Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: 'Verona wil Ivan Ilic nu definitief overnemen'

Das Phantom

Ivan Ilic werd vorig seizoen verhuurd aan Hellas Verona en heeft indruk gemaakt in Italië. Volgens verschillende Italiaanse media wil Hellas Verona Ilic nu definitief overnemen van Manchester City.

Ilic speelde vorig seizoen 29 wedstrijden in de Serie A en wist twee keer te scoren. Hellas Verona eindigde uiteindelijk op de tiende plaats. 

Toch is er nog iets dat roet in het eten kan gooien. De trainer van Hellas Verona, Ivan Juric, is namelijk overgestapt naar Torina. Mogelijk wil die club ook nog een gooi doen naar de diensten van Ilic, maar daar staat hij niet hoog op de prioriteitenlijst. 

Bron:
B-Side Rats, Torino Granata, Italiaanse media
Terug naar overzicht
7 Reacties
29    
Nac

Krijgen we daar nog wat voor? Was toch iets van 2% van de winst? Max 250 k

29    
RNAC

Wat een fantastisch besluit van NAC om Ben van Bilzen op de voorkant van de seizoenskaart te zetten. De beste man gaat zijn 50e seizoen in. Wat een held!

0    
M.H. te R.

Torina???

0    
Tip

Zowel Luka als Ivan doen het prima nu. Goeie voetballers. Toen ze samen bij NAC speelden dachten ze dat de wereld een toverbal was en NAC een leuke speeltuin.

0    
Otjes

Bij Nac zijn ze ge-peopled door meneer Brood en hebben ze geen reet meer uitgevoerd

-3    
Arie

Zowel Luka als Ivan doen het prima?
Volgens mij was Luka onzichtbaar bij Twente en deze jongen zo te zien sterkhouder in de Serie A. Dat is nogal een verschil.

6    
Tonn

Zwaar onderschatte spelers bij NAC en Luka dan ook nog op de verkeerde positie. Luka heeft zelf nog een jaar bij NAC er aan vastgeplakt om ons verder te helpen en ook nog zijn broer gehaald. Alle lof.

Laad alle berichten na dit bericht in