Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Garcia maakt debuut voor het 'grote' Spanje UPDATE

Praatpapegaai

We wisten al eerder te melden dat Manu Garcia misschien wel kon gaan debuteren voor het grote Spanje. Vandaag mocht hij dan ook meteen starten in de basis. Klein detail, alle spelers die op het EK spelen voor Spanje zitten in quarantaine wegens een positieve test van Busquets.

Desalniettemin maakt Manu Garcia daardoor zijn debuut voor Spanje. Zijn teamgenoten zijn uiteraard ook van de jongere lichting. Spanje heeft zich namelijk aan zijn sportieve plicht gehouden tegen Litouwen en is daarom komen opdagen met de jonge garde. Op het moment van schrijven staat Spanje ook nog eens 2-0 voor, waaruit lijkt dat de jonge garde een meer dan goed elftal op de been weet te brengen. 

Update:

Spanje wist met 4-0 van Litouwen te winnen. Manu Garcia speelde uiteindelijk 54 minuten mee en werd met een wond in het gezicht van het veld afgehaald bij de stand van 2-0.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
8 Reacties
52    
Badeend

Geweldige speler. Dat waren nog eens tijden.

5    
The Cosmic Gate

Vroegah.....

31    
Tip

Wat speelde die sympathieke gast toch goed toen tegen Feyenoord uit. Top speler.
Hoe is het mogelijk dat we nu in een niet ophoudende nachtmerrie zitten?

18    
Kipiani

Dat is niet zo moeilijk Tip. Na dat seizoen hadden we het momentum. Vreven weliswaar weg, maar handhaving. 15.000 seizoenkaarten. Een nieuw seizoen en moment om door te pakken lag voor onze voeten.
Wat er toen gebeurde kan alleen bij NAC, alles werd weer verkloot. Smulders, Goetzee en de RvC hebben toen een gruwelijke wanprestatie geleverd. Competitie begint en we hadden geen keeper, eigenlijk hadden we helemaalniets, geen as, ook niet van City en het werd ook niets. Ja Kali.
Met dank aan Smulders, Goetzee en Gielen.
Waar zijn die drie nu ????????
Alles met goedvinden van het supertrio die NAC al jaren zien als een speeltje.

8    
Geraldo

@TIP

Omdat er ook toen steen en been geklaagd werd in alle geledingen binnen en buiten NAC over de samenwerking met MC.
Wat dat betreft is er niets veranderd, is de verdeeldheid enkel groter geworden en gaat er de komende jaren ook niets veranderen.
Tenzij er 1 grootaandeelhouder komt zodat er eenduidig beleid gemaakt kan worden met functionarissen die (overwegend) dezelfde richting op werken.

35    
076

Nee KIPIANI, fout.

Juist toen hadden ze vertrouwen moeten houden. Daar is het mis gegaan. Smulders rekende op spelers van City die niveau Angelino/Garcia zouden zijn. Maar door dat tournooi in de US waarbij Pep die jonge gasten liet spelen en die zo goed waren, kwamen ze niet.
Verder de pech met die keeper.

Toen heeft ie een aantal kutspelers gehaald, maar ook wel pech gehad. Te Vrede, Muhren en Korte was ecbt niet de slechts denkbare voorhoede bv. En Smulders was altijd goed met winterversterkingen (Garcia, Sadiq etc)

Maar Smulders werd buitengegooid incl AD en RvC. Maar ook incl plan aankoop stadion, uitbouw jeugd (met Gilissen), samenwerking City etc.

Was het toen rustig gebleven, was NAC nu gewoon stabiel eredivisie.

Sindsdien is het een puinhoop gewoon.

9    
Tip

Tweehonderd procent eens met 076 !!

Kleine aanvulling. Wat dacht je van wat het technisch hart toen heeft gepresteerd die het werk van Smulders in de winterstop overnamen ? Vijf ton over de balk gesmeten. De ene na de andere waardeloze speler binnen geharkt. Bijna niemand wil het zien, of niemand durft het te zien, maar na het vertrek van Goetzee en Smulders zijn we in een vrije val terecht gekomen. De opmerking van Geraldo klopt ook.
De analyse waarom NAC staat waar we nu staan is nog steeds niet rond.
Een diepte interview met Goetzee, waarin hij uitgebreid en eerlijk terugblikt, zou veel duidelijk kunnen maken. Die man had beslist niveau en was communicatief sterk. Op een oneerlijkheid heb ik hem nooit kunnen betrappen. Hij wil dat denk ik niet doen, maar het zou NAC wel helpen.

Maar nu eerst de visie van Ton Lokhoff is waarop we wachten. Wat is er nu geëvalueerd op Ibiza en wat staat ons te wachten op korte en lange termijn ?

3    
scheppioni

Blijft een klasbak !!
Kwam die nog maar eens terug !
Succes Manu Garcia !

Laad alle berichten na dit bericht in