Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Weekoverzicht

Gerrit

Het is weer maandag en dat betekent dat we een weekoverzicht presenteren met nieuws omtrent ex-NAC spelers of trainers. Deze week valt er wederom genoeg te bespreken met onder andere Alfred Schreuder, Bart Verbruggen en Daan Klomp.

Noppert naar Heerenveen

Eindelijk is de kogel door de kerk. Na verscheidene flirts met andere clubs gaat keeper Andries Noppert dan toch naar SC Heerenveen. Noppert genoot zijn opleiding bij de club en keert na acht jaar weer terug op het oude nest.

Schreuder kampioen van Club Brugge en nieuwe coach van Ajax

Het was voor Alfred Schreuder een drukke week. Eerst werd bekend dat Schreuder na dit seizoen de nieuwe trainer van Ajax wordt. Vervolgens kroonde hij zich afgelopen zondag tot kampioen van België met Club Brugge. De titel werd veiliggesteld in een uitwedstrijd tegen Royal Antwerp FC die met 1-3 werd gewonnen door Club.

Daan Klomp scoort voor Cavalry FC

Verdedigers scoren over het algemeen niet vaak, iets dat ook geldt voor Daan Klomp. Afgelopen weekend was het echter raak. Klomp scoorde in de vierde minuut van de blessuretijd tegen HFX Wanderers de 2-2. Hiermee behoedde hij zijn team voor een nederlaag.

Van Hooijdonk kopt eigenhandig Heerenveen naar de play-offs

Sydney van Hooijdonk was dit weekend de gevierde man. In de laatste wedstrijd van de competitie scoorde hij tweemaal tegen Go Ahead Eagles en zorgde hij er persoonlijk voor dat zijn team naar de play-offs gaat. Beide doelpunten maakte hij met zijn hoofd.

Verbruggen en van Hecke in Jong Oranje opgenomen door van de Looi

Bart Verbruggen en Jan-Paul van Hecke zijn opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje door ex-NACcer Erwin van de Looi. Jong Oranje speelt in juni een aantal cruciale wedstrijden voor kwalificatie voor EK 2023. Wanneer het alles wint dan plaatst men zich als groepswinnaar rechtstreeks.

Tim Gilissen gaat all-in met Heracles Almelo

Na aanhoudende slechte resultaten is Heracles veroordeeld tot de play-offs. In een poging dit te doorbreken heeft Tim Gilissen met Heracles er daarom voor gekozen om trainer Frank Wormuth te ontslaan. Assistent-trainer René Kolmschot moet Heracles nu door de play-offs zien te loodsen.

Bron:
B-Side Rats, VI, Ons Oranje, PZC
29 Reacties
97   19  
1 van de 2

Sidney was weer geweldig.
Volgens veel " kenners" hier een beperkte voetballer.

9   23  
Scheppioni

Geen nieuws over overname ...... klopt want dat is nog best ver weg....

27   6  
Beest

Niet waar. Deze week wordt er getekend.

97   19  
1 van de 2

Sidney was weer geweldig.
Volgens veel " kenners" hier een beperkte voetballer.

28   2  
Nicky

Het word vooral steeds meer duidelijk dat het een heel erg beperkte club is... Niet de spelers, trainers, managers.... Nee de club en alles daar omheen, dat is beperkt... De enige steeds terugkerende factor is de jaren van ellende.

3   52  
Beest

Ik zal alvast eens een balletje opgooien voor de aankomende td;)

Doelman: kortsmit/Veassen/ Mulder

Rechtsback: Lucassen / Vermeulen

Centrale cv : Beugelsdijk/Veldmate/ bakker / Adilhou

Linksback : Absalem / nieuwe speler

Middenveld: Lieftink/ Taabouni/ Vet / Duivensteijn (kost geld) / pherai

Aanval: Slegers / Vermeij/ Antonia/ Kaj de Rooij / Van de Sande.

Iedereen is tranfervrij buiten Duivensteijn en Veassen

17   0  
Breda-mike

@beest.

En jij denkt dat een vaessen of mulder als 3e doelman komt?

23   0  
Snipes

@1 van de 2
Sidney is een redelijk beperkte voetballer. Maar wat maakt het uit als ie er minimaal 20 voor je scoort? Ik heb in de afgelopen jaren niet zo’n doelgerichte spits meegemaakt

23   3  
RaraNAC

Met het betonvoetbal van Steijn rendeert geen een spits.
Eeuwig zonde. Haye, Seun, Sidney… het had dit jaar best wat kunnen worden..

8   2  
The Cosmic Gate

@BEEST : dat hoorde we vorige week ook
Ik hoop het zo, dat zeker wel

Tijd voor een schoonmaak en positiviteit

3   4  
Beest

@mike -breda

Nee 1 van die 3 doelmannen onder de goal met van de merbel als 2de keeper haha

22   6  
Tip

SvH is geen grootse voetballer. Maar hij maakt ze wel. Ook op ere niveau nu en daar waren bij veel mensen twijfels over. Onterecht dus. Het is Sidney van harte gegund en ik hoop hem er nog veel te zien maken, behalve tegen NAC uiteraard. Ik zie hem ooit wel bij NAC terug keren.

12   3  
Monkeyrockers

De hier zo vaak bewierookte voorbeeld clubs Pec , wii en heracles Nacompetitie, bewijst maar weer dat het heel dichtbij bij elkaar zit , en als het even tegenzit je er zo maar uitdondert , ondanks jaren van goed beleid .
Het zal een hels karwei worden te promoveren in misschien de sterkste kkd sinds jaren , maar laten we als supporters komend jaar er ook vol achter gaan staan zowel thuis als uit .
Zomaar is de vlag gaan strijken … hopelijk witte rook komende week !

17   2  
Ivo

Sydney was een prima spits voor ons, heeft een goede trap en maar een klein kansje nodig. Staat vaak op de goede plek. Dat is Intuïtie.

Maar is wel afhankelijk van aanvoer, en dat is nou juist waar onze buitenspelers verzaken. El Allouchi zorgde wel voor assists, maar deed het ook graag zelf, Kaj de Rooij worstelde met zichzelf, en mannen als Maatsen en Azarkan kregen het ook niet voor elkaar. Het was typerend dat Venema, een pure spits, het grootste deel van het seizoen op de flanken stond. Steijn had geen idee, en Sydney werd er op afgerekend.

14   6  
Thiestemberg (BSR)

@Scheppioni

Ik weet niet waar je dat vandaan hebt, maar je informatie klopt niet, komt snel rond.

12   9  
Beter de Laat dan nooit

De hier vaak geroemde Tim Gilissen heeft dit jaar toch al vreemde beslissingen genomen bij het altijd rustige Heracles. Kortom: ongeschikt voor NAC.

7   6  
Scheppioni

We gaan het zien Thiestemberg !
Ik heb de laatste info van afgelopen vrijdag inside NAC, dan moeten er in het weekend wonderen zijn gebeurd...... van wat ik verneem en al drie kwart jaar het gewazel moet ik het nog zien dat het nu ineens niet meer ikke, ikke en nog eens ikke is !

7   1  
Nr. 20

Zet 2 goede buitenspelers in elftal die in dienst spelen van hooydonck en hij wordt nu far topscorer. Maar ja dat willen we niet zien. Doodzonde dat hij dit jaar niet voor nac heeft gespeeld.
Dan scheppioni die overname….rijen met al die stromingen een keer sluiten ipv elkaar licht niet gunnen in elkaars ogen. Dat is dus probleem bij nac. De ene stroming vind zich belangrijker dan de andere. Sla nu eens de handen ineen dan hebben we een mega bereik!

4   4  
Arie

Wordt Verschueren bewust niet genoemd in dit rijtje?
En waar is Manders?

3   21  
Schrikbarend

Wanneer begint de voorbereiding?MANDERS EN DE GRAAF OUT...FRED GRIM KOM ER MAAR IN!

4   1  
Gerrit Hiemstra

Pippo Inzagi kon ook geen lantaarnpaal voorbij spelen, maar op het juiste moment op de juiste plek staan, en loopacties maken als de beste (ook al stond hij 8 x buitenspel per wedstrijd) maar hij legde er altijd wel 1 in het netje. Nu had Inzaghi wel 100 x betere spelers achter heb staan 😁!

Nu wil ik Inzaghi niet met van Hooijdonk vergelijken maar voetballend zijn ze niet de beste maar neusje voor de goal hebben ze allebei wel en doelgerichtheid!

9   6  
Fritske d'n Olifant

Natuurlijk. Heracles speelt de play offs, de trainer wordt ontslagen en meteen zou Gilissen niet meer geschikt zijn voor NAC. En de voorgaande seizoenen dan van Heracles? Wat een geleuter... Wij zouden in onze handen mogen wrijven met Giliseen op de TD positie bij NAC.

14   0  
Breda-mike

@ scheppioni dat is dus het probleem bij NAC op dit moment.
Veel mensen hebben.zogenaamde inside information en creëren daardoor een heleboel onrust.

6   8  
Sparta Kaatsheuvel

Fred Grim zou voor NAC een geweldige trainer zijn, hopelijk dat jullie weer gauw terug zijn op het hoogste niveau waar jullie ook thuis horen!

3   3  
scheppioni

@ BREDA-MIKE
Ik heb nu sinds afgelopen vrijdag geen info meer gehad, maar het zou me echt werkelijk verbazen wanneer we deze week positief nieuws vernemen ??? Ik reken er in ieder geval jammer genoeg niet op .........

4   0  
Bp

Stokkers, 3 jaar Go Ahead Eagles

2   3  
De generaal

Hoe is mogelijk, dat van Hooijdonk mag voetballen; de betaling is nog steeds niet binnen bij NAC
En wat doet NAC???????

2   0  
Niet van toepassing

Beest wat hebben we lol ..wat gaat het toch weer lekker met ons nac... derde seizoen in deze kut div ... dan nog een jaar er bij ... want deze winnen we ook niet spelen we 2024 hoofdklasse

2   0  
ssje

Vergeet Haye niet ook heel belangrijk bij Heerenveen assist Haye en Sidney scoorde.

2   0  
Adfc

@SSJE
Klopt ook met seuntjes was dat een goed koppel.

Laad alle berichten na dit bericht in