig! Dus keerde hij dezelfde dag terug, met liefde en vreugde, en verontschuldigde zich voor zijn fout en de pijn die het mij en de kinderen had bezorgd. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij Dr. Ige Ajayi. Hij is zo machtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat Dr. Ige Ajayi, echte en krachtige spreuken, veel mensen heeft geholpen in tijden van moeilijkheden, als je hier bent en je ex terug nodig hebt of je man verplaatst naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spell caster.

Hier is zijn contactpersoon: stuur een e-mail naar: drigeajayi@gmail.com
Bel of voeg hem toe aan Whatsapp: +2348130035939...

0   0  
MEAGHAN GRAYSON

Mijn naam is MEAGHAN GRAYSON, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man liet me ongeveer een jaar bij mijn dochter alleen omdat ik problemen had omdat ik weer zwanger was, alle pogingen om hem terug te brengen mislukten, ik dacht dat ik niet ging om hem pas weer te zien toen ik een dame ontmoette, SHANTEL genaamd, die me vertelde over een spreukenmaker genaamd DR. IGE AJAYI. Ze gaf me zijn e-mailadres en mobiele nummer en ik nam contact met hem op, toen we spraken noemde hij mijn volledige naam die ik hem nooit heb verteld, zelfs mijn adres, ik was sprakeloos en hij verzekerde me dat mijn man binnen 3 dagen bij me terug zal komen , In minder dan 48 uur kwam mijn man terug en begon om vergeving te smeken en zei dat het het werk van de duivel was, dus ik ben tot nu toe nog steeds verbaasd over dit wonder, ik kon niet zwanger worden na ons eerste kind, maar zodra de betovering was uitgesproken , ik werd zwanger en beviel van mijn tweede kind, nogmaals bedankt DR. IGE AJAYI, ALS je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op.via:e-mail:{ drigeajayi@gmail.com} Mobiel:+2348130035939

0   0  
Loana Alin


Het is nu meer dan een maand geleden en alles voelt alsof het weer normaal is. Hij is me beter gaan behandelen en het is een genezingsproces voor ons beiden geweest. De nachtmerrie die bijna 2 jaar had geduurd is eindelijk voorbij. Het is alsof we opnieuw verliefd zijn geworden! We hebben allebei het verleden achter ons gelaten en proberen vooruit te gaan - en voor het eerst sinds lange tijd ziet de toekomst er veel rooskleuriger uit. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik dr. Ilekhojie ben! Het is alsof we eindelijk die dingen over elkaar hebben herontdekt waardoor we in de eerste plaats verliefd werden. Alle zorgen en stress zijn gewoon verdwenen. Bedankt dr. Ilekhojie voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Ik en mijn man leven weer gelukkig. Met dank aan Ilekhojie. Neem contact met hem op om uw huwelijk te herstellen E-mail: (gethelp05@gmail.com Bel of Whatsapp +2348147400259

0   0  
Amanda Stepfan

Mijn beste vrienden online, mijn naam is Amanda Stepfan. En ik woon in de VS, Ohio. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe zo ongelooflijk is. Ik had 2 jaar geleden een probleem met mijn ex-man, wat leidde tot onze breuk. Ik was mezelf niet meer, ik voelde me zo leeg in mij, mijn liefde en financiële situatie werden erger, totdat een goede vriend van mij me vertelde over een spreukgieter die haar ook met hetzelfde probleem hielp, zijn naam is Dr. Ige Ajayi. Ik e-mail de spell caster en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me binnen twee dagen op en vertelde me dat hij bij me terug zou komen. Ik was zo blij hem weer bij me te hebben. Het meest interessante deel van het verhaal is dat ik zwanger ben. Dank aan Dr. Ige Ajayi, voor het redden van mijn huwelijk en ook voor het redden van dat van anderen. Ga door met je goede werk, als je geïnteresseerd bent om contact op te nemen met de geweldige spell caster. e-mailadres: drigeajayi@gmail.com. neem contact met hem op via Whatsapp +2348130035939.

0   0  
Claudia Vrij

Mijn man heeft mij en mijn kinderen verlaten. Zijn moeder was ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus moest ik contact opnemen met dr. Ilekhojie die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en verbinding die we ooit deelden te herstellen. Hij keerde na 3 dagen terug naar huis, zoals dr. Ilekhojie me verzekerde en ik ben echt verbaasd over zijn geweldige daden. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. Neem contact op met dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com en WhatsApp hem op +2348147400259

0   0  
Ieva Romajas

Dit is geweldig!

Mijn man is eindelijk bij me terug met zoveel liefde en respect dan ik ooit had verwacht. Met de hulp van dr. Ilekhojie en het verzoeningsritueel van zijn voorouders is mijn man terug na zoveel maanden om echtscheiding te hebben gevraagd. Toen mijn vriend me aanvankelijk vertelde om contact op te nemen met dr. Ilekhojie voor hulp, dacht ik dat het niet goed zou aflopen, omdat ik nooit had geloofd dat hij kon helpen nadat ik geld had verloren met eerdere. Hij legde het me duidelijk uit en zorgde er ook voor dat alles vreedzaam en met spoed gebeurde. Precies 3 dagen na het verzoeningsritueel kwam mijn man, die mijn telefoontjes al maanden niet beantwoordde, langs bij het huis en vroeg ons om de scheidingsplannen te annuleren en weer een gelukkig gezin te zijn. We zijn nu 2 maanden verder en het gaat met de dag beter. Dank u Dr. Ilekhojie voor uw hulp. Je kunt ook hulp bij hem krijgen. Telefoonnummer/Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

0   0  
swrangas

Mijn man heeft mij en de kinderen de afgelopen acht maanden verlaten en weigerde terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net had ontmoet, waardoor hij mij en de kinderen in de steek liet.
Pas toen ik online zoveel getuigenissen over Dr. Ola Banjo zag en de moed had om contact met hem op te nemen en zijn instructies op te volgen, kwam mijn man tot mijn grote verbazing binnen een week bij mij terug.
Ik weet niet hoe de situatie is met uw gezin, werk of leven in het algemeen, maar ik ben er zeker van dat hij u binnenkort kan helpen.
Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail: [email protected]
Whatsapp: +27 63 414 5114

Laad alle berichten na dit bericht in