Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Vlemmings nieuwe 'innovatiemanager' van FC Dordrecht

Praatpapegaai

Leon Vlemmings heeft een nieuwe club in de vorm van FC Dordrecht. Hij wordt bij de KKD laagvlieger "innovatiemanager" met een technische portefeuille.

Of FC Dordrecht lang een laagvlieger zal blijven is nog maar de vraag. De club heeft de Turkse investeringsmaatschappij Sportzz binnengehengeld, die de club naar betere sportieve en financieële tijden wil leiden. Het spelersbudget van FC Dordrecht gaat fors omhoog tot meer dan 1 miljoen euro. Vlemmings kan dus de portemonnee gaan trekken en FC Dordrecht tot één van de grote verrassingen van volgend seizoen gaan brengen. Leon succes met je nieuwe uitdaging!

Bron:
B-Side Rats, Voetbal International
Terug naar overzicht
7 Reacties
20    
Lamington

Ik dacht eerst aan Johan..

1    
Judge M.

Vlemmings schijnt vooral heel goed Powerpoint presentaties te kunnen maken dus dan is dit een functie die hem op het lijf geschreven is. Voetbaltechnisch schijnt het toch allemaal wat minder te zijn wat ik begreep van iemand die met hem gewerkt heeft...

Desondanks veel succes Leon!

12    
Tip

Dat is toch die gast die Ernie Brandts schaamteloos een oor aan naaide.

20    
Lamington

Ik dacht eerst aan Johan..

10    
Henk

Werd toch gezien als de grote strateeg achter het succes van Ernie Brands. Unieke trainer voor NAC, was de enige trainer waarvoor NAC ooit een transfersom kreeg. De meesten na hem hebben alleen maar extra geld gekost.

1    
Hans

Eerst zien dan geloven

2    
Ome Cor

Vlemmings en Brands....wie nou de beste van de twee was weten we nog steeds niet, want apart van elkaar werkend hebben ze in Nederland verder geen hoge ogen gegooid.

1    
Peter13

@Henk

Niet alleen voor Vlemmings heeft NAC een transfersom ontvangen. Wisla heeft betaald voor Maaskant in 2010.

Laad alle berichten na dit bericht in