Overal waar we komen

Ex-NAC: Vrede wordt assistent bij MVV

Das Phantom

Regillio Vrede vervolgt zijn loopbaan bij MVV. Hij wordt in Maastricht de assistent van trainer Darije Kalezic. Vrede is geen onbekende bij de club. In het verleden speelde hij namelijk meer dan 150 wedstrijden voor de Limburgers.

Vrede was eerder assistent van Brood bij NAC, maar hij werd eind vorig jaar samen met de hoofdcoach op straat gezet. Hij tekent nu voor één seizoen met de optie tot nog een jaar in Limburg. 

Bij MVV zijn ze tevreden met de aanstelling. "Darije Kalezic werkte eerder samen met Regillio Vrede, en was zeer te spreken over hem. Regillio neemt natuurlijk een hoop ervaring mee als speler en als trainer. Samen met Robbie Servais heeft MVV een technische staf waar de club mee kan bouwen", aldus Technisch directeur Ron Elsen op de site van de club. 

Bron:
B-Side Rats, MVV
Terug naar overzicht
9 Reacties
18    
Wanny

Mooi die carrousel van oud-spelers die als assistent al die clubs af gaan. Lekker in de luwte nog een mooi salaris pakken en in de voetballerij blijven hangen.

1    
Dirk

Benjamin van Leer naar Sparta, voor 2 jaar

18    
Wanny

Mooi die carrousel van oud-spelers die als assistent al die clubs af gaan. Lekker in de luwte nog een mooi salaris pakken en in de voetballerij blijven hangen.

7    
sjef de gevulde [email protected]

Fijn bericht maar ws te verwachten. Sparta kan en wil daar geen paar ton voor betalen. Overigens poste Olij vanochtend een foto van hem in NAC tenue op z'n insta. Kans toch wel aanwezig dat hij blijft dan. Ik denk namelijk dat Willem 2 ook geen paar ton gaat betalen en voor Hahn zullen gaan. Die is gratis en meer ervaring voor de Europa Leugue

3    
Baron

@Sjef
Je verhaal klinkt zeker aannemelijk. Maar als clubs geen 2 ton willen neerleggen, dan willen ze mijn inziens niet graag genoeg.

On topic. Hopelijk heeft dit voor NAC ook een positief effect, zijn contract liep nog initieel tot 2021. Of wellicht was dit al afgekocht.

3    
ome cor

Brood zal wel even genoeg hebben van het hoofdtrainer zijn, dus Vrede kan door.

Over het werk van Vrede kan ik niet echt goed oordelen.
Als assistent trouw aan de hoofdtrainer. Wanneer die valt, valt Vrede uit loyaliteit (en afkoopregeling) mee.

0    
Breda1976

Een verhaal van Sjef de gevulde koekert wat aannemelijk klinkt haha. De ironie.

Veel succes daar in Limburg. Is ook je niveau. Meer zit er echt niet in. Komt hopelijk nooit naar Breda.

0    
Ad B uit Roosendaal

Heel mooi voor Regillio.

Ik wens hem veel succes toe (behalve bij de wedstrijden van MVV tegen NAC).

3    
Toontje

Heb nooit begrepen waarom ze hem hebben genomen, dus mis er niets aan.

3    
geelzwartwit

Ik heb er wel vrede mee

Laad alle berichten na dit bericht in